Mäklare Johanna Håkansson

Johanna Håkansson

Om mig

Mitt fokus är ett stort personligt engagemang för att just din bostadsaffär ska få bästa möjliga slutresultat där inget kommer lämnas åt slumpen. Med en bakgrund från servicebranschen och som tävlingsryttare sedan barnsben så passar yrket mig som handen i handsken då jag varje dag får träffa nya människor och samtidigt får utlopp för min tävlingsinstinkt. Jag är verksam i hela Göteborg med fokus på östra centrum där jag även själv är bosatt vilket jag ser som en stor fördel i mitt arbete.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Linneagången 36, Björkekärr, Göteborgs kommun

Linneagången 36

Fritidshus
Björkekärr, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 000 000 kr
35 m²
2 rum
300 m² tomt

I populära Torpakolonin finns nu denna charmiga stuga till salu! Stugan ligger med lugnt och bra läge i kolonin och är omringad av en lummig trädgård. Trädgården består av bland annat vackra rhododendronbuskar, flera fruktträd och pioner. Stugan är renoverad och därmed i väldigt gott skick - här är det bara att flytta rätt in och trivas! Stugan erbjuder fullutrustat kök och badrum med dusch - dessutom hör ett fristående förråd samt en rymlig källare. Hela koloniområdet är en oas där en trevlig stämning råder grannar emellan, mitt i kolonin finns dessutom en samlingsplats med lekplats, dansbana, servicehus och en festlokal med kök. På kort promenad- och cykelavstånd har man Härlanda tjärns badplats och Delsjöområdets natur. Goda kommunikationer finns från Östra Sjukhusets hållplats som trafikeras av flera buss- och spårvagnslinjer.

Övre Olskroksgatan 4, Olskroken, Göteborgs kommun

Övre Olskroksgatan 4

Lägenhet
Olskroken, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 690 000 kr
52 m²
2 rum
vån 1/3
4 108 kr/mån
51 731 kr/m²

I denna vackra tegelfastighet anno 1928 erbjuds nu en välplanerad tvåa om 52 kvadrat med öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Här fås stora fönsterpartier med djupa nischer som bidrar med härligt ljusinsläpp. Köket är modernt och erbjuder gott om förvaring och en diskmaskin, badrummet är helkaklat och utrustat med tvätt- och torktumlare. Stabil & välmående förening med en trevlig spaavdelning med bastu samt en gemensam uteplats med grillmöjligheter.

Valthornsgatan 6, Västra Frölunda, Göteborgs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Valthornsgatan 6

Lägenhet
Västra Frölunda, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 550 000 kr
61 m²
2 rum
vån 8/16
4 055 kr/mån
41 803 kr/m²

Nu finns chans att förvärva en välplanerad tvårummare högt upp i huset i Brf Sjöstjärnan! Bostaden har modern och hög standard där säljarna har valt att uppgradera standardutförandet med lite extra tillval. En större tvåa med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den stora inglasade balkongen. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum och ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare. Spotlights i både hall samt badrum. Välkommen att framföra ditt intresse till ansvarig mäklare!

  • Balkong
  • Hiss
  • Energieffektiv
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun, bild 2
Kärnvedsgatan 61, Hills, Mölndals kommun, bild 3

Kärnvedsgatan 61

Lägenhet
Hills, Mölndals kommun
Lundin Fastighetsbyrå
3 980 000 kr
81,5 m²
4 rum
vån 2/4
6 266 kr/mån
48 834 kr/m²

Välkommen till Hills Villastad och denna trevliga fyrarummare med väl tilltagen balkong belägen en våning upp i huset. Här bor du i ett helt nytt bostadsområde nära city i en unik oas, där naturen och den aktiva fritiden finns utanför dörren. Hills Villastad består av olika typer av bostäder som med stil och storlek passar in i det natursköna landskapet. Här bor du med perfekt läge vid en av Sveriges bästa golfbanor, Hills Golf & Sports Club. Runt knuten finns sjöar, vandringsleder och orörd natur - närhet finns dessutom till populära Gunnebo slott.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Getekullsvägen 11, Sävedalen, Partille kommun

Getekullsvägen 11

Lägenhet
Sävedalen, Partille kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 650 000 kr
39,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 920 kr/mån
41 772 kr/m²

Nu presenteras kanske Sävedalens finaste etta belägen med närhet till både kommunikationer, service och naturen! Här fås en mycket kvadratsmart bostad med gott om förvaring samt ett stort allrum med sovalkov och plats för både ett rejält matbord och soffgrupp. Ljusinsläppet är fantastiskt och du har dessutom noll insyn! Föreningen är stabil och i den redan låga månadsavgiften ingår en parkeringsplats - kan det bli bättre?

Visar alla 5