Mäklare Robin Jusélius

Robin Jusélius

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Slottsvägen 1, Näsby Park, Täby kommun
 • Sön 21 apr kl 12:00
Slottsvägen 1, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Slottsvägen 1, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Slottsvägen 1

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
5 795 000 kr
84 m²
3 rum
5 673 kr/mån
68 988 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska lägenhet om 84 kvm i eftertraktade Brf Slottssmycket! Belägen på markplan med en mysig uteplats i söderläge finner vi denna smakfullt inredda trea med vackra materialval och genomgående exklusiv känsla. Kvalitetskök från Kvänum, vardagsrum med matsalsdel, två sovrum, klädkammare och duschrum samt gäst-wc. Attraktiv förening med fantastiska faciliteter så som garage under huset, gemensam takterrass, stort lägenhetsförråd som hör till lägenheten. Väl tilltagen uteplats i soligt läge. Beläget på attraktiva Sjösidan i Näsby Park med närhet till strandpromenad, båthamn, affär och Roslagsbanan. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Kadettens gata 3, Näsby Slottspark, Täby kommun

Kadettens gata 3

Lägenhet
Näsby Slottspark, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
8 795 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
5 933 kr/mån
96 648 kr/m²

Här i Näsby Park, precis intill Näsbyviken har Wästbygg låtit bygga Svanenmärkta hem i småskaliga flerbostadshus med en härlig villa- och herrgårdskänsla. Slottshusen har två bostadsrättsföreningar - Slottsängen och Slottshamnen med totalt 89 bostadsrätter med varierande planlösningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten. Här välkomnas du till en vindsvåning med mycket karaktär, smakfullt och praktiskt inredd med en väl tilltagen takhöjd och öppet upp till nock i delar av våningen. Bostaden disponeras av väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med generös takhöjd och direktaccess till lägenhetens terrass i fint läge som vetter ner mot Näsbyviken, tre bra sovrum, badrum med integrerad tvätt- och torktumlare för klädvård, duschrum med wc. Förråd i entréplanet hör till lägenheten. Flexibelt tillträde erbjuds. Fastigheten är även svanenmärkt vilket ger möjlighet till så kallat grönt bolån där rabatt på räntan kan erbjudas. Området Näsby Slottspark är idylliskt och fastigheten ligger beläget nära vattnet och småbåtshamnen, det är även gångavstånd till Näsby slott och stora ströv- samt grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Näsbyviksgränd 10, Näsby Slottspark, Täby kommun

Näsbyviksgränd 10

Lägenhet
Näsby Slottspark, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
7 795 000 kr
88 m²
4 rum
vån 1/3
5 774 kr/mån
88 580 kr/m²

Här i Näsby Park, precis intill Näsbyviken har Wästbygg låtit bygga Svanenmärkta hem i småskaliga flerbostadshus med en härlig villa- och herrgårdskänsla. Slottshusen har två bostadsrättsföreningar - Slottsängen och Slottshamnen med totalt 89 bostadsrätter med varierande planlösningar. Husens placeringar med fina innergårdar som grönskar och plats för egen trädgårdsodling bjuder på en fantastisk utsikt mot Näsbyvikens glittrande vatten. Här välkomnas du till en smart disponerad fyrarummare med en väl tilltaget balkong, smakfullt och praktiskt inredd. Bostaden disponeras av väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning, tre bra sovrum med förvaringsmöjligheter, badrum med integrerad tvätt- och torktumlare för klädvård, duschrum med wc. Förråd i entréplanet hör till lägenheten. Flexibelt tillträde erbjuds. Fastigheten är även svanenmärkt vilket ger möjlighet till så kallat grönt bolån där rabatt på räntan kan erbjudas. Området Näsby Slottspark är idylliskt och fastigheten ligger beläget nära vattnet och småbåtshamnen, det är även gångavstånd till Näsby slott och stora ströv- samt grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Balkong
 • Hiss
Ledungsvägen 54, Täby Kyrkby, Täby kommun
 • Imorgon kl 17:45
Ledungsvägen 54, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 2
Ledungsvägen 54, Täby Kyrkby, Täby kommun, bild 3

Ledungsvägen 54

Villa
Täby Kyrkby, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
8 275 000 kr
129 m²
5 rum
749 m² tomt

Varmt välkommen till Ledungsvägen 54 och denna mycket välhållna och charmiga 1 och 1/2-plansvilla i gott skick. Huset är genomgående i gott skick samt disponeras av välkomnade och rymlig entréhall, stort kök med köksö och vardagsrum i öppen planlösning, duschrum, tvättstuga och ett sovrum på entréplanet. Det övre planet disponeras av två väl tilltagna sovrum, en walk in closet, badrum samt övre vardagsrum. Fantastisk hörntomt med höga häckar runt för avgränsning och ger en privat och inramad känsla. Carport med tillhörande förråd, uppställningsplats för flertalet bilar framför och invid. Området och läget är suveränt med absolut närhet till service, grönområden, skolor och kommunikationer. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Eskadervägen 40, Näsby Park, Täby kommun
Eskadervägen 40, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Eskadervägen 40, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Eskadervägen 40

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
2 395 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/8
3 926 kr/mån
40 940 kr/m²

Varmt välkommen till denna ljusa och välplanerade tvårummare i gott skick som ligger belägen gaveln med fönster i två väderstreck på populära Eskadervägen! Lägenheten är belägen på 1/2 trappa och disponeras av vardagsrum i öppen planlösning mot köket med direktaccess till lägenhetens balkong, rymligt sovrum med garderobsvägg, snyggt kök i gråton, fräscht badrum samt förråd/kontor direkt i lägenheten. Välskött äldre stabil förening med god ekonomi, attraktivt läge på Eskadervägen och med sin absoluta närhet till Näsby Park Centrum, Värtan, Centralparken, skolor/förskolor och Roslagsbanan är läget suveränt! Välkomna på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Näsbyviksgränd 8, Näsby Slottspark, Täby kommun
Näsbyviksgränd 8, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 2
Näsbyviksgränd 8, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 3

Näsbyviksgränd 8

Lägenhet
Näsby Slottspark, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
8 275 000 kr
88 m²
3 rum
vån 2/3
6 170 kr/mån
94 034 kr/m²

Med ett av de absolut bästa lägena i den senaste etappen av Näsby Slottspark välkomnar vi er till denna mycket representativa, smakfulla och praktiska gavellägenhet om 3 rum och kök med enastående sjöutsikt. Bostaden disponeras av trevlig och väl tilltagen hall med goda möjligheter för avhängning och förvaring. Stort och socialt vardagsrum i öppen planlösning till köket samt direktaccess till lägenhetens väl tilltagna balkong med en magisk utsikt över vattnet, här finns goda möbleringsmöjligheter och gott om utrymme för sociala tillställningar. Köket är i ljusa toner med gott om förvaringsmöjligheter samt stora arbetsytor. Stort badrum utrustat med tvättmaskin, torktumlare, handdukstork, vägghängd wc, dusch och kommod samt självklart golvvärme, vidare finns även ett duschrum med vägghängd wc, även här med golvvärme. Lägenheten disponerar idag två sovrum, båda utrustade med garderober för klädförvaring. Förråd i entréplanet hör till lägenheten. Området Näsby Slottspark är idylliskt och fastigheten ligger beläget nära vattnet och småbåtshamnen, det är även gångavstånd till Näsby slott och stora ströv- samt grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solvägen 13, Näsby Park Sjösidan, Täby kommun
Solvägen 13, Näsby Park Sjösidan, Täby kommun, bild 2
Solvägen 13, Näsby Park Sjösidan, Täby kommun, bild 3

Solvägen 13

Villa
Näsby Park Sjösidan, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
18 500 000 kr
246 + 96 m²
8 rum
1 164 m² tomt

Varmt välkomna till Solvägen 13! Denna magnifika villa, byggd med kärlek och omsorg under 1930-talet, erbjuder en fantastisk kombination av tidlös charm och moderna bekvämligheter. Villan har varsamt renoverats och byggdes till 2000 med fokus på att bevara den ursprungliga charmen från arkitekturen, resultatet är fantastiskt med hög kvalitet och gedigna samt exklusiva materialval genomgående. Villan disponerar en välkomnande hall med takfönster för att säkerställa ljusinsläppet, längsgående vardagsrum med salongskänsla, modernt kök i halvöppen planlösning mot vardagsrum och matsal, upp till 5 sovrum, lekrum, dubbla sällskapsrum, vinkällare, relaxavdelning och mycket mer. Belägen i en lugn och eftertraktad del på Näsbyparks sjösida, är detta hem perfekt för familjer som söker en harmonisk livsstil och många rum. Bergvärme med dubbla borrhål ger ett energieffektivt värde på D. Detta är ett hus för dig som ställer höga krav på boendemiljö och som måste upplevas på plats, ljusinsläppen, känslan av charm är påtagliga och resulterar i en välkomnande känsla genomgående. Varmt välkomna på visning!

 • Premium
Eskadervägen 30, Näsby Park, Täby kommun
Eskadervägen 30, Näsby Park, Täby kommun, bild 2
Eskadervägen 30, Näsby Park, Täby kommun, bild 3

Eskadervägen 30

Lägenhet
Näsby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
3 575 000 kr
75,2 m²
3 rum
vån 3/8
4 148 kr/mån
47 540 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade trerummare på populära Eskadervägen med balkong i soligt läge. Lägenheten är i ett gott skick och disponeras av generöst vardagsrum med direktaccess till lägenhetens balkong med eftermiddagssol där ljuset flödar in, praktiskt kök med goda arbetsytor, två rymliga sovrum varav det ena med stor walk in closet för klädförvaring i direkt anslutning, generöst helkaklat och fräscht badrum från stambytet med tvättmaskin från 2022 samt förråd i lägenheten. Stabil förening med solid ekonomi och väl underhållen. Huset är lugnt och trevligt beläget med absolut närhet till skolor, utomhusbad, Centralparken, kommunikationer och service. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Näsbyviksgränd 2, Näsby Slottspark, Täby kommun
Näsbyviksgränd 2, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 2
Näsbyviksgränd 2, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 3

Näsbyviksgränd 2

Lägenhet
Näsby Slottspark, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
8 895 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/3
6 344 kr/mån
97 747 kr/m²

Varmt välkommen till en av vindsvåningarna med ett av det absolut bästa lägena i Näsby Slottspark och den senaste etappen, vindsvåningen erbjuder mycket karaktär, är smakfullt och praktiskt inredd med en väl tilltagen takhöjd och öppet upp till nock i delar av våningen. Bostaden disponeras av väl tilltaget kök och vardagsrum i öppen planlösning med generös takhöjd och direktaccess till lägenhetens terrass i fint läge som vetter ner mot Näsbyviken, tre bra sovrum, badrum med integrerad tvätt- och torktumlare för klädvård, duschrum med wc. Sobra färgval och toner genomgående. Förråd i entréplanet hör till lägenheten. Fastigheten är även svanenmärkt vilket ger möjlighet till så kallat grönt bolån där rabatt på räntan kan erbjudas från de flesta storbankerna. Området är suveränt, Näsby Slottspark är idylliskt och fastigheten ligger beläget nära vattnet och småbåtshamnen, det är även gångavstånd till Näsby slott och stora ströv- samt grönområden. Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Parkvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun
Parkvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 2
Parkvägen 7, Barkarbystaden, Järfälla kommun, bild 3

Parkvägen 7

Lägenhet
Barkarbystaden, Järfälla kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
2 395 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 3/5
3 663 kr/mån
46 505 kr/m²

Varmt välkommen till Parkvägen 7 och denna mycket väldisponerade tvårummare med ett attraktivt läge i populära Barkabystaden! Bostaden disponeras över 51,5 yteffektiva kvadratmeter med en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter på hatthylla, här finns även en rymlig klädkammare/förråd i direkt anslutning. Väl tilltaget vardagsrum med goda möbleringsmöjligheter, här finns plats för en större sittgrupp för den som önskar, i öppen planlösning med vardagsrummet finner vi köket med slätlackerade vita skåpsluckor och gott om förvaring- och avlastningsytor i över- och underskåp, bänkskiva i kvartskomposit, dubbelho och vitt kakel som stänkskydd, här finns följande maskinell utrustning; kyl/frys, induktionshäll, mikrovågsugn, diskmaskin samt köksfläkt. Vidare in finns ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng, härifrån är det direktaccess till lägenhetens generösa balkong. Genomgående ekparkett och ljusa och fina materialval. Stabil förening och området Barkabystaden är suveränt med stort utbud av service med absolut närhet till restauranger, cafeér och butiker. I nära anslutning finns även Barkabys handelsplats med ett stort utbud av shopping och service. För den naturkära har du Järfälla naturreservat med öppna ängar och hagar bara ett stenkast ifrån. Från Barkarby tar det ca 17 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms centrum. E18 och Mälarbanan går genom hela kommunen och det är nära till både Arlanda och Bromma flygplats. Tunnelbanans blåa linje byggs nu ut till Barkarbystaden vilket kommer att optimera kommunikationerna. För att se bästa resväg se www.sl.se. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för ytterligare information!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Elias lönnrots väg 11D, null, Stockholms kommun
Elias lönnrots väg 11D, null, Stockholms kommun, bild 2
Elias lönnrots väg 11D, null, Stockholms kommun, bild 3

Elias lönnrots väg 11D

Lägenhet
Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
1 895 000 kr
36 m²
1 rum
2 878 kr/mån
52 639 kr/m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING! Varmt välkommen till denna stilrena och rymliga 1:a om totalt 36 välplanerade kvm med nyproduktionskänsla! Kök och vardagsrum i öppen planlösning, mysig sovalkov, toppfräscht tilltaget duschrum med tvätt och torktumlare samt klädkammare med hyllsystem för klädförvaring. Hög standard och stilsäkra materialval i form av klinkergolv i hela lägenheten, smarta platsbyggda förvaringslösningar, snyggt nyrenoverat kök med bänkskiva i granitkeramik och köksluckor från Pickyliving i en naturfärgad trä som balanserar varandra väl. I Blackeberg bor man centralt men ändå lugnt och med sin absoluta närhet till kommunikationer, service, grönområden och vattnet är läget suveränt. Varmt välkomna på visning!

 • Premium

Visar alla 11