Mäklare Lise-Lotte Johansson

Lise-Lotte Johansson

Om mig

Vill du ha hjälp med din fastighets- eller bostadsrättsförsäljning? Eller har du frågor? Varmt välkommen att ta kontakt. Erfaren mäklare som tidigare jobbat i Lidköping med omnejd och nu flyttat tillbaka till hembygden Strömstad. Jag förmedlar från Sotenäs och norrut, landsbygd såväl som kust. "Vanliga" småhusfastigheter, mindre jordbruksfastigheter, bostadsrätter, vissa arrenden och kommersiella objekt. Jag är registrerad fastighetsmäklare och civilekonom med huvudområde nationalekonomi.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Del av Resö 1:17 (Tomt 1), Resö, Tanums kommun

Del av Resö 1:17 (Tomt 1)

Tomt
Resö, Tanums kommun
2 350 000 kr
1 400 m² tomt

Två tomter intill varandra finns nu till salu! Söker du efter en obebyggd tomt med nära till havet men ändå i ett skyddat läge? Då kan du ha hittat rätt! På Resö, närmare bestämt Gårvik, finns denna tomt (och granntomten), både med skyddat läge och "badrocksavstånd" (ca 250 meter) till stranden. Utmärkt tillfälle för dig som längtar efter att bo på Resö och också vill bygga det hus du vill utan att vara styrd av en särskild husleverantör. Positivt förhandsbesked finns på ett bostadshus om ca 150 kvadratmeter byggnadsarea i ett plan med inredd vind. Tomten är under avstyckning och beräknas bli ca 1400 kvadratmeter och ligger på relativt plan gammal jordbruksmark med uppvuxna träd, precis utanför detaljplanerat område. Observera att även granntomten finns till salu, se annons på Hemnet under "Del av Resö 1:17". Avstyckning pågår. Förutom det korta avståndet till havet så har du även bara en kilometer till hamnen där du kan köpa fantastiska skaldjur direkt från yrkesfiskarna och en närbutik som är öppen hela året. Vidare finns många fina badmöjligheter, vacker natur och möjlighet till rekreation. Dessutom finner du flera golfbanor i trakten; närmast är vackra Mjölkeröd. Resö är en ö i Tanum kommuns nordvästra del, ca två mil nordväst om Grebbestad och tre mil söder om Strömstad. Innan du kommer till Resö passerar du Galtö och båda öarna har broförbindelse sedan 1956 respektive 1948. På Resö bor ca 240 fastboende och många har fritidshus på ön. Området Gårdvik kännetecknas av att mycket av den gamla "Resöidyllen" är bevarad. Här är det lugnt och välskött och med flera hus i gammal stil. För att hitta Resö hamn på kartan, slå på "Hamnsundet". Det är ett namn som kommer från tiden innan stenpirarna byggdes på 30-talet och det blev en riktig hamn. Förutom hamn för fiskebåtar och fritidsbåtar finns badplats med hopptorn och klippor samt bageri och restauranger (sommartid) en kort promenad bort. Tanum är Bohusläns största kommun och här finner du de välkända orterna Hamburgsund, Grebbestad och Fjällbacka. Bohuslän är dock (ännu) mer än kust och salta bad. På östsidan E6 finner du Lur och Bullarebygden, även de natursköna bygder, men här med insjöar och storskogar. Ett par mil från tomten på Resö har du exempelvis storslagna Bolsjön där det finns mycket goda bad- och vandringsmöjligheter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lise-Lotte Johansson för mer information och/eller visning. [email protected] alternativt 070-440 61 60.

Röd 23, Hunnebostrand, Sotenäs kommun

Röd 23

Villa
Hunnebostrand, Sotenäs kommun
7 900 000 kr
88 m²
6 rum
1 528 m² tomt

Permanent eller fritidsboende med mycket naturskönt läge invid Åbyfjorden! Fastigheten är belägen näst sist på vägen och är insynsskyddad, vilket ger en känsla av avskildhet och ro. Välskött lösvirkeshus med fantastisk utsikt över fjorden och badrocksavstånd till stranden. Här finns flera härliga uteplatser, pergola, inglasat uterum och carport. Sjöbod och del i brygga via servitut. I köket finns en vacker vedspis centralt placerad och i vardagsrummet en värmande braskamin. Tre sovrum och helkaklat badrum. Området kring huset bjuder på vackra promenadstråk längs Åbyfjorden och närhet till Röds badplats. För den som vill utforska mer finns anrika Åby säteri endast 3,5 km bort och flera charmiga samhällen inom kort avstånd: Bovallstrand (1 mil), Hunnebostrand (1,2 mil), Kungshamn (1,4 mil) och Smögen (1,9 mil). För den som söker inomhusaktiviteter finns ett badhus i Väjern, endast 1,6mil bort. Radonmätning är gjord 2006 med resultat långt under gränsvärdet och brandskyddskontroll utfördes 2022. Vattenprov från 2024 visar bra värden enligt analys. Protokoll och analyser finns tillgängliga. Renoveringar: 2023 Ny luft/luft värmepump. 2022 Byggnation altan runt huset. 2020 Tillbyggnad uterum. 2019 Byggnation pergola. 2017 Installation braskamin. 2016 Tillbyggnad matsal. 2003 Byggnation carport. 2001 Tillbyggnad entrédel. Löpande underhåll utfört, tex målning. Välkommen till ett hem där natur och komfort möts på bästa sätt! För visning vänligen kontakta fastighetsmäklaren.

  • Balkong
  • Uteplats
Del av Resö 1:17 , Resö, Tanums kommun

Del av Resö 1:17

Tomt
Resö, Tanums kommun
2 350 000 kr
1 300 m² tomt

Två tomter intill varandra finns nu till salu! Söker du efter en obebyggd tomt med nära till havet men ändå i ett skyddat läge? Då kan du ha hittat rätt! På Resö, närmare bestämt Gårvik, finns denna tomt (och granntomten), både med skyddat läge och "badrocksavstånd" (ca 250 meter) till stranden. Utmärkt tillfälle för dig som längtar efter att bo på Resö och också vill bygga det hus du vill utan att vara styrd av en särskild husleverantör. Positivt förhandsbesked finns på ett bostadshus om ca 150 kvadratmeter byggnadsarea i ett plan med inredd vind. Tomten är under avstyckning och beräknas bli ca 1300 kvadratmeter och ligger på relativt plan gammal jordbruksmark med uppvuxna träd, precis utanför detaljplanerat område. Förutom det korta avståndet till havet så har du även bara en kilometer till hamnen där du kan köpa fantastiska skaldjur direkt från yrkesfiskarna och en närbutik som är öppen hela året. Vidare finns många fina badmöjligheter, vacker natur och möjlighet till rekreation. Dessutom finner du flera golfbanor i trakten; närmast är vackra Mjölkeröd. Resö är en ö i Tanum kommuns nordvästra del, ca två mil nordväst om Grebbestad och tre mil söder om Strömstad. Innan du kommer till Resö passerar du Galtö och båda öarna har broförbindelse sedan 1956 respektive 1948. På Resö bor ca 240 fastboende och många har fritidshus på ön. Området Gårdvik kännetecknas av att mycket av den gamla "Resöidyllen" är bevarad. Här är det lugnt och välskött och med flera hus i gammal stil. För att hitta Resö hamn på kartan, slå på "Hamnsundet". Det är ett namn som kommer från tiden innan stenpirarna byggdes på 30-talet och det blev en riktig hamn. Förutom hamn för fiskebåtar och fritidsbåtar finns badplats med hopptorn och klippor samt bageri och restauranger (sommartid) en kort promenad bort. Tanum är Bohusläns största kommun och här finner du de välkända orterna Hamburgsund, Grebbestad och Fjällbacka. Bohuslän är dock (ännu) mer än kust och salta bad. På östsidan E6 finner du Lur och Bullarebygden, även de natursköna bygder, men här med insjöar och storskogar. Ett par mil från tomten på Resö har du exempelvis storslagna Bolsjön där det finns mycket goda bad- och vandringsmöjligheter. Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Lise-Lotte Johansson för mer information och/eller visning. [email protected] alternativt 070-440 61 60.

Riksvägen 121, centralt, Tanums kommun

Riksvägen 121

Villa
centralt, Tanums kommun
1 250 000 kr
109 + 100 m²
7 rum
661 m² tomt

Välkommen till denna 30-talsvilla belägen på Riksvägen i hjärtat av Tanum. Med en boarea på 109 kvadratmeter erbjuder fastigheten ett perfekt boende med närhet till allt du kan önska. Här bor du centralt med enkel tillgång till Grebbestad och Fjällbacka, samt den storslagna bohusländska kusten. Tanumshede bjuder på ett rikt utbud av affärer, restauranger och skolor, allt inom bekvämt avstånd. För den kulturintresserade finns hällristningarna i Tanum och för den sportige finns både golfbana och Tanums skatepark inom räckhåll. Fastigheten ligger på en lättskött hörntomt som ger många möjligheter för den som vill skapa sitt eget drömboende. Med central placering är detta en unik chans att förvärva ett hem som kombinerar det bästa av två världar: närheten till naturen och havet samt tillgång till stadens bekvämligheter. På fastigheten finns även en mindre bod för förvaring. Källaren samt tak på den äldre delen har tilläggsisolerats och huset har dränerats om. Stammarna är bytta i hela huset ut till tomtgräns. Fastigheten har renoveringsbehov och säljs med friskrivningsklausul vilket innebär att köparen ej kan åberopa säljarens ansvar för dolda fel, som annars gäller i 10 år efter köpet. För mer information kontakta fastighetsmäklaren. Besiktning är inplanerad inom kort. Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Uteplats

Visar alla 4