Mäklare Dennis Janerheim

Dennis Janerheim

Om mig

Vi är en privatägd mindre byrå utan områdesindelning, vilket gör att jag kan bygga långsiktiga relationer med mina kunder och följa med på deras fastighetsresa oavsett kommun eller område. Jag tar alltid dom extra stegen för min kund och målet är alltid att vi ska gå ifrån affären som tre nöjda parter. Arbetat med försäljning i 15 år och alla mina affärer bygger på relationer som ska hålla över tid.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Tångavägen 29, Tånga, Helsingborgs kommun
  • Imorgon
Tångavägen 29, Tånga, Helsingborgs kommun, bild 2
Tångavägen 29, Tånga, Helsingborgs kommun, bild 3

Tångavägen 29

Villa
Tånga, Helsingborgs kommun
2 295 000 kr
140 + 30 m²
5 rum
1 012 m² tomt

Välkommen till Tångavägen 29! Ett hus som från början var Tångas byskola och har med nuvarande ägare påbörjat en varsam renovering för att återfå sin forna glans. Tomten är vackert uppvuxen och på innergården står ett majestätiskt valnötsträd som ger stor skörd! Väl inne i huset är det högt i tak och genomgående trevlig standard och redo för att flytta in i. Idag har huset tre sovrum men det finns möjlighet till ytterligare ett genom att dela av allrummet på ovanvåningen. I sidobyggnaden finns idag tvättstuga med dusch och en liten gäst wc. Resterande del är idag endast förråd men skulle med fördel kunna byggas om till en separat lägenhet för gäster eller uthyrning. Tånga är en mysig by som ligger precis mellan Ängelholm och Höganäs. Här bor du lantligt med vackra vyer och endast 2,5 km till havet och stranden i Utvälinge. All service finns i Ängelholm eller Höganäs vilka man når på 10 min åt vardera håll och även Helsingborg på endast 25 min. Stora motorvägarna för ev. pendling når man fort, E6 på 6 min och E4 på 11 min. Välkommen att boka er visningstid genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim!

  • Premium
Killhult 141, Killhult, Laholms kommun

Killhult 141

Villa
Killhult, Laholms kommun
895 000 kr
97 + 58 m²
4 rum
2 455 m² tomt

Välkommen till Killhult 141. Lantligt beläget med stor tomt och ett mysigt hus med potential. Huset har en bra planlösning med två sovrum på ovanplan, ett stort vardagsrum och rymligt kök på bottenplan. I källaren finns rum för förvaring samt en tvättstuga. En mindre ekonomibyggnad på tomten som fungerar väl till vedförvaring, snickarrum men även för djurhållning som får, eller höns. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Bäckvägen 85, null, Ängelholms kommun

Bäckvägen 85

Gård/Skog
Ängelholms kommun
3 495 000 kr
170 + 120 m²
7 rum
3,8 ha tomt

Välkommen till Bäckagården med anor från 1850! Denna avstyckade lantrbruksfastighet med nästan 4 ha mark och ett fint fungerande stall med allt man kan behöva för att flytta hit sina hästar. Marken består till största del av hagar och stallet har idag 5 boxar (godkänd takhöjd för mankhöjd på 1,60m), spolplatta och sadelkammare i fint skick. Här finns möjlighet att bygga fler boxar (varav två stycken med takhöjd godkänt för större hästar) om så önskas och möjlighet att hyra in sig på grannens ridbana. Stallet har en utgång mot gården där det finns en mindre hage och sedan på andra sidan om den mindre grusvägen de större hagarna. I logen finns en rejäl höskulle och plats till mycket förvaring. En modernare maskinhall med gott om utrymme för fordon eller annan verksamhet. Vid sidan om denna finns det en rymlig verkstad med plats för flera bilar. Till det en ordentligt stor asfalterad yta för uppställningsplats. Boningshuset renoverades genomgående på 70-talet. Senaste 18 åren har nuvarande ägare gjort en del tyngre investeringar så som nytt värmesystem, ny infiltrationsbädd, ny hydrofor samt filteranläggning till vattnet, uterum och badrum m.m. Nu är det dags att ta sig an det som syns och sätta sin prägel på boningshuset. Trädgården har många fina detaljer varav en 80 meter lång rhododendronhäck som både ger magnifika blommor i olika färger men också vindskydd för trädgården, här finner ni även krusbär, vinbär, plommon och päronträd. Längs med hagarna så rinner en fin bäck varav tomtgränsen går mitt i den. Gården ligger endast 10 min ifrån Munka-Ljungby (E6:an, 15 min) på ena hållet och 15 min Örkelljunga (E4:an, 10 min), orter med all service som butiker, förskolor, skolor, föreningar för aktiviteter osv. Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Lerbergets byaväg 79, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Lerbergets byaväg 79

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
5 000 000 kr
193 + 40 m²
6 rum
1 367 m² tomt

Välkomna till Lerbergets Byaväg 79. Med endast 150 meter till havet och med utsikt därefter så hittar man denna trevliga fastighet i Gamla Lerberget. Fastigheten består av en stor tomt med två hus, detta gör att man verkligen får känslan av att det kunde vara två separata fastigheter. Det främre är ett klassiskt "Höganäshus" som är i behov av lite kärlek. Här är mycket original men det har under årens lopp fått en härlig beklädnad av mexisten samt ett nyare kök och badrum av 90-tals snitt, men också trevliga detaljer som två verandor varav den ena har balkong ovanpå med fin utsikt. Det bakre huset är ett stenhus med putsad fasad och papptak, detta huset fick en omfattande renovering 2009. Putsade innerväggar, ekparkett, kök och badrum är delar av det som renoverades. Båda husen har fina uppvuxna trädgårdar med många fruktträd och trevliga uteplatser att vara på, Gamla Lerberget är en fin gammal fiskeby med hamn och badstrand, men också förskola, grundskola 1-9 och ett fantastiskt sportcenter! Alldeles intill finns Höganäs som har all service i form av matvarubutiker, restauranger och ett fint centrum. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Brommagatan 38, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Brommagatan 38

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
2 995 000 kr
127 m²
5 rum
vån 5/6
9 341 kr/mån
23 583 kr/m²

Välkommen till Brommagatan 38 och denna 5:a i etage på 127 m2! I välskött förening och tillika fastighet finns det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 5:a med möjlighet för upp till 4 sovrum. Kvadratmeterna är välplanerade och ger utrymme för stora sällskapsutrymmen tillsammans med ett rymligt kök och två badrum (ett på varje plan). Två balkonger, en från kök och en från vardagsrum gör att man lätt kan komma ut, finns även gemensamma ytor på gården om man vill ha trädgårdskänsla. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för frågor eller för att boka er visningstid.

  • Hiss
Nygårdavägen 5, Höganäs, Höganäs kommun

Nygårdavägen 5

Övrigt
Höganäs, Höganäs kommun
2 300 000 kr
1 733 m² tomt

Välkommen till Nygårdavägen 5 och tidigare Väsby Missionshus! Husen byggdes som korsvirkeshus på 1800-talet och har sedan dess renoverats och byggts om i omgångar. Visst finns där en del renovering att fortsätta med men då med chansen att göra det till sitt eget och i slutändan stå med unika, vackra och användbara lokaler! Varför inte ett öppet stort kontorslandskap med kaminen i centrum, konferensrum eller ytterligare kontor på övervåningen. Kök och matsal samt toalett finns i anslutning. Stora huset skulle även kunna fungera som café eller lokal för event så som bröllop, student eller födelsedagsfester. Tidigare ägaren hade en plan om att ha café uteservering i den lummiga trädgården bakom röda längan samt driva en keramikverkstad och beviljat bygglov för detta har funnits bakåt i tiden. I detaljplanen står det idag "kontor och hantverk" idag. Vita stora huset är på 270 kvm och längan är ca 130 kvm. På tomten finns det bra parkeringsmöjligheter eller varför inte erbjuda ställplatser för husbilar och husvagnar. Möjligheterna med fastigheten är oändliga och endast fantasin sätter gränserna! Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Lerbergets byaväg 102, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Lerbergets byaväg 102

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
7 995 000 kr
147 + 60 m²
10 rum
774 m² tomt

UNIKUM! Skånelänga med hela 298 m² golvyta med anor från 1700-talet och enorm dos känsla och potential! Välkommen till Lerbergets byaväg 102, ett av Gamla Lerbergets äldsta hus, känt som B&B Solgården! När man går in genom grinden möts man av en härligt uppvuxen trädgård med härlig stenläggning och många platser att sitta på. Denna unika fastighet som består av en rymlig bostadsbyggnad som på 70-talet sammanbyggdes med längan och idag utgör det som kan bli en stor familjevilla, rymligt sommarboende med plats för gäster eller varför inte ett generationsboende? Bostaden har löpande renoverats med varsam hand och bjuder på många härliga och i många fall förfinade originaldetaljer. Här finner man Höganäs tegelgolv, breda plankor i tak med bjälkar, handgjorda numrerade fönster och original brädgolv. Väl inne på bakgården så får man känslan av Sydeuropa, omgärdat av vitputsade murar med gula tegelpannor och härlig grönska. Här finns olika platser att sitta ner och njuta, varav en hörna med murad eldstad och gott om plats för det stora matbordet. Havet och stranden finns på endast 100 meters avstånd och du ser det från övervåningen samt från både balkong och takterrass. Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning, golfbana och endast 100 m från fastigheten en tennisbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9. Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta mäklare Dennis Janerheim för att boka en enskild visning!

  • Plus
Farhultsvägen 154, null, Höganäs kommun

Farhultsvägen 154

Övrigt
Höganäs kommun
3 400 000 kr
170 + 100 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Välkommen till Farhultsvägen 154! Detta är möjligheternas fastighet, med två bostäder varav en i ett separat hus (80 kvm) och den andra (90 kvm) som sitter ihop med lokalen (100 kvm). Bo i ena bostaden, hyr ut den andra och ha din verksamhet i lokalen. Utöver detta så finns det en tidigare parkeringsplats sydväst om fastigheten med godkänt förhandsbesked för avstyckning som tomt. Nuvarande ägare har med varsam hand förädlat husen och inrett med rustik och industriell känsla till ett boende utöver det vanliga. Stora pardörrar och fönster ut mot åkrarna gör att man glömmer bort att man är i den tidigare macken och lanthandeln som fastighetens framsida visar. Här har det under årens lopp varit en rad med verksamheter och detta är kanske något att ta tillvara på nu när Farhult byggs ut med fler året runt bostäder? Farhult är en mysig liten badort med vacker sandstrand och långgrunt bad. Med närhet till Ängelholm, Höganäs och såväl Helsingborg så kan man utan problem pendla till arbetet härifrån. Förskola och skola, även matbutik och restaurang finns i Jonstorp som endast är 5 min bort. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735- 08 47 96 för att boka er visningstid!

Visar alla 8