Mäklarbyrån

Mäklarbyrån

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Poppelgatan 3, Selleberga, Bjuvs kommun

Poppelgatan 3

Villa
Selleberga, Bjuvs kommun
1 650 000 kr
112 + 93 m²
4 rum
743 m² tomt

Innanför den blygsamma fasaden döljer sig ett charmigt hus med stora och ljusa sällskapsytor. Planlösningen bjuder på hall, wc/dusch, kök, matrum, 2 sovrum och ett stort tillbyggt vardagsrum med fantastiks ljusinsläpp. I källaren finns rikligt med förvaringsutrymme, pannrum, tvättstuga och gästrum. Insynsskyddad trädgård med stort trädäck (delvis överbyggt) och inglasat uterum. Lugnt och barnvänligt område i den anrika stadsdelen Selleberga.

Svartelandsvägen 165, Farhult, Höganäs kommun

Svartelandsvägen 165

Villa
Farhult, Höganäs kommun
1 995 000 kr
125 + 50 m²
5 rum
1 193 m² tomt

Renoveringstillfälle med stor potential. Lantligt läge och stor tomt i utkanten av idylliska Farhult. Huset är tillbyggt i omgångar och bjuder idag på kök, wc, badrum med bastu, vardagsrum med öppen spis och 4 sovrum. I källaren finns tvättstuga, pannrum och förvaring. Dubbelgarage med vidbyggt förråd/fd hönshus. Omfattande modernisering krävs, men läget och möjligheterna är riktigt bra. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul avseende dolda fel.

Linjegatan 18, Mörarp, Helsingborgs kommun

Linjegatan 18

Villa
Mörarp, Helsingborgs kommun
2 500 000 kr
121 + 6 m²
5 rum
664 m² tomt

På insynsskyddat läge saluför vi nu detta trevliga och välhållna enplanshus bara en kort promenad till ICA och Mörarp station. Här bor du på lugnt och trivsamt läge med härlig trädgård, pool och jacuzzi! Huset är uppmätt till 121 m² boarea (taxerat till 99 m²) och erbjuder bland annat ett bra arbetskök med stor matplats, ett trevligt vardagsrum med braskamin samt tre bra sovrum. Vidare finns både badrum, gäst-wc samt tvättstuga med dusch. Ett mysigt uterum samt två stensatta uteplatser i olika väderstreck gör att du har goda solchanser hela dagen. Här bor du med närhet till fin natur på Söderåsen, goda kommunikationer med buss och tåg samt skola F-6. Mörarp är en tätort i Helsingborg kommuns utkanter nära både Bjuv och Väla samt endast 15 min till Helsingborgs centrum. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Uteplats
Brommagatan 38, Tågaborg, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Brommagatan 38

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
2 995 000 kr
127 m²
5 rum
vån 5/6
9 341 kr/mån
23 583 kr/m²

Välkommen till Brommagatan 38 och denna 5:a i etage på 127 m2! I välskött förening och tillika fastighet finns det nu möjlighet att förvärva denna välplanerade 5:a med möjlighet för upp till 4 sovrum. Kvadratmeterna är välplanerade och ger utrymme för stora sällskapsutrymmen tillsammans med ett rymligt kök och två badrum (ett på varje plan). Två balkonger, en från kök och en från vardagsrum gör att man lätt kan komma ut, finns även gemensamma ytor på gården om man vill ha trädgårdskänsla. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för frågor eller för att boka er visningstid.

  • Hiss
Bärnstensgatan 13A, Ättekulla, Helsingborgs kommun

Bärnstensgatan 13A

Lägenhet
Ättekulla, Helsingborgs kommun
895 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/2
4 497 kr/mån
19 457 kr/m²

En av områdets bäst belägna tvåor i markplan, som kan stoltsera med både inglasad balkong i västerläge. stensatt uteplats, mindre gräsmatta, rosor och vindruvsplantor. Fräsch lägenhet med öppen planlösning och helkaklat badrum. Stambyte genomfördes 2020 och då blev det även nya golv, ny el, nytt värmesystem och nytt badrum. Möjlighet till snabbt tillträde för den som så önskar.

Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 2
Hälsovägen 9, Centrum, Helsingborgs kommun, bild 3

Hälsovägen 9

Lägenhet
Centrum, Helsingborgs kommun
4 995 000 kr
168 m²
5 rum
vån 1/4
8 914 kr/mån
29 732 kr/m²

Välkommen till Hälsovägen 9 och denna vackra våning om 168 m2! Här möts du av högt i tak, fiskbensparkett som restaurerats, kakelugn, pardörrar och mycket mer. Hallen är välkomnande med nylagd klinker och vacker tapet, här finns gäst wc och garderob i gammal stil. Vidare in så finner du två stora rum i fil varav ett idag är kontor men skulle passa utmärkt som master bedroom, det andra är ett rymligt vardagsrum med kakelugn och stora fönster med vy ut över parken St:Jörgens plats. Matsalen är stor och rymlig, här kan du samla släkt och vänner utan att det blir trångt, rummet ligger mitt i lägenheten tillsammans med köket och utgör lägenhetens hjärta med ljus från både innergård och hälsovägen på framsidan. Efter köket så kommer lägenhetens privata del med två sovrum, stort badrum och utgång till bakre trapphus och innergård. Lägenheten passar perfekt för familjen som söker tre sovrum och generösa sällskapsytor som för egenföretagaren som vill ha kontor/mottagning i främre delen och sedan privat del i bakre delen. Hälsovägen 9 ligger centralt i Helsingborg där du når all service på endast 5 minuter. I ett kvarter med många trevliga kvarterskrogar och kultur i form av konserthus och teater så får du det ultimata stadslivet. Välkommen att boka er visningstid genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim.

  • Premium
  • Hiss
Södergatan 37A, Ekeby, Bjuvs kommun

Södergatan 37A

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
1 995 000 kr
123 m²
4 rum
787 m² tomt

Välhållet enplanshus med insynsskyddad trädgård med solchanser hela dagen på lugnt och trivsamt läge. Husets planlösning fördelas bland annat på kök, allrum med kamin samt badrum med golvvärme. Vidare finns två bra sovrum och ett stort vardagsrum som lätt avdelas till ytterligare ett sovrum. Stort uterum med skjutpartier och lättskött trädgård med fiskdamm. Garage, carport, två uppställningsplatser och förråd samt två extra rum och wc, perfekt för tonåringen eller egna företaget. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul avseende dolda fel. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Uteplats
Bror Engkvists gata 30/Ginstgången 26B, Lundsbäcks koloniområde, Helsingborgs kommun

Bror Engkvists gata 30/Ginstgången 26B

Fritidshus
Lundsbäcks koloniområde, Helsingborgs kommun
395 000 kr
50 m²
3 rum
440 m² tomt

Kolonistugan för den kräsne. Här får man en riktigt fräsch och idyllisk stuga om 50 kvm med både helkaklat badrum och kommunalt vatten och avlopp indraget. Tomt om 440 kvm. Planlösningen fördelas på matrum, badrum, vardagsrum/kök och sovrum. Stugan är byggd 1980 och tillbyggd 2021. Som köpare av koloni i Helsingborg så är man tvungen att vara skriven i kommunen för att kunna bli medlem i koloniföreningen. Minst 30% av lotten måste odlas och gräs räknas inte som odling. Besök gärna föreningens egen hemsida - https://lundsbackskoloniforening.se Arrendet för 2024 är 8.792kr. Att bli medlem i föreningen kostar 1 500kr.

Kadettgatan 72A, Västra Berga, Helsingborgs kommun

Kadettgatan 72A

Lägenhet
Västra Berga, Helsingborgs kommun
825 000 kr
60,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 687 kr/mån
13 636 kr/m²

Prissänkt! Nu saluför vi trevlig tvåa med bra renoveringspotential. Badrummet är totalrenoverat 2017 i samband med stambyte, men allt annat är i behov av uppfräschning. Trevlig planlösning med bra förvaring och balkong i söderläge. Stort tillhörande förråd finns i samma huskropp. Möjlighet till snabbt tillträde. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Balkong
Borggatan 12, Höganäs, Höganäs kommun

Borggatan 12

Villa
Höganäs, Höganäs kommun
2 500 000 kr
150 + 39 m²
5 rum
600 m² tomt

Lika mörkt och spännande som det här huset är exteriört är det ljust och charmigt interiört. Med två tillbyggda delar har man fått ett 1½-planshus med ca 150 kvm boarea + källare. Planlösningen på nedre plan bjuder på 3 sovrum, badrum och kök öppet mot ett rejält och mycket ljust allrum. På övre plan finns mindre hall, stort sovrum och badrum. I källaren finns diverse förvaring och tvättstuga. Stort trädäck med murad grill, vidbyggt garage och lättskött trädgård. Ett hus för dig som vill ha något unikt och speciellt!

Domaregatan 11B, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 11B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 885 kr/mån
23 478 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva renoveringstvåa på andra våningen! Här kan du sätta din egen prägel på bostaden efter tycke och smak. HSB Ängslyckan är en populär och nästintill skuldfri och välskött förening. Planlösningen fördelas på kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i söderläge samt hall, sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Från Domaregatan har du bara en kort promenad till busshållplats eller tåg från Ramlösa station till city samt matbutiker och annan service. Förening med gästrum, festlokal och garage. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Balkong
Skånegatan 14C, Eneborg, Helsingborgs kommun

Skånegatan 14C

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
1 395 000 kr
73,5 m²
3 rum
vån 4/4
5 079 kr/mån
18 980 kr/m²

På Eneborgs kanske allra bästa lägen finns denna välplanerade och fräscha 3:a som kan stoltsera med inglasad balkong och helt fritt läge. Förutom både eftermiddags- och kvällssol kan man från balkongen även njuta av viss utsikt mot Öresund och Danmark. Planlösningen fördelas på hall med förvaring, kök med matplats, 2 sovrum, helkaklat badrum med tvättmaskin och vardagsrum med utgång till balkongen. Föreningen har gjort stambyte och i samband med det kaklades alla badrum. 4:e våningen utan hiss ger dig den viktiga vardagsmotionen och dessutom har föreningen ett eget litet gym. En lägenhet för dig som bara vill flytta in och njuta av vårsolen på balkongen!

  • Balkong
Ausås mölleväg 52, Ausås, Ängelholms kommun

Ausås mölleväg 52

Villa
Ausås, Ängelholms kommun
3 495 000 kr
161 m²
6 rum
2 079 m² tomt

Välkommen till Ausås mölleväg 52! Denna välplanerade enplansvilla om 161 kvm erbjuder fyra sovrum, två badrum och rymliga sällskapsytor. Vattenburen golvvärme i hela huset (förutom det lilla sovrummet/kontoret). Köket är välplanerat med mycket bänkyta och matplatsen är väl tilltagen för ett stort bord med plats för många. Från både matplats och vardagsrum finns det stora fönster för utblick mot trädgården. Runt huset finns det ett stort trädäck med plats för både matplats och loungemöbler. Den stora tomten bjuder på morgonsol på entrésidan av huset och på baksidan eftermiddag/kvällssol och utsikt ut över fälten och en damm. Ausås är beläget med närhet till Ängelholm, Åstorp, Höganäs och Helsingborg. - Ängelholm - 14 min - Åstorp - 8 min - Höganäs - 23 min - Helsingborg - 23 min Ausås är en klassisk landsortsby med förskola, fritids, scoutkår och grundskola från 1-9 i grannbyn Strövelstorp (skolskjuts med buss). Matbutiker och övrig service finns i Åstorp eller Ängelholm. Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för mer info eller för att boka er visningstid.

Lerbergets byaväg 102, Gamla Lerberget, Höganäs kommun

Lerbergets byaväg 102

Villa
Gamla Lerberget, Höganäs kommun
9 900 000 kr
147 + 60 m²
10 rum
774 m² tomt

UNIKUM! Skånelänga med hela 298 m² golvyta med anor från 1700-talet och enorm dos känsla och potential! Välkommen till Lerbergets byaväg 102, ett av Gamla Lerbergets äldsta hus, känt som B&B Solgården! När man går in genom grinden möts man av en härligt uppvuxen trädgård med härlig stenläggning och många platser att sitta på. Denna unika fastighet som består av en rymlig bostadsbyggnad som på 70-talet sammanbyggdes med längan och idag utgör det som kan bli en stor familjevilla, rymligt sommarboende med plats för gäster eller varför inte ett generationsboende? Bostaden har löpande renoverats med varsam hand och bjuder på många härliga och i många fall förfinade originaldetaljer. Här finner man Höganäs tegelgolv, breda plankor i tak med bjälkar, handgjorda numrerade fönster och original brädgolv. Väl inne på bakgården så får man känslan av Sydeuropa, omgärdat av vitputsade murar med gula tegelpannor och härlig grönska. Här finns olika platser att sitta ner och njuta, varav en hörna med murad eldstad och gott om plats för det stora matbordet. Havet och stranden finns på endast 100 meters avstånd och du ser det från övervåningen samt från både balkong och takterrass. Lerberget erbjuder småbåtshamn, badstränder, modern sportanläggning, golfbana och endast 100 m från fastigheten en tennisbana. Ett antal förskolor samt skola med klasserna F-9. Cykelavstånd till flera matbutiker och Höganäs med dess utbud av både kultur och restauranger. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta mäklare Dennis Janerheim för att boka en enskild visning!

  • Plus
Jonstorpsvägen 584, Hjälmshult, Helsingborgs kommun

Jonstorpsvägen 584

Villa
Hjälmshult, Helsingborgs kommun
4 995 000 kr
153 + 400 m²
6 rum
1 589 m² tomt

400 kvadratmeter verkstad och garage för dig med verksamhet hemma eller en mycket platskrävande hobby och till det en mycket charmig villa med 153 kvm boyta och fantastiska sällskapsytor. Verkstaden har 3 fullhöjdsportar och plats för fordon av de flesta slag, på både höjden och bredden. Innanför verkstaden finns ett stort garage/lagerutrymme och det finns även ett mindre övre plan ovanpå verkstaden. Bostaden fördelas på nedre plan på stor hall, sovrum/arbetsrum, vardagsrum, "vinterträdgård", matrum, kök, och groventré. På övre plan finns hall med förvaring och fransk balkong, wc/dusch och 2 sovrum. Stort överbyggt trädäck i direkt anslutning till köket. Uppväxt och charmig trädgård med växthus och fiskdamm. En fastighet med specifika behov och vars like kan vara svår att finna.

Nygårdavägen 5, Höganäs, Höganäs kommun

Nygårdavägen 5

Övrigt
Höganäs, Höganäs kommun
2 750 000 kr
1 733 m² tomt

Välkommen till Nygårdavägen 5 och tidigare Väsby Missionshus! Här är den perfekta platsen för den egna verksamheten, två hus med lokaler som kan anpassas för många olika typer av verksamhet, ateljé, handel, kontor, produktion, möjligheterna är oändliga. Addera vackra originaldetaljer, stor lummig tomt med parkeringsmöjligheter. Mycket är omhändertaget men det finns en del renovering att fortsätta med så som fasad och fönster på stora huset, isolering av längan och se över värmesystemet. Fasaden, fönster och dörrar på längan är i fint skick, halmtaken på båda husen är 7 år. En fastighet med extremt mycket karaktär! Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Yxenhult 7372, Yxenhult, Örkelljunga kommun

Yxenhult 7372

Villa
Yxenhult, Örkelljunga kommun
875 000 kr
120 + 155 m²
11 rum
4 940 m² tomt

Välkommen till den gamla skolan i Yxenhult! På stor tomt bestående av skog och stora vilda gräsmattor finns denna fantastiska skolbyggnad i 1,5 plan. Väl inne så möts man av näst intill orörda skolsalar och stora rum med härlig takhöjd så finns det oändliga möjligheter att skapa sitt eget drömboende! Många fina originaldetaljer så som braskaminer, brädgolv, bröstpaneler, skolbänkar och installationer tillhörande gymnastiksal. Andra plan eller vinden är till största del oinredd, så här finns en chans att utöka sin boyta markant, trappor upp i två delar av huset samt separata ingångar gör att det utan problem skulle kunna delas upp till fler boenden. Ett stort året runt boende för en familj eller varför inte ett fritidsboende för flera familjer? Med Skånes Fagerhult på 5 km respektive Markaryd på 8 km avstånd så når man både E4:an men också all service som matvarubutiker, restauranger, bank och skolor. Välkomna att boka er visning genom att kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735 - 08 47 96.

Frontgatan 1C, Fredriksdal, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Frontgatan 1C

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 209 kr/mån
11 333 kr/m²

Nu saluför vi välhållen lägenhet en trappa upp med endast en ägare sedan byggåret 1965. Denna trevliga trerummare behöver renoveras men ni slipper ta er an badrummet då detta renoverades via föreningens försorg vid stambytet 2020: Lägenhetens planlösning fördelas på hall med klädkammare, två rymliga sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt dusch/wc. Föreningen har trevliga uteplatser med grillmöjligheter samt egna garage, p-platser och gäst-lägenhet till uthyrning. Som boende på Fredriksdal har du nära till flera rekreationsområden, närservice som matbutiker och apotek samt Filbornabadet med bad och gym. Stadsbuss 7 trafikerar området med ca 10 minuters restid till stadskärnan! Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 689 kr/mån
15 455 kr/m²

Nu saluför vi denna ljusa och trevliga lägenhet med stor härlig balkong i soligt västerläge! Gavelläge på fjärde våningen i välskött förening med stabil ekonomi. Lägenheten har öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum vilket avspeglas i det härliga ljusinsläppet. Vidare finns kök, ett stort sovrum samt helkaklat badrum. Föreningens underhållsplan innehåller de senaste åren allt från stambyte, fiberoptik, säkerhetsdörrar och större balkonger. Förening med egna p-platser. Gångavstånd till bra närservice och endast en kortare cykeltur till Campus, city och Helsingborg C. Ej hiss. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Narvagatan 1B, Råå, Helsingborgs kommun

Narvagatan 1B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
1 375 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 468 kr/mån
26 699 kr/m²

Nu saluför vi trevlig tvåa på första våningen (halv trappa) med Öresund i blickfånget och bara 200 m till strand och bad! Bostadens planlösning fördelas på ett ljust vardagsrum med utgång till balkong, kök med alla bekvämligheter, helkaklat badrum samt sovrum och hall med bra förvaringslösningar. Narvagatan 1 ligger med samtliga balkonger i västerläge med föreningens fina trädgård nedanför. Välskött förening med lokal och gästlägenhet att hyra av föreningens medlemmar. Möjlighet till parkeringsplats och mc-garage. I källaren finns två tillhörande förråd, tvättstuga och cykelrum. Bra kommunikationer med stads- och regionbussar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Lokegatan 11, Tibbarp, Bjuvs kommun

Lokegatan 11

Villa
Tibbarp, Bjuvs kommun
1 695 000 kr
91 + 15 m²
5 rum
842 m² tomt

Äntligen ett 1-planshus med trevlig planlösning, hela 4 sovrum och riktigt bra läge. Oavsett om man vill byta upp eller ned sig i storlek så bjuds här ett utmärkt alternativ. Planlösningen fördelas på kök, vardagsrum, 4 sovrum (ett har inretts i fd garage och detta kan återställas till garage), wc/dusch och wc/tvätt. Inglasat uterum och överbyggd uteplats, båda i västerläge och utan insyn. Stor, men lättskött tomt som gränsar till grönområde.

Falcks väg 51, Välinge, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Falcks väg 51

Villa
Välinge, Helsingborgs kommun
1 695 000 kr
86 + 75 m²
4 rum
1 393 m² tomt

Välkommen till Falcks väg 51! Här är du omgärdad av fält och fina vyer. Stor uppvuxen tomt med plats för odling i och utanför växthuset. Enplanshuset med källare från 50-talet är gediget byggt och välbevarat, bara att flytta in och över tid sätta sin egen prägel. Med två sovrum, rymliga sällskapsytor, badrum och ett gediget 50-talskök på bottenplan så passar det både paret och lilla familjen. I källaren finner man tvättstuga, pannrum, verkstad och kontor (detta har tidigare fungerat som sovrum). Välinge ligger precis mellan Ängelholm och Helsingborg, en liten lantligt belägen by där det är lugn och ro men med närhet till Strövelstorp där förskola, skola och service finns. Ängelholm når man på 10 minuter med bil och då också hela utbudet av restauranger, butiker men också strand och bad. Välkommen att kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Bergögatan 9, Rydebäck, Helsingborgs kommun

Bergögatan 9

Villa
Rydebäck, Helsingborgs kommun
6 375 000 kr
178 m²
6 rum
491 m² tomt

Välkommen till dukat bord! Här flyttar man in och kan direkt njuta av fantastiska sociala ytor, helgjuten pool (4x8 meter), insynsskyddad utemiljö och ett fantastiskt uterum. Husets väl tilltagna planlösning fördelas på nedre plan på hall med förvaring, stort vardagsrum med kamin, tilltaget kök med köksö, grovkök, wc/dusch med bastu, "master bedroom" och mindre sovrum/kontor. På övre plan finns stort allrum och 2 rejäla sovrum (kan delas av till 3 sovrum). Fristående garage/förråd, laddstolpe och uppställningsplats framför garaget.

Gånarps ängaväg 12, null, Ängelholms kommun

Gånarps ängaväg 12

Villa
Ängelholms kommun
3 495 000 kr
130 m²
6 rum
1 500 m² tomt

Välkommen till Gånarps Ängaväg 12! Här bor du på landet men ändå med närhet till stan och all dess service. Stor härlig tomt med många fruktträd som omgärdas av en vacker häck. Huset är en rymlig villa med stora möjligheter som har renoverats löpande under åren. Nu väntar den på sin nya ägare som kan sätta sin prägel. Ekonomibyggnaden innehåller garage, förvaringsutrymmen samt ett isolerat kontor/gästrum. Ängelholm är en fin småstad med allt från ett härligt centrum till vacker sandstrand. Nära till alla kommunikationer inklusive flygplatsen. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul gällande dolda fel. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim för att boka er visningstid.

Farhultsvägen 154, null, Höganäs kommun

Farhultsvägen 154

Villa
Höganäs kommun
3 400 000 kr
170 + 100 m²
6 rum
1 337 m² tomt

Välkommen till Farhultsvägen 154! Detta är möjligheternas fastighet, med två bostäder varav en i ett separat hus (80 kvm) och den andra (90 kvm) som sitter ihop med lokalen (100 kvm). Bo i ena bostaden, hyr ut den andra och ha din verksamhet i lokalen. Utöver detta så finns det en tidigare parkeringsplats sydväst om fastigheten med godkänt förhandsbesked för avstyckning som tomt. Nuvarande ägare har med varsam hand förädlat husen och inrett med rustik och industriell känsla till ett boende utöver det vanliga. Stora pardörrar och fönster ut mot åkrarna gör att man glömmer bort att man är i den tidigare macken och lanthandeln som fastighetens framsida visar. Här har det under årens lopp varit en rad med verksamheter och detta är kanske något att ta tillvara på nu när Farhult byggs ut med fler året runt bostäder? Farhult är en mysig liten badort med vacker sandstrand och långgrunt bad. Med närhet till Ängelholm, Höganäs och såväl Helsingborg så kan man utan problem pendla till arbetet härifrån. Förskola och skola, även matbutik och restaurang finns i Jonstorp som endast är 5 min bort. Kontakta Mäklare Dennis Janerheim på 0735- 08 47 96 för att boka er visningstid!

Visar alla 25