Mäklare Jennie Bruneheim

Jennie Bruneheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Tjalvevägen 4, Djursholm, Danderyds kommun

Tjalvevägen 4

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

16 495 000 kr

167 m²

513 m² tomt

OBS BEGRÄNSAT MED VISNINGAR SÅ KONTAKTA JENNIE BRUNEHEIM PÅ 0734234456 DIREKT VID INTRESSE! Ett mycket smakfullt och välplanerat hus med en röd tråd genom hela huset vad det gäller färg, form och materialval. Huset byggdes 1929 och ligger på ett mycket rofyllt läge, i idylliska kvarter, i Djursholm. Stilrent grått kök i delvis öppen planlösning med matplats och sällskapsrum. En fin vitmurad öppen spis och stora fina fönster i flera väderstreck. Ytterligare ett rum som kan disponeras som tv-rum/matsal/sovrum efter smak och behov. Via en fin trappa i trä når man husets övre plan. Här finns tre rymliga sovrum, varav ett som enkelt kan göras om till två, se alternativ planritning. Gästwc och praktisk hall med garderober. Inredd källare med tvättstuga. Fin plan tomt och anlagd parkering. Genomgående fina tidstypiska detaljer. Närhet till såväl grönområden, eftertraktade förskolor/skolor som kommunikationer.

Breitenfeldsgatan 2, Östermalm, Stockholms kommun

Breitenfeldsgatan 2

Lägenhet
Östermalm, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri AB

11 750 000 kr

79 m²

4 rum

3 266 kr/mån

148 734 kr/m²

Skuldfri förening. Möjlig 3a. Med ett mycket eftertraktat, rofyllt läge med närhet till såväl Karlaplan, Gärdet som Djurgårdens grönska ligger denna mycket smakfullt renoverade lägenhet med balkong mot gård. Ljust & luftigt sällskapsrum och kök i öppen planlösning med köksö. Stora fina spröjsade fönster som ger ett vackert ljusinsläpp till det fina rummet. Tre bra sovrum. Smakfullt badrum och gästwc i hall. Ett mycket stilrent och välplanerat boende som verkligen bör upplevas på plats. Till lägenheten finns ett förråd. Skuldfri mycket välskött förening.

 • Balkong
 • Hiss
Tjalvevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun
 • Budgivning pågår
Tjalvevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Tjalvevägen 3, Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Tjalvevägen 3

Villa
Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

17 950 000 kr

175 m²

8 rum

1 142 m² tomt

Med ett charmigt, grönskande läge, som vetter mot en fin skogspark, Valgrindparken, ligger detta mycket smakfullt renoverade 1920-talshus. Generöst sällskapsrum med en fin öppen spis, vacker ekparkett, tapetserade väggar och vackra spröjsade fönster i flera väderstreck. Matsal, i anslutning till sällskapsrum med plats för stora sällskap. Bra takhöjd och vackert ljusinsläpp och rymd i de fina rummen. Från matsalen når man, via dubbla dörrar av glas, den fina tomten. Här finns en trivsam veranda, en trappa ned till stora gräsytor samt en fin lekstuga. På entréplan finns ett platsbyggt smakfullt Kvänum kök, Kvänum badrum samt ett sovrum/bibliotek. På övre plan finns ett allrum, flera bra sovrum samt badrum. Bra källare med tvättstuga, goda förvaringsmöjligheter, mat/vinkällare samt direktingång till garaget. Genomgående vackra tidstypiska detaljer så som spröjsade fönster, ekparkett, vackra dörrar och bra takhöjd. Ett otroligt smakfullt och välplanerat boende i ett mycket lugnt och trevligt område i Djursholm med närhet till såväl vacker natur, förskolor/skolor som goda kommunikationer. Bergvärme, omlagt tak och fiber finns indraget. Fler bilder och besiktning kommer inom kort. Sector alarm med kameraövervakning på samtliga våningar.

 • Premium
Trappvägen 1A, Stocksund, Danderyds kommun

Trappvägen 1A

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

5 950 000 kr

95,5 m²

5 rum

5 732 kr/mån

62 304 kr/m²

Visning 5/2! Ljus och välplanerad, genomgående hörnlägenhet på ett lugnt och sjönära läge i Stocksund. Välkomnande hall med plats för avhängning. Rymligt sällskapsrum med stort fönsterparti som ger ett vacker ljusinsläpp till det fina rummet. Master bedroom med en rymlig klädkammare. Ytterligare tre bra rum som kan disponeras helt efter smak och behov, samtliga har stora fönster och plats för förvaring. Välplanerat kök och en rymlig matsal i anslutning till köket. Utgång till en fin inglasad balkong i söderläge med fri grönskande utsikt. Stort kaklat badrum med bra förvaring och badkar med dusch. Fantastisk planlösning där samtliga ytor kan nyttjas till fulllo! Ett mycket trivsamt läge med närhet till såväl vacker natur, Djursholmstorg, Stocksundstorg och bra kommunikationer (100 meter till busshållplats).

 • Balkong
Bengt färjares väg 32 - Patriam, Stocksund, Danderyds kommun
Bengt färjares väg 32 - Patriam, Stocksund, Danderyds kommun, bild 2
Bengt färjares väg 32 - Patriam, Stocksund, Danderyds kommun, bild 3

Bengt färjares väg 32 - Patriam

Lägenhet
Stocksund, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

4 950 000 kr

51 m²

2 rum

4 116 kr/mån

97 059 kr/m²

Totalt 70 kvm! Möjlig trea! Smakfull och mycket välplanerad lägenhet med genomgående exklusiva materialval. Generöst öppet kök och sällskapsrum med utgång till den fina balkongen. Rofyllt sovrum med stort fönsterparti. Alkov/del av sällskapsrum som med fördel kan disponeras om till ytterligare ett sovrum eller arbetsrum. Stilrent, stort badrum med tvättmaskin. Fastigheten som är miljöklassad byggdes av Patriam 2017 och hela fastigheten genomsyras av en riktig hotellkänsla av högsta klass. Bekvämt beläget i byggnaden så finns alla bekvämligheter som man kan önska sig såsom garage, gym, vinkällare och takterrass. Detta är ett boende helt i en klass för sig och måste upplevas på plats!

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss
Burevägen 23/Vikingavägen 10A, Svalnäs/Djursholm, Danderyds kommun
 • Sön 12 feb
Burevägen 23/Vikingavägen 10A, Svalnäs/Djursholm, Danderyds kommun, bild 2
Burevägen 23/Vikingavägen 10A, Svalnäs/Djursholm, Danderyds kommun, bild 3

Burevägen 23/Vikingavägen 10A

Lägenhet
Svalnäs/Djursholm, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

10 900 000 kr

125 m²

5 rum

6 260 kr/mån

87 200 kr/m²

Med hänförande utsikt över vattnet och trädtopparna ligger denna charmiga, välplanerade sekelskiftesvåning i etage med villakänsla. Ljust och luftigt sällskapsrum med stora vackra fönster och utgång till en fin balkong med utsikt över den fina, grönskande tomten. Nyrenoverat, smakfullt kök med köksinredning från Claessonkök och exklusiva bänkskivor i Carraramarmor. På övre plan finns ytterligare ett trivsamt sällskapsrum med öppen spis. Rofylld sovrumsavdelning med tre till fyra rymliga sovrum med stora fönster. Här finns även en övre hall med plats för arbetsplats. Badrum med badkar, tvättmaskin samt en separat gästwc. Vacker, välskött fastighet på en stor grönskande hörntomt. Genomgående vackra tidstypiska detaljer såsom spröjsade fönster, högt i tak, spegeldörrar och öppen spis. Ett fantastiskt boende på ett sagolikt läge i Djursholm. Närhet till såväl skolor/förskolor, kommunikationer, aktiviteter som Djursholmstorg. Fiber finns indraget i lägenheten. Ytterligare ej mätvärt utrymme (begränsad takhöjd under snedtak) 17 kvm.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Österängsvägen 18B, Enebyberg, Danderyds kommun
 • Sön 5 feb kl 11:30
Österängsvägen 18B, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 2
Österängsvägen 18B, Enebyberg, Danderyds kommun, bild 3

Österängsvägen 18B

Villa
Enebyberg, Danderyds kommun
Magnusson Mäkleri AB

16 950 000 kr

163 m²

1 056 m² tomt

På ett mycket eftertraktat och lugnt läge i Enebyberg ligger denna välplanerade och rymliga villa med ett fantastiskt poolområde med otroliga ytor i soligt läge! Stora, sociala sällskapsrum och generöst, socialt stilrent kök i öppen planlösning med köksö. Det stora sällskapsrummet har plats för såväl soffgrupp som matsalsdel för många gäster. Stora fönsterpartier och en fin stämningsfull öppen spis. Utgång till den mycket generösa altanen från flera håll. Flera sovrum med garderober samt plats för ytterligare förvaring. På nedre plan finns ytterligare två bra sovrum, ett till trivsamt allrum, bastu, en praktisk tvättstuga samt garage med direktingång. Här finns även stora utrymmen för förvaring. Härlig tomt med ett fantastiskt poolområde med poolhus. Tomten vetter mot en fin allmänning och har flera altaner i soligt läge. Ett mycket smakfullt och välplanerat boende som definitivt bör upplevas på plats! Bästa läget i Enebyberg med gångavstånd till såväl två grundskolor, (Enebyskolan samt Brageskolan (förskoleklass - 6an), buss, Roslagsbanan samt dagvaruhandel.

 • Premium

Visar alla 7