Mäklare Elinor Johansson

Elinor Johansson

Om mig

Jag heter Elinor Johansson och jag eftersträvar ett stort engagemang och ett affärsmässigt kundfokus i varje enskild affär. Mina styrkor är lyhördhet, målmedvetenhet och att jag har ett genuint intresse för bostadsaffären. Jag ser möjligheter, jag har en positiv inställning och jag har ett öga för detaljer. Ring mig om du behöver en värdering eller funderar på att sälja din bostad så hjälper jag dig på ett bästa sätt! Jag förmedlar både fastigheter och bostadsrätter i Linköping med omnejd.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Kolbyttemon Björnstugan 1, null, Linköpings kommun
  • Sön 5 maj kl 13:00

Kolbyttemon Björnstugan 1

Villa
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
4 995 000 kr
159 m²
1,5 ha tomt

Varmt välkomna till Kolbyttemon och Björnstugan 1! En vacker plats som enkelt kan bli just din oas och ditt hem för hela familjen. Huset består av 1,5 plan och ligger mitt i den lantliga idyllen med närhet till skog och små sjöar. Tomten är delvis en trädgårdstomt med odlingar, har ett orangeri, en vedeldad bastu med trall utanför och en skön jacuzzi. Resterande tomt består an din egna skog vilket gör att du får en trevligt och skyddat läge. Villan har en trevlig entré via verandan och du kommer direkt in i hallen med bra förvaring, det finns ett sovrum med egen braskamin, badrum med tvättavdelning och sedan hjärtat av huset- köket med den trevliga köksön, en braskamin och en stor matplats där familj och vänner enkelt kan samlas. Det finns även en vardagsrumsdel här med utgång till den stora altanen under tak med ett härligt utekök. På övre plan finns ytterligare tre sovrum, ett vardagsrum som är öppet ner mot matplatsen och utgång till balkongen som erbjuder kvällens sista härliga soltimmar. I uthuset finns det flertalet bodar med bra arbetsmöjligheter och ett mysigt gästrum med plats för dubbelsäng samt att det finns ett loft. Fiber finns installerat och laddbox för elbil finns. Huset Björnstugan har sina anor enligt sägnen redan från 1600-talet då drottning Kristina hade Björnstugan som en av sina jaktstugor. Huruvida det stämmer överlåter vi till historieböckerna. Sedan dess så har huset byggt om och byggts till av bland annat nuvarande ägare och oavsett om just huset tillhört vår tidigare Drottning så finns det finns oavsett historia i väggarna. Kolbyttemon ligger mellan Sturefors och Skeda Udde, mitt i den fantastiska naturen. Här finns skolbuss för barnen, det är nära Blå Lagunen för badmöjligheter men även Rosenkällasjön med mera. Välkomna på visning!

  • Plus
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 13:00
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 2
Linggatan 17, Vasastaden, Linköpings kommun, bild 3

Linggatan 17

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 175 000 kr
55 m²
2 rum
vån 2/3
2 473 kr/mån
39 545 kr/m²

Varmt välkomna till denna charmiga tvåa på Linggatan 17. Här har ni ett hem som ni enkelt kan börja trivas i då man har en öppen spis i vardagsrummet att njuta av, ett fint renoverat kök med härliga retrodetaljer och ett sovrum med en bra och praktisk garderob och gott om plats för en dubbelsäng. Förutom detta finns det en balkong i det soliga söderläget som gör vardagsrummet ljust och trevligt samt att det finns en väl tilltagen hall med dekorativ tapet, bra inbyggda garderober samt ett kaklat badrum. I föreningen finns grönytor att nyttja samt faciliteter som bastu, lokal, tvättstugor och övernattningsrum. Ekonomin är god och föreningen är mycket stabil då den funnits i många år och att fastigheterna är i ett gott skick. I området Vasastaden har man ett lugnt och trevligt läge nära grönområde, matbutik och restauranger samt att man har innerstan på kort promenadavstånd. Bussar och andra förbindelsen finns nära då det även är kortare avstånd till Resecentrum. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Balkong
Fågelsrum 4, Fågelsrum, Kinda kommun
  • Lör 27 apr kl 11:00

Fågelsrum 4

Tomt
Fågelsrum, Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
425 000 kr
2 776 m² tomt

Varmt välkomna till denna stora naturtomt i Fågelsrum med Åsundens fina vatten nära inpå och tillgång till egen båtplats vid samfällighetens strand. Det är ett naturskönt och lugnt område som snabbt blir till en idyll där du kan bygga och forma ditt eget drömhus. Området har en gemensam förening där alla fastighetsägare är med för bland annat båtplats, badplats samt skötsel av vägar, vatten och avlopp. Föreningen ska under året bygga ett nytt litet hus vid stranden och utökar även med en till brygga för fler båtplatser. Från tomten tar det endast några minuter att promenera ner till badplatsen och båtarna. Det är ett mycket trivsamt och lugnt område då alla tomter är rymliga och de flesta har byggt färdigt sina permanenta fritidshus. Föreningens gemensamma VA:nät går ut i det kommunala avloppsnätet, anslutningsavgiften till kommunen och GA:n är betald. Vattenförsörjning sker via gemensam brunn hos GA. Anslutning för el till fastigheten tillkommer för köparen. På cirka 5 kilometers avstånd ligger Horn för bland annat ett större serviceutbud och skola, Vimmerby och Kisa når du på cirka 30 minuter med bil och till Linköping tar det endast cirka en timme. Välkomna till denna härliga natur och förverkliga din rogivande husdröm! Kontakta mäklaren för visning enligt överenskommelse.

  • Plus
Engelbrektsgatan 23, Vasastaden, Linköpings kommun

Engelbrektsgatan 23

Lägenhet
Vasastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 250 000 kr
70,5 m²
3 rum
vån 1/5
5 128 kr/mån
31 915 kr/m²

Nu har du chansen att bli ägare till denna trivsamma bostad på Engelbrektsgatan 23 om tre rum och kök samt en härlig uteplats! Här har du en välkomnande entré med garderober och gott om plats att hänga av dig. Vidare in i bostaden kommer du till vardagsrummet och köket som har en trevlig planlösning då det är öppet mot varandra. Det finns två rymliga sovrum och ett helkaklat badrum som har bekvämligheten med egen tvättmaskin. Föreningen har en stabil ekonomi och har en trevlig innergård som delas med grannföreningen. Bo mitt i Linköping med närhet till goda kommunikationer, innerstan, matbutik och flertalet restauranger och grönområdet. Återigen, välkomna på visning!

  • Uteplats
  • Hiss
Nygatan 38, Innerstan, Linköpings kommun
  • Budgivning pågår

Nygatan 38

Lägenhet
Innerstan, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 695 000 kr
32 m²
1 rum
vån 3/3
2 363 kr/mån
52 969 kr/m²

Med en stor balkong i söderläge ut mot innergården finner ni denna kvadratsmarta etta. Här har man ett ljust och luftigt hem med en högre takhöjd, ett helkaklat badrum med golvvärme och ett mycket stilrent och praktiskt kök. Mitt i stan har du denna lugna oas med närhet till Trädgårdsföreningen, LiU, Universitetssjukhuset och Linköpings hela utbud av butiker, restauranger, mysiga caféer och kulturliv. Varmt välkomna till Nygatan 38!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 2
Tomter Björkfors, null, Kinda kommun, bild 3

Tomter Björkfors

Tomt
Kinda kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
475 000 kr
1 456 m² tomt

Nu har du chansen att bygga din drömvilla i natursköna Björkfors i den vackra Kindabyggden och njuta av den rogivande omgivningen med både skog och vackra sjöar intill ditt hem. Björkfors är ett samhälle mellan sjöarna Åsunden och Björkern som är perfekta för dig som älskar bad- fiske och båtliv. Under sommaren lyser bygden upp då man bland annat kan besöka Valö för en trevlig fika, bad och en tur med roddbåt eller besök Ryda Gård och deras gårdsrestaurang för en härlig gösmiddag! Den omtalade Nostalgimacken är också ett omtyckt turistmål. Några av tomterna ligger inom strandskydd men har strandskyddsdispens. På de fem rymliga tomterna kan du bygga just din drömvilla och det finns goda kontakter med lokal byggfirma om man önskar bygga lösvirkeshus exempelvis. Byggrätten är om 225 kvm och du får bygga ett hus om ett plan med inredd vind, se förhandsbesked som finns under dokument. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp kommer. Anslutningsavgift tillkommer enligt kommunens taxa. Anslutningskostnad för VA, el och fiber tillkommer för köparen. Fiber kostar ca 20 000 kr, anslutning el ca 40 000 kr. Va enligt taxa samt eventuellt kostnad för grävning till det allmänna nätet. Beslut ska tas i nämnden. Anslutningspunkt och förberedande rör för el och fiber finns i området. Väg kommer att byggas av säljaren så man enkelt kan nå sin tomt. Ryda 1:24 1 456 kvm: SÅLD FÖR 575 000 Ryda 1:25 1 694 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:26 1 458 kvm : SÅLD FÖR 600 000 Ryda 1:27 1 726 kvm Utgångspris: 575 000 Ryda 1:28 1 109 kvm Utgångspris: 475 000 Varmt välkomna att kontakta mig som fastighetsmäklare för mer information om tomerna och försäljningsprocessen. Välkomna hem!

  • Premium
Gustafstorpsvägen 11, Ljungsbro, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 15:30

Gustafstorpsvägen 11

Villa
Ljungsbro, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
3 495 000 kr
135 m²
5 rum
vån 1
6 870 kr/mån

Nu har du chansen att få bli nästa ägare av detta ljusa, fräscha och stilsäkra BR-hus! Här möts ni av en bostad med det lilla extra då det är en hög materialstandard, en ljus och luftig planlösning och en gedigen villakänsla. På entréplan kommer man in i en trevlig hall med bra förvaringsmöjligheter som sedan tar dig vidare till köket och en av matplatserna. Köket är av bra kvalitet med släta luckor och en stor köksö som gör att det enkelt kan blir samlingspunkten i detta hem. Köket går vidare mot vardagsrummet där det finns gott om plats för soffhörna och en matsalsmöbel. Ljuset flödar in från de stora fönsterpartierna från golv till tak och du har två altandörrar ut till baksidan med trall i det omtyckta och soliga sydväst-läget. Förutom detta finns ett kelkaklat badrum med tvättpelare samt ett rymligt förråd under trappen. På övre plan finns fyra väl tilltagna sovrum, det finns även ytterligare ett vardagsrum och ett helklat badrum här. Ljungsbro är en tätort ca 15 km från Linköpings innerstad och har det mesta vad vardagen kräver att erbjuda. Det finns bland annat butiker och restauranger, bibliotek, vårdcentral, simhall, förskolor och skola samt bra förbindelser via buss och bra cykelvägar in mot stan. I området finns det vackra grönområdet, motionscenter, utegym, löpspår och mycket mer. Varför inte njuta av en promenad till Bergs slussar längs med Göta kanal? Välkomna på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Energieffektiv
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
  • Sön 28 apr kl 17:15
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 2
S:t Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun, bild 3

S:t Larsgatan 4

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/5
3 758 kr/mån
33 229 kr/m²

Varmt välkomna till St Larsgatan 4 och denna centrala hörntvåa! Här har man en bostad med ett ljust och luftigt vardagsrum med plats för soffhörna, skrivbord om så önskas och matbord. Arbetsköket är vitt och stilsäkert och även här finns ett stort fönster med trevlig utsikt som även ger ett fint ljusinsläpp. Sovrummet har gott om förvaring och plats för dubbelsäng, badrummet är från föreningens stambyte och är helkaklat i ljusa färger samt har tvättmaskin och golvvärme. Detta är en bostad du enkelt kan börja trivas i då alla bekvämligheter i vardagen finns i närområdet och Linköpings fulla utbud av service, kommunikationer, butiker, restauranger med mera. Linköpings Resecentrum är på någon minuts promenadavstånd och för den som önskar rekreationsområden finns Nykvarnsparken nära och de fina promenadstråken runt Stångåns vatten som ringlar sig genom staden. Vi ses på visning!

  • Premium
  • Hiss
Kunskapslänken 76, Vallastaden, Linköpings kommun

Kunskapslänken 76

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 195 000 kr
56 + 22 m²
2.5 rum
vån 1/5
3 345 kr/mån
39 196 kr/m²

Nu välkomnar vi dig till denna stilsäkra lägenhet om 56 kvm i boyta och 22 kvm som stor biyta i form av ett entresol på övre plan och ett hem du enkelt kan använda som en tvåa eller trea! Här har ni en bostad som flödar av ljus och har en enastående takhöjd om hela 4,92 meter. Det gör att bostaden blir luftig, trivsam och unik. Köket är från Canadakök, en köksleverantör med kvalitet i fokus. Det är vita släta luckor, vacker bänkskiva, rostfria detaljer och bra arbetsytor. Idag finns är härlig köksö men man kan likväl ha ett stort matbord för familj och vänner. Entresolen en våning upp används idag som ett härligt vardagsum och kontor. Förutom detta finns ett sovrum med bra förvaring och där har man även utgången till den större uteplatsen i söderläge, det finns ett helkaklat badrum samt en tvättavdelning för en skön vardagskomfort. För föreningens medlemmar har man felleshuset Integralen att nyttja med gemensamhetslokal och övernattningsrum. Vallastaden är en innovativ och nytänkande stadsdel då många gator är bilfria, mycket natur runt omkring med möjligheter till odlingslott kombinerat med bilpool, butiker, restauranger och café. I närområdet Djurgården finns välsorterad stor matbutik, gym, systembolag, apotek, butik med mera, det är även kort promenadavstånd till LiU och Mjärdevi. Till innerstad går det enkelt att cykla via Vallaskogen eller via buss med många smidiga avgångar. Välkomna till Vallastaden och detta fina hem på Kunskapslänken 76!

  • Uteplats
  • Hiss
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 2
Arkitekturgränd 11G, Vallastaden, Linköpings kommun, bild 3

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 650 000 kr
36 m²
2 rum
vån 2/5
3 560 kr/mån
45 833 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11, här finner du en optimalt planerad tvårumslägenhet, med utrymme för allt som önskas kan av ett mindre boende. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan erbjuder ett fullt utrustat och stilfullt kök med vita luckor och integrerade vitvaror samt rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och dubbel takhöjd samt ett helkaklat badrum. En trappa upp finner du sovrummet/loftet med plats för säng och arbetsplats om så önskas. Entrén via loftgång ligger i härligt västerläge med vacker utsikt över bäcken som går genom Vallastaden. I innovativa Vallastaden bor du i en spännande och levande stadsdel med goda kommunikationer till Linköping city, både via kommunaltrafik, bil och cykel. På promenadavstånd finns Linköpings universitet – perfekt område för dig som studerar eller jobbar i närheten. I området finns skola och förskola. Det finns även restauranger, café, butiker, frisörsalong samt idrottsanläggning med möjlighet till skridskoåkning vintertid. I närheten finns även CityGross, apotek, systembolag samt gym. Smedstadsbäckens vatten ringlar sig genom området och där finns det även mindre bryggor man man kan nyttja. Välkommen på visning!

  • Premium
  • Hiss
Repslagaregatan 5A, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Repslagaregatan 5A

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 295 000 kr
27 m²
1 rum
vån 2/3
2 018 kr/mån
47 963 kr/m²

Varmt välkommen till denna yteffektiva och stilfulla etta mitt i centrala Linköping! Här bor du på ett läge med innerstan runt hörnet med dess fulla utbud och på någon minuts promenadavstånd till Resecentrum. Detta hem har en välkomnande entré med gott om plats för avhängning samt bra förvaringsmöjlighet i garderobsväggen som finns, köket är vitt med rostfria vitvaror och har bra arbetsytor. Vid fönstret finns det plats för ett matbord för fyra personer och utsikten är över innergården. Rummet är enkelt att möblera med både säng och soffa. Utöver detta så finns det ett helkaklat badrum med vädringsfönster. Lägenheten har en härlig rymd då det är högt i tak och ett fint ljusinsläpp. Varmt välkomna på visning av detta hem på Repslagaregatan 5A!

Lärdomsgatan 1, Vallastaden, Linköpings kommun

Lärdomsgatan 1

Lägenhet
Vallastaden, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 495 000 kr
51,3 m²
2 rum
vån 2/5
4 149 kr/mån
48 635 kr/m²

Enligt arkitekten själv är det en känsla av franskt New York som möter varma toner och nordiskt trä. Detta tillsammans med en härlig takhöjd om 4,7 meter, två balkonger och ett mysigt loft så blir detta ett unikt boende som du enkelt kommer kunna trivas i. Köket från Ballingslöv har fått en lyxig arbetsbänk i carraramarmor, det är genomgående vackra parkettgolv och det helkaklade badrummet har golvvärme samt tvättmaskin för en högre vardagskomfort. Välkomna till detta hem med en hög materialstandard, kvadratsmarta ytor och en lummig utsikt över beteshagar mitt i innovativa Vallastaden. Föreningens medlemmar har tillgång till ett gemensamt felleshus med övernattningsrum, gemensamhetslokal med mera. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Fågelbärsvägen 2B, Sturefors, Linköpings kommun

Fågelbärsvägen 2B

Lägenhet
Sturefors, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 3/4
2 940 kr/mån
32 054 kr/m²

Välkomna till omtyckta Sturefors och detta hem om två rum och kök med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, en inglasad balkong och ett stort helkaklat badrum. Sovrummet har en praktisk garderobsvägg, badrummet har en tvättavdelning med arbetsbänk och förrådet har du i anslutning till hallen, allt detta för ett optimalt boende. På Fågelbärsvägen 2B bor du med naturen i din närhet med fina promenadstråk och en populär badplats. Bekvämligheten med matbutik, goda kommunikationer in till stan samt bra gång- och cykelvägar är något som givetvis också finns. Vi ses på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Arkitekturgränd 11G, null, Linköpings kommun

Arkitekturgränd 11G

Lägenhet
Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
2 975 000 kr
82 m²
4.5 rum
vån 4/5
6 422 kr/mån
36 280 kr/m²

Välkommen till Arkitekturgränd 11G, en smart planerad fyrarummare i två etage högst upp i huset, där övre våningsplanet erbjuder spektakulära vyer och ljusinsläpp från takfönster och fönster. Genomgående hög kvalitet med parkettgolv och genomtänkta materialval. Bostadens entréplan presenterar ett fullutrustat kök med stor matplats, vardagsrum/möjlighet till ett sovrum med utgång till balkong. Badrum med klinker och kakel. En trappa upp, högst upp i huset, finner du två rymliga sovrum, allrum samt förvaring i förråd. På övervåningen bjuds det på fönstersättningar åt tre väderstreck. Välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Sankt Larsgatan 4, Linköpings Innerstad, Linköpings kommun

Sankt Larsgatan 4

Lägenhet
Linköpings Innerstad, Linköpings kommun
Magnusson Mäkleri Linköping AB
1 595 000 kr
39 m²
2 rum
vån 3/5
2 976 kr/mån
40 897 kr/m²

Nu har du möjlighet att förvärva denna tvåa på St Larsgatan 4 mitt i centrala Linköping! Här har du en lägenhet om 39 kvm fördelat på ett sovrum, ett vardagsrum, helkakalt badrum som föreningen renoverade år 2022 samt en stor klädkammare. Hall och kök är idag ett kombinerat utrymme. Läget är optimalt för dig som flyttar hemifrån, veckopendlar eller kanske ska börja studera till hösten. I närheten har du Linköpings innerstad med dess fulla utbud av butiker och restauranger, Resecentrum har du inom någon minuts promenad. Förutom detta är det nära till Nykvarnsparken och promenadstråken runt vackra Stångån. Välkomna på visning!

  • Hiss

Visar alla 15