Mäklare Dennis Janerheim

Dennis Janerheim

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nygårdavägen 5, Höganäs, Höganäs kommun

Nygårdavägen 5

Övrigt
Höganäs, Höganäs kommun
2 750 000 kr
1 733 m² tomt

Välkommen till Nygårdavägen 5 och tidigare Väsby Missionshus! Här är den perfekta platsen för den egna verksamheten, två hus med lokaler som kan anpassas för många olika typer av verksamhet, vandrarhem, B&B, handel, kontor, produktion, möjligheterna är oändliga. Addera vackra originaldetaljer, stor lummig tomt med parkeringsmöjligheter. Mycket är omhändertaget men det finns en del renovering att fortsätta med så som fasad och fönster på stora huset, isolering av längan och se över värmesystemet. Fasaden, fönster och dörrar på längan är i fint skick, halmtaken på båda husen är 7 år. En fastighet med extremt mycket karaktär! Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Yxenhult 7372, Yxenhult, Örkelljunga kommun

Yxenhult 7372

Villa
Yxenhult, Örkelljunga kommun
875 000 kr
120 + 155 m²
11 rum
4 940 m² tomt

Välkommen till den gamla skolan i Yxenhult! På stor tomt bestående av skog och stora vilda gräsmattor finns denna fantastiska skolbyggnad i 1,5 plan. Väl inne så möts man av näst intill orörda skolsalar och stora rum med härlig takhöjd så finns det oändliga möjligheter att skapa sitt eget drömboende! Många fina originaldetaljer så som braskaminer, brädgolv, bröstpaneler, skolbänkar och installationer tillhörande gymnastiksal. Andra plan eller vinden är till största del oinredd, så här finns en chans att utöka sin boyta markant, trappor upp i två delar av huset samt separata ingångar gör att det utan problem skulle kunna delas upp till fler boenden. Ett stort året runt boende för en familj eller varför inte ett fritidsboende för flera familjer? Med Skånes Fagerhult på 5 km respektive Markaryd på 8 km avstånd så når man både E4:an men också all service som matvarubutiker, restauranger, bank och skolor. Välkomna att boka er visning genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735 - 08 47 96.

Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 9

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
5 150 000 kr
168 m²
5 rum
vån 1/4
8 914 kr/mån
30 655 kr/m²

Välkommen till Hälsovägen 9 och denna vackra våning om 168 m2! Här möts du av högt i tak, fiskbensparkett som restaurerats, kakelugn, pardörrar och mycket mer. Hallen är välkomnande med nylagd klinker och vacker tapet, här finns gäst wc och garderob i gammal stil. Vidare in så finner du två stora rum i fil varav ett idag är kontor men skulle passa utmärkt som master bedroom, det andra är ett rymligt vardagsrum med kakelugn och stora fönster med vy ut över parken St:Jörgens plats. Matsalen är stor och rymlig, här kan du samla släkt och vänner utan att det blir trångt, rummet ligger mitt i lägenheten tillsammans med köket och utgör lägenhetens hjärta med ljus från både innergård och hälsovägen på framsidan. Efter köket så kommer lägenhetens privata del med två sovrum, stort badrum och utgång till bakre trapphus och innergård. Lägenheten passar perfekt för familjen som söker tre sovrum och generösa sällskapsytor som för egenföretagaren som vill ha kontor/mottagning i främre delen och sedan privat del i bakre delen. Hälsovägen 9 ligger centralt i Helsingborg där du når all service på endast 5 minuter. I ett kvarter med många trevliga kvarterskrogar och kultur i form av konserthus och teater så får du det ultimata stadslivet. Välkommen att boka er visningstid genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim.

  • Premium
  • Hiss
Mäster Jacobs gata 1A, Slottshöjden, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Mäster Jacobs gata 1A

Lägenhet
Slottshöjden, Helsingborgs kommun
1 295 000 kr
39 m²
1 rum
vån 1/3
2 957 kr/mån
33 205 kr/m²

Välkommen till Mäster Jacobs gata 1A! Här erbjuds en välplanerad 1:a om 39 kvm. Stort och rymligt kök som renoverats 2023, gott om förvaring och plats för ett större matbord. Vardagsrum/sovrum är också rymligt med utgång till den inglasade balkongen. Samtliga väggar är vitputsade och nymålade. En inflyttningsklar 1:a i mycket fint skick på första våningen. Kvarteret är lugnt med mycket grönska mellan husen. På Slottshöjden har man nära till centrum, matbutiker, och kommunikation för pendling. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Falcks väg 51, Välinge, Helsingborgs kommun

Falcks väg 51

Villa
Välinge, Helsingborgs kommun
1 695 000 kr
86 + 75 m²
4 rum
1 393 m² tomt

Välkommen till Falcks väg 51! Här är du omgärdad av fält och fina vyer. Stor uppvuxen tomt med plats för odling i och utanför växthuset. Enplanshuset med källare från 50-talet är gediget byggt och välbevarat, bara att flytta in och över tid sätta sin egen prägel. Med två sovrum, rymliga sällskapsytor, badrum och ett gediget 50-talskök på bottenplan så passar det både paret och lilla familjen. I källaren finner man tvättstuga, pannrum, verkstad och kontor (detta har tidigare fungerat som sovrum). Välinge ligger precis mellan Ängelholm och Helsingborg, en liten lantligt belägen by där det är lugn och ro men med närhet till Strövelstorp där förskola, skola och service finns. Ängelholm når man på 10 minuter med bil och då också hela utbudet av restauranger, butiker men också strand och bad. Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Drottninggatan 122, Centrum, Helsingborgs kommun

Drottninggatan 122

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
6 995 000 kr
162 m²
5 rum
vån 4/6
9 158 kr/mån
43 179 kr/m²

Välkommen till denna vackra 5:a i ett av Drottninggatans absolut vackraste hus anno1905! Med sina 162 kvm så erbjuder våningen stora sällskapsrum, rymligt kök med plats för många samt ett stort och två mindre sovrum. Här finns många originaldetaljer bevarade så som fiskbensparkett, fungerande och godkänd kakelugn, stuckaturer och takrosetter. Två stora rum i fil med skjutdörrar mellan varav ett med en vacker balkong med smidesräcke samt eftermiddags och kvällssol. Köket har inredning från Kvik med en extra rad vitrinskåp med inbyggd belysning samt vitvaror från Siemens. Från köket når man den andra balkongen som är belägen mot innergården där man kan avnjuta sitt morgonkaffe. I lägenheten finns mängder med platsbyggd förvaring (även denna från Kvik), här har man tagit vara på takhöjden och byggt på en extra rad högst upp på samtliga skåp. Idag finns det dubbla badrum, båda är renoverade varav det ena har tvättmaskin och torktumlare. Denna lägenheten är helt färdig för att flytta in, hela lägenheten renoverades för ett antal år sedan. Denna delen av Drottninggatan domineras av gamla pampiga byggnader, här bor du med havet på gångavstånd samt kvarterskrog av hög klass i grannhuset. Förskola, skolor och centrum med alla butiker når du på en kort promenad. Välkommen att boka er visningstid genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim

  • Hiss
Lerbergets byaväg 79, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Lerbergets byaväg 79

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
5 000 000 kr
193 + 40 m²
6 rum
1 367 m² tomt

Välkomna till Lerbergets Byaväg 79. Med endast 150 meter till havet och med utsikt därefter så hittar man denna trevliga fastighet i Gamla Lerberget. Fastigheten består av en stor tomt med två hus, detta gör att man verkligen får känslan av att det kunde vara två separata fastigheter. Det främre är ett klassiskt "Höganäshus" som är i behov av lite kärlek. Här är mycket original men det har under årens lopp fått en härlig beklädnad av mexisten samt ett nyare kök och badrum av 90-tals snitt, men också trevliga detaljer som två verandor varav den ena har balkong ovanpå med fin utsikt. Det bakre huset är ett stenhus med putsad fasad och papptak, detta huset fick en omfattande renovering 2009. Putsade innerväggar, ekparkett, kök och badrum är delar av det som renoverades. Båda husen har fina uppvuxna trädgårdar med många fruktträd och trevliga uteplatser att vara på, Gamla Lerberget är en fin gammal fiskeby med hamn och badstrand, men också förskola, grundskola 1-9 och ett fantastiskt sportcenter! Alldeles intill finns Höganäs som har all service i form av matvarubutiker, restauranger och ett fint centrum. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Lerbergets byaväg 102, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Lerbergets byaväg 102

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
9 900 000 kr
147 + 60 m²
10 rum
774 m² tomt

UNIKUM! Skånelänga med hela 298 m² golvyta med anor från 1700-talet och enorm dos känsla och potential! Välkommen till Lerbergets byaväg 102, ett av Gamla Lerbergets äldsta hus, känt som B&B Solgården! När man går in genom grinden möts man av en härligt uppvuxen trädgård med härlig stenläggning och många platser att sitta på. Denna unika fastighet som består av en rymlig bostadsbyggnad som på 70-talet sammanbyggdes med längan och idag utgör det som kan bli en stor familjevilla, rymligt sommarboende med plats för gäster eller varför inte ett generationsboende? Bostaden har löpande renoverats med varsam hand och bjuder på många härliga och i många fall förfinade originaldetaljer. Här finner man Höganäs tegelgolv, breda plankor i tak med bjälkar, handgjorda numrerade fönster och original brädgolv. Väl inne på bakgården så får man känslan av Sydeuropa, omgärdat av vitputsade murar med gula tegelpannor och härlig grönska. Här finns olika platser att sitta ner och njuta, varav en hörna med murad eldstad och gott om plats för det stora matbordet. Havet och stranden finns på endast 100 meters avstånd och du ser det från övervåningen samt från både balkong och takterrass. Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning, golfbana och endast 100 m från fastigheten en tennisbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9. Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta mäklare Dennis Janerheim för att boka en enskild visning!

  • Plus
Gånarps ängaväg 12, null, Ängelholms kommun

Gånarps ängaväg 12

Villa
Ängelholms kommun
3 495 000 kr
130 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Gånarps Ängaväg 12! Här bor du på landet men ändå med närhet till stan och all dess service. Stor härlig tomt med många fruktträd som omgärdas av en vacker häck. Huset är en rymlig villa med stora möjligheter som har renoverats löpande under åren. Nu väntar den på sin nya ägare som kan sätta sin prägel. Ekonomibyggnaden innehåller garage, förvaringsutrymmen samt ett isolerat kontor/gästrum. Ängelholm är en fin småstad med allt från ett härligt centrum till vacker sandstrand. Nära till alla kommunikationer inklusive flygplatsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Farhultsvägen 154, null, Höganäs kommun

Farhultsvägen 154

Villa
Höganäs kommun
3 400 000 kr
170 + 100 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Välkommen till Farhultsvägen 154! Detta är möjligheternas fastighet, med två bostäder varav en i ett separat hus (80 kvm) och den andra (90 kvm) som sitter ihop med lokalen (100 kvm). Bo i ena bostaden, hyr ut den andra och ha din verksamhet i lokalen. Utöver detta så finns det en tidigare parkeringsplats sydväst om fastigheten med godkänt förhandsbesked för avstyckning som tomt. Nuvarande ägare har med varsam hand förädlat husen och inrett med rustik och industriell känsla till ett boende utöver det vanliga. Stora pardörrar och fönster ut mot åkrarna gör att man glömmer bort att man är i den tidigare macken och lanthandeln som fastighetens framsida visar. Här har det under årens lopp varit en rad med verksamheter och detta är kanske något att ta tillvara på nu när Farhult byggs ut med fler året runt bostäder? Farhult är en mysig liten badort med vacker sandstrand och långgrunt bad. Med närhet till Ängelholm, Höganäs och såväl Helsingborg så kan man utan problem pendla till arbetet härifrån. Förskola och skola, även matbutik och restaurang finns i Jonstorp som endast är 5 min bort. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735- 08 47 96 för att boka er visningstid!

Ausås mölleväg 45, null, Ängelholms kommun

Ausås mölleväg 45

Tomt
Ängelholms kommun
550 000 kr
880 m² tomt

Tillfället du väntat på - att bygga din egen husdröm! Här ges en gyllene chans att förvärva en riktigt attraktiv 880 m² stor tomt på lugnt och lantligt läge med härliga vyer, för barnfamiljen som söker landsbygd med korta avstånd till skola och service, men även för 55+ som vill bygga ett enplanshus på en lugn plats men med närhet till städer. Tomten med fastighetsbeteckning ÄNGELHOLM AUSÅS 72:56 ligger i Ausås med närhet Ängelholm, Åstorp, Höganäs och Helsingborg. - Ängelholm - 14 min - Åstorp - 8 min - Höganäs - 23 min - Helsingborg - 23 min Ausås är en klassisk landsortsby med förskola, fritids, scoutkår och grundskola från 1-9 i grannbyn Strövelstorp (skolskjuts med buss). Tomten ligger utanför detaljplanerat område, grannar som har byggt på liknande tomter har byggt 1 planshus med olika takresning. Fastigheten är taxerad som 210, småhusenhet, tomtmark. Anslutningsavgifter för del i Ängelholm Ausås Ga:9 (V/A samt spillvatten), el och fiber tillkommer. Bygglov får du som köpare söka hos Ängelholms kommun. Komplementbyggnader kräver inget bygglov, endast bygganmälan. Möjlighet att köpa till mark om max 1000 m² finns. Välkommen att boka din visning genom att kontakta mäklare Dennis Janerheim på 0735 - 08 47 96.

Visar alla 11