Mäklare Ulrica Carlsson

Ulrica Carlsson

Om mig

I mitt arbete som fastighetsmäklare sedan 2008 träffar jag varje dag människor som ska byta bostad och det är fantastiskt roligt att få vara delaktig i den processen. Varje affär är unik och ska behandlas därefter; säljare, köpare och spekulanter ska få den allra bästa service och för mig är alla lika viktiga oavsett om man köper sin första lägenhet eller om man har gjort flera bostadsbyten tidigare. J

Mäklarens försäljning på Hemnet
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 2
Warfvinges väg 18, Kungsholmen, Stockholms kommun, bild 3

Warfvinges väg 18

Lägenhet
Kungsholmen, Stockholms kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
4 295 000 kr
52,5 m²
2 rum
vån 2
4 547 kr/mån
81 810 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 2:a med optimala sociala ytor där kök och vardagsrum inbjuder till tillställningar i goda vänners lag. Genomgående klassiska, stilrena färg- och materialval. Fina ljusinsläpp samt en underbar takterrass i grönskande och perfekt sydvästläge gör det här till ett hem att trivas i. Takterrassen nås både från vardagsrummet samt sovrummet vilket känns extra lyxigt. Rymligt sovrum med gott om plats för en dubbelsäng och fina förvaringsmöjligheter i flertalet garderober samt fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare bidrar ytterligare till trivseln. Förråd samt möjlighet till garageplats finns i källaren. Det här är hemmet för den som söker det lilla extra av sitt boende, välkommen hem.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Fänrikens gata 7, Näsby Slottspark, Täby kommun
Fänrikens gata 7, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 2
Fänrikens gata 7, Näsby Slottspark, Täby kommun, bild 3

Fänrikens gata 7

Lägenhet
Näsby Slottspark, Täby kommun
Magnusson Mäkleri Täby AB
7 350 000 kr
85 m²
3 rum
5 315 kr/mån
86 471 kr/m²

Varmt välkommen till denna trevliga gavellägenhet med en optimal planlösning i populära Näsby Slottspark. Lägenheten har ett bra ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck samt en härlig trädäckad uteplats där man njuter av kvällssolen. Alla färg- och materialval håller en hög nivå och den generösa takhöjden ger en exklusiv känsla. Bra sociala ytor med generöst både kök och vardagsrum samt två rymliga sovrum bidrar ytterligare till trivseln. Vidare finns både badrum samt praktiskt gäst WC och fina förvaringsmöjligheter. Här flyttar man helt enkelt in och trivs, välkommen hem.

  • Premium

Visar alla 2