Mäklare Ulrica Carlsson

Ulrica Carlsson

Om mig

I mitt arbete som fastighetsmäklare sedan 2008 träffar jag varje dag människor som ska byta bostad och det är fantastiskt roligt att få vara delaktig i den processen. Varje affär är unik och ska behandlas därefter; säljare, köpare och spekulanter ska få den allra bästa service och för mig är alla lika viktiga oavsett om man köper sin första lägenhet eller om man har gjort flera bostadsbyten tidigare. J

Mäklarens försäljning på Hemnet
Torsvikssvängen 15, Torsvik, Lidingö kommun
  • Sön 27 okt kl 11:30
Torsvikssvängen 15, Torsvik, Lidingö kommun, bild 2
Torsvikssvängen 15, Torsvik, Lidingö kommun, bild 3

Torsvikssvängen 15

Lägenhet
Torsvik, Lidingö kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
5 500 000 kr
77,5 m²
3 rum
vån 1/3
3 637 kr/mån
70 968 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade lägenhet på populära Torsvikssvängen. Den generösa takhöjden, de stora fönsterpartierna där fönstret i vardagsrummet är rent ut sagt magiskt, samt tillgång till både balkong och uteplats gör det här till ett hem att trivas i. Här bort man i en välskött fastighet med närhet till allt man kan önska av affärer, caféer, närservice och utmärkta kommunikationer, endast ett stenkast ifrån Stockholms City.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Gribbylundsvägen 85A, Gribbylund, Täby kommun
Gribbylundsvägen 85A, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Gribbylundsvägen 85A, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Gribbylundsvägen 85A

Lägenhet
Gribbylund, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
6 850 000 kr
159 m²
6 rum
4 900 kr/mån
43 082 kr/m²

Varmt välkommen till detta fantastiska parhus i bostadsrättsform i populära Gribbylund. Ett helt unikt boende med en oslagbar känsla där den generösa takhöjden, stora spröjsade fönsterpartier samt stilrena färg- och materialval gör det här till ett hem att trivas i. Braskamin ger extra charm och karaktär till ett redan optimalt boende. Stor trädäckad uteplats på baksidan samt en mindre på framsidan bidrar ytterligare till trivseln. Eget garage, parkeringsplats samt förråd ingår i månadsavgiften. Här bor du med fågelkvitter runt husknuten ett stenkast från Gribbylunds Centrum, Rönningesjön samt kommunikationer. Välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
Blinkersgatan 19, 2tr, Täby Park, Täby kommun
Blinkersgatan 19, 2tr, Täby Park, Täby kommun, bild 2
Blinkersgatan 19, 2tr, Täby Park, Täby kommun, bild 3

Blinkersgatan 19, 2tr

Lägenhet
Täby Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
4 975 000 kr
90 m²
4 rum
6 329 kr/mån
55 278 kr/m²

Varmt välkommen till denna fantastiska genomgående 4:a med ett härligt ljusinsläpp i populära Täby Park. Genomgående stilrena färg- och materialval med bl a vitpigmenterade parkettgolv och ljusa väggar gör det här till ett hem att trivas i. Tre bra sovrum där alla är separerade ifrån varandra, två fräscha badrum, båda med duschplats, samt fina förvaringsmöjligheter bidrar ytterligare till trivseln. Täby Park, Täbys nya stadsdel, är ett populärt område med direkt närhet till kommunikationer, restauranger samt butiker. Här flyttar man in och trivs direkt.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rystavägen 11, Ella Park, Täby kommun
Rystavägen 11, Ella Park, Täby kommun, bild 2
Rystavägen 11, Ella Park, Täby kommun, bild 3

Rystavägen 11

Villa
Ella Park, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
10 750 000 kr
127 + 65 m²
8 rum
871 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga familjevilla med ett lugnt insynsskyddat läge i populära Ella Park. Fina sociala ytor, möjlighet till många sovrum samt optimal planlösning gör det här till ett hem att trivas i. Den insynsskyddade uppvuxna trädgården med trädäckat poolområde bidrar ytterligare till trivseln. Familjen har bott här sedan tidigt 90- tal och trivts fantastiskt bra men nu är det dags för en ny familj att sätta sin egen prägel på huset och trivas minst lika bra. Varmt välkommen hem till Rystavägen och gräddhyllan i Ella Park. Ring mäklaren Ulrica Carlsson 070-6362267 för visningsbokning.

  • Premium
Offergränd 22A, Gribbylund, Täby kommun
Offergränd 22A, Gribbylund, Täby kommun, bild 2
Offergränd 22A, Gribbylund, Täby kommun, bild 3

Offergränd 22A

Radhus
Gribbylund, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
7 950 000 kr
134 + 15 m²
5 rum
627 m² tomt

Välkommen till detta fina parhus med en optimal kvadratsmart planlösning i populära Gribbylund. Rymliga sociala ytor samt tre bra sovrum med möjlighet till ett fjärde gör det här till ett hem att trivas i. Trädäckad terrass runt tre sidor av huset gör att man njuter av solen stort sett hela dagen och inglasat uterum om ca 15 kvm gör att man kan njuta utomhus även under en regnig dag. Uppvuxen trädgårdstomt och man förstår att säljaren har gröna fingrar när man blickar ut över trädgården. Garage med tillhörande förrådsdel samt uppställningsplats för flertalet bilar. Välkommen hem till detta trivsamma boende.

  • Premium

Visar alla 5