Mäklare Pontus Warholm

Pontus Warholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Strandgatan 9, Vaxholm, Vaxholms kommun
  • Idag kl 17:30

Strandgatan 9

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Listed
4 950 000 kr
75,7 m²
3 rum
vån 1
5 933 kr/mån
65 390 kr/m²

Lägenhet med verkligen något alldeles extra. Med en genomgående öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får du en känsla av både rymd och ljus. Det stilfulla köket är perfekt för sociala tillställningar och den stora köksön ger dig gott om arbetsyta. Här kan du laga mat samtidigt som du umgås med dina gäster. Från lägenheten kan du följa båtarnas mingel utanför Kastellet och turiststråken på håll. Bostaden har två rofyllda sovrum som är utformade för att skapa lugn och avkoppling. Materialvalen är stilrena med exklusiv känsla. Den magiska utsikten över havet kommer att följa dig året om från alla rum. Läget är oslagbart – här bor du centralt i Vaxholm och kan ändå njuta av stillhet och lugnet. Med bara en kort promenad når du badplatsen och Batteriparken, där du hittar Vaxholms bästa grönområde och utsikt. Runt hörnet därifrån når du Hembyggdsgården med deras fantastiska fikabuffé och den lilla båthamnen Norrhamnen. För den som gillar båtliv finns även möjlighet att hyra båtplats i stora hamnen. Med promenadavstånd till kommunikationer tar du dig snabbt och smidigt till Slussen, Grand Hotel på ca 45 min eller Roslagsbanan i Arninge eller Danderyd / Tekniska Högskolan tunnelbanestationer. Täby Centrum når du med buss eller bil inom ca 20 min. Varmt välkommen på visning och en unik möjlighet att bo med havet som granne!

  • Plus
  • Hiss
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 950 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

  • Plus
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

  • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun

Buskuddsvägen 46

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
Pris saknas
225 + 144 m²
7 rum
2 620 m² tomt

I optimalt solläge (sydväst) och med härligt ljus på stora uteplatser samt med kvällssol ligger denna välbyggda villa, ritad av Pål Ross, med strålande sjöutsikt, invid en udde och återvändsgata. Huset är väldigt genomtänkt och gediget, bl.a. med mycket platsbyggda lösningar och olika takhöjder. Läcker design med högt i tak, stora glaspartier mot vattnet, golvvärme i hela huset på alla tre plan samt eldstad. Garage med elport, vinkällare och förvaring. Pool, spa-bad, högt till tak, kameraövervakning, sonos, smidesstaket, smidesgrind. Helikopterplatta cirka 100 kvm. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt två andra förskolor, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
Söderhamnen 8, 2 tr, Vaxholm, Vaxholms kommun

Söderhamnen 8, 2 tr

Lägenhet
Vaxholm, Vaxholms kommun
Listed
7 995 000 kr
103 m²
4 rum
vån 2/3
4 072 kr/mån
77 621 kr/m²

Både funktionell, uppdelad och social lägenhet med öppen planlösning som passar för både stora och små tillställningar, två balkonger och öppen spis. Från den spatiösa sällskapsdelen ser man vattnet överallt och stor matplats i anslutning till köket. Välskött förening med bra ekonomi i renoverad (fönster, balkongdörrar, tak, fasad samt balkonger) fastighet. Promenadavstånd, cirka 100 meter till kommunikation via båt och busspendel till Stockholm. Med en kort promenad är du i parkområde eller skog och bad. Toppläge centralt med närhet till caféer, restauranger, bageri in på knuten samt vy mot havet med vidsträckt vattenspegel öst-syd samt båtarna i hamnen.

  • Plus
  • Balkong
Stora Benhamra 44, Brottby, Vallentuna kommun

Stora Benhamra 44

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Listed
5 950 000 kr
156 m²
6 rum
2 375 m² tomt

Skyddad och lantlig miljö karaktäriserar detta hus rofulla omgivningar, trädgårdstomt, stall, två gästhus samt ytterligare bodar. Genomgående väldigt hemtrevligt, smakfullt och prydligt. Genomgående rustika furugolv och flera eldstäder. Förberett och godkänt för att ha hästar.

Hägerneholmsvägen 7 B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Listed
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 247 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till en smart utformad lägenhet med platsbyggt kök, stort badrum med tvättmaskin, bra med garderober samt platsbyggt sov loft med plats för soffgrupp och tv-möbel under. I hallen och badrum finns klinkergolv, i övrigt parkettgolv. Välkommen på visning.

Dalstigen 21, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 21

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 950 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
2 251 m² tomt

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken. Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax. Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd. Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats. Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg. GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst. FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod. TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning.

Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 2
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 3

Gamla Trostavägen 111

Tomt
Trosta, Sigtuna kommun
Listed
10 000 000 kr
4,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva och utveckla denna spännande fastighet med flertal möjligheter. Med sitt läge och storlek uppfyller fastigheten flertal utvecklingsparametrar. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

  • Premium
Timrarövägen 6, Timrarö, Österåkers kommun

Timrarövägen 6

Tomt
Timrarö, Österåkers kommun
Listed
1 495 000 kr
3 269 m² tomt

Många drömmer om att bygga ett nytt, alldeles eget hus, nu ges chansen, dessutom med ett strandnära läge, på en plan och väldigt jämn tomt. Generös detaljplan som medger byggnation med nästintill fri byggrätt på denna tomt. Två byggnader får vara 200 kvm per plan och två våningar, max höjd är 6,5 meter. Ytterligare en komplements byggnad får vara 100 kvm per plan och två våningar. Totalt byggrätt är alltså totalt 1000 kvm. Välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

Visar alla 11