Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Norra Källbomark 42, Norra Källbomark, Skellefteå kommun

Norra Källbomark 42

Villa
Norra Källbomark, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling

1 045 000 kr

75 m²

2 rum

2 520 m² tomt

Välskött mindre 1-plans villa (75 kvm) fint placerad mellan Skellefteå & Piteå och med naturen som närmsta granne. Trevligt året runt boende för den mindre familjen eller som fritidshus med året runt standard. Bostadshus med rymligt kök/vardagsrum i öppen planlösning, ett sovrum & badrum. Inglasat uterum praktiskt placerad på husets gavel samt farstukvist med altan med söderläge. Flertalet byggnader med praktiska användningssätt så som rymlig sovstuga, dubbelgarage på betongplatta (byggt 2005), timrad lada, förråd samt skoterförråd. Samtliga byggnader är i fint skick. Här njuter du av lugnet & naturen, närheten till flera badplatser så som bl.a. Byske havsbad, Renholmen & Gagsmark samt av ädelfiske i Åbyälv. Här kan man under vintertid ta skoter eller skidor direkt från gården och ut på äventyr.

Byske by, null, Skellefteå kommun

Byske by

Gård/Skog
Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling

2 500 000 kr

69,8 ha tomt

Skogsfastighet utan byggnader med bra geografiskt läge bestående av 4 st. skiften med sammanlagd areal på 69,8 ha varav den produktiva skogsmarken utgör 62,7 ha med ett virkesförråd på 6 231 m3sk. Relativt jämn åldersfördelning, men med tyngdpunkt på huggningsklass G1 och R2, så röjningsbehov finns. Bra vägnät och lättåtkomliga skiften. Ingår i Byske viltvårdsområde, fiskerätt i Byske fiskevårdsområde och även del i Byske byamän.

  • Plus
Ånäset 1, Jörn, Skellefteå kommun

Ånäset 1

Gård/Skog
Jörn, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling

1 950 000 kr

132,3 ha tomt

Skogsfastighet med fritidshus och produktiv skogsmark om 45,8 hektar och ett virkesförråd som uppgår till 6 356 m3sk, något hög åldersfördelning och med övervägande del tallskog. Total areal på 135,5 hektar och med bra bonitet på 3,2 m3sk/ha. Enklare fritidshus om 4 rok, fördelat på två våningar. Sommarvatten från egen brunn, och egen avloppsbrunn (äldre). El finns och uppvärmning sker via vedspis i köket och lösa element. Badrum med wc och dusch. Säljes med inventarier. Övriga byggnader är loge och timrad lada. Jakträtt i Lillträsk/Ånäset JVO och i övrigt med närhet till natur, sjöar, vattendrag och Storklinta skidanläggning. Ingår i Storvattenvägens samfällighetsförening. Välkomna kontakta oss för att ta del av skogsbruksplan och mer information!

  • Plus

Visar alla 3