Mäklare Jennieann Bergström

Jennieann Bergström

Om mig

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk med återkommande kunder genom åren. Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina behov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun
  • Idag kl 14:00
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 2
Birkagatan 22B, Örgryte, Göteborgs kommun, bild 3

Birkagatan 22B

Lägenhet
Örgryte, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
4 850 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 273 kr/mån
60 625 kr/m²

Välkomna till denna härliga bostad i en nästintill skuldfri bostadsrättsförening! Belägen i hjärtat av Örgryte med närhet till såväl natur som stadens puls. Bostaden är belägen på våning två av tre och har fantastiskt ljusinsläpp. Planlösningen bjuder på ett väl tilltaget sällskapsrum med fungerande öppen spis och utgång till bostadens härliga balkong, tre sovrum i varierande storlek med generös förvaring i flertalet garderober, ett välplanerat kök från Puustelli samt modernt badrum med kombimaskin. Tidstypiska detaljer som fiskbensparkett, generös takhöjd och fönsterbänkar i sten. Spårvagn och matbutik finns alldeles runt husknuten. Längre ner på gatan når ni en av Göteborgs populära grundskolor Kärralundskolan. Promenadavstånd till både Göteborgs innerstad och Delsjöns fantastiska rekreationsområde! Dessutom både gym, minigolf, padel och tennis på andra sidan vägen. Varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun
  • Borttagen före visning
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun, bild 2
Kvarnhjulsvägen 4, Sävedalen, Partille kommun, bild 3

Kvarnhjulsvägen 4

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 800 000 kr
92,6 m²
3 rum
vån 3/3
7 091 kr/mån
41 037 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Carl Larssonsgatan 5B, Örgryte Bö, Göteborgs kommun

Carl Larssonsgatan 5B

Lägenhet
Örgryte Bö, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 150 000 kr
50,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 367 kr/mån
62 376 kr/m²

I hjärtat av Bö finner ni denna mycket hemtrevliga drömlägenhet, högst upp i huset med fönster i två väderstreck och ett insynsskyddat läge. Internet ingår i avgiften! Köket är ljust och stilrent och erbjuder plats för ett stort matbord för trevliga middagar. Vardagsrummet är rymligt och härifrån nås den härliga balkongen med fin utsikt. Sovrummet har gott om plats för en bekväm dubbelsäng och ett modernt helkaklat badrum. Lägenheten har ljusa ytskikt och fantastisk fiskbensparkett som skapar en inbjudande atmosfär. Med generös takhöjd och tidstypiska bevarade detaljer har hemmet en perfekt blandning av stil, charm och modern estetik. Varmt välkommen på visning! Örgryte passar er som önskar ett centralt men samtidigt lugnt och tryggt boende med närhet till natur- och grönområden. Läget är optimalt med hållplats ca 2 minuter från bostaden, hållplats Bögatan. Precis intill ligger Bö affärscentrum med matbutik, postombud, pizzeria, thairestaurang samt blomsterbutik. Vill ni ta er vidare in till city gör ni det lätt med 5:ans spårvagn eller på fina cykelvägar. Det är även smidigt att ta sig ut på motorvägen för de som har bil. Det är gångavstånd till Delsjöområdets naturreservat med härlig natur och sjöar för svalkande bad. Här ligger även Skatås med motionsanläggning och elljusspår, Göteborgs fältrittklubb samt GLTK med tennisbanor och Nordic Wellness.

  • Balkong

Visar alla 3