Mäklare Anna-Lena Billing

Anna-Lena Billing

Om mig

Nöjda kunder och att alltid ge den bästa servicen vid varje tillfälle till alla jag möter är det allra viktigaste för mig. Min styrka är att på ett positivt sätt se möjligheter, skräddarsy lösningar och aldrig ge upp oberoende av vilken situation jag hamnar i. Här lämnas inget åt slumpen! Möten med människor är det absolut roligaste jag vet. Jag är social och glad med ett mycket stort intresse av lära känna nya människor och miljöer vilket är anledningen till att jag är fastighetsmäklare.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Furuvägen 38, Gribbylund, Täby kommun
Furuvägen 38, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Furuvägen 38, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Furuvägen 38

Villa
Gribbylund, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
10 900 000 kr
167 + 9 m²
7 rum
1 045 m² tomt

Trevlig familjevilla i barnvänliga Gribbylund – Mycket social planlösning - Underbart soligt poolområde – Lättskött insynsskyddad trädgård med bärbuskar – Naturnära – Solceller - En fridfull plats att längta hem till! Beläget på Furuvägen finns denna välplanerade 1-plans villa med härliga öppna sociala ytor såväl inomhus som utomhus. Kök och vardagsrum i öppen planlösning har en central roll i huset, en vacker eldstad som är både är vacker att se på, men som också sprider värme finns i vardagsrummet. I köksdelen finns en köksö och gott om plats för stor matsalsmöbel. TV-hörna med utrymme för stor soffgrupp i anslutning. 5 rymliga rum som kan användas som sovrum, gästrum eller arbetsrum. Två badrum varav det ena med tvättstugedel. I trädgården finns ett poolområde med poolhus och terrass med gott om plats för utemöbler. Lättskött insynsskyddad tomt med terrasser runt om hela huset. Parkering på uppfarten för ett flertal bilar. Solceller. Fiber. Goda kommunikationer. Kontakta mäklaren för mer information och visning. In English Nice family villa in popular Gribbylund - Great for entertaining - Wonderful sunny terrace with pool - Close to nature - Solar panels - A place to love! Located on Furuvägen is this lovely villa with a big kitchen and living room with a cozy fireplace, a spacious master bedroom, 4 additional rooms that can be used as bedrooms/guest room or study. Two big bathrooms. The villa has wonderful and sunny terraces with plenty of space for lounge furniture. Solar cells provide low energy costs. Welcome to your new home - "Home, sweet home". Please contact the real estate agent for more information and schedule a viewing.

  • Premium
Gribbylunds torg 4A, Gribbylund, Täby kommun

Gribbylunds torg 4A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
2 195 000 kr
65,4 m²
3 rum
vån 2/3
5 836 kr/mån
33 563 kr/m²

Välkommen till Gribbylunds torg 4A - Ett boende för dig som värdesätter bekvämlighet och närhet till natur och Rönningesjön. - Välplanerad trea - Högt upp i huset - Balkong - Gavelläge - Hiss i huset - Gott om förvaring - Tvätt- och torkmaskin - Brf äger marken - Nära naturområden och Rönningesjön - Närhet till affär och servicefaciliteter - Utmärkta kommunikationer Välplanerad ljus 3:a med kök och vardagsrum i öppen planlösning och en balkong med utsikt över torget. Lägenheten ligger högt upp i huset med ett tyst läge då endast förrådsutrymmen finns på våningen ovanför. Lägenheten har fönster i tre väderstreck, vilket ger generöst med naturligt dagsljus. Ljust målade väggar och ljusa golv i hela bostaden. Gott om förvaringsutrymme och praktisk hall. Funktionellt kök med bra arbetsytor och gott om plats för större matgrupp. Vardagsrummet är lätt möblerat och rymligt. Utgång till balkongen med övertäckande tak där plats finns för ett mindre utemöblemang. Här finns möjlighet att skapa sin egen avkopplande miljö och mysiga oas! Denna lägenhet erbjuder två rymliga rum som passar perfekt för olika ändamål. Det första rummet är idag ett stort sovrum. Gott om utrymme för en stor dubbelsäng och inbyggda garderober. Det andra rummet används som barnrum kombinerat med arbetshörna. Önskas arbetsrum finns tillräckligt med plats för skrivbord, bokhyllor och andra arbetsrelaterade möbler och vill man använda detta rum som barnrum finns plats för säng och plats att leka. Stort badrum med badkar. Tvättpelare. Lägenheten är strategiskt belägen vid Gribbylunds torget, vilket ger tillgång till olika bekvämligheter och servicefaciliteter i närområdet samt närhet till Rönnnigesjön och grönområden. Goda busskommunikationer. Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information och visning.

  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 2