Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Lena Ström Fastighetsbyrå AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lodjursvägen 3, Hofterup - Ålstorp, Kävlinge kommun

Lodjursvägen 3

Villa
Hofterup - Ålstorp, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
6 195 000 kr
152 + 24 m²
6 rum
1 635 m² tomt

Välkommen till en praktisk och lättskött villa i 1-plan med stor trädgårdstomt på bra hörnläge! Snyggt renoverat kök -23 och badrum -24, 3-4 sovrum, 1-2 allrum och stort vardagsrum med braskamin. I en avskild del av huset finns ett stort rum med avdelad sovplats och egen entré - ett utrymme som kan lämpa sig för både hemarbete, egna företagaren, tonårsboende eller gästavdelning. Uterum i söderläge, friliggande carport och flera trädgårdförråd. Här bor hela familjen bekvämt med skola, förskola och busshållplats på gång- & cykelavstånd. I närområdet finns fina strövområden i skog och mark.

Topasvägen 17, Centrum, Kävlinge kommun

Topasvägen 17

Villa
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 250 000 kr
133 m²
5 rum
933 m² tomt

I centrala Lödde hittar vi detta välplanerade moderna boende i ett plan med stora sälskapsytor, fyra bra sovrum, ett badrum samt gästtoalett. Utemiljön bjuder på pool, lusthus, trädäck med pergola samt garage och förråd samt flera uppställningsplatser för bilar. Huset har även 32 st solpaneler som hjälper till att hålla boendekostnaden nere. Det ultimata läget på stor fin hörntomt i återvändsgata med närhet till skola och förskola är ytterligare bonus. Här bor du vid barnvänliga stråk där barnen fritt springer över till kompisarna för lek och bus samtidigt som du har närheten till Center Syd och dess stora utbud.

  • Plus
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun, bild 2
Litorinavägen 22B, Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun, bild 3

Litorinavägen 22B

Radhus
Hofterup - Järavallen- Barsebäck Resort, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
129 m²
4 rum
265 m² tomt

Välplanerad bostad på två hela plan. Stora sociala umgängesytor, två rejäla sovrum med möjlighet till ytterligare ett samt två helkaklade badrum. Bostaden är belägen i lugn miljö med närhet till underbara strövområden på Järavallen, havet och Barsebäck Resorts golfbanor! Förråd finns i anslutning till bostaden och parkeringsplats strax intill. Kontakta mäklaren för visning

  • Premium
Vikhögs byaväg 5C, Vikhög, Kävlinge kommun
Vikhögs byaväg 5C, Vikhög, Kävlinge kommun, bild 2
Vikhögs byaväg 5C, Vikhög, Kävlinge kommun, bild 3

Vikhögs byaväg 5C

Villa
Vikhög, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
13 750 000 kr
130 + 31 m²
4 rum
609 m² tomt

Välkommen till denna drömvilla på avskilt havsnära läge med böljande havsängar inpå knuten! I denna moderna och påkostade bostad från 2015 finns det inget annat att göra än att flytta in och stortrivas. Med ljuvlig utsikt åt alla vädersträck, njuter du av vyer över land och hav. Trädgården rymmer uteplatser, gräsytor och växthus. På tomten finns även ett stort garage med plats för flera bilar.

  • Premium
  • Uteplats
Vårgatan 11, Centrum, Kävlinge kommun
  • Ons 30 okt kl 16:30
Vårgatan 11, Centrum, Kävlinge kommun, bild 2
Vårgatan 11, Centrum, Kävlinge kommun, bild 3

Vårgatan 11

Villa
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 995 000 kr
112 + 64 m²
3 rum
704 m² tomt

Centralt i Furulund finner vi denna trevliga villa som 2014 genomgick stora renoveringar. Bostaden har på entréplan ett stort vardagsrum samt kök och badrum och på ovanvåningen två sovrum och en möblerbar hall. Källaren är inredd med sovrum, badrum och matrum med pentry. Utemiljön bjuder på dubbelgarage, trädäck i sydöst, växthus samt stor uppfart. Här bor ni med närhet till såväl förskolor som skolor och med bekvämt gångavstånd till god kommunikation med tåg och buss.

  • Premium
Centrumvägen 4, Löddeköpinge-centrum, Kävlinge kommun
Centrumvägen 4, Löddeköpinge-centrum, Kävlinge kommun, bild 2
Centrumvägen 4, Löddeköpinge-centrum, Kävlinge kommun, bild 3

Centrumvägen 4

Lägenhet
Löddeköpinge-centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 595 000 kr
104 m²
4 rum
vån 5/5
8 101 kr/mån
34 567 kr/m²

Ett unikt tillfälle att förvärva en bostad utöver det vanliga! Öppen och luftig planlösning med upp till 3,8 m i takhöjd. Stora glaspartier, fönster i tre väderstreck. Två helkaklade badrum, 3 sovrum och stort vardagsrum och kök, från vilket du når den härliga terrassen med västerläge! Centralt belägen bostad högst upp i huset med hiss. Nära service och kommunikationer med buss vid Lödde centrum.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tärnvägen 2, Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Tärnvägen 2

Villa
Hofterup - Järavallen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
6 550 000 kr
133 m²
4 rum
801 m² tomt

I denna enplansvilla med stort dubbelgarage har inte mycket lämnats åt slumpen! Välplanerad planlösning, smarta lösningar och genomtänkta detaljer ger ett praktiskt och bekvämt boende i ett plan. Till detta finns ett härligt uterum med stora öppningsbara glaspartier. Stort arbetskök i öppen planlösning med vardagsrum och matplats ger trevliga umgängesytor. I trädgården finns plats för lek, spel, odling och bad - när man inte njuter av vyn mot golfbanan och spelet som där pågår!

  • Plus
  • Uteplats
Framtidsgatan 4B, Kävlinge, Kävlinge kommun

Framtidsgatan 4B

Lägenhet
Kävlinge, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
1 295 000 kr
49 m²
2 rum
vån 3/3
3 400 kr/mån
26 429 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa som kombinerar klassisk charm med modern bekvämlighet, belägen i det populära området Kävlinge. Här kliver du in i en lägenhet där varje detalj är noggrant genomtänkt. Planlösningen skapar en luftig och öppen atmosfär som förstärks av de vackra brädgolven som löper genom hela bostaden. Detta hem omges av känsla och respekt för byggnadens tidstypiska karaktär, vilket ger en härlig kombination av gammaldags charm och moderna inslag.

  • Balkong
Litorinavägen 124, null, Kävlinge kommun

Litorinavägen 124

Radhus
Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 700 000 kr
94 m²
4 rum
315 m² tomt

Området är känt för sina golfbanor av högsta klass! Bostaden har en spännande souterrängplanlösning med ett nedsänkt vardagsrum som erbjuder imponerande takhöjd, modernt kök och en generös terrass. Huset har två helkaklade badrum och möjlighet att inreda 3 – 4 sovrum beroende på behov. Här bor du i ett idylliskt område med nära till havspromenader, en härlig restaurang, två golfbanor, stora strövområden på Järavallen, samt den charmiga hamnen i Barsebäck och shoppingområdet Center Syd som erbjuder all nödvändig service. Kontakta oss för att boka en visning och se allt detta radhus har att erbjuda!

  • Uteplats
Örja byväg 17 och 17A, Örja, Landskrona kommun

Örja byväg 17 och 17A

Villa
Örja, Landskrona kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
5 750 000 kr
368 m²
15 rum
4 864 m² tomt

Välkommen till denna anpassningsbara och mångsidiga Skånelänga i byn Örja, en idyllisk by strax utanför Landskrona. Med närhet till staden Landskrona och omgiven av grönska erbjuder denna fastighet en unik möjlighet för olika typer av verksamhet eller boende. Fastigheten sälj med Friskrivning Mångsidiga möjligheter: Denna fastighet är perfekt för den som söker möjligheter till verksamhet eller ett stort boende. Med tre separata lägenheter fördelade i en traditionell skånelänga och dessutom två Attefalls hus finns det gott om utrymme för uthyrning, generationsboende, hobbyverksamhet, företagande, eller varför inte en bed and breakfast- eller vandrarhemsverksamhet? Dessutom har säljaren tidigare undersökt möjligheten att stycka av tomter, vilket öppnar upp för ytterligare potential. Lägenheter och faciliteter: Varje lägenhet i skånelängan är utrustad med inredda uthyrningsrum, kök, sällskapsrum och badrum. Hyresgästerna har tillgång till gemensam tvättstuga i källaren och den vackra parkliknande trädgården. Det finns även förråd, garage och en gemensam parkeringsplats på fastigheten. Unik trädgårdsmiljö: Fastigheten omges av en charmig och välskött trädgård med vackra växter, buxbomhäckar och storvuxna träd. Här finns även möjligheter till fortsatt odling och trädgårdsarbete för den som önskar. Samanfattning: Denna fastighet erbjuder en unik möjlighet att skapa en trivsam och mångsidig verksamhet eller ett generöst boende med närhet till Landskrona och dess omgivningar. Med sin flexibilitet och idylliska läge är detta en investering med stor potential. Örja by Örja är en charmig by som ligger strax utanför Landskrona och är omgiven av vacker natur och grönska. Bygden präglas av en lugn och avslappnad atmosfär, perfekt för dem som söker ett fridfullt liv på landsbygden. Natur och Landskap: I Örja kan invånarna njuta av den omgivande naturen med sina gröna ängar, böljande åkrar och vackra skogsområden. Det är en plats där man verkligen kan koppla av och njuta av det naturliga landskapet. Närhet till Landskrona: Trots sin avskilda belägenhet ligger Örja ändå nära staden Landskrona, vilket gör det enkelt för invånarna att dra nytta av stadens bekvämligheter och tjänster. Detta gör Örja till en idealisk plats för dem som vill kombinera det lugna livet på landsbygden med bekvämligheten och tillgängligheten till stadens faciliteter. Örja är helt enkelt en underbar plats att kalla hem för dem som söker lugn och ro i en vacker landsbygdsmiljö.

  • Uteplats
Rågvägen 5A, Gryet, Kävlinge kommun

Rågvägen 5A

Lägenhet
Gryet, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
1 650 000 kr
76 m²
4 rum
vån 1/2
9 028 kr/mån
21 711 kr/m²

Välkommen till en ljus välplanerad 4:a på markplan. Härlig uteplats i söder/väster med vy ut över fälten. Trevligt område i lugn miljö med stilrena flerfamiljshus i 2 plan. Här bor du med gång och cykelavstånd till såväl centrum och tågstation som förskola och rekreationsområden. Här bor du med full koll på boendekostnaden då så väl värme, vatten, el, sopor som kabel-TV, bredband och parkering ingår i avgiften. Kontakta mäklaren för visning

Visar alla 11