Mäklare Johanna Håkansson

Johanna Håkansson

Om mig

Mitt fokus är ett stort personligt engagemang för att just din bostadsaffär ska få bästa möjliga slutresultat där inget kommer lämnas åt slumpen. Med en bakgrund från servicebranschen och som tävlingsryttare sedan barnsben så passar yrket mig som handen i handsken då jag varje dag får träffa nya människor och samtidigt får utlopp för min tävlingsinstinkt. Jag är verksam i hela Göteborg med fokus på östra centrum där jag även själv är bosatt vilket jag ser som en stor fördel i mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlfeldtsgatan 10, Örgryte Jakobsdal, Göteborgs kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Karlfeldtsgatan 10, Örgryte Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 2
Karlfeldtsgatan 10, Örgryte Jakobsdal, Göteborgs kommun, bild 3

Karlfeldtsgatan 10

Lägenhet
Örgryte Jakobsdal, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 995 000 kr
25 m²
1 rum
vån 1
1 059 kr/mån
79 800 kr/m²

Välkomna till populära Jakobsdal och denna välplanerade och charmiga etta som ligger lugnt belägen på en återvändsgata samtidigt som du har nära in till stadskärnan. Här fås ett helkaklat badrum, ett fräscht kök samt en stor dos bevarad 30-tals charm med bland annat breda fönsternischer och högt i tak. Stabil och välskött BRF med låg belåningsgrad. Välkommen att framföra ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Hiss
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun
  • Tis 6 aug kl 17:15
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 61

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 980 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 2/4
6 266 kr/mån
48 834 kr/m²

Välkommen till Hills Villastad och denna trevliga fyrarummare med väl tilltagen balkong belägen en våning upp i huset. Här bor du i ett helt nytt bostadsområde nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Hills Villastad består av olika typer av bostäder som med stil och storlek passar in i det natursköna landskapet. Här bor du med perfekt läge vid en av Sveriges bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Runt knuten finns sjöar, vandringsleder och orörd natur - närhet finns dessutom till populära Gunnebo slott.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2