Mäklare Robin Jusélius

Robin Jusélius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Galonvägen 16, Riksby/ Bromma, Stockholms kommun

Galonvägen 16

Lägenhet
Riksby/ Bromma, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

1 195 000 kr

15 m²

1 rum

782 kr/mån

79 667 kr/m²

Välkomna till Galonvägen 16 och denna 1a om ca 15kvm med möjlighet att skapa en praktisk lägenhet, lämpar sig perfekt som första bostad eller övernattningslägenhet. Bostaden består i dagsläget av ett rum och en wc samt fönster i soligt väderstreck. Möjlighet finns att sätta in kokvrå/kök och bygga om nuvarande wc till ett duschrum. Köparen får själv ansöka om tillstånd för detta från styrelsen och föreningen. Se alternativ planlösning för förslag till detta. Läget är suveränt med stabil och välskött förening med låg belåning samt absolut närhet till kommunikationer i form av gångavstånd till Abrahamsbergs tunnelbanestation och den gröna linjen, runt hörnet finns även Brommaplan där man enkelt tar sig till Ekerö och Drottningholms slott, Sundbyberg och Solna via busslinjer. Både Abrahamsberg och Brommaplan erbjuder ett brett serviceutbud med affärer, bankkontor, restauranger, apotek och Systembolag. Välkommen på visning, kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Kadettens gata 16, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun

Kadettens gata 16

Lägenhet
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

6 995 000 kr

84 m²

4 rum

5 012 kr/mån

83 274 kr/m²

Äntligen har vi nöjet att presentera en mycket trevlig och välplanerad 4a om 84 kvm i härliga Näsby slottspark. Lägenheten ligger belägen 1tr upp på gaveln med fönster i tre väderstreck i en vacker och förhållandevis nybyggd fastighet och disponeras av rymligt vardagsrum med generösa fönsterpartier samt goda möbleringsmöjligheter, via skjutdörrar nås köket med direktaccess till en tilltagen balkong med kvällssol, stort helkaklat badrum med golvvärme och tvätt/torktumlare, rymligt master bedroom med gott om förvaring i garderobsvägg med tillhörande inredning samt ytterligare två bra sovrum. Lägenheten har genomgående hög standard med 1-stavs golv i vitpigmenterad ek, lyxigt kök från Vedum i en sober ton med bänkskiva i kvartskomposit och väggarna är genomgående målade i en gråton. Detta är Norra Parken 2 i anrika Näsby Slottspark. Här förs tankarna till södra Europa med låga flerfamiljshus med stora balkonger, grönskande innergårdar och vackert putsade fasader. Norra Parken 2 uppföres ett stenkast från slottet och dess vackra barockpark och med sin närhet till vattnet och undersköna promenader såväl som till kommunikationer är detta ett unikt och eftertraktat boende med ett suveränt läge som verkligen sticker ut. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Slottsvägen 1, nb, Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
  • Idag kl 12:15

Slottsvägen 1, nb

Lägenhet
Näsby Park - Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB

7 200 000 kr

106 m²

3 rum

6 950 kr/mån

67 925 kr/m²

Varmt välkommen till en fantastiskt vacker, ljus och representativ hörnlägenhet i eftertraktade brf Slottssmycket på Näsby Parks attraktiva Sjösida! Bostaden disponeras över 106 rymliga kvm och tre rum samt har en genomgående exklusiv känsla med vackra och gedigna materialval. Här finns kvalitetskök från Kvänum, vardagsrum med tillhörande matsalsdel för den som önskar, två bra sovrum med klädkammare, två badrum varav ett med tvättmaskin och torktumlare. Väl tilltagen uteplats med sol större delen av dagen. Brf har garage under huset, stor gemensam takterrass med gemensam lounge intill, dam- och herrbastu med två duschrum i källaren finns även att tillgå föreningens medlemmar. Fint läge på attraktiva Sjösidan i Näsby Park med absolut närhet till strandpromenad, båthamn, affär och Roslagsbanan. Varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 3