Mäklare Helena Lindhjö

Helena Lindhjö

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Frälsevägen 13, Ljungen, Kävlinge kommun

Frälsevägen 13

Villa
Ljungen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 950 000 kr
143 m²
7 rum
804 m² tomt

I lugnt område med närhet till härlig skog och vacker natur ligger denna villa med hela fem sovrum samt två vardagsrum och två badrum. Utemiljön bjuder på en stor trädgård, uterum och garage. Här bor ni med närhet till såväl förskolor som skolor och med bekvämt avstånd till god kommunikation med tåg och buss.

Semestervägen 4, Sandskogen, Kävlinge kommun

Semestervägen 4

Villa
Sandskogen, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 650 000 kr
73 m²
3 rum
1 538 m² tomt

På en fantastisk tomt ligger detta pittoreska hus. Här erbjuds flertalet uteplatser i olika väderstreck, gäststuga, stort uthus med både förråd och inrett rum, jordkällare samt carport. Här bor man i en lugn och rofylld atmosfär men bara några minuter bort från Center Syd handelsområde.

Visirvägen 4, Centrum, Kävlinge kommun

Visirvägen 4

Villa
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
3 200 000 kr
98 + 62 m²
5 rum
1 570 m² tomt

En äldre villa med mycket charm mellan väggarna. Entréplan erbjuder sociala ytor med både braskamin och kakelugn, nyrenoverat kök och badrum samt ett sovrum. På ovanvåningen har vi ytterligare ett sovrum, allrum och en stor klädkammare. Källaren har gott om extrautrymmen. Här finns bla bastu, tvättstuga och flertalet ytor för allehanda användningsområden. Stor trädgård i söderläge med flertalet sittplatser, friliggande uterum, förråd samt garage.

Brynjevägen 49, Löddeköpinge-Centrum, Kävlinge kommun

Brynjevägen 49

Villa
Löddeköpinge-Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
4 350 000 kr
165 m²
6 rum
403 m² tomt

Här finner vi en trevlig villa med hela fyra sovrum och två allrum. Modernt rymligt kök och helkaklat badrum. En mysig innergård i söderläge. Carport samt flera förråd. Här bor du med gångavstånd till såväl förskola och skola om Center Syd och Lödde Centrum.

Äppelbacken 3, Centrum, Kävlinge kommun

Äppelbacken 3

Radhus
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 800 000 kr
79 m²
3 rum
5 292 kr/mån
35 443 kr/m²

En ljus och luftig bostad med två bra sovrum, helkaklat badrum och ett stort vardagsrum med hemtrevlig täljstenskamin. Kök med utgång till uteplats i sydöst. Här bor du centralt och bra med gångavstånd till såväl butiker och service som till promenadstråk längs Löddeå.

Konduktörsgatan 2, Centrum, Kävlinge kommun
  • Budgivning pågår

Konduktörsgatan 2

Lägenhet
Centrum, Kävlinge kommun
Lena Ström Fastighetsbyrå AB
2 850 000 kr
117 m²
5 rum
6 500 kr/mån
24 359 kr/m²

Är du på jakt efter ett bekymmersfritt och modernt boende på centralt läge i nya Stationsstaden har du nu chansen. En ljus och trevlig bostad med fyra bra sovrum, vardagsrum samt två helkaklade badrum. Balkong och en mindre trädgård med trädäck och förråd. Bara några stenkast från tågstation och centrum med butiker och service och även en nybyggd simhall med gym.

  • Energieffektiv

Visar alla 6