Mäklare Dennis Janerheim

Dennis Janerheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ladugatan 77, Maria Park, Helsingborgs kommun

Ladugatan 77

Radhus
Maria Park, Helsingborgs kommun
3 295 000 kr
112,8 m²
5 rum
vån 1/2
4 600 kr/mån
29 211 kr/m²

Välkommen till Ladugatan 77! Med fritt läge och naturen utanför dörren är detta ett perfekt boende för familjen som behöver sovrum eller den som lämnat stora villan med trädgård och vill få ett lättskött boende. Radhusen som uppfördes 2015 har en bra planlösning med stora sällskapsutrymmen, badrum på varje plan och 3 (med möjlighet till 4) sovrum. Alla har sin egen uppfart och lilla trädgård på entrésidan, på baksidan ett stort trädäck med access till gröningen bakom. Föreningen är välskött och har ordnad ekonomi, varje hushåll har en laddbox för elbil. Insidan är inbjudande och stilfull, med stora fönsterpartier som ger mycket ljus till kök och vardagsrum. Sovrummen är stora och på ovanplan finns möjlighet att göra ytterligare ett sovrum av allrummet. Badrummen har fina och klassiska färgval, ett med dusch och ett med badkar, tvättstugan är ett eget rum vilket ger möjlighet till god förvaring och hängmöjlighet i detta utrymme. På Ladugatan bor man nära förskola, skola F-9, matbutiker, naturen med stora gröningar och Pålsjö skog. Härifrån är det enkelt att pendla både kollektivt eller med bil, Maria Station ligger på gångavstånd, där finns både buss och tåg. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Stubbarpsvägen 5B, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Stubbarpsvägen 5B

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
5 500 000 kr
170 m²
6 rum
702 m² tomt

Välkommen till Stubbarpsvägen 5B! Mitt i Gamla Lerberget finner ni denna rymliga familjevilla från 1987. På en återvändsgata från vilken du når förskola, skola 1-9, lekplats, gröning utan att korsa någon bilväg. Trädgården är lummig och privat med många platser att sitta på. Huset håller en fin standard och möjligheter till många sovrum med bibehållna stora umgängesytor. Vardagsrummet är ljust med fönsterparti i hörn och utgång till trädäcket. Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning, golfbana och tennisbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9. Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 9

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
4 995 000 kr
168 m²
5 rum
vån 1/4
8 914 kr/mån
29 732 kr/m²

Välkommen till Hälsovägen 9 och denna vackra våning om 168 m2! 6 månaders avgift ingår! Här möts du av högt i tak, fiskbensparkett som restaurerats, kakelugn, pardörrar och mycket mer. Hallen är välkomnande med nylagd klinker och vacker tapet, här finns gäst wc och garderob i gammal stil. Vidare in så finner du två stora rum i fil varav ett idag är kontor men skulle passa utmärkt som master bedroom, det andra är ett rymligt vardagsrum med kakelugn och stora fönster med vy ut över parken St:Jörgens plats. Matsalen är stor och rymlig, här kan du samla släkt och vänner utan att det blir trångt, rummet ligger mitt i lägenheten tillsammans med köket och utgör lägenhetens hjärta med ljus från både innergård och hälsovägen på framsidan. Efter köket så kommer lägenhetens privata del med två sovrum, stort badrum och utgång till bakre trapphus och innergård. Lägenheten passar perfekt för familjen som söker tre sovrum och generösa sällskapsytor som för egenföretagaren som vill ha kontor/mottagning i främre delen och sedan privat del i bakre delen. Hälsovägen 9 ligger centralt i Helsingborg där du når all service på endast 5 minuter. I ett kvarter med många trevliga kvarterskrogar och kultur i form av konserthus och teater så får du det ultimata stadslivet. Välkommen att boka er visningstid genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim.

  • Premium
  • Hiss
Killhult 141, Killhult, Laholms kommun

Killhult 141

Villa
Killhult, Laholms kommun
895 000 kr
97 + 58 m²
4 rum
2 455 m² tomt

Välkommen till Killhult 141. Lantligt beläget med stor tomt och ett mysigt hus med potential. Huset har en bra planlösning med två sovrum på ovanplan, ett stort vardagsrum och rymligt kök på bottenplan. I källaren finns rum för förvaring samt en tvättstuga. En mindre ekonomibyggnad på tomten som fungerar väl till vedförvaring, snickarrum men även för djurhållning som får, eller höns. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Möckelsnäs Smålandsstugan 1, Möckelsnäs, Älmhults kommun

Möckelsnäs Smålandsstugan 1

Villa
Möckelsnäs, Älmhults kommun
2 995 000 kr
35 m²
3 rum
2 389 m² tomt

Välkommen till Smålandsstugan 1 på Möckelsnäs. En vacker, genuin timmerstuga från 30-talet som nuvarande ägare med varsam hand tagit hand om senaste tjugo åren. Stor tomt som gränsar till skog och sjö, med fantastisk vy ut över Möckeln. Redan när man kör vägen hit genom bokskogen förstår man att det är en speciell plats, här finns ytterst få bostäder vilket gör att man bor privat mitt i vacker natur och närhet till bad men trots det så ligger Älmhult centrum med all service endast 15 minuter bort. Här får man ett underbart fritidsboende eller varför inte en tillbyggnad och då ett året runt boende. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för mer information och för att boka er visningstid.

Brommagatan 38, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Brommagatan 38

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
2 995 000 kr
127 m²
5 rum
vån 5/6
9 341 kr/mån
23 583 kr/m²

Välkommen till Brommagatan 38 och denna 5:a i etage på 127 m2! I välskött förening och tillika fastighet finns det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 5:a med möjlighet för upp till 4 sovrum. Kvadratmeterna är välplanerade och ger utrymme för stora sällskapsutrymmen tillsammans med ett rymligt kök och två badrum (ett på varje plan). Två balkonger, en från kök och en från vardagsrum gör att man lätt kan komma ut, finns även gemensamma ytor på gården om man vill ha trädgårdskänsla. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för frågor eller för att boka er visningstid.

  • Hiss
Ausås mölleväg 52, Ausås, Ängelholms kommun

Ausås mölleväg 52

Villa
Ausås, Ängelholms kommun
3 495 000 kr
161 m²
6 rum
2 079 m² tomt

Välkommen till Ausås mölleväg 52! Denna välplanerade enplansvilla om 161 kvm erbjuder fyra sovrum, två badrum och rymliga sällskapsytor. Vattenburen golvvärme i hela huset (förutom det lilla sovrummet/kontoret). Köket är välplanerat med mycket bänkyta och matplatsen är väl tilltagen för ett stort bord med plats för många. Från både matplats och vardagsrum finns det stora fönster för utblick mot trädgården. Runt huset finns det ett stort trädäck med plats för både matplats och loungemöbler. Den stora tomten bjuder på morgonsol på entrésidan av huset och på baksidan eftermiddag/kvällssol och utsikt ut över fälten och en damm. Ausås är beläget med närhet till Ängelholm, Åstorp, Höganäs och Helsingborg. - Ängelholm - 14 min - Åstorp - 8 min - Höganäs - 23 min - Helsingborg - 23 min Ausås är en klassisk landsortsby med förskola, fritids, scoutkår och grundskola från 1-9 i grannbyn Strövelstorp (skolskjuts med buss). Matbutiker och övrig service finns i Åstorp eller Ängelholm. Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för mer info eller för att boka er visningstid.

Lerbergets byaväg 102, Gamla Lerberget, Höganäs kommun
  • Lör 18 maj

Lerbergets byaväg 102

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
7 995 000 kr
147 + 60 m²
10 rum
774 m² tomt

UNIKUM! Skånelänga med hela 298 m² golvyta med anor från 1700-talet och enorm dos känsla och potential! Välkommen till Lerbergets byaväg 102, ett av Gamla Lerbergets äldsta hus, känt som B&B Solgården! När man går in genom grinden möts man av en härligt uppvuxen trädgård med härlig stenläggning och många platser att sitta på. Denna unika fastighet som består av en rymlig bostadsbyggnad som på 70-talet sammanbyggdes med längan och idag utgör det som kan bli en stor familjevilla, rymligt sommarboende med plats för gäster eller varför inte ett generationsboende? Bostaden har löpande renoverats med varsam hand och bjuder på många härliga och i många fall förfinade originaldetaljer. Här finner man Höganäs tegelgolv, breda plankor i tak med bjälkar, handgjorda numrerade fönster och original brädgolv. Väl inne på bakgården så får man känslan av Sydeuropa, omgärdat av vitputsade murar med gula tegelpannor och härlig grönska. Här finns olika platser att sitta ner och njuta, varav en hörna med murad eldstad och gott om plats för det stora matbordet. Havet och stranden finns på endast 100 meters avstånd och du ser det från övervåningen samt från både balkong och takterrass. Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning, golfbana och endast 100 m från fastigheten en tennisbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9. Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta mäklare Dennis Janerheim för att boka en enskild visning!

  • Plus
Nygårdavägen 5, Höganäs, Höganäs kommun

Nygårdavägen 5

Övrigt
Höganäs, Höganäs kommun
2 750 000 kr
1 733 m² tomt

Välkommen till Nygårdavägen 5 och tidigare Väsby Missionshus! Här är den perfekta platsen för den egna verksamheten, två hus med lokaler som kan anpassas för många olika typer av verksamhet, ateljé, handel, kontor, produktion, möjligheterna är oändliga. Addera vackra originaldetaljer, stor lummig tomt med parkeringsmöjligheter. Mycket är omhändertaget men det finns en del renovering att fortsätta med så som fasad och fönster på stora huset, isolering av längan och se över värmesystemet. Fasaden, fönster och dörrar på längan är i fint skick, halmtaken på båda husen är 7 år. En fastighet med extremt mycket karaktär! Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Yxenhult 7372, Yxenhult, Örkelljunga kommun

Yxenhult 7372

Villa
Yxenhult, Örkelljunga kommun
875 000 kr
120 + 155 m²
11 rum
4 940 m² tomt

Välkommen till den gamla skolan i Yxenhult! På stor tomt bestående av skog och stora vilda gräsmattor finns denna fantastiska skolbyggnad i 1,5 plan. Väl inne så möts man av näst intill orörda skolsalar och stora rum med härlig takhöjd så finns det oändliga möjligheter att skapa sitt eget drömboende! Många fina originaldetaljer så som braskaminer, brädgolv, bröstpaneler, skolbänkar och installationer tillhörande gymnastiksal. Andra plan eller vinden är till största del oinredd, så här finns en chans att utöka sin boyta markant, trappor upp i två delar av huset samt separata ingångar gör att det utan problem skulle kunna delas upp till fler boenden. Ett stort året runt boende för en familj eller varför inte ett fritidsboende för flera familjer? Med Skånes Fagerhult på 5 km respektive Markaryd på 8 km avstånd så når man både E4:an men också all service som matvarubutiker, restauranger, bank och skolor. Välkomna att boka er visning genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735 - 08 47 96.

Gånarps ängaväg 12, null, Ängelholms kommun

Gånarps ängaväg 12

Villa
Ängelholms kommun
3 495 000 kr
130 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Gånarps Ängaväg 12! Här bor du på landet men ändå med närhet till stan och all dess service. Stor härlig tomt med många fruktträd som omgärdas av en vacker häck. Huset är en rymlig villa med stora möjligheter som har renoverats löpande under åren. Nu väntar den på sin nya ägare som kan sätta sin prägel. Ekonomibyggnaden innehåller garage, förvaringsutrymmen samt ett isolerat kontor/gästrum. Ängelholm är en fin småstad med allt från ett härligt centrum till vacker sandstrand. Nära till alla kommunikationer inklusive flygplatsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Farhultsvägen 154, null, Höganäs kommun

Farhultsvägen 154

Villa
Höganäs kommun
3 400 000 kr
170 + 100 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Välkommen till Farhultsvägen 154! Detta är möjligheternas fastighet, med två bostäder varav en i ett separat hus (80 kvm) och den andra (90 kvm) som sitter ihop med lokalen (100 kvm). Bo i ena bostaden, hyr ut den andra och ha din verksamhet i lokalen. Utöver detta så finns det en tidigare parkeringsplats sydväst om fastigheten med godkänt förhandsbesked för avstyckning som tomt. Nuvarande ägare har med varsam hand förädlat husen och inrett med rustik och industriell känsla till ett boende utöver det vanliga. Stora pardörrar och fönster ut mot åkrarna gör att man glömmer bort att man är i den tidigare macken och lanthandeln som fastighetens framsida visar. Här har det under årens lopp varit en rad med verksamheter och detta är kanske något att ta tillvara på nu när Farhult byggs ut med fler året runt bostäder? Farhult är en mysig liten badort med vacker sandstrand och långgrunt bad. Med närhet till Ängelholm, Höganäs och såväl Helsingborg så kan man utan problem pendla till arbetet härifrån. Förskola och skola, även matbutik och restaurang finns i Jonstorp som endast är 5 min bort. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735- 08 47 96 för att boka er visningstid!

Visar alla 12