Mäklare Louise Larsson

Louise Larsson

Om mig

Mäklarbyrå Louise L består av oss och våra samarbetspartners, och tillsammans hjälper vi köpare att hitta hem i den bostad du vill sälja. En enkel tanke Tanken bakom vad vi gör är ganska enkel – genom att vi anstränger oss mer och anpassar varje försäljning efter just den affärens förutsättningar, så skapar vi en smidig och snabb affär – och ett resultat du som kund blir nöjd med. En enkel tanke, som tillsammans med engagemang, utveckling och lokalkännedom leder långt.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Valderslyckavägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun
  • Kommande
Valderslyckavägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 2
Valderslyckavägen 21, Trummenäs, Karlskrona kommun, bild 3

Valderslyckavägen 21

Villa
Trummenäs, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 650 000 kr
52 m²
2 rum
1 234 m² tomt

Är du på jakt efter en friköpt, vinterbonad sommardröm eller vill du skapa ditt drömhus ute på expansiva och attraktiva Trummenäs? Här erbjuds en charmig stuga och stor tomt om 1 234 kvm. Perfekt beläget på naturskönt och ostört läge med vackra omgivningar. Här finns en härlig stugkänsla med fantastisk trägård med fruktträd som bjuder in till långa sommardagar i trädgården. Önskar man nyttja stugan höst/vinter eller tidig vår går det alldeles utmärkt då stugan är vinterbonad och kan enkelt värmas upp genom element eller kaminen som är smart placerad i vardagsrummet. Stugan som präglas av breda furuplankor och paneltak, är smart planerad med ett sovrum, duschutrymme, kök och "storstuga", härifrån nås den härliga altanen i sydvästligt läge med tak. Huset har tidigare bebotts både permanent och som sommarstuga, tack vare dess kommunala vatten och avlopp som även erbjuder möjligheten att bygga sitt drömhus! På fastigheten finns också ett förråd som kan användas för förvaring av trädgårdsmöbler eller omvandlas till en gäststuga om så önskas. Njut av det bästa av båda världar med ett perfekt läge som erbjuder promenad- och cykelavstånd ner till havet och Trummenäs lockade aktiviteter men även närhet till centrum. Välkomna på visning!

  • Premium
Lagmansgatan 26, Långö, Karlskrona kommun
  • Kommande
Lagmansgatan 26, Långö, Karlskrona kommun, bild 2
Lagmansgatan 26, Långö, Karlskrona kommun, bild 3

Lagmansgatan 26

Lägenhet
Långö, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
1 150 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 3/8
2 711 kr/mån
28 395 kr/m²

Stilrena etta med en modern touch och en harmonisk utsikt med glittrande hav och grönska. Här erbjuds ett unikt hem med enastående utsikt, moderna bekvämligheter och närhet till allt du behöver. Perfekt för den moderna livsnjutaren som söker både komfort och närhet till stadsliv och natur. Trevlig planlösning som erbjuder stort kök, möblerbar hall där det idag står ett skrivbord, rymligt vardagsrum och helkaklad dusch/WC. Detta är verkligen ett perfekt hem för den som uppskattar harmonin i en rofylld känsla samtidigt som du har närhet till stadens puls och alla dess bekvämligheter. Föreningen har imponerat genom sitt välbevarade och professionella underhåll av fastigheten. Deras omsorg om trivsel och service skapar en trygg och trevlig boendemiljö. Till högskolan är det både promenad och cykelavstånd. Välkommen att boka in dig på nästa visning!

  • Premium
  • Hiss
Senoren 2:7, Senoren, Karlskrona kommun
  • Kommande

Senoren 2:7

Tomt
Senoren, Karlskrona kommun
Mäklarbyrå Louise L
525 000 kr
2 455 m² tomt

I samarbete med Eksjöhus har vi tagit fram inspirationsbilder för husmodell. Nu har ni en fantastisk möjlighet att förvärva en stor och naturnära tomt på rofyllda Senoren. Omgärdad av fina stenmurar i soligt läge med närhet till havet och skärgården i mix med lantlig idyll. Med en tomtarea på 2455 kvm har du gott om plats att förverkliga dina husdrömmar. Senoren ligger cirka 3 mil från Karlskrona centrum och det finns goda bussförbindelse samt skärgårdsbåt från Sturkö sommartid. El och vatten finns i anslutning till tomten. Tidigare strandskydd är upphävt. Vi förmedlar gärna kontakten med Eksjöhus för vidare diskussion.

Visar alla 3