Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lissbjörken, Rönnäs, Leksands kommun

Lissbjörken

Gård/Skog
Rönnäs, Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
17,3 ha tomt

Nu finns möjlighet för tillköp av ca 17 ha produktiv skogsmark med ett skogsskifte vid Lissbjörkens fäbodar nordost om Östra Rönnäs by och ett litet skifte vid Dimbergsvägen nära sjön. Total virkesvolym ca 2 850 m³sk, motsvarande ett medeltal på 167 m³sk/ha. Huvudsakligen skog yngre än 50 år. Åtkomst från bilväg är överlag god. Förvärvas genom fastighetsreglering. Jakt i viltvårdsområde.

AAA läget på Idre Fjäll, Dalarna, Älvdalens kommun
AAA läget på Idre Fjäll, Dalarna, Älvdalens kommun, bild 2
AAA läget på Idre Fjäll, Dalarna, Älvdalens kommun, bild 3

AAA läget på Idre Fjäll

Övrigt
Dalarna, Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
50 000 000 kr

Idre Fjälls mest prestigefyllda läge, där en unik möjlighet att skapa ett verkligt landmärke nu presenteras för ambitiösa exploatörer. Beläget i det absoluta AAA-läget erbjuds ett markområde om 18 000 kvadratmeter, med en byggrätt på 3 000 kvadratmeter. Detta är mer än bara en fastighet - det är en chans att forma framtiden för Idre Fjäll. Idre Fjäll är inte bara en destination, det är ett vinterparadis som är väl värdigt att konkurrera med Alperna. Den som väljer att exploatera detta unika område får möjlighet att bli en del av Idre Fjälls framtidshistoria. Genom att skapa ett spektakulärt landmärke här kommer du att bli en del av det som gör detta område så eftertraktat. Vi söker en visionär exploatör med förmågan att förverkliga och överträffa förväntningar. Skapa ett varaktigt avtryck på Idre Fjälls landskap och ge invånarna och besökarna en upplevelse utöver det vanliga. Detta är inte bara en markförsäljning, det är en inbjudan att delta i skapandet av något extraordinärt. Ta chansen att vara med och forma framtiden för Idre Fjäll - en investering som går bortom fastigheter och blir en del av en unik berättelse.

  • Premium
Skogsfastighet, Björkberg, Leksands kommun
Skogsfastighet, Björkberg, Leksands kommun, bild 2
Skogsfastighet, Björkberg, Leksands kommun, bild 3

Skogsfastighet

Gård/Skog
Björkberg, Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 700 000 kr
40,4 ha tomt

Ovanför Björkberg, nordost om Leksand, finns nu möjlighet att investera i ca 40 ha skog med ett virkesförråd om ca 2 800 m³sk. Fastigheten domineras av yngre gallringsskog, med god tillväxt och bra potential för framtida avkastning med rätt skötsel. Åtkomsten från skogsbilväg är bra. Jakträtt i Kilen-Björkbergs viltvårdsområde, som sträcker sig över ca 7600 ha.

  • Premium
Skogsfastighet, Gimsbärke, Borlänge kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gimsbärke, Borlänge kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
525 000 kr
9,3 ha tomt

Välkommen att investera i en mindre skogsfastighet! Fastigheten består av ett skifte på sluttningen av Risberget, norr om Gimsbärke, i Borlänge kommun. Total areal ca 9,2 ha. VF ca 1 000 m³sk. Beräknad medelbonitet 5,7 m³sk/ha/år. Övervägande skog yngre än 30 år. Fina möjligheter att dana framtida bestånd genom skogsvårdande åtgärder för god kvalitet och bra avkastning. Jakträtt i viltvårdsområde.

Skogsfastighet, null, Leksands kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 450 000 kr
49,7 ha tomt

Nu finns möjligheten att investera i en obebyggd skogsfastighet om 50 ha strax norr om Leksand. Fastigheten består utav två skogsmarksskiften varav det ena ligger i Risa och det andra mellan Norr Lindberg och Risholn. Produktiv skogsmark om 44 ha med direkt anslutning till befintliga vägnät. Virkesförråd om ca 7 500 m³sk, varav ca 4 700 m³sk är avverkningsbart. Skogsbestånd med jämn åldersklassfördelning. Jakträtt i två olika viltvårdsområden, Kilen-Björkbergs VVO om ca 7600 ha och Leksands Norra VVO om ca 3300 ha, samt fiskerättigheter medföljer.

null, Skallskog, Leksands kommun
  • Budgivning pågår

Gård/Skog
Skallskog, Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
375 000 kr
8,5 ha tomt

Nu förmedlar vi en minde obebyggd skogsfastighet, mycket lättillgänglig längs med Dala-Järnavägen ca 1,5 mil väster om Leksand. Ett skifte om 8,5 ha produktiv skog med ett virkesförråd om ca 870 m³sk. Jakt i viltvårdsområde och fiske i fiskevårdsområde. I närheten ligger den om sommaren levande fäboden Skallskog och fina vandringsleder i omväxlande skogar, bland blånande berg och fina dalar.

  • Plus
Byvägen 2, null, Älvdalens kommun

Byvägen 2

Övrigt
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr

Välkommen till Idregården – en unik möjlighet för visionära entreprenörer att forma Idres framtid! Denna extraordinära fastighet, portalen till Idre by, är en chans att skapa ett landmärke som stolt kommer att definiera Idre. Med en efterfrågan som överstiger tillgången presenterar Idregården en exklusiv möjlighet att bygga två imponerande punkthus med totalt 64 lägenheter svarande mot den akuta bristen på bostäder för både säsongspersonal och fastboende. Den nya planen omfattar en byggrätt på 950 m² vilket möjliggör skapandet av moderna och attraktiva bostäder. Idre är i behov av ett nytt landmärke och här är chansen att bli den som formar det. Genom att investera i Idregården blir du inte bara en del av en lukrativ affär utan även en arkitekt av samhällsutveckling och framtidens boende. Missade möjligheter är sällan återkommande – kontakta oss nu för att ta steget mot att bli den som gör Idregården till något unikt, spektakulärt och minnesvärt för Idre och dess invånare.

Gamla Kyrkvägen 4, null, Älvdalens kommun

Gamla Kyrkvägen 4

Övrigt
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr

Unikt investeringstillfälle för den person eller det företag som söker en expansiv fastighet! Bergsskolan i Idre är nu till salu och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa centralt boende mitt i Idre. Efterfrågan på lägenheter i Idre är mycket stort då de stora fjällanläggningarna anställer mycket personal under såväl sommar som vinter. Detaljplanen medger en byggrätt om cirka 800 kvadratmeter med möjlighet att bygga två våningar och en suterrängvåning. Säljaren önskar hyra tillbaka så många lägenheter som möjligt vilket ger en stabil och långsiktig intäktsström. Detta är en strategisk möjlighet under lågkonjunkturen samtidigt som man investerar i en fastighet med stor potential. Ta chansen att förverkliga dina visioner och skapa en framtidssäker investering. Kontakta oss för mer information!

Skogsfastighet, null, Hedemora kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Hedemora kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 750 000 kr
81,3 ha tomt

Mycket välskött skogsinnehav om 83 ha produktiv skog fördelat på tre lättillgängliga skiften norr om Hedemora. Övervägande fina tallmarker med en tillväxt om ca 450 m³sk per år. Virkesförråd om 8 250 m³sk. Jakt i VVO på 1 671 ha samt en jaktvårdsförening i ett licensområde som omfattar 625 ha där främst småviltjakt bedrivs. Fiske i fvof.

Skogsfastighet, null, Rättviks kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Rättviks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
950 000 kr

Möjlighet att köpa två mindre skogsfastigheter samt del av två andra fastigheter. Total areal ca 12 ha, fördelat på 10 skiften i Rättviks kommun, främst kring Söderås och Mårtanberg samt ett litet skifte i Ollasbodarna. Virkesförråd ca 2 150 m³sk. Skog i de flesta åldersklasser. Jakt i viltvårdsområde. Fiskerätt.

Hackmora 111, Hackmora, Leksands kommun
  • Budgivning pågår

Hackmora 111

Gård/Skog
Hackmora, Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
950 000 kr
5,1 ha tomt

Välkommen till genuina Hackmora, en pärla för den som söker lugn och ro omgiven av naturens skönhet! Fritidshus för renoveringsentusiasten. Lummig trädgård och en omkringliggande skog, rik på virke och lugnande fågelsång. Här finns möjlighet att skapa en naturnära och idyllisk reträtt, med en hel del arbete. Närhet till både Leksand och Falun, för den som vill njuta av kultur, evenemang eller god mat. Totalt ca 5,2 ha, varav 4,5 ha skog. Grandominerad virkesrik skog med god bonitet. Virkesförråd ca 1750 m³sk.

  • Plus
Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
57,7 ha tomt

Tillväxtskog om 54 ha produktiv mark, med bra vägnät, fördelat på två skiften. Övervägande tallskog med en bonitet om 5,7 m³sk/ha/år. Totalt virkesförråd ca 8 250 m³sk varav ca 1 000 m³sk är avverkningsbart. Två jakträtter i vvo. Fiske i fvof.

Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
45,3 ha tomt

Ungskogsdominerat innehav söder om Björbo. Ett lättillgängligt skifte om 45 ha med 43,6 ha produktiv skogsmark. Totalt virkesförråd ca 7 000 m³sk varav ca 700 m³sk är avverkningsbart. Tre jakträtter i viltvårdsområde. Möjlighet att köpa intilliggande fastighet Ovanmejdan 3:31 för ett mer ekonomiskt innehav.

Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
29,1 ha tomt

Produktiv skog om 28 ha med ett virkesförråd om ca 7 400 m³sk varav ca 1 400 m³sk är avverkningsbart. Ett lättillgängligt skifte med god tillväxt. Två jakträtter i vvo, fiske i fvof. Möjlighet att köpa intilliggande fastighet Forsen 5:2 för ett mer ekonomiskt innehav.

Skogfastighet i Malung, Jägra, Malung-Sälens kommun
Skogfastighet i Malung, Jägra, Malung-Sälens kommun, bild 2
Skogfastighet i Malung, Jägra, Malung-Sälens kommun, bild 3

Skogfastighet i Malung

Gård/Skog
Jägra, Malung-Sälens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
11 500 000 kr
317,1 ha tomt

Drygt 300 ha skog med bra vägnät utbjuds här till försäljning. Innehavet erbjuder, förutom skogsbruk, härliga naturupplevelser med möjlighet till jakt, fiske och övrigt friluftsliv, som bär- och svampplockning. Fastigheten består av sex skogsskiften belägna några mil väster om Malung, mellan byn Jägra och sjön Åskaken vid gränsen till Värmland. Den produktiva skogsmarken uppgår till ca 235 ha, med ett virkesförråd om ca 26 900 m³sk. Medeltal 115 m³sk/ha. Beräknad medelbonitet 4,7 m³sk/ha/år. Fastigheten är dominerad av ung- och medelålders skog.

  • Premium
Skog i Gagnef, null, Gagnefs kommun

Skog i Gagnef

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
35,9 ha tomt

Talldominerad och lättillgänglig skogsfastighet på tillväxt. Totalt ca 34 ha produktiv skogsmark fördelat på fyra skiften spridda i Gagnefs kommun. Virkesförråd ca 3 700 m3sk. Beräknad bonitet 5,2 m³sk/ha och år. Det större skiftet ligger norr om Skogen i Djurås, ett av de mindre skiftena ligger ett vid Gimmen, ett vid Bästen och ett i Tansen. Jakt i viltvårdsområde.

Visar alla 16