Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Topasvägen 40, Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun

Topasvägen 40

Villa
Löddeköpinge - Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 795 000 kr
170 + 48 m²
6 rum
906 m² tomt

Välkommen till denna trevliga bostad i 1,5-plan med stora ytor för hela familjen. Här har man under senare år renoverat stora delar av huset; nytt kök, tvättstuga/groventré, gästtoalett, uppdaterat ytskikt, målat, byggt sovrum, lagt in vattenburen golvvärme, målat exteriört mm. Huset har en trevlig trädgård på hörnläge med två uterum och skyddad uteplats i söder/västerläge. Vidbyggt finns ett stort dubbelgarage med direktaccess till groventré. Bekvämt och praktiskt!

 • Uteplats
Lilla Varvsgatan 23e, Västra Hamnen, Malmö kommun
 • Imorgon kl 12:30

Lilla Varvsgatan 23e

Lägenhet
Västra Hamnen, Malmö kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
1 795 000 kr
39 m²
1 rum
3 145 kr/mån
46 026 kr/m²

Välkomna till denna genomgående ljusa enrumslägenhet med bra materialval i både kök och badrum, belägen i populära Västra Hamnen i Malmö. Den perfekta studentlägenheten med egen tvättmaskin såväl som diskmaskin och sovalkov med plats för dubbelsäng. Bra kommunikationsförbindelser till Malmös centrala delar för vidare pendling till arbete eller studier. Välkommen på visning.

 • Plus
 • Energieffektiv
Litorinavägen 124, null, Kävlinge kommun

Litorinavägen 124

Radhus
Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
93 m²
4 rum
315 m² tomt

Området är känt för sina golfbanor av högsta klass! Bostaden har en spännande souterrängplanlösning med ett nedsänkt vardagsrum som erbjuder imponerande takhöjd, modernt kök och en generös terrass. Huset har två helkaklade badrum och möjlighet att inreda 3 – 4 sovrum beroende på behov. Här bor du i ett idylliskt område med nära till havspromenader, en härlig restaurang, två golfbanor, stora strövområden på Järavallen, samt den charmiga hamnen i Barsebäck och shoppingområdet Center Syd som erbjuder all nödvändig service. Kontakta oss för att boka en visning och se allt detta radhus har att erbjuda!

 • Uteplats
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun, bild 2
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun, bild 3

Litorinavägen 22B

Radhus
Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
129 m²
4 rum
265 m² tomt

Välplanerad bostad på två hela plan. Stora sociala umgängesytor, två rejäla sovrum med möjlighet till ytterligare ett samt två helkaklade badrum. Bostaden är belägen i lugn miljö med närhet till underbara strövområden på Järavallen, havet och Barsebäck Resorts golfbanor! Förråd finns i anslutning till bostaden och parkeringsplats strax intill.

 • Premium
Radhusvägen 4C, Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun

Radhusvägen 4C

Lägenhet
Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 300 000 kr
94,5 m²
4 rum
6 833 kr/mån
34 921 kr/m²

Välkommen till en riktigt trevlig lägenhet på perfekt centralt läge i Löddeköpinge! I markplan har du tre bra sovrum, stort vardagsrum, trevligt kök med matplats och både badrum och gästtoalett. I källarplan finns dessutom ytterligare fina bonusytor med stort allrum/gästrum/kontor och ett ljust fint renoverat badrum. Trädgårdstäppan vetter i huvudsak mot väster, med grönskande insynsskydd och ett uterum som förlänger sommar säsongen. Garage i länga och parkering ingår i bostadsrätten. Ett stenkast bort ligger Lödde centrum, med matbutik, bibliotek, folktandvård, busshållplats och annan service!

 • Uteplats
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun, bild 2
Albatrossvägen 9, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun, bild 3

Albatrossvägen 9

Villa
Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
8 500 000 kr
194 + 25 m²
7 rum
824 m² tomt

Varmt välkommen till en riktig herrgårdsdröm på magnifikt läge intill golfbana på Barsebäck Resort. Med hav och skog inpå knuten fattas här inget för den som gillar ett naturnära boende med stora ytor i hemmet för umgänge och aktiviteter. Ett stort vardagsrum i vinkel med matrumsdel och utgång till en vinterträdgård med vackra vyer över närmiljön ger en avkopplande känsla. Det finns fyra bra sovrum, två badrum och ett vackert kök med lantlig stil. Friliggande garage med förråd. Trädgården är en dröm med både växthus, poolområde, köksträdgård och flera fina uteplatser i alla de väderstreck!

 • Premium
 • Uteplats
Uttervägen 10, Hofterup, Kävlinge kommun
 • Budgivning pågår

Uttervägen 10

Radhus
Hofterup, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 500 000 kr
74,5 m²
3 rum
vån 1
4 808 kr/mån
33 557 kr/m²

Fint bostadrättsparhus med tilltalande planlösning. Här erbjuds vardagsrum, två sovrum, kombinerat badrum och tvättstuga, trevligt kök med matplats och utgång till stensatt uteplats i både öst och väst. På trädgårdsidan finns härligt uterum och på täppans västersida en gräsyta med odlingsmöjligheter. Dessutom förråd och trädgårdsskjul. Intill bostaden finns uppfart för bil. Ett boende med villakänsla som erbjuder ett bekvämt boende med bostadsdrättsföreningens alla fördelar.

 • Plus
 • Uteplats
Harrievägen 5, Rinnebäck, Kävlinge kommun

Harrievägen 5

Villa
Rinnebäck, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 295 000 kr
186 + 93 m²
5 rum
1 369 m² tomt

Välkommen att upptäcka potentialen i denna fastighet på området Rinnebäck i Kävlinge! Här erbjuds en enastående kombination av rymligt familjeboende och utmärkta affärsmöjligheter. För dig som drömmer om att starta eget företag eller utveckla en hobbyverksamhet finns här alla möjligheter. Verkstaden är utrustad med nödvändiga faciliteter och har gott om plats för att anpassa efter just dina behov. Oavsett om du vill fortsätta inom bilbranschen eller satsa på något helt annat, erbjudes en perfekt miljö för kreativitet och entreprenörskap. Bostaden erbjuder familjen gott om utrymme att trivas och umgås. Njut av utomhuslivet i den stora, uppvuxna trädgården som är perfekt för sommaraktiviteter och grillkvällar. Den rymliga uteplatsen ger gott om plats för utemöbler.

 • Uteplats
Odlarevägen 110, Centralt, Kävlinge kommun

Odlarevägen 110

Villa
Centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 600 000 kr
195 + 6 m²
7 rum
644 m² tomt

Välkommen till denna stora familjevilla i centrala Löddeköpinge, ett hem som kombinerar bekvämlighet och lugn på bästa sätt. Här bor du med närhet till både förskola, skola och all nödvändig service. Här erbjuds 5-6 sovrum, ett stort vardagsrum, kök med burspråk och ett fantastiskt uterum, perfekt för familjeliv och sociala sammanhang. Med grönområde som granne och förskolan precis på andra sidan vägen, får du en naturnära känsla och bekvämlighet inom räckhåll. Planlösningen är genomtänkt för att maximera både trivsel och funktionalitet. På ovanvåningen möts du av en imponerande takhöjd och en unik planlösning som skapar en ljus och luftig atmosfär. Härifrån har du också tillgång till den isolerade vinden som erbjuder extra förvaringsutrymme. Fastigheten inkluderar en carport, cykel förråd och kall förråd, vilket ger gott om plats för både fordon och förvaring. Trädgården är en fridfull oas där du kan njuta av utomhusaktiviteter och avkoppling. Sammanfattningsvis erbjuder denna villa i centrala Löddeköpinge ett idealiskt boende för den stora familjen. Här får du gott om utrymme, praktiska lösningar och ett centralt läge med närhet till både natur och service.

 • Uteplats
Lekattsvägen 5, Ålstorp, Kävlinge kommun
 • Borttagen före visning

Lekattsvägen 5

Villa
Ålstorp, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 950 000 kr
152 + 20 m²
6 rum
1 391 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

Örja byväg 17 och 17A, Örja, Landskrona kommun

Örja byväg 17 och 17A

Villa
Örja, Landskrona kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 750 000 kr
368 m²
15 rum
4 864 m² tomt

Välkommen till denna anpassningsbara och mångsidiga Skånelänga i byn Örja, en idyllisk by strax utanför Landskrona. Med närhet till staden Landskrona och omgiven av grönska erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för olika typer av verksamhet eller boende. Fastigheten sälj med Friskrivning Mångsidiga möjligheter: Denna fastighet är perfekt för den som söker möjligheter till verksamhet eller ett stort boende. Med tre separata lägenheter fördelade i en traditionell skånelänga och dessutom två Attefalls hus finns det gott om utrymme för uthyrning, generationsboende, hobbyverksamhet, företagande, eller varför inte en bed and breakfast- eller vandrarhemsverksamhet? Dessutom har säljaren tidigare undersökt möjligheten att stycka av tomter, vilket öppnar upp för ytterligare potential. Lägenheter och faciliteter: Varje lägenhet i skånelängan är utrustad med inredda uthyrningsrum, kök, sällskapsrum och badrum. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren och den vackra parkliknande trädgården. Det finns även förråd, garage och en gemensam parkeringsplats på fastigheten. Unik trädgårdsmiljö: Fastigheten omges av en charmig och välskött trädgård med vackra växter, buxbomhäckar och storvuxna träd. Här finns även möjligheter till fortsatt odling och trädgårdsarbete för den som önskar. Samanfattning: Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa en trivsam och mångsidig verksamhet eller ett generöst boende med närhet till Landskrona och dess omgivningar. Med sin flexibilitet och idylliska läge är detta en investering med stor potential. Örja by Örja är en charmig by som ligger strax utanför Landskrona och är omgiven av vacker natur och grönska. Bygden präglas av en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för dem som söker ett fridfullt liv på landsbygden. Natur och Landskap: I Örja kan invånarna njuta av den omgivande naturen med sina gröna ängar, böljande åkrar och vackra skogsområden. Det är en plats där man verkligen kan koppla av och njuta av det naturliga landskapet. Närhet till Landskrona: Trots sin avskilda belägenhet ligger Örja ändå nära staden Landskrona, vilket gör det enkelt för invånarna att dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Detta gör Örja till en idealisk plats för dem som vill kombinera det lugna livet på landsbygden med bekvämligheten och tillgängligheten till stadens faciliteter. Örja är helt enkelt en underbar plats att kalla hem för dem som söker lugn och ro i en vacker landsbygdsmiljö.

 • Uteplats
Brynjevägen 35, Centrum, Kävlinge kommun

Brynjevägen 35

Villa
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 850 000 kr
150 + 15 m²
7 rum
414 m² tomt

Entréplan med två bra sovrum, vardagsrum ut mot trädgården, kök med matplats och allrum i öppen planlösning, helkaklat badrum samt gästtoalett. På ovanvåningen finner vi ytterligare två sovrum samt ett allrum. Utemiljön bjuder på en härlig innergård i söderläge, uterum samt carport och förråd.

Prästvägen 28, Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun

Prästvägen 28

Lägenhet
Löddeköpinge centralt, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 595 000 kr
111 m²
4 rum
vån 4/4
9 276 kr/mån
32 387 kr/m²

Högst upp i huset, med milsvid utsikt, finner vi denna mycket trevligt disponerade våning. Här erbjuds stora sällskapsutrymmen, två väl tilltagna sovrum, två helkaklade badrum och kök. Vidare finns inte mindre än två stora balkonger varav en är delvis inglasad. Här njuter du av sol i stort sett hela dagen. Då bostaden var tänkt som en 4:a men byggdes som en 3:a känns den extra rymlig och luftig. Då detta är ett 55+ boende behöver minst en av köparna fyllt 55 år. Ett sällsynt tillfälle att komma på visning i en av Löddeköpinges trevligaste våning på utmärkt läge!

 • Balkong
 • Hiss
Ålstorps byväg 55-20, Dösjebro, Kävlinge kommun

Ålstorps byväg 55-20

Villa
Dösjebro, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 150 000 kr
54 m²
9 390 m² tomt

Ta chansen och skapa DIN drömbostad på lantligt läge, men ändå nära all service i Kävlinge kommun! Stort fastighet om 9.390 kvm, med utvecklingspotential för framtiden. Kanske drömmer du om ett boende på landet med plats för djur eller odling, då är detta tillfället för dig. Kör förbi och ta en titt när det passar dig, hör gärna av dig om du har frågor eller funderingar!

Visar alla 14