Mäklare Pontus Warholm

Pontus Warholm

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ytterbyuddsvägen 9 D, Resarö, Vaxholms kommun

Ytterbyuddsvägen 9 D

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
16 950 000 kr
285 m²
8 rum
4 378 m² tomt

Badrocksavstånd till vattnet, Paviljongen och tennisbanor. Modern villa i soligt läge, plan gräsmatta mot rofylld ängsmark. Rymliga sällskapsytor, genomtänkta sovrum och tre bad/duschrum. Inbjudande pool i soldränkt trädäck. Här finns även spabad, gästhus, bastuhus och dubbelgarage.

  • Plus
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Grindstugevägen  3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Grindstugevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Listed
23 000 000 kr
263 + 128 m²
10 rum
2 000 m² tomt

Centralt belägen fastighet med två adresser och infarter. Villan byggdes 1914 och har en totalyta om 391 kvm med mycket stor potential. Suterrängplan har en separat lägenhet om cirka 50 kvm samt två stora garage. Renoveringsbehov samt verkstadsdel.

  • Premium
Hillerödsgränd 4, Ärvinge, Stockholms kommun

Hillerödsgränd 4

Lägenhet
Ärvinge, Stockholms kommun
Listed
1 895 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 1/3
5 048 kr/mån
34 771 kr/m²

Fin lägenhet med rikligt ljusinsläpp belägen i hus med hiss. Renoverat kök, stora sociala ytor och helkaklat badrum gör detta till en bostad som är redo för inflytt och att trivas i. Rymlig balkong i bästa solläge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har Järvafältet, Järvabadet och Igelbäcken runt hörnet. Här finns fina cykelvägar och löparspår. Kista Galleria ligger endast ca 5-10 minuters promenad bort. I centrum finns tunnelbana med ca 17 min in till centrala Stockholm (T-centralen). I bostadsområdet planeras en station för nya tvärbanan. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Buskuddsvägen 46, Resarö, Vaxholms kommun

Buskuddsvägen 46

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
Pris saknas
225 + 144 m²
7 rum
2 620 m² tomt

I optimalt solläge (sydväst) och med härligt ljus på stora uteplatser samt med kvällssol ligger denna välbyggda villa, ritad av Pål Ross, med strålande sjöutsikt, invid en udde och återvändsgata. Huset är väldigt genomtänkt och gediget, bl.a. med mycket platsbyggda lösningar och olika takhöjder. Läcker design med högt i tak, stora glaspartier mot vattnet, golvvärme i hela huset på alla tre plan samt eldstad. Garage med elport, vinkällare och förvaring. Pool, spa-bad, högt till tak, kameraövervakning, sonos, smidesstaket, smidesgrind. Helikopterplatta cirka 100 kvm. På barnvänliga Resarö finns skola från F-6 samt två andra förskolor, fotbollsplan (konstgräs), matbutik, tennisbanor, hockeyrink (utomhus), badplatser, marina samt sommarcafé. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
Stora Benhamra 44, Brottby, Vallentuna kommun

Stora Benhamra 44

Villa
Brottby, Vallentuna kommun
Listed
5 950 000 kr
156 m²
6 rum
2 375 m² tomt

Skyddad och lantlig miljö karaktäriserar detta hus rofulla omgivningar, trädgårdstomt, stall, två gästhus samt ytterligare bodar. Genomgående väldigt hemtrevligt, smakfullt och prydligt. Genomgående rustika furugolv och flera eldstäder. Förberett och godkänt för att ha hästar.

Hägerneholmsvägen 7 B, Hägerneholm, Täby kommun

Hägerneholmsvägen 7 B

Lägenhet
Hägerneholm, Täby kommun
Listed
1 295 000 kr
24 m²
1 rum
vån 2/4
2 247 kr/mån
53 958 kr/m²

Välkommen till en smart utformad lägenhet med platsbyggt kök, stort badrum med tvättmaskin, bra med garderober samt platsbyggt sov loft med plats för soffgrupp och tv-möbel under. I hallen och badrum finns klinkergolv, i övrigt parkettgolv. Välkommen på visning.

Dalstigen 21, Resarö, Vaxholms kommun

Dalstigen 21

Villa
Resarö, Vaxholms kommun
Listed
10 495 000 kr
192 + 14 m²
7 rum
2 251 m² tomt

Välkommen till ett högt läge med utsikt över öppen våtmark, vass och öppet landskap. Villan ligger nära havet och dess skärgårdsmiljö, med promenadavstånd till stränder, klippor och bryggor. Fastigheten är väldigt privat och ligger utan insyn på stor tomt med en härlig kontakt med naturen tex. fågellivet och den magiska uteplatsen med kvällssol över våtmarken. Huset erbjuder många rum, flera badrum, öppna och stora sällskapsytor samt mycket social planlösning med kök och vardagsrum öppet med stor användbar bardisk emellan. Rymligt skafferi. I det ena badrummet finns bastu, dubbeldusch och relax. Även mycket bra förvaring för kläder i groventrén/tvättstugan. Det finns också cykelförråd på undre trädäck under terrassen samt användbar snickarbod som uteförråd. Med promenadavstånd från huset nås buskudden med klipporna och bryggan både för picknick och bad. Vid Dyviken finns goda möjligheter till båtplats. Fantastisk uppväxtmiljö för barn med lantliga hästhagar och skogen inpå knuten, nära till Bogesunds stora skogar, kuster och vandringsleder men ändå nära in till Vaxholm och Stockholm. Lokalt på Resarö finns dagis, skola och ICA. I kvarteret råden en gemytlig och hänsynsfull grannsamverkan, här hälsar man på alla. Egen majbrasa med de närmaste grannarna vid valborg. GÄSTHUS | Ett gästhus med ostört läge bakom huset med möjlighet till uthyrning är både toppen för besökare eller som extrainkomst. FRIGGEBOD | Inredd friggebod med våningssäng och en snickarbod. TOMT | På tomten, som är kuperad, finns både natur, terrasser, stensättningar och kallmurar. Det finns mycket bär som hallon, smultron och blåbär. Blommor som avlöser varandra; påskliljor, rododendron, tulpaner, syrener, spireor, praktlysingar, pioner, syrenhortensia mm. Den gamla brunnen finns kvar och kan användas för bevattning.

Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 2
Gamla Trostavägen 111, Trosta, Sigtuna kommun, bild 3

Gamla Trostavägen 111

Tomt
Trosta, Sigtuna kommun
Listed
10 000 000 kr
4,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva och utveckla denna spännande fastighet med flertal möjligheter. Med sitt läge och storlek uppfyller fastigheten flertal utvecklingsparametrar. För mer information vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

  • Premium

Visar alla 8