Mäklare Adam Kreydieh

Adam Kreydieh

Om mig

Jag är en resultatinriktad individ som brinner för att uppnå framgång i varje affär jag tar mig an. Med min starka drivkraft och vilja att lyckas sätter jag alltid kunden i fokus och strävar efter att överträffa deras förväntningar. Genom att investera 110% av min energi och expertis arbetar jag för att maximera försäljningsresultaten och säkerställa att varje affär blir en vinnande affär för alla parter.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Edsängsvägen 6A, Edsängen, Sollentuna kommun
  • Budgivning pågår
Edsängsvägen 6A, Edsängen, Sollentuna kommun, bild 2
Edsängsvägen 6A, Edsängen, Sollentuna kommun, bild 3

Edsängsvägen 6A

Radhus
Edsängen, Sollentuna kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
5 195 000 kr
89 m²
4 rum
115 m² tomt

Varmt välkomna till Edsängsvägen 6A. Ett stort litet radhus som är renoverad 2024 med påkostad interiör i lugnt och barnvänligt område med bra läge i Sollentuna. Husets samtliga 89 kvm används smart och yteffektivt och fördelas på två plan. Entréplanet har en hall, exklusivt kök med klinker, påkostat duschrum, elegant sällskapsdel med öppen planlösning mot ett smakfull kök. Köket har infällda spotlights, maskiner i rostfritt och bänkskivor i granit. Övervåningen består av tre fina sovrum. Utomhus möts du av den skyddade uteplatsen för privat avkoppling under den varmare årstiden. Tack vare vardagsrummet stora fönsterpartier så flödar ljuset in från husets trädgård. Från vardagsrummet når man den soliga och insynskyddade altanen i sydvästläge. Parkering finns till huset och för familjens tillhörigheter finns ett separat förråd som man kan hyra på bekvämt avstånd från huset. Här lever ni i en lugn idyll med närhet till alla bekvämligheter som får vardagspusslet att fungera. Ni har nära till förskolor, skolor, shopping och service i Edsberg centrum, kommunikationer och gott om fritidsaktiviteter. Har ni ett intresse för natur och friluftsliv så erbjuder Sollentuna ett stort urval av natur- och strövområden och miljön kring Väsjön kan erbjuda både solstänkta bad, och en vacker strandpromenad.

  • Premium
Idbäck 333, null, Malung-Sälens kommun
Idbäck 333, null, Malung-Sälens kommun, bild 2
Idbäck 333, null, Malung-Sälens kommun, bild 3

Idbäck 333

Övrigt
Malung-Sälens kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
1 999 999 kr
863 + 217 m²
1,2 ha tomt

Varmt välkomna till Idbäck 333 denna fastighet med stor potential i lugnt område. Upplev en unik möjlighet att äga en fastighet med en fascinerande historia. Denna imponerande före detta skolbyggnad på hela 863 kvm erbjuder oändliga möjligheter. Med 50 sovplatser och ett fullt utrustat storkök kan du förvandla denna fastighet till ditt drömprojekt. Den består av inte mindre än 6 separata byggnader. Det ger flexibilitet för olika ändamål. Öppna en privat reträtt för dig och din familj med massor av utrymme att utforska den omgivande naturen. Eller dra nytta av den enorma potentialen för kommersiell användning, konferensanläggning eller något ännu större. Belägen på en stor tomt omgiven av naturskönhet, ger denna fastighet dig möjligheten att skapa något alldeles speciellt. Missa inte chansen att äga och forma din dröm med denna unika fastighet. Kontakta ansvarig mäklare redan idag för mer information om att boka din visning.

  • Premium

Visar alla 2