Mäklare Ralf Gustafsson

Ralf Gustafsson

Om mig

För mig är varje affär unik, jag jobbar alltid engagerat och målinriktat för att både köpare och säljare ska göra sitt livs bästa affär. Jag stormtrivs med mitt arbete som är fritt, ansvarsfullt och bjuder på dagliga utmaningar och möten med olika människor. Jag känner väl till den lokala marknaden i Västerbotten då jag är uppväxt i Skellefteå och förmedlat fastigheter här sedan år 2005. Kontakta mig om du går i tankar att sälja din skogs- eller lantbruksfastighet, som är mitt specialistområde.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Selet, Lövånger, Skellefteå kommun

Selet

Gård/Skog
Lövånger, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 200 000 kr
85,3 ha tomt

Fin och välskött skogsfastighet i ett skifte om ca 85 hektar varav ca 77 hektar är produktiv skogsmark. Fastigheten är belägen två km väster om centrala Lövånger i Skellefteå kommun. Tyngdpunkt på medelålders högproducerande skogar där 59 % av arealen befinner sig i huggningsklassen G1, samt slutavverkningsmogen S1/S2-skog ca 10 %. Virkesförråd om totalt ca 9 469 m³sk fördelat på 73% tall, 19% gran samt löv 8% . Medelboniteten beräknas till 4,0 m³sk/ha/år och den beräknade tillväxten under planperioden uppgår till 288 m³sk per år. Avverkningsförslag under planperioden uppgår till 808 m³sk föryngringsavverkning samt 421 m³sk gallring. Fastigheten är lättåtkomlig då länsväg 750 passerar rakt igenom fastigheten. Jakträtten övergår till köparen på tillträdesdagen. Inga byggnader av värde finns på fastigheten.

Kungsvägen 21A, Lövånger, Skellefteå kommun

Kungsvägen 21A

Övrigt
Lövånger, Skellefteå kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
5 000 000 kr
741 + 30 m²
3 129 m² tomt

Kommersiell fastighet i centrala Lövånger, som är en havsnära tätort till Skellefteå. Lövånger har haft en befolkningstillväxt de senaste åren som lett till en akut bostadsbrist, som enligt kommunen spås fortsätta till 2030. Fastigheten består av 3 st. byggnader med 12 st. lägenheter, 1 lokal samt kallförråd. Uthyrningsbar yta fördelas på bostad 741 kvm, lokal 95 kvm samt kallförråd 120 kvm. hyresintäkterna uppgår till hela 928 236 kr vid fullt uthyrt. Fastigheten har också låga driftkostnader på 250 000 kr som ger fantastiska 678 236 kr i driftnetto! Alla lägenheterna är löpande underhållna och lokalen har en långvarig hyresgäst. I två lägenheter pågår det renoveringar, där kommer en att färdigställas och hyras ut och den andra lägenheten kommer köparen att få färdigställa. Lövånger är en havsnära tätort i Skellefteå Kommun, belägen ca 5 mil söder om Skellefteå C. På orten finns se värdigheter som Lövångers kyrkstad med den medeltida kyrkan och naturreservatet Bjuröklubb. På orten finns också livsmedelsbutik, järnaffär, hälsocentral, tandläkare och bibliotek. Det finns också ett badhus med gym som drivs av Folkets Hus föreningen. Med sina ca 1 000 invånare så är Lövånger ett mindre samhälle men med en positiv befolkningstrend. I orten finns också förskola, skola samt goda kommunikationer. Största arbetsgivaren är LEAB som sysslar med kontaktstillverkning av elektronik. Andra företag på orten är b.la Lövångers Bygg som håller på ett bygga ny fabrik på orten. Scrolla längst ned för att hitta fullständigt prospekt. Bilder på delar av interiören finns, kontakta mäklaren för att ta del av dessa. Välkomna att boka visning !

Visar alla 2