Mäklare Jennie Bruneheim

Jennie Bruneheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bengt färjares väg 24, Stocksund, Danderyds kommun
 • Sön 28 apr
Bengt färjares väg 24, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Bengt färjares väg 24, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Bengt färjares väg 24

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
13 750 000 kr
168 m²
vån 2/2
9 306 kr/mån
81 845 kr/m²

Invid vattnet i Stocksund ligger denna väldisponerade, charmiga våning som flödar av ljus och rymd. Sociala, generösa sällskapsrum med kakelugn och stora fönsterpartier med fina fönster och utgång till en härlig balkong med vidsträckt utsikt ned mot vattnet. Otrolig takhöjd, bjälkar och takfönster. Stort, socialt kök med en fin öppen spis, trägolv och plats för såväl matplats som soffgrupp. På detta plan finns två bra sovrum varav det ena med utgång till den fina balkongen. Här finns även ett rymligt badrum med såväl dusch, badkar och tvättmaskin/torktumlare. Vidare en trappa upp finns ytterligare ett rofyllt sovrum med trägolv samt plats för arbetsplats och gott om plats för förvaring. Förrådsutrymme finns i byggnadens nedersta plan. Ett sagolikt boende i mysiga kvarter ett stenkast från vattnet i Stocksund!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Sköldvägen 29, Djursholm, Danderyds kommun
 • Sön 21 apr kl 12:45
Sköldvägen 29, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Sköldvägen 29, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Sköldvägen 29

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
23 500 000 kr
203 + 48 m²
7 rum
1 437 m² tomt

På ett soligt och eftertraktat läge i Djursholm ligger denna fina villa som flödar av ljus. Generösa sällskapsytor med ekparkett, öppen spis och stora vackra fönster ut mot den fina trädgården. Stor och plan grönskande tomt med ett härligt stort trädäck. Rymligt kök med matsalsdel för många gäster. 4 sovrum på det övre planet samt flera i källarplan. Inredd källare med allrum, sovrum, tvättstuga och badrum (uthyrningsmöjligheter eller perfekt för tonåringar eller barnflicka). Genomgående fina tidstypiska detaljer såsom vackra dörrar, parkettgolv samt fina fönster, ett fantastiskt hus att leva och växa i länge.

 • Premium
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Henrik Palmes allé 9, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Henrik Palmes allé 9

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
32 000 000 kr
331 + 101 m²
9 rum
2 102 m² tomt

Via vackra smidesgrindar når man denna sagolika sekelskiftesvilla från 1909 om totalt 432 kvm med närhet till såväl vattnet, Djursholms torg som Villa Pauli. Genomgående vackra tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster, vacker ekparkett, pardörrar och högt i tak. Generösa sällskapsytor med ljusa och luftiga sällskapsrum med öppen spis/braskamin, vackra burspråk/fönsterpartier, gedigen ekparkett och högt i tak. Huset disponeras i dagsläget som två smakfullt inredda lägenheter på vardera plan. Flera soliga uteplatser, källare, vind samt ett fristående garage för två bilar. Det höga fria läget gör att huset bokstavligen badar i ljus, Ett fantastiskt boende med en stor fin grönskande tomt på ett mycket eftertraktat läge i Djursholm med närhet till allt.

 • Premium
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Danavägen 5B, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Danavägen 5B

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
9 750 000 kr
99 + 7 m²
3.5 rum
vån 1/3
8 862 kr/mån
98 485 kr/m²

Med ett oslagbart och högt läge mellan Djursholms kapell och Djursholms Country Club, endast ett stenkast från såväl Strandvägen som Djursholms torg, ligger denna fina sekelskiftesvåning med villakänsla i en magnifik och anrik fastighet byggd 1906. Via en stentrappa leds man upp till fastighetens huvudentré och gemensamma entréhall. Lägenheten har stor terrass på ca 13 kvm i soligt söderläge läge med utsikt mot vattnet samt en egen privat, insynsskyddad trädgård. Lägenheten har många tidstypiska sekelskiftesdetaljer bevarade. Trivsamt sällskapsrum med stora spröjsade fönster, ekparkett, bröstpanel, vackra spegeldörrar och öppen spis. Kök med utgång till den vackra trädgården med utsikt. Här finns gräsytor, blommor och plats för såväl solstolar som stor matgrupp. Två till tre bra sovrum varav ett rymligt master bedroom med ett vackert burspråk. Gott om plats för förvaring samt arbetsplats. Välkomnade hall från huvudentrén samt en ytterligare entré från altanen. Badrum samt gäst wc. Till bostadsrätten hör även ett isolerat, rum i separat byggnad om 7 kvm med fönster - perfekt för hemmakontor, eller separat gästrum. Unik fastighet på ett otroligt eftertraktat läge med närhet till allt som Djursholm har att erbjuda.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Heimdalsvägen 10, Svalnäs, Danderyds kommun

Heimdalsvägen 10

Lägenhet
Svalnäs, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
13 950 000 kr
102 m²
4 rum
vån 2/3
3 095 kr/mån
136 765 kr/m²

Med hänförande utsikt över vattnet och grönska ligger denna smakfullt helt nyrenoverade hörnvåning med både öppen spis och stor balkong. Våningen är genomgående och flödar av ljus och rymd. Generöst sällskapsrum med öppen spis och stora vackra fönster. Trivsamt, rymligt kök med anslutande rymlig matsalsdel och stora fina fönster med utsikt mot vattnet. Två rymliga sovrum med stora fönster och utgång till den stora balkongen i soligt högt läge. Stilrent badrum med dusch. Möjlighet till ytterligare ett badrum alternativt klädkammare/tvättstuga i anslutning till sovrum. Garageplats i huset och parkeringsplats. Vacker, välskött fastighet med hiss och stor grönskande tomt med äppleträd. Ett vindsförråd samt ett källarförråd. Fiber finns indraget i lägenheten. Bra förening med god ekonomi, låga lån och låga avgifter. Flexibelt tillträde.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Fågelvägen 19, Nora, Danderyds kommun
Fågelvägen 19, Nora, Danderyds kommun, bild 2
Fågelvägen 19, Nora, Danderyds kommun, bild 3

Fågelvägen 19

Villa
Nora, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
12 995 000 kr
141 + 15 m²
5 rum
1 577 m² tomt

Högt och fritt läge med fri utsikt ligger denna villa från 1945 med garage och stor tomt. Välkomnande hall med plats för avhängning. Entréplan med kök och bra matplats. På detta plan finns även ett allrum/sovrum, badrum samt tvättstuga. Via en fin trappa når man husets övre plan. Här finns ett stort allrum med öppen spis och utgång till den fina naturtomten. Ytterligare tre bra sovrum samt badrum. Fin grönskande utsikt över Nora träsk. Praktiskt stort garage med hiss upp till huset. En fantastisk möjlighet att skapa sitt eget drömboende helt efter smak och behov! Odlingsmöjligheter finns på den härliga grönskande tomten. Yttertaket lades om 2017.

 • Premium
Adilsvägen 7, Djursholm, Danderyds kommun

Adilsvägen 7

Lägenhet
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB
7 990 000 kr
115 m²
4 rum
vån 3/3
5 256 kr/mån
69 478 kr/m²

VISNING 14/4! Med en fantastisk vidsträckt utsikt ligger denna välplanerade lägenhet med balkong i soligt söderläge. Generöst sällskapsrum med kök i delvis öppen planlösning och stora fönsterpartier i alla väderstreck. Två sovrum samt ytterligare ett rum en trappa upp med takfönster och otrolig utsikt. Garage med förråd ingår. Endast 300 meter till Roslagsbanan samt närhet till buss till Mörby Centrum.

 • Balkong
 • Uteplats

Visar alla 7