Mäklare Kevin Arnagård

Kevin Arnagård

Om mig

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare. För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Med intresse för affärer och med ett stort engagemang är jag övertygad om att kunna ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Masthuggsterrassen 12E, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Idag kl 17:00
Masthuggsterrassen 12E, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Masthuggsterrassen 12E, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Masthuggsterrassen 12E

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 450 000 kr
25 m²
1 rum
1 728 kr/mån
58 000 kr/m²

Välkomna till Masthuggsterrassen 12E och denna ljusa och välplanerade etta belägen i populära Masthugget! Öppna ytor bjuder in till en rad olika möbleringsalternativ med plats för såväl en sovdel som sällskapsdel. Rymligt badrum med dusch. Perfekt boende för studenten eller som förstaboende! Varmt välkomna på visning! Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

 • Premium
 • Hiss
Fyrmästaregången 16, Masthugget, Göteborgs kommun

Fyrmästaregången 16

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 490 000 kr
43,5 m²
2 rum
vån 4/4
2 784 kr/mån
57 241 kr/m²

I hjärtat av Masthugget finner ni denna 2:a om 43 minutiöst välplanerade kvadratmetrar högst upp i huset. Fantastisk utsikt och stora fönsterpartier. Här bor ni i en stabil och ekonomiskt trygg bostadsrättsförening, Sveriges största. Hiss finns i huset. Bra busskommunikationer precis ute på gatan och direkt närhet till Göteborg city och högskolan. Grönskande Slottsskogen finner ni inom kort promenadavstånd liksom Linnés utbud av restauranger, caféer och mysiga butiker.

 • Plus
 • Hiss
Vaktmästaregången 5, Masthugget, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Vaktmästaregången 5

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 990 000 kr
57 m²
2 rum
vån 2/5
3 423 kr/mån
52 456 kr/m²

Välkomna till denna mycket trivsamma och ljusa tvåa med ljuvlig balkong i ett soligt sydläge. Bostaden erbjuder ett stort kök med påkostade materialval och bra arbetsytor, ett rymligt och ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket och utgång till den inglasade balkongen, stort och harmoniskt sovrum samt badrum med tvättmaskin Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, gratis biltvätt (gör det självtvätt) övernattningslägenheter, gym och bastu, bordtennis och biljard, festlokal med mera. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Trevlig innergård med goda möjligheter för grillning och sociala kvällar! Välkommen att boka visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Chapmansgatan 4, Majorna, Göteborgs kommun
 • Budgivning pågår

Chapmansgatan 4

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 290 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/8
3 101 kr/mån
41 636 kr/m²

Välkommen till Chapmansgatan 4 och härliga Majorna - här erbjuds du det bästa av två världar med butiker och restauranger runt hörnet samt havet, södra skärgården, Röda Sten och Slottsskogen bara ett stenkast bort. Även Mariaplans gemytliga kvarter ligger i närheten och kommunikationerna till city är mycket goda. Högt upp i huset finner vi denna ljusa tvårummare med härlig fransk balkong. Med ett sovrum, ett större badrum, ett lättmöblerat vardagsrum och kök är denna lägenhet perfekt för både par och singelhushåll. Låg avgift!

 • Balkong
 • Hiss
Vaktmästaregången 2, Masthugget, Göteborgs kommun
Vaktmästaregången 2, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Vaktmästaregången 2, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Vaktmästaregången 2

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 990 000 kr
57 m²
2 rum
vån 4/4
3 486 kr/mån
52 456 kr/m²

Välkommen till en välplanerad tvåa med centralt läge i populära Masthugget. Lägenheten har trevliga sällskapsytor med stort kök och vardagsrum, härligt ljusinsläpp och balkong i söderläge med fina landshövdingehus i blickfånget. Generöst utformat sovrum samt bra förvaring i både hall och kök. Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, sushiresturang, frisör och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel. Välkomna att boka tid för visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Skepparegången 18, Masthugget, Göteborgs kommun
Skepparegången 18, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 2
Skepparegången 18, Masthugget, Göteborgs kommun, bild 3

Skepparegången 18

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
2 290 000 kr
30 m²
1 rum
vån 3/3
1 907 kr/mån
76 333 kr/m²

Välplanerad liten pärla med otroligt vacker utsikt högst upp i huset. Compact living med låg avgift när det är som bäst i populära Brf Masthugget. Social öppen planlösning med plats för matbord, soffa och säng. Garageplats erbjuds mot mindre kostnad i föreningen. Bo i detta optimala läge med närhet till det rikliga utbud som city och Linnéstaden har att erbjuda. Promenadavstånd till natursköna Slottsskogen. Gott om kommunikationer till skolor, city och centralstationen. Varmt välkomna på visning! Brf Masthugget är i dagsläget Sveriges största bostadsrättsförening. En välmående förening med god ekonomi som tack vare sin storlek kan erbjuda bekvämligheter och fördelar utöver det vanliga, såsom gott om garageplatser, bilkooperativ, snickeri- och målarlokal, gym och bastu, festlokal med mera. Lugnt, tryggt och barnvänligt område. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstaden och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten. Goda kommunikationer med buss 61 som stannar alldeles i närheten av huset. Det är även lätt att ta er dit ni vill till fots eller med cykel.

 • Premium
 • Hiss
Masthuggsterrassen 10F, Masthugget, Göteborgs kommun

Masthuggsterrassen 10F

Lägenhet
Masthugget, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 950 000 kr
31 m²
1 rum
1 958 kr/mån
62 903 kr/m²

Välkomna till Masthuggsterrassen 14C och denna ljusa etta som är perfekt som förstaboende eller för studenten! Här erbjuds genomgående utvalda högkvalitativa materialval, öppna ytor som bjuder in till olika möbleringsalternativ med plats för såväl en sov-del som sällskaps-del. Rymligt badrum med dusch. I Masthugget bor ni i mysiga kvarter med gångavstånd till Linnéstadens och Långgatornas restauranger, kaféer, barer och trevlig shopping. Masthuggets huvudstråk är Fjällgatan och här finns minilivs, grönsakshandlare, bageri, videobutik, florist, frisör, kafé och pizzeria. Här bor ni även med närheten till såväl Slottsskogens gröna natur som till Masthuggskyrkans fantastiska utsiktsplats och älvinloppet med Klippan och Röda Sten.

 • Hiss
Toppsegelsgatan 15, Majorna, Göteborgs kommun

Toppsegelsgatan 15

Lägenhet
Majorna, Göteborgs kommun
Lundin Fastighetsbyrå
1 850 000 kr
23,4 m²
1 rum
vån 1/3
1 911 kr/mån
79 060 kr/m²

Välplanerad enrumslägenhet med kvadraten på rätt ställen. Välplanerat kök med plats för ett matbord som ger plats för ett större sällskap, rogivande lättmöblerat vardagsrum med naturlig plats för säng. Genomgående ljusa ytskikt och fina golv tillsammans med tidstypiska detaljer så som gjutjärnselement och fönsterbrädor i sten. Bostaden totalrenoverades 2020 med nytt kök, nytt badrum, nytt golv samt nymålat. Majorna är en lugn och trevlig stadsdel med närhet till stadskärnan. I området finns trevliga små butiker, caféer, mataffärer, träningsanläggningar med mera. På behagligt gångavstånd ligger Klippans kulturreservat med fin hamnpromenad, småbåtshamn, restauranger och caféer. Goda kommunikationer finns också i form av flera spårvagnslinjer och bussar som avgår i närheten. Efter en cykeltur eller några hållplatser med spårvagnen finner ni saltstänkta bad och båtar ut till skärgården. Åker ni åt andra hållet kommer ni snabbt in till centrum.

Visar alla 8