Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Ludvig & Co Fastighetsförmedling

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skarpvägen 1D, null, Fagersta kommun

Skarpvägen 1D

Radhus
Fagersta kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 250 000 kr
124 + 44 m²
138 m² tomt

Välskött, enkelt och rymligt boende i fina Västanfors. Bostaden inrymmer suterrängplan med nyrenoverad hall, nyrenoverad toalett, tvättstuga och garage med motormanövrerad port. Mellanplanet har ett fint nyrenoverat kök med utgång till terrass och trädgård. Rymligt vardagsrum med plats för matsalsmöbel, utgång till inglasad balkong. Det övre planet inrymmer helkaklat duschrum samt tre nyrenoverade sovrum. Uppdaterade treglasfönster samt nyare luftvärmepump. Gångavstånd till tågstation, ICA-butik, restauranger, skola samt Västanfors IP med möjlighet till skridskoåkning. Inom cykelavstånd finns fina Västanfors hembygdsgård som är norra Västmanlands största turistmål. Här hittar man Handelsbod, kaffestuga, ett 20-tal byggnader från svunna tider samt Rune Lindström-museet. Sommartid kan man äta gott intill kanalen vid Hamnkrogen. Välkomna att boka in er på visning!

Byvägen 2, null, Älvdalens kommun

Byvägen 2

Övrigt
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr

Välkommen till Idregården – en unik möjlighet för visionära entreprenörer att forma Idres framtid! Denna extraordinära fastighet, portalen till Idre by, är en chans att skapa ett landmärke som stolt kommer att definiera Idre. Med en efterfrågan som överstiger tillgången presenterar Idregården en exklusiv möjlighet att bygga två imponerande punkthus med totalt 64 lägenheter svarande mot den akuta bristen på bostäder för både säsongspersonal och fastboende. Den nya planen omfattar en byggrätt på 950 m² vilket möjliggör skapandet av moderna och attraktiva bostäder. Idre är i behov av ett nytt landmärke och här är chansen att bli den som formar det. Genom att investera i Idregården blir du inte bara en del av en lukrativ affär utan även en arkitekt av samhällsutveckling och framtidens boende. Missade möjligheter är sällan återkommande – kontakta oss nu för att ta steget mot att bli den som gör Idregården till något unikt, spektakulärt och minnesvärt för Idre och dess invånare.

Gamla Kyrkvägen 4, null, Älvdalens kommun

Gamla Kyrkvägen 4

Övrigt
Älvdalens kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
6 000 000 kr

Unikt investeringstillfälle för den person eller det företag som söker en expansiv fastighet! Bergsskolan i Idre är nu till salu och erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa centralt boende mitt i Idre. Efterfrågan på lägenheter i Idre är mycket stort då de stora fjällanläggningarna anställer mycket personal under såväl sommar som vinter. Detaljplanen medger en byggrätt om cirka 800 kvadratmeter med möjlighet att bygga två våningar och en suterrängvåning. Säljaren önskar hyra tillbaka så många lägenheter som möjligt vilket ger en stabil och långsiktig intäktsström. Detta är en strategisk möjlighet under lågkonjunkturen samtidigt som man investerar i en fastighet med stor potential. Ta chansen att förverkliga dina visioner och skapa en framtidssäker investering. Kontakta oss för mer information!

Skogsfastighet, null, Hedemora kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Hedemora kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 750 000 kr
81,3 ha tomt

Mycket välskött skogsinnehav om 83 ha produktiv skog fördelat på tre lättillgängliga skiften norr om Hedemora. Övervägande fina tallmarker med en tillväxt om ca 450 m³sk per år. Virkesförråd om 8 250 m³sk. Jakt i VVO på 1 671 ha samt en jaktvårdsförening i ett licensområde som omfattar 625 ha där främst småviltjakt bedrivs. Fiske i fvof.

Ullvi 11:4, null, Leksands kommun

Ullvi 11:4

Gård/Skog
Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 800 000 kr
37,1 ha tomt

Lättillgänglig obebyggd skogsfastighet vid Bjurtjärnen mellan Leksand och Sågmyra. Fastigheten ligger intill väg 929 som hålls öppen året om. Fastigheten omfattar enligt skogsbruksplanen totalt ca 38,1 ha, varav ca 36,6 ha produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 4 959 m³sk. Växtliga gallringsskogar med en medelboniteten uppskattad till 6,5 m³sk/ha och år. För den jaktintresserade betingar fastigheten jakträtt inom Rönnäs-Hackmora viltvårdsområde om ca 3 300 ha.

Skogsfastighet, null, Rättviks kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Rättviks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
950 000 kr

Möjlighet att köpa två mindre skogsfastigheter samt del av två andra fastigheter. Total areal ca 12 ha, fördelat på 10 skiften i Rättviks kommun, främst kring Söderås och Mårtanberg samt ett litet skifte i Ollasbodarna. Virkesförråd ca 2 150 m³sk. Skog i de flesta åldersklasser. Jakt i viltvårdsområde. Fiskerätt.

Hackmora 111, Hackmora, Leksands kommun

Hackmora 111

Gård/Skog
Hackmora, Leksands kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
950 000 kr
5,1 ha tomt

Välkommen till genuina Hackmora, en pärla för den som söker lugn och ro omgiven av naturens skönhet! Fritidshus för renoveringsentusiasten. Lummig trädgård och en omkringliggande skog, rik på virke och lugnande fågelsång. Här finns möjlighet att skapa en naturnära och idyllisk reträtt, med en hel del arbete. Närhet till både Leksand och Falun, för den som vill njuta av kultur, evenemang eller god mat. Totalt ca 5,2 ha, varav 4,5 ha skog. Grandominerad virkesrik skog med god bonitet. Virkesförråd ca 1750 m³sk.

  • Plus
Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 750 000 kr
57,7 ha tomt

Tillväxtskog om 54 ha produktiv mark, med bra vägnät, fördelat på två skiften. Övervägande tallskog med en bonitet om 5,7 m³sk/ha/år. Totalt virkesförråd ca 8 250 m³sk varav ca 1 000 m³sk är avverkningsbart. Två jakträtter i vvo. Fiske i fvof.

Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 000 000 kr
45,3 ha tomt

Ungskogsdominerat innehav söder om Björbo. Ett lättillgängligt skifte om 45 ha med 43,6 ha produktiv skogsmark. Totalt virkesförråd ca 7 000 m³sk varav ca 700 m³sk är avverkningsbart. Tre jakträtter i viltvårdsområde. Möjlighet att köpa intilliggande fastighet Ovanmejdan 3:31 för ett mer ekonomiskt innehav.

Skogsfastighet, null, Gagnefs kommun

Skogsfastighet

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
3 250 000 kr
29,1 ha tomt

Produktiv skog om 28 ha med ett virkesförråd om ca 7 400 m³sk varav ca 1 400 m³sk är avverkningsbart. Ett lättillgängligt skifte med god tillväxt. Två jakträtter i vvo, fiske i fvof. Möjlighet att köpa intilliggande fastighet Forsen 5:2 för ett mer ekonomiskt innehav.

Skog i Gagnef, null, Gagnefs kommun

Skog i Gagnef

Gård/Skog
Gagnefs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 000 000 kr
35,9 ha tomt

Talldominerad och lättillgänglig skogsfastighet på tillväxt. Totalt ca 34 ha produktiv skogsmark fördelat på fyra skiften spridda i Gagnefs kommun. Virkesförråd ca 3 700 m3sk. Beräknad bonitet 5,2 m³sk/ha och år. Det större skiftet ligger norr om Skogen i Djurås, ett av de mindre skiftena ligger ett vid Gimmen, ett vid Bästen och ett i Tansen. Jakt i viltvårdsområde.

Visar alla 11