Mäklare Maria Lindmark

Maria Lindmark

Om mig

Med lång erfarenhet och engagemang har jag alltid som ambition att göra mitt yttersta för mina kunder, både säljare och köpare. Jag har jobbat som fastighetsmäklare sedan år 2006 och brinner fortfarande för att möta, hjälpa och finnas som bollplank vid ev. frågor & funderingar. Född och uppvuxen i Skellefteå kommun gör att jag har både en god lokalkännedom samt ett utbrett kontaktnät. Kontakta mig om du går i tankar att sälja din skogs- eller lantbruksfastighet, som är mitt specialistområde.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kågeträsk, Kågeträsk, Skellefteå kommun

Kågeträsk

Gård/Skog
Kågeträsk, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
200 000 kr
2,3 ha tomt

Tre små skogsfastigheter om totalt 2.3 ha. Rastkoja med kamin som passar perfekt som jakt/fiskekoja eller som utflyktsmål både sommar & vinter då skoterleden går alldeles intill. Förrådsbyggnad med utedass. Fastigheterna ligger inom Skellefteå norra ÄSO. Närhet till affär, café & tankstation.

Valliden 13, Valliden, Skellefteå kommun

Valliden 13

Gård/Skog
Valliden, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
64,5 ha tomt

Skogsfastighet sammanhållet i ett skifte med totala areal till ca 65 hektar varav ca 50 hektar utgör produktiv skogsmark. Virkesförrådet uppgår till 3365 m³sk med 1038 m3sk i huggningsklass S1 & S2 och med största delen av virkesförrådet i huggningsklass G1. Detta är en tillväxt fastighet med god bonitet på 3,9 m³sk per ha/år. Sammanhållet i ett lättåtkomligt skifte med bra vägnät. På fastigheten finns två bostadshus i äldre skick. Jakträtt i Bjurfors/Vallidens VVO!

Visar alla 2