Mäklare Anna Nyman

Anna Nyman

Om mig

Jag är från Lödde, har bott 21 år i Ålstorp & bor nu i Vikhög. Lena Ströms engagemang i yrket & entusiasm för husaffärer inspirerade mig att omskola mig, byta yrke & -08 var jag färdig mäklare vid Malmö Högskola. Jag älskar att med kunskap, lång erfarenhet, mycket empati & trygghet hjälpa köpare & säljare genom livets affär. En fantastisk utmaning jag gärna antar dagligen! Sedan -15 driver jag stolt Lena Ström Fastighetsbyrå. En prestigefull uppgift m tanke på vårt goda renommé!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lilla Varvsgatan 23e, Västra Hamnen, Malmö kommun

Lilla Varvsgatan 23e

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
1 795 000 kr
39 m²
1 rum
3 145 kr/mån
46 026 kr/m²

Välkomna till denna genomgående ljusa enrumslägenhet med bra materialval i både kök och badrum, belägen i populära Västra Hamnen i Malmö. Den perfekta studentlägenheten med egen tvättmaskin såväl som diskmaskin och sovalkov med plats för dubbelsäng. Bra kommunikationsförbindelser till Malmös centrala delar för vidare pendling till arbete eller studier. Välkommen på visning.

  • Plus
  • Energieffektiv
Radhusvägen 4C, Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun

Radhusvägen 4C

Lägenhet
Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 300 000 kr
94,5 m²
4 rum
6 833 kr/mån
34 921 kr/m²

Välkommen till en riktigt trevlig lägenhet på perfekt centralt läge i Löddeköpinge! I markplan har du tre bra sovrum, stort vardagsrum, trevligt kök med matplats och både badrum och gästtoalett. I källarplan finns dessutom ytterligare fina bonusytor med stort allrum/gästrum/kontor och ett ljust fint renoverat badrum. Trädgårdstäppan vetter i huvudsak mot väster, med grönskande insynsskydd och ett uterum som förlänger sommar säsongen. Garage i länga och parkering ingår i bostadsrätten. Ett stenkast bort ligger Lödde centrum, med matbutik, bibliotek, folktandvård, busshållplats och annan service!

  • Uteplats
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun, bild 2
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun, bild 3

Albatrossvägen 9

Villa
Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
8 500 000 kr
194 + 25 m²
7 rum
824 m² tomt

Varmt välkommen till en riktig herrgårdsdröm på magnifikt läge intill golfbana på Barsebäck Resort. Med hav och skog inpå knuten fattas här inget för den som gillar ett naturnära boende med stora ytor i hemmet för umgänge och aktiviteter. Ett stort vardagsrum i vinkel med matrumsdel och utgång till en vinterträdgård med vackra vyer över närmiljön ger en avkopplande känsla. Det finns fyra bra sovrum, två badrum och ett vackert kök med lantlig stil. Friliggande garage med förråd. Trädgården är en dröm med både växthus, poolområde, köksträdgård och flera fina uteplatser i alla de väderstreck!

  • Premium
  • Uteplats
Prästvägen 28, Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun

Prästvägen 28

Lägenhet
Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 595 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/4
9 276 kr/mån
32 387 kr/m²

Högst upp i huset, med milsvid utsikt, finner vi denna mycket trevligt disponerade våning. Här erbjuds stora sällskapsutrymmen, två väl tilltagna sovrum, två helkaklade badrum och kök. Vidare finns inte mindre än två stora balkonger varav en är delvis inglasad. Här njuter du av sol i stort sett hela dagen. Då bostaden var tänkt som en 4:a men byggdes som en 3:a känns den extra rymlig och luftig. Då detta är ett 55+ boende behöver minst en av köparna fyllt 55 år. Ett sällsynt tillfälle att komma på visning i en av Löddeköpinges trevligaste våning på utmärkt läge!

  • Balkong
  • Hiss
Ålstorps byväg 55-20, Dösjebro, Kävlinge kommun

Ålstorps byväg 55-20

Villa
Dösjebro, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 150 000 kr
54 m²
9 390 m² tomt

Ta chansen och skapa DIN drömbostad på lantligt läge, men ändå nära all service i Kävlinge kommun! Stort fastighet om 9.390 kvm, med utvecklingspotential för framtiden. Kanske drömmer du om ett boende på landet med plats för djur eller odling, då är detta tillfället för dig. Kör förbi och ta en titt när det passar dig, hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Visar alla 5