Mäklare Niklas Friberg

Niklas Friberg

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
795 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/4
4 461 kr/mån
14 722 kr/m²

Mycket välhållen lägenhet med förträfflig planlösning, fint läge på 2:a våningen och balkongen i väster mot föreningens trädgård. Planlösningen utgörs av hall med garderober, helkaklat badrum med badkar, sovrum med garderober, vardagsrum med balkongdörr och kök med matplats. Stabil och välskött förening med allt större underhåll utfört. Möjlighet till snabbt tillträde för den som så önskar. Område med god närservice och gångavstånd till det mesta.

  • Balkong
Örby Sommarstad, Strandängsvägen 22, koloni nr 28, Örby Sommarstad, Helsingborgs kommun

Örby Sommarstad, Strandängsvägen 22, koloni nr 28

Fritidshus
Örby Sommarstad, Helsingborgs kommun
295 000 kr
40 m²
3 rum
369 m² tomt

Välkommen till Örby Sommarstad, alldeles i närheten av Råå och mysiga Råådalen med Råå-ån som slingrar fram. Från koloniområdet har man nära till matbutiker, trevliga Råå hamn och strandliv vid Örby ängar. Närmsta busshållplats finns i Gantofta och på Landskronavägen. Arrendet med koloni 28 har en tomtstorlek på 369 m² och en stuga på 40 m². De 40 kvadratmetrarna fördelas på två sovrum, allrum, kök, hall och wc. Stugan och området har kommunalt vatten/avlopp. Här finns en härlig uteplats, ett praktiskt förråd och stor gräsmatta. Duschar, toaletter och tvättstuga finns lättillgängligt på området. På varje lott får man bygga en stuga om max 50 m². Det finns ett odlingskrav av minst 30% av lottens yta. För att få köpa en koloni på Örby Sommarstad måste man vara skriven i Helsingborgs kommun. Arrendeavgiften för 2024 är betald. En inträdesavgift, 2.000 kr skall betalas vid överlåtelsen. Alla möbler och maskiner ingår i köpet. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Uteplats
Hjalmar Forsbergs gata 6, Tågaborg, Helsingborgs kommun

Hjalmar Forsbergs gata 6

Lägenhet
Tågaborg, Helsingborgs kommun
1 595 000 kr
49 m²
2 rum
vån 1/4
3 805 kr/mån
32 551 kr/m²

Du kan sluta leta! Du har funnit bästa tänkbara förstalägenhet eller övernattningslägenhet. Modern och ljus tvåa med tilltalande planlösning på populära Tågaborg Den välplanerade lägenheten om 49 kvm erbjuder allt man kan tänka sig av ett smakfullt boende på citynära läge. Bostaden erbjuder ett komplett kök och vardagsrum med öppen planlösning samt ett helkaklat badrum. Vidare finns både hall och sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Här bor ni i en av stadens nordligaste stadsdelar med närhet till goda rekreationsmöjligheter i Pålsjö skog och centrum med dess rika utbud av kultur, restauranger och butiker. Inom fem minuters promenad finns både Ica Borgen med generösa öppettider och i närliggande gator finner ni ett surdegsbageri, konditori, flertal blomsterbutiker, frisörsalonger, vårdcentral, apotek etc. Ni bor också knappa tio minuters promenad ifrån strandpromenaden och havet - bättre läge än såhär blir det inte! Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Hiss
Kungshultsvägen 91, Mariastaden, Helsingborgs kommun

Kungshultsvägen 91

Lägenhet
Mariastaden, Helsingborgs kommun
3 495 000 kr
124 m²
4 rum
8 742 kr/mån
28 185 kr/m²

På toppenläge med naturen som närmsta granne saluför vi nu detta eleganta bostadsrättsradhus i två plan! Internationellt omskrivet projekt när det färdigställdes 2001. Än idag iögonfallande originellt boende med fönsterpartier från golv till tak! Bostaden erbjuder ett bra kök, vardagsrum och entréhall i öppen planlösning samt utgång till härlig altan och trädgård med goda solchanser hela dagen. Entréplan har förutom badrum med tvättpelare och en rymlig klädkammare även vattenburen golvvärme. Övre plan erbjuder tre bra sovrum, eller som nuvarande ägare har det, två sovrum och ett allrum, samt ytterligare badrum. På övre plan finns även flera takfönster som ger ett fint naturligt ljus. Ett riktigt häftigt boende för alla åldrar samt våra fyrbenta familjemedlemmar! Till bostadsrätten hör en parkeringsplats med laddstolpe samt ett förråd. Miljöhus och cykelförråd samt bra kommunikationer med stadsbussens på- och avstigning granne med föreningen. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

Södergatan 37A, Ekeby, Bjuvs kommun

Södergatan 37A

Villa
Ekeby, Bjuvs kommun
1 995 000 kr
123 m²
4 rum
787 m² tomt

Välhållet enplanshus med insynsskyddad trädgård med solchanser hela dagen på lugnt och trivsamt läge. Husets planlösning fördelas bland annat på kök, allrum med kamin samt badrum med golvvärme. Vidare finns två bra sovrum och ett stort vardagsrum som lätt avdelas till ytterligare ett sovrum. Stort uterum med skjutpartier och lättskött trädgård med fiskdamm. Garage, carport, två uppställningsplatser och förråd samt två extra rum och wc, perfekt för tonåringen eller egna företaget. Möjlighet till snabbt tillträde för den som önskar. Fastigheten säljs med friskrivningsklausul avseende dolda fel. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Uteplats
Domaregatan 11B, Elineberg, Helsingborgs kommun

Domaregatan 11B

Lägenhet
Elineberg, Helsingborgs kommun
1 350 000 kr
57,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 885 kr/mån
23 478 kr/m²

Nu ges tillfälle att förvärva renoveringstvåa på andra våningen! Här kan du sätta din egen prägel på bostaden efter tycke och smak. HSB Ängslyckan är en populär och nästintill skuldfri och välskött förening. Planlösningen fördelas på kök med matplats, vardagsrum med utgång till stor inglasad balkong i söderläge samt hall, sovrum och helkaklat badrum med tvättmaskin. Från Domaregatan har du bara en kort promenad till busshållplats eller tåg från Ramlösa station till city samt matbutiker och annan service. Förening med gästrum, festlokal och garage. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka enskild visning!

  • Balkong
Frontgatan 1C, Fredriksdal, Helsingborgs kommun

Frontgatan 1C

Lägenhet
Fredriksdal, Helsingborgs kommun
850 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 209 kr/mån
11 333 kr/m²

Nu saluför vi välhållen lägenhet en trappa upp med endast en ägare sedan byggåret 1965. Denna trevliga trerummare behöver renoveras men ni slipper ta er an badrummet då detta renoverades via föreningens försorg vid stambytet 2020: Lägenhetens planlösning fördelas på hall med klädkammare, två rymliga sovrum, kök med matplats, vardagsrum samt dusch/wc. Föreningen har trevliga uteplatser med grillmöjligheter samt egna garage, p-platser och gäst-lägenhet till uthyrning. Som boende på Fredriksdal har du nära till flera rekreationsområden, närservice som matbutiker och apotek samt Filbornabadet med bad och gym. Stadsbuss 7 trafikerar området med ca 10 minuters restid till stadskärnan! Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Vagnmansgatan 22, Eneborg, Helsingborgs kommun

Vagnmansgatan 22

Lägenhet
Eneborg, Helsingborgs kommun
850 000 kr
55 m²
2 rum
vån 4/4
4 689 kr/mån
15 455 kr/m²

Nu saluför vi denna ljusa och trevliga lägenhet med stor härlig balkong i soligt västerläge! Gavelläge på fjärde våningen i välskött förening med stabil ekonomi. Lägenheten har öppen planlösning mellan matplats och vardagsrum vilket avspeglas i det härliga ljusinsläppet. Vidare finns kök, ett stort sovrum samt helkaklat badrum. Föreningens underhållsplan innehåller de senaste åren allt från stambyte, fiberoptik, säkerhetsdörrar och större balkonger. Förening med egna p-platser. Gångavstånd till bra närservice och endast en kortare cykeltur till Campus, city och Helsingborg C. Ej hiss. Välkommen att kontakta mäklare Niklas Friberg för att boka visning!

  • Balkong
Narvagatan 1B, Råå, Helsingborgs kommun
  • Budgivning pågår

Narvagatan 1B

Lägenhet
Råå, Helsingborgs kommun
1 200 000 kr
51,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 468 kr/mån
23 301 kr/m²

Nu saluför vi trevlig tvåa på första våningen (halv trappa) med Öresund i blickfånget och bara 200 m till strand och bad! Bostadens planlösning fördelas på ett ljust vardagsrum med utgång till balkong, kök med alla bekvämligheter, helkaklat badrum samt sovrum och hall med bra förvaringslösningar. Narvagatan 1 ligger med samtliga balkonger i västerläge med föreningens fina trädgård nedanför. Välskött förening med lokal och gästlägenhet att hyra av föreningens medlemmar. Möjlighet till parkeringsplats och mc-garage. I källaren finns två tillhörande förråd, tvättstuga och cykelrum. Bra kommunikationer med stads- och regionbussar. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong

Visar alla 9