Mäklare Jennieann Bergström

Jennieann Bergström

Om mig

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar. Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk med återkommande kunder genom åren. Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina behov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Anders Zornsgatan 23E, Örgryte Bö, Göteborgs kommun

Anders Zornsgatan 23E

Lägenhet
Örgryte Bö, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 890 000 kr
50 m²
2 rum
vån 2/3
3 583 kr/mån
57 800 kr/m²

Välkomna till denna välplanerade och ljusa tvåa i trevliga Örgryte. Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt en rymlig balkong med plats för loungegrupp. Härliga sociala ytor som bjuder in till trevligt umgänge med familj och vänner. Här erbjuds ni en bostad med harmonisk atmosfär och närhet till grönområden. Med endast tio minuter från stadens puls blir detta hem den perfekta kombinationen av stadsliv och lugn oas.

 • Balkong
Alströmergatan 3B, Stampen, Göteborgs kommun
 • Lör 2 dec kl 12:00

Alströmergatan 3B

Lägenhet
Stampen, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 250 000 kr
80 m²
2.5 rum
vån 2/5
4 302 kr/mån
40 625 kr/m²

I en vacker sekelskiftesfastighet anno 1905 finns den här charmiga bostaden om 80 kvm med balkong i sydvästläge. Det är en genomgående ljus bostad som har flertalet attraktiva attribut som gedigen takhöjd, höga fönster med djupa fönsternischer och ett tornrum. Modernt kök och badrum med alla bekvämligheter man kan tänka sig.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Kallebäcksvägen 17B, Kallebäck, Göteborgs kommun

Kallebäcksvägen 17B

Lägenhet
Kallebäck, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 450 000 kr
94 m²
4 rum
vån 6/9
5 362 kr/mån
36 702 kr/m²

Med ett högt och trevlig läge med utsikt över Kallebäck erbjuds här en välplanerade fyrarumslägenhet med fönster i två väderstreck. Generöst vardagsrum, modernt kök, tre väl tilltagna sovrum samt både badrum och gäst-toalett. Som pricken över i:et erbjuder bostaden även en generös balkong i soligt söderläge. Välkomna hem till mysiga Kallebäck som erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!

 • Balkong
 • Hiss
Kobbarnas väg 5, Olskroken, Göteborgs kommun

Kobbarnas väg 5

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 850 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/6
3 347 kr/mån
43 846 kr/m²

Söker du den perfekta stadsbostaden i en förening med god ekonomi och låg belåning? Denna rymliga tvårumslägenhet kommer att förtrolla dig med sin otroliga utsikt över stadens skyline från den härliga balkongen. Lägenheten erbjuder ett rymligt vardagsrum, välplanerat kök, sovrum med goda förvaringsmöjligheter samt helkaklat badrum. Ljuset flödar in i lägenheten och skapar en ombonad atmosfär. Här finns allt du behöver för att leva bekvämt och njuta av solen ända till solnedgång. Stabil bostadsrättsförening med god ekonomi och som dessutom är nästintill skuldfri/obelånad. Vill du bo i ett centralt område där du har närhet till allt – restauranger, shopping och kollektivtrafik. Välkommen hem!

 • Balkong
 • Hiss
Skrivarevägen 32, Ytterby Centrum, Kungälvs kommun
 • Budgivning pågår

Skrivarevägen 32

Villa
Ytterby Centrum, Kungälvs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 490 000 kr
104 m²
4 rum
166 m² tomt

I ett av de bästa lägena i Ytterby finner ni detta trevliga och synnerligen välplanerade friköpta tvåplansradhus med låga omkostnader som passar barnfamiljen perfekt. På entréplanet finner du de sociala utrymmena, inklusive vardagsrum, kök, tvättstuga och en gäst-wc. Övervåningen består av tre sovrum, ett av de med utgång till en stor balkong i söderläge och ett badrum med dusch. Utomhusmiljön är underbar och erbjuder både entrésidan under tak och trädgårdssidan med generöst utrymme som inkluderar en stor solig altan, gräsmatta och möjligheter till odling. Området är lugnt och barnvänligt, med små bilfria gator, en lekplats och trevliga grannar som har barn i olika åldrar. Här kan du bo med en fantastisk natur runt hörnet och inom gångavstånd till förskolor, skolor, bekvämligheter och bra kommunikationsmöjligheter.

Nobelgatan 25C, Lunden, Göteborgs kommun
 • Lör 2 dec kl 10:00
Nobelgatan 25C, Lunden, Göteborgs kommun, bild 2
Nobelgatan 25C, Lunden, Göteborgs kommun, bild 3

Nobelgatan 25C

Lägenhet
Lunden, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 480 000 kr
68 m²
2.5 rum
vån 5/6
5 169 kr/mån
51 176 kr/m²

Välkommen till denna charmiga 2,5 rumslägenhet belägen högt upp i huset på Nobelgatan 25C i populära Lunden. Denna fräscha och välplanerade lägenhet erbjuder en bekväm och trivsam boendemiljö, perfekt för den som söker det optimala stadsboendet med både närhet till grönska och city. Här erbjuds en modern, ljus och smart planerad lägenhet med stora fönster som släpper in härligt ljus. Som pricken över i:et erbjuder denna lägenhet även en härlig balkong i trevligt söder läge med vidsträckt utsikt!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar alla 6