Mäklare Anders Emmoth

Anders Emmoth

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Korndal 1:18, skifte 2, Hallås, Kungsbacka kommun

Korndal 1:18, skifte 2

Gård/Skog
Hallås, Kungsbacka kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
500 000 kr

Här finner du ett mindre välskött skogsskifte om ca 3,4 hektar belägen 15 km nordost om Kungsbacka. Skiftes skog består till stora delar av gallringsskog med ett bedömt virkesförråd om ca. 375 m³sk. Skiftet som i fastighetskartan benämns som Korndal 1:18, skifte 2 kan ej bilda egen fastighet och måste därmed överföras till annan fastighet.

Hjälltorp 1:54, Fritsla, Marks kommun

Hjälltorp 1:54

Gård/Skog
Fritsla, Marks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
2 500 000 kr
15,7 ha tomt

Lättillgänglig och välskött mindre skogsfastighet belägen 2 km norr om Fritsla. Fastigheten är om 15,7 hektar och har ett bedömt virkesförråd om 2 531 m³sk medtyngdpunkten på gallringsskog. Fastigheten har en medelbonitet om 7,5 m³sk/ha och har en stor andel G1-skog vilken utgör 59% av arealen, 2% utgörs av S2-skog.

Sassarp/Hökerum, Sassarp/Hökerum, Ulricehamns kommun

Sassarp/Hökerum

Gård/Skog
Sassarp/Hökerum, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 900 000 kr
39,3 ha tomt

Obebyggd fastighet belägen i Sassarp och Hökerum i Ulricehamns kommun. Fastigheten består av fyra skiften om totalt ca. 39 hektar varav ca. 25 hektar är produktiv skogsmark. Fastighetens skiften är lättillgängliga genom ett bra vägnät. Virkesförrådet uppskattas till 3 290 m³sk vilket ger medelförråd om 131 m³sk/ha och med en medelbonitet beräknad till 7,9 m³sk per hektar. Skogsbeståndet har en tyngdpunkt på gallrings- och ungskogar och ca. 580 m³sk återfinns i huggningsklassen S2. Inägomarken uppgår till ca. 13 hektar varav ca. 10 hektar återfinns på skiftet i Hökerum.

Lättillgänglig skogsfastighet, Kråkebo, Ulricehamns kommun

Lättillgänglig skogsfastighet

Gård/Skog
Kråkebo, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
4 900 000 kr

Obebyggd och lättillgänglig del av fastighet med hög tillväxt belägen i Kråkebo ca. 2 km väster om Ulricehamn. Delen av fastigheten som denna annons avser är om ca. 32 hektar varav ca. 31 ha är produktiv skogsmark och 0,8 ha inägomark. Virkesförrådet uppgår till ca. 6 700 m³sk och varav ca. 3 200 m³sk består av skog i huggningsklass S1 och S2. Skiftet har en medelbonitet om 9.5 m³sk/ha. Fastigheten har även andra skiften som är till salu. Försäljningsobjektet utgör del av Kråkebo 4:1 varför fastighetsbildning måste ske.

Backen Åsen 2, Örby, Marks kommun

Backen Åsen 2

Gård/Skog
Örby, Marks kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
12 500 000 kr

Mycket välskött gård om ca. 32 ha med två boningshus och två ekonomibyggnader för djurhållning. Här finns ett charmigt 1 1/2-plans boningshus i mycket gott skick med fina detaljer och påkostade material. Här finns välhållna ekonomibyggnader som ger stora möjligheter till djurhållning eller annan önskad verksamhet på dom generösa ytorna. Väl värt att nämna är även fastighetens låga driftskostnad, mycket tack vare den stora solcellsanläggningen och solcellsbatterierna. Det fina bostadshuset om ca. 155 kvm är vackert renoverat och bjuder på härliga sociala ytor. Rummen på entréplan fördelas på entré, vardagsrum med matplats, inglasat uterum som ligger i anslutning till vardagsrummet samt kök, badrum, hall och klädvårdsrum med dusch. På övre plan finns de två sovrummen, hall, förvaringsutrymmen samt en toalett. I anslutning till huset finns en fin trädgård med ett växthus. Gårdens ekonomibyggnader är i gott skick och ger stora möjligheter! I anslutning till huset finns en av ladugårdarna i vilken det finns ett dubbelgarage för gårdens bilar samt delar för djurhållning och förvaring. Ett stycke från gårdscentrum finns en ladugård med nybyggd lösdrift, lösdriftsstall samt en sjuk- och kalvningsavdelning. Mellan dessa ekonomibyggnader finns gårdens maskinhall. Fastigheten har vedpanna med ackumulatortankar vilket tillsammans med solcellsanläggningen ger en mycket låg driftskostnad. Bostadshuset är inom kort ansluten till fiber. I försäljningen ingår även en villa i 1 1/2-plan i vilken omfattande renoveringar nyligen utförts. Villan om ca. 160 kvm har erbjuder sex rum och kök samt en källarvåning. Renoveringarna omfattar bl.a. dränering, ny takbeklädnad, delvis nyrenoverat kök och ett badrum som helt nyligen färdigställts. På tomten finns en stor carport med en isolerad förrådsdel. Fastigheten har egen fastighetsbeteckning och villan är inom kort ansluten till fiber. Försäljningen avser en del av Åsen 1:8 varför fastighetsbildning måste ske. Föreslagen areal om ca. 32 ha mark. Åsen 1:10 är avstyckad.

Sätilavägen 832, Sundstorp, Kungsbacka kommun

Sätilavägen 832

Gård/Skog
Sundstorp, Kungsbacka kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 400 000 kr

Med endast 20 minuters bilväg från Kungsbacka finner du denna gård med fina möjligheter till salu. Gården är om ca. 43 ha och marken fördelas på ca. 11 ha jordbruksmark och ca. 30 ha skogsmark. Gården som är bebyggd med en mangårdsbyggnad, ett oinrett gårdshus, en ladugård och ett garage är perfekt för dig som vill bo stadsnära och ändå kunna ha möjlighet till häst- eller annan djurhållning. Gårdens inägomark finns på hemskiftet och på ett skifte som finns i nära anslutning till gårdscentrum. Fastigheterna är indelade i fyra skiften och möjlighet finns att förvärva hela eller delar av fastigheterna.

Obebyggd skogsfastighet, Kungsäter, Varbergs kommun

Obebyggd skogsfastighet

Gård/Skog
Kungsäter, Varbergs kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
8 500 000 kr

De obebyggda skiftena av fastigheten Torp 1:1 är belägna ca. 1,5 km nordnordväst om Kungsäters samhälle i Varbergs kommun. Delarna av fastigheten som ska avstyckas och försäljas är fördelad på två skiften om totalt ca. 46 hektar varav ca. 42 ha är produktiv skogsmark. Virkesförrådet beräknas uppgå till ca. 10 250 m³sk och skiftena har en medelbonitet om 8,9 m³sk/ha. Ansökan om en lantmäteriförrättning är inlämnad och skiftena kan sannolikt bilda egen fastighet.

Obebyggt skogsskifte om ca. 13,6 ha, Hökerum, Ulricehamns kommun

Obebyggt skogsskifte om ca. 13,6 ha

Gård/Skog
Hökerum, Ulricehamns kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
1 400 000 kr
13,6 ha tomt

Det obebyggda skogsskiftet av fastigheten Sassarp 2:3 är beläget ca 5,5 km nordväst om Hökerum. Fastigheten som ska avstyckas/fastighetsregleras och försäljas är fördelad på ett skifte om totalt ca. 13,6 hektar varav samtlig areal består av produktiv skogsmark. Det uppskattade och beräknade virkesförrådet uppgår till ca. 1 200 m³sk och skiftet har en medelbonitet om 7,2 m³sk/ha. Virkesförrådet mm. finns redovisad i den framskrivna skogsbruksplanen. Skiftet kan ej bilda egen fastighet.

Raneredsvägen 71, null, Mölndals kommun

Raneredsvägen 71

Gård/Skog
Mölndals kommun
Ludvig & Co Fastighetsförmedling
17 500 000 kr
180 m²
7 rum
5,5 ha tomt

Komplett hästgård med mycket god närhet till Göteborg. Fastigheten är på totalt ca 8,6 hektar och betesmark (ca 3 hektar) arrenderas ytterligare. Arealen består av ca 1 hektar skog samt 3,2 hektar vatten i "Östersjön". Resterande areal utgör hagar samt mark vid bostaden och stallplan/parkering mm. På fastigheten bedrivs idag ridskoleverksamhet, ridläger, inackordering samt uthyrning av hästar. Stallarna är väl skötta och fördelade på flertalet sektioner. Fastigheten har även flertalet små stugor som används vid ridlägerverksamheten. Bostadshuset är totalrenoverat och i mycket fint skick. Bostaden mäter upp ca 180 kvm i boyta som är fördelat på 7 rum och kök med matsal. Här finns stallar för drygt 40 hästar, ridhus 20 x 50 m med underlag av fibersand, utomhusbana drygt 40 x 60 m samt cafeteria, konferensrum, kontor, omklädningsrum och övriga serviceutrymmen. Dessutom finns det inkvarteringsmöjligheter för ca 30 elever inför ridlägerverksamheten sommartid. Klubbens ridanläggning är fr o m 2002 en så kallad av "Svenska Ridsportförbundet godkänd anläggning". Det innebär att anläggningen uppfyller högt ställda krav på hur den är anpassad för ridskoleverksamhet och hästhållning sett ur både drift- och säkerhetssynpunkt. Kretsloppstänkandet genomsyrar foder- och gödselhanteringen. Även driften av anläggningen sköts i största möjliga utsträckning miljövänligt och resurssnålt.

  • Uteplats

Visar alla 9