Mäklare Daniel Andersson

Daniel Andersson

Om mig

Välkommen att kontakta mig när du går i tankar att sälja din skogs- eller lantbruksfastighet. Som fastighetsmäklare helt nischad på jord- och skogsfastigheter förmedlar jag fastigheter i Värmland. Som anställd inom företaget sedan 14 år och med bakgrund och utbildning inom jord- och skogsbruk strävar jag efter att du hos mig skall få en helhetslösning som hjälper dig att sälja din fastighet på bästa sätt utifrån dina förutsättningar.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Söder om Grytingen, Ölme Allmänning, Kristinehamns kommun

Söder om Grytingen

Gård/Skog
Ölme Allmänning, Kristinehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 500 000 kr
101,6 ha tomt

Drygt 100 hektar obebyggd mark i fint samlad ägofigur där fyra fastigheter med gräns till varandra ingår. Marken är belägen inom det område som benämns Ölme Allmänning men som är uppdelad i egna fastigheter med äganderätt. Gräns i sjön Grytingens södra del. Enligt skogsbruksplan är 75 hektar produktiv skogsmark med ett virkesförråd om ca 10 500 m³sk. Talldominerade marker med en medelbonitet beräknad till 4,8 m³sk per ha. Gemensam älgjakt, småviltjakt inom delsektion av vvo. Välkommen att själv inspektera fastigheten och ta då gärna hjälp av vår interaktiva gårdskarta för att hitta rätt och för att följa med i skogsbruksplanen. Gå in på www.ludvig.se/fastigheter/ med din mobila enhet och klicka upp Gårdskartan så kan du bland annat få information om var på fastigheten du befinner dig och genom att klicka på olika områden få upp aktuell information om t.ex. skogens ålder och virkesvolym.

Snårbotten Vännemyren, Snårbotten, Storfors kommun

Snårbotten Vännemyren

Gård/Skog
Snårbotten, Storfors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 900 000 kr
39 ha tomt

Delförsäljning från jordbruksfastighet om totalt 39 hektar mellan Nyed och Storfors . Åker- och betesmark om 31 ha och därtill skogsmark om knappt 6 ha. Ett sammanhängande markområde med landsvägen genom. Samtidigt med denna försäljning säljs även ett närliggande skifte om 15 hektar på samma sätt. Se separat annons.

Snårbotten Lämås, Snårbotten, Storfors kommun

Snårbotten Lämås

Gård/Skog
Snårbotten, Storfors kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
700 000 kr
14,9 ha tomt

Delförsäljning från jordbruksfastighet om knappt 15 hektar mellan Nyed och Storfors. Åkermark om 13 ha med väg genom skiftet. Samtidigt med denna försäljning säljs även ett närliggande skifte om 39 hektar på samma sätt. Se separat annons.

Mo 367, Väse Mo/Mosserud , Karlstads kommun
  • Budgivning pågår
Mo 367, Väse Mo/Mosserud , Karlstads kommun, bild 2
Mo 367, Väse Mo/Mosserud , Karlstads kommun, bild 3

Mo 367

Gård/Skog
Väse Mo/Mosserud , Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 250 000 kr
170 m²
6 rum
27 ha tomt

I fint läge med rymliga och rejäla byggnader. Äntligen en gård till salu i Väse med alla möjligheter att skapa sig en fastighet för den verksamhet man önskar. Totalt ca 27 hektar mark varav 25 ha är bra åkermark samlad intill gården. Gården som ligger vid kanten av grusvägen utgörs av ett stort bostadshus i två plan som flankeras av lillstuga med pannrum och snickarbod. Därtill uthuslänga i ett mycket gott skick med före detta ladugård som senare använts som snickeri men som passar till lite av varje, vidbyggd stor loge och även flera garage. Vidare finns ett fristående garage, jordkällare samt lusthus. Allt inom bra pendlingsavstånd till såväl Karlstad som Kristinehamn. Välkommen till visning i Mo, en trivsam by 2,5 mil nordöst om Karlstad.

  • Premium
Grava-Rud 537, Grava-Rud, Karlstads kommun

Grava-Rud 537

Tomt
Grava-Rud, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
1 805 m² tomt

Tomt i högt och ljust västerläge med utsikt över landsbygden. Här bor ni lugnt och lantligt med skogen inpå husknuten, men bara en kort resa till såväl Karlstad som övriga tätorter. Positivt förhandsbesked för bygglov finns, avstyckning är klar och väg fram till tomtgräns är anlagd. Välkommen att på egen hand besöka tomten, gränsmarkeringar finns i terrängen. Tillträde enligt överenskommelse.

  • Plus
Segerstadsby, Segerstad, Karlstads kommun

Segerstadsby

Tomt
Segerstad, Karlstads kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 050 000 kr
2 500 m² tomt

Nu finns tre tomter med ett mycket tilltalande läge till försäljning på Segerstad. Tomterna som ligger i skogsbrynet har utsikt mot söder och väster över landsbygden på Segerstadslätten. Några hundra meter bort finns busshållplats för länsbussarna, 10 minuters bilresa till Bergviks köpcentrum och ca 1,5 mil in till centrala Karlstad. De tre tomterna kommer ha anslutning till kommunalt vatten via en gemensamhetsanläggning där även en avloppsanläggning är under uppförande. Anläggningen som ingår i tomtköpet kommer ha anslutningspunkter för vatten och avlopp vid tomtgräns. Fastigheterna utgör en samfällighet för anläggningens drift. Positivt förhandsbesked för bygglov finns, avstyckning är klar och väg fram till tomtgräns är på plats. Välkommen att på egen hand besöka tomterna, gränsmarkeringar finns i terrängen. Tillträde enligt överenskommelse. **Tomt nr. 2, Edsberg 2:14 är SÅLD**

Visar alla 6