Mäklare Ulrica Carlsson

Ulrica Carlsson

Om mig

I mitt arbete som fastighetsmäklare sedan 2008 träffar jag varje dag människor som ska byta bostad och det är fantastiskt roligt att få vara delaktig i den processen. Varje affär är unik och ska behandlas därefter; säljare, köpare och spekulanter ska få den allra bästa service och för mig är alla lika viktiga oavsett om man köper sin första lägenhet eller om man har gjort flera bostadsbyten tidigare. J

Mäklarens försäljning på Hemnet
Flygvillevägen 11, BV, Hägernäs Strand, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 12:45
Flygvillevägen 11, BV, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Flygvillevägen 11, BV, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Flygvillevägen 11, BV

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
6 850 000 kr
135,5 m²
5 rum
8 730 kr/mån
50 554 kr/m²

Varmt välkommen till denna unika 5:a med villakänsla i populära Hägernäs Strand. 135 kvm fördelat på fem rum och kök med två uteplatser, båda med ett härligt solläge mot grönområde och utsikt ner mot vattnet. Öppen social planlösning med stilrena, klassiska färg- och materialval samt fyra bra sovrum gör det här till ett lägenhet att stortrivas i. Två rymliga badrum samt fina förvaringsmöjligheter bidrar ytterligare till trivseln. Fönster i tre väderstreck gör att hela lägenheten upplevs som mycket ljus. Det här är ett boende med ett lugnt, insynsskyddat läge där man har sina egna uteplatser intill stora gräsytor och ängar samt utsikt ner mot vattnet. Lägenheten har två ingångar, perfekt om man vill ha en separat del för t ex tonåringen. Här flyttar man in direkt och trivs, välkommen hem.

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Marknadsvägen 253, 2tr, Täby Centrum, Täby kommun
  • Sön 12 maj kl 14:15
Marknadsvägen 253, 2tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 2
Marknadsvägen 253, 2tr, Täby Centrum, Täby kommun, bild 3

Marknadsvägen 253, 2tr

Lägenhet
Täby Centrum, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
3 250 000 kr
80 m²
3 rum
vån 2/3
4 789 kr/mån
40 625 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 3:a med genomgående ljusa och klassiska färg- och materialval. Fräscht kök med bra matplats för flertalet personer, rymliga sociala ytor samt två bra sovrum gör det här till en lägenhet att trivas i. Här finns både badrum och Gäst WC, väldigt praktiskt, och den inglasade balkongen i ett perfekt sydvästläge bidrar ytterligare till trivseln. Här bor man i en stabil förening med trevliga grönskande innergårdar och direkt närhet till Täby C med all tänkbar service samt kommunikationer.

  • Premium
  • Balkong
Idevägen 16, Viggbyholm, Täby kommun
  • Imorgon kl 12:00
Idevägen 16, Viggbyholm, Täby kommun, bild 2
Idevägen 16, Viggbyholm, Täby kommun, bild 3

Idevägen 16

Villa
Viggbyholm, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
12 950 000 kr
165 + 30 m²
8 rum
832 m² tomt

Varmt välkommen till denna fina familjevilla med ett härligt läge i Viggbyholm. Här bor man med Rönningesjön som granne och direkt närhet till härliga promenad- och motionsspår. Trevliga sociala ytor, bra sovrum, fint renoverade badrum samt fina förvaringsmöjligheter gör det här till ett hem att trivas i. Öppen spis med braskasett, balkong samt uteplatser varav den ena har ett högt fritt läge med utsikt mot vattnet bidrar ytterligare till trivseln. Vidare finns en friggebod, garage samt ytterligare uppställningsplats för bilar. Idag disponeras huset med en uthyrningsdel, komplett med badrum samt köksdel men detta kan återställas till två separata sovrum av säljaren om man så önskar. Välkommen hem.

  • Premium
  • Energieffektiv
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
  • Imorgon
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Warfvinges väg 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
4 500 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2
4 547 kr/mån
85 714 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med optimala sociala ytor där kök och vardagsrum inbjuder till tillställningar i goda vänners lag. Genomgående klassiska, stilrena färg- och materialval. Fina ljusinsläpp samt en underbar takterrass i grönskande och perfekt sydvästläge gör det här till ett hem att trivas i. Takterrassen nås både från vardagsrummet samt sovrummet vilket känns extra lyxigt. Rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och fina förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare bidrar ytterligare till trivseln. Förråd samt möjlighet till garageplats finns i källaren. Det här är hemmet för den som söker det lilla extra av sitt boende, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 2
Catalinatorget 5, Hägernäs Strand, Täby kommun, bild 3

Catalinatorget 5

Lägenhet
Hägernäs Strand, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
3 950 000 kr
62 m²
2 rum
vån 2/4
4 826 kr/mån
63 710 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina 2:a med ett härligt läge i populära Hägernäs Strand. Optimal planlösning med öppna sociala ytor samt stilrena färg- och materialval gör det här till en lägenhet att trivas i. Rymlig balkong i ett perfekt söderläge med utsikt mot vattnet och torget bidrar ytterligare till trivseln. Stort sovrum samt fina förvaringsmöjligheter gör det här till en lägenhet som passar perfekt för såväl singeln som paret. Här bor man med vattnet som närmsta granne med direkt närhet till vattnet med badbryggor samt fina promenadstråk. Välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 5