Mäklare Elin Söderlund

Elin Söderlund

Om mig

Något jag alltid strävar efter är att bli ihågkommen för min personliga service och mitt stora engagemang. Som fastighetsmäklare vill jag bidra med trygghet i det stora beslut som en köpare och säljare genomgår under bostadsaffären. Mina många år som handbollsspelare har bidragit till en enorm vinnarskalle samt en förkärlek till att träffa nya människor varje dag. Jag är verksam i hela Göteborg med fokus på Västra centrum.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Övralidsgatan 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun
  • Mån 5 aug kl 17:15
Övralidsgatan 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 2
Övralidsgatan 17, Hisings Backa, Göteborgs kommun, bild 3

Övralidsgatan 17

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
995 000 kr
38 m²
1 rum
vån 3/8
2 945 kr/mån
26 184 kr/m²

Välkommen till denna yteffektiva och sociala bostad i natursköna Blå Staden. Här finner du en ljus lägenhet med ett välplanerat kök, ett stort vardagsrum med fin utsikt över de gröna områdena, en avskild sovalkov samt ett helkaklat badrum. Området är expansivt med närhet till Selma Lagerlöfs Torg med dess utbud av affärer och service samt goda bussförbindelser in till city. Brf Blå Staden är en stabil och engagerad förening med mycket god ekonomi!

  • Premium
  • Hiss
Bruksgatan 36, Majorna, Göteborgs kommun
Bruksgatan 36, Majorna, Göteborgs kommun, bild 2
Bruksgatan 36, Majorna, Göteborgs kommun, bild 3

Bruksgatan 36

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
8 245 000 kr
123 m²
4 rum
8 057 kr/mån
67 033 kr/m²

Välkommen in i detta extraordinära townhouse! I Takgökens bottenvåning finns fyra genomgående townhouses, byggda i suterräng och etage. Här får du uteplats både mot gatan och mot gården, och dessutom balkong från sovrummen på övre plan. Planlösningen bjuder på ett rymligt, socialt entréplan med hela 3,8 meters takhöjd. Går du en trappa upp eller ner hittar du mer privata ytor med sovrum, arbetsrum och familjens eget vardagsrum. För samtliga townhouses finns möjlighet att hyra parkeringsplats i gemensamt garage.

  • Premium
  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Uteplats
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 2
Sjupundsgatan 43, Högsbo, Göteborgs kommun, bild 3

Sjupundsgatan 43

Lägenhet
Högsbo, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/7
3 353 kr/mån
46 058 kr/m²

Här får du stilrena materialval, vackert golv och underbara fönsterpartier. Den öppna planlösningen bidrar till sociala ytor och förvaringen är generös i såväl inbyggda garderober som en klädkammare. De helkaklade badrummet med tvättmaskin och arbetsbänk i kombo med god förvaring förenklar vardagen. Ett trivsamt och modernt hem med allt man kan önska i ett växande område med närhet till så väl Slottskogen och lugna naturområden som innerstaden och stadspulsen.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3