Mäklare Elinor Johansson

Elinor Johansson

Om mig

Jag heter Elinor Johansson och jag eftersträvar ett stort engagemang och ett affärsmässigt kundfokus i varje enskild affär. Mina styrkor är lyhördhet, målmedvetenhet och att jag har ett genuint intresse för bostadsaffären. Jag ser möjligheter, jag har en positiv inställning och jag har ett öga för detaljer. Ring mig om du behöver en värdering eller funderar på att sälja din bostad så hjälper jag dig på ett bästa sätt! Jag förmedlar både fastigheter och bostadsrätter i Linköping med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Furirgatan 9, T1, Linköpings kommun
 • Idag kl 15:00

Furirgatan 9

Lägenhet
T1, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 450 000 kr
34 m²
1 rum
vån 2/4
2 905 kr/mån
42 647 kr/m²

Varmt välkomna till Furirgatan 9 och denna trevliga etta på det perfekta och lugna läget men med närhet till innerstan! Lägenheten är ljus och luftig då man låtit ta ner en del av väggen mellan vardagsrummet och köket. Sovalkoven är i ena hörnet av vardagsrummet vilket gör att man får gott om plats med både soffa och skrivbord om så önskas. Köket är renoverat år 2020 med vita släta luckor och bra arbetsytor. Badrummet är helkaklat i grå nyanser och blev klart nu i januari 2024. Förutom detta så har man gott om förvaring i hallen samt ett separat förråd. Här bor man på ett lugnt läge i en stabil förening som erbjuder tvättstuga, övernattningsrum, bastu med relaxavdelning grönområden med mera. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Hiss
Västra Storgårdsvägen 7, Rimforsa, Kinda kommun
 • Budgivning pågår

Västra Storgårdsvägen 7

Villa
Rimforsa, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 675 000 kr
142 m²
5 rum
1 329 m² tomt

Varmt välkomna till denna enastående plats vid vacker natur och sjöar samt möjlighet till båtplats! Här har ni en fristående enplansvilla på Västra Storgårdsvägen 7 för hela familjen med stora sociala ytor. Du möts av en rymlig och ljus hall som vidare tar dig in i vardagsrummet med plats för soffgrupp och matmöbel. Här är det en öppen planlösning mot köket med en härlig köksö för de sociala stunderna. Det finns tre sovrum med möjlighet till fyra om så önskas. Master Bedroom har en egen klädkammare som även går ut till tvättstugan. Förutom detta så är det även ett eget helkaklat badrum för den lyxiga vardagsstandarden. De två andra sovrummen ligger i andra delen av av huset med ett eget vardagsrum som har en av utgångarna till altanen. Ett till helkaklat badrum med badkar samt en klädkammare finns även här. Förutom allt detta har du en trädgård med ett stort altandäck samt plats för att bygga ett garage. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
Södra Strandvägen 24, Mjölby, Mjölby kommun

Södra Strandvägen 24

Lägenhet
Mjölby, Mjölby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 145 000 kr
48 m²
1 rum
vån 7/8
3 004 kr/mån
23 854 kr/m²

Unik takhöjd högst upp i huset och milsvid utsikt! Det är absolut något som gör denna bostad till det extra och bostadens 48 kvadratmetrar samt en stor inglasad balkong gör den bara bättre. Här har du en ljus och trivsam lägenhet med en extra takhöjd och en fantastisk utsikt som man enkelt tycker om. Det är en bra planlösning då man har en praktisk sovhörna och ett rum som är lättmöblerat då det är öppet mot det stilrena köket. Badrummet är helkaklat och har bekvämligheten med en egen tvätthörna samt att det finns en stor klädkammare och garderober i hallen. Som boende styr du själv över dina driftkostnader via ett FTX-system och du kan i och med detta få en mycket låg månadskostnad. Här bor du direkt vid den vackra Svartån som ringlar fram genom staden med närhet till allt som vardagen kräver. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 149 kr/mån
48 635 kr/m²

Enligt arkitekten själv är det en känsla av franskt New York som möter varma toner och nordiskt trä. Detta tillsammans med en härlig takhöjd om 4,7 meter, två balkonger och ett mysigt loft så blir detta ett unikt boende som du enkelt kommer kunna trivas i. Köket från Ballingslöv har fått en lyxig arbetsbänk i carraramarmor, det är genomgående vackra parkettgolv och det helkaklade badrummet har golvvärme samt tvättmaskin för en högre vardagskomfort. Välkomna till detta hem med en hög materialstandard, kvadratsmarta ytor och en lummig utsikt över beteshagar mitt i innovativa Vallastaden. Föreningens medlemmar har tillgång till ett gemensamt felleshus med övernattningsrum, gemensamhetslokal med mera. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 2
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 3

Tomter Björkfors

Tomt
Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
1 456 m² tomt

Nu har du chansen att bygga din drömvilla i natursköna Björkfors i den vackra Kindabyggden och njuta av den rogivande omgivningen med både skog och vackra sjöar intill ditt hem. Björkfors är ett samhälle mellan sjöarna Åsunden och Björkern som är perfekta för dig som älskar bad- fiske och båtliv. Under sommaren lyser bygden upp då man bland annat kan besöka Valö för en trevlig fika, bad och en tur med roddbåt eller besök Ryda Gård och deras gårdsrestaurang för en härlig gösmiddag! Den omtalade Nostalgimacken är också ett omtyckt turistmål. Några av tomterna ligger inom strandskydd men har strandskyddsdispens. På de fem rymliga tomterna kan du bygga just din drömvilla och det finns goda kontakter med lokal byggfirma om man önskar bygga lösvirkeshus exempelvis. Byggrätten är om 225 kvm och du får bygga ett hus om ett plan med inredd vind, se förhandsbesked som finns under dokument. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer. Anslutningsavgift tillkommer enligt kommunens taxa. Anslutningskostnad för VA, el och fiber tillkommer för köparen. Fiber kostar ca 20 000 kr, anslutning el ca 40 000 kr. Va enligt taxa samt eventuellt kostnad för grävning till det allmänna nätet. Beslut ska tas i nämnden. Anslutningspunkt och förberedande rör för el och fiber finns i området. Väg kommer att byggas av säljaren så man enkelt kan nå sin tomt. Ryda 1:24 1 456 kvm: SÅLD FÖR 575 000 Ryda 1:25 1 694 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:26 1 458 kvm : SÅLD FÖR 600 000 Ryda 1:27 1 726 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:28 1 109 kvm Utgångspris: 475 000 Varmt välkomna att kontakta mig som fastighetsmäklare för mer information om tomerna och försäljningsprocessen. Välkomna hem!

 • Premium
Djurgårdsgatan 30A, Kanberget, Linköpings kommun

Djurgårdsgatan 30A

Lägenhet
Kanberget, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 745 000 kr
48 m²
1.5 rum
vån 3/3
3 302 kr/mån
36 354 kr/m²

Varmt välkomna till denna underbara vindslägenhet på Djurgårdsgatan 30A! Här har ni ett trivsamt hem med en tydlig karaktär där favoritplatsen snabbt kanske blir under takkupan i det mysiga köket där du kan njuta av den fina utsikten. I hallen, rummet och sovalkoven ligger det bevarade plankgolv som bidrar till den härliga känslan i detta hem. Lägenheten är bra planerad med bra förvaring, det är ett stort badrum som rymmer badkar och i rummet finns gott om plats för både matgrupp och soffhörna. Sovalkoven har ett litet fönster och du får plats med både säng och extra möblemang. Föreningen har en trädgård för medlemmarna att nyttja där det sommartid finns utemöbler och grönytor att vara på. Du kan även få en plats i trädgårdslandet om du så önskar för din egna odling. Förutom detta finns det en bra tvättstuga, torkrum, externa förråd, parkeringsplatser, källsortering och p-plaster utanför huset. Till innerstan går du på några minuter och det är även smidigt att ta sig till bland annat universitetet, universitetssjukhuset och Mjärdevi. Matbutik, kiosk med postombud samt vackra grönområden finns i närheten. Gym, café och restauranger finns också på nära avstånd. Välkomna till omtyckta Kanberget och Djurgårdsgatan 30A!

Fågelbärsvägen 2B, Sturefors, Linköpings kommun

Fågelbärsvägen 2B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
2 940 kr/mån
32 054 kr/m²

Välkomna till omtyckta Sturefors och detta hem om två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en inglasad balkong och ett stort helkaklat badrum. Sovrummet har en praktisk garderobsvägg, badrummet har en tvättavdelning med arbetsbänk och förrådet har du i anslutning till hallen, allt detta för ett optimalt boende. På Fågelbärsvägen 2B bor du med naturen i din närhet med fina promenadstråk och en populär badplats. Bekvämligheten med matbutik, goda kommunikationer in till stan samt bra gång- och cykelvägar är något som givetvis också finns. Vi ses på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Arkitekturgränd 11G, null, Linköpings kommun

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 975 000 kr
82 m²
4.5 rum
vån 4/5
6 422 kr/mån
36 280 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11G, en smart planerad fyrarummare i två etage högst upp i huset, där övre våningsplanet erbjuder spektakulära vyer och ljusinsläpp från takfönster och fönster. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan presenterar ett fullutrustat kök med stor matplats, vardagsrum/möjlighet till ett sovrum med utgång till balkong. Badrum med klinker och kakel. En trappa upp, högst upp i huset, finner du två rymliga sovrum, allrum samt förvaring i förråd. På övervåningen bjuds det på fönstersättningar åt tre väderstreck. Välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Sankt Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Sankt Larsgatan 4

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 541 kr/mån
40 897 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna tvåa på St Larsgatan 4 mitt i centrala Linköping! Här har du en lägenhet om 39 kvm fördelat på ett sovrum, ett vardagsrum, helkakalt badrum som föreningen renoverade år 2022 samt en stor klädkammare. Hall och kök är idag ett kombinerat utrymme. Läget är optimalt för dig som flyttar hemifrån, veckopendlar eller kanske ska börja studera till hösten. I närheten har du Linköpings innerstad med dess fulla utbud av butiker och restauranger, Resecentrum har du inom någon minuts promenad. Förutom detta är det nära till Nykvarnsparken och promenadstråken runt vackra Stångån. Välkomna på visning!

 • Hiss
Fågelsrum 4, Fågelsrum, Kinda kommun

Fågelsrum 4

Tomt
Fågelsrum, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
2 776 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora naturtomt i Fågelsrum med Åsundens fina vatten nära inpå och tillgång till egen båtplats vid samfällighetens strand. Det är ett naturskönt och lugnt område som snabbt blir till en idyll där du kan bygga och forma ditt eget drömhus. Området har en gemensam förening där alla fastighetsägare är med för bland annat båtplats, badplats samt skötsel av vägar, vatten och avlopp. Föreningen ska under året bygga ett nytt litet hus vid stranden och utökar även med en till brygga för fler båtplatser. Från tomten tar det endast några minuter att promenera ner till badplatsen och båtarna. Det är ett mycket trivsamt och lugnt område då alla tomter är rymliga och de flesta har byggt färdigt sina permanenta fritidshus. Föreningens gemensamma VA:nät går ut i det kommunala avloppsnätet, anslutningsavgiften till kommunen och GA:n är betald. Vattenförsörjning sker via gemensam brunn hos GA. Anslutning för el till fastigheten tillkommer för köparen. På cirka 5 kilometers avstånd ligger Horn för bland annat ett större serviceutbud och skola, Vimmerby och Kisa når du på cirka 30 minuter med bil och till Linköping tar det endast cirka en timme. Välkomna till denna härliga natur och förverkliga din rogivande husdröm! Kontakta mäklaren för visning enligt överenskommelse.

 • Plus
Repslagaregatan 5A, null, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5A

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 018 kr/mån
59 074 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva och stilfulla etta mitt i centrala Linköping! Här bor du på ett läge med innerstan runt hörnet med dess fulla utbud och på någon minuts promenadavstånd till Resecentrum. Detta hem har en välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt bra förvaringsmöjlighet i garderobsväggen som finns, köket är vitt med rostfria vitvaror och har bra arbetsytor. Vid fönstret finns det plats för ett matbord för fyra personer och utsikten är över innergården. Rummet är enkelt att möblera med både säng och soffa. Utöver detta så finns det ett helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har en härlig rymd då det är högt i tak och ett fint ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning av detta hem på Repslagaregatan 5A!

Strandvägen 30, Storebro, Vimmerby kommun

Strandvägen 30

Tomt
Storebro, Vimmerby kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
695 000 kr
812 m² tomt

Varmt välkomna till denna villatomt där du kan förverkliga dina drömmar och bygga ett hus efter just dina önskemål. På en trevlig hörntomt och vid återvändsgränd får du en lugn och trivsamt plats att vara på. Från tomten har du en vacker sjöutsikt och närhet till naturen. Anslutningsavgift till kommunalt VA, fiber och el tillkommer. Varmt välkomna att åka förbi tomten alternativ ta kontakt med mig så möts vi upp efter överenskommelse!

Visar alla 12