Mäklare Johan Leijonhufvud

Johan Leijonhufvud

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Banérgatan 10B, Kåbo, Uppsala kommun

Banérgatan 10B

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
2 290 000 kr
60 m²
2 rum
vån 3/3
3 974 kr/mån
38 167 kr/m²

Denna ljusa lägenheten högst upp i huset på våning 3 av 3, har högt i tak, och en lugn, omfamnande atmosfär. Balkongen i sydvästläge är en trevlig plats att både läsa en bok, eller umgås på. Många av originaldetaljerna i bostaden finns kvar. Visst mått av renovering föreligger, dock är bostaden i nuvarande skick fullt funktionsduglig Arbetar du på Akademiska sjukhuset, Uppsala Science Park, eller BMC så innebär det endast gångavstånd till jobbet. Annars tar det max 10 min med cykel in till stan. I närområdet hittar du enkel och bra service, såsom Icabutik, lokala restauranger, sjukhusapotek och flera olika träningsanläggningar att välja på. Är du intresserad av att få mer information - kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Johan Leijonhufvud: 076 101 16 69.

  • Balkong
Artillerigatan 12B, Kåbo, Uppsala kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00

Artillerigatan 12B

Lägenhet
Kåbo, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
2 500 000 kr
57 m²
2.5 rum
vån 2/3
3 179 kr/mån
43 860 kr/m²

Med finess och hög funktionalitet i fokus rustades denna fina 2,5:a hösten 2016. Färgskalorna i de olika rummen harmonierar på ett snyggt sätt och jobbet är väl utfört. Under 2020 totalrenoverades badrummet. Några utmärkande drag är den rymliga hallen, en fin social och lättsam trevnad i vardagsrummet, extremt hög funktionalitet och välanpassat kök, samt ett sovrum med gott om förvaring. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du har frågor. Privat visning/ar kan bli aktuellt. Bostaden är idag inte inredd exakt på så vis som bilderna visar.

  • Plus
  • Balkong
Årstagatan 18A, Salabacke, Uppsala kommun

Årstagatan 18A

Lägenhet
Salabacke, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 125 000 kr
18 m²
1 rum
vån 3/3
1 192 kr/mån
62 500 kr/m²

1000 Mbit bredband från Bahnhof ingår i avgiften, få kvadrat ger en billigare månadsavgift och bara fem minuter med cykel till centrum. Busshållplatsen ligger just utanför gatan. Där har du en bra sammanfattning av vad det finns att hämta när du bor i BRF Tråget på Årstagatan 18 A i den främre delen av Salabacke. Välkommen in i en mysig etta på Årstagatan i Salabacke. Här finns närhet till både matbutik, restauranger, caféer och park med stora grönområden. En fin tvättstuga med strukturerat kösystem finns att tillgå i huset bredvid. I området hittar vi även Källparken som smyckas av stora gröna områden, en bäck och ett nybyggt utegym. Salabacke är ett mycket populärt område bland Uppsalaborna, med närhet till natur men också till stadskärnan som ligger ynka en cykeltur bort på ca 7 minuter. I planlösningen hittar vi ett åtskild kök rustat med ugn. Bredvid ett funktionellt badrum med Stockholmsdusch att tillgå. Den här ettan på 18 m² har stor rymd trots sin till syntes lilla storlek och här finns allt du kan tänka dig som student eller till ett första boende!

Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun
Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 2
Kullerstensvägen 1, Stenhagen, Uppsala kommun, bild 3

Kullerstensvägen 1

Lägenhet
Stenhagen, Uppsala kommun
Leijonhufvud Fastighetsbyrå
1 290 000 kr
68 m²
2 rum
vån 4/4
4 424 kr/mån
18 971 kr/m²

Utmärkt trevlig och inbjudande bostad. Högt upp i huset med gott om ljusinsläpp ligger denna fräscha och nyligen ytskiktsuppdaterade tvåa. På den generösa balkongen når dig solens strålar från tidig förmiddag till långt in på eftermiddagen. Bostaden är praktiskt inredd med möblerbar hall, ingång till klädkammare, kök med matplats, sovrum med två inbyggda garderober och plats för dubbelsäng. Badrummet är rymligt där badkaret nyligen bytts ut till dusch.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4