Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

Mäklare

Dyckertsgatan 12, Forsen, Tidaholms kommun

Dyckertsgatan 12

Lägenhet
Forsen, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

150 000 kr

54 m²

2 rum

3 567 kr/mån

2 778 kr/m²

På Dyckertsgatan 12 saluförs nu denna lagom stora tvårummare om 54 kvm. Ta hissen eller trapporna upp till andra våning och du är hemma. Lägenheten erbjuder allrum med balkong, kök, badrum med tvättmaskin samt sovrum. Med nya ytskikt kan du utforma ditt egna boende efter tycke och smak. Här bor du i en stabil och populär bostadsrättsförening med god ekonomi. I området finns gott om fria parkeringsplatser. Promenadavstånd till centrum, dagligvarubutik, busshållplats och mysiga Turbinhusön.

Madängsvägen 10, Madängsholm, Tidaholms kommun

Madängsvägen 10

Villa
Madängsholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

1 750 000 kr

78 m²

6 rum

1 530 m² tomt

Varmt välkomna till charmiga Madängsvägen 10 med stor och härlig hörntomt. Under de senaste åren har huset fått ny planlösning som idag innefattar hela 5 sovrum, vardagsrum, renoverat badrum med kakel/klinker, kök och toalett. Bergvärmen som installerades 2019/2020 genererar mycket låga driftkostnader. Även renoveringar i form av tak- och fönsterbyte samt installation av ny elcentral är utförda. I den väl tilltagna trädgården om cirka 1500 kvm finns en stor altan som bjuder in till härliga grillkvällar med eftermiddags-och kvällssol. På fastigheten finns även en äldre garagebyggnad med ny carport. Bara några hundra meter bort ligger badplatsen Aspängsbadet fint vid ån Tidan som erbjuder både sandstrand och gräsmatta. Här finns också volleyboll- samt fotbollsplan, grillplats med bänkar och omklädningsrum. Från Madängsholm kan du ta den smidiga cykelvägen, bilen eller bussen in till Tidaholm där alla centrums bekvämligheter finns. Välkomna med er visningsanmälan!

Dyckertsgatan 10, Centralt, Tidaholms kommun

Dyckertsgatan 10

Lägenhet
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

185 000 kr

54 m²

2 rum

3 567 kr/mån

3 426 kr/m²

Välkommen till en trevlig och fräsch tvårumslägenhet med bra läge. Här får du en hall med bra förvaring, badrum med egen tvättmaskin, sovrum, ljust kök och allrum med utgång till balkong. Den låga månadsavgiften ger pengar över till annat. BRF Kullen är en stabil bostadsrättsförening med god ekonomi. Från Dyckertsgatan 10 tar du dig snabbt och enkelt in till centrum. I närområdet finner du bland annat en mindre dagligvaruhandel, motionsanläggning med simhall och busshållplats. Välkomna med er visningsanmälan på vår hemsida.

Hadäng Dalen, Hökensås, Tidaholms kommun

Hadäng Dalen

Fritidshus
Hökensås, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

795 000 kr

51 m²

3 rum

1 100 m² tomt

Varmt välkomna till mysiga Hadäng Dalen med lugnt och naturskönt läge. Ett perfekt ställe att komma till för att bara koppla av och njuta. Detta trevliga fritidshus i gott skick genomgick renoveringar och uppfräschningar 2013/2014 och innehar två sovrum, badrum, köksavdelning, stort allrum med högt i tak samt två härliga verandor. Här kan du bo året runt om så önskas och under vinterhalvåret tänds den öppna spisen för extra värme och mysfaktor. Två stora plus är att fönstren är bytta 2012 och att fiber finns indraget i huset. På fastigheten finns även ett mindre friliggande förråd, perfekt för förvaring av trädgårdsredskap och dylikt. Huset säljs möblerat.

  • Uteplats
Idrottsgatan 31, Tidaholm, Tidaholms kommun

Idrottsgatan 31

Lägenhet
Tidaholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

425 000 kr

120 m²

4 rum

4 630 kr/mån

3 542 kr/m²

Letar du efter en rymlig lägenhet med plats för hela familjen? På Idrottsgatan finns denna lägenhet om 4 rum och kök om 120 kvadratmeter. Lägenheten har tidigare utgjorts av två separata lägenheter, vilket ger den dess originella planlösning. Här får du stora och öppna ytor mellan allrum och matsal, två balkonger med trallgolv, praktiskt kök, dubbla badrum, två till tre sovrum, kontorshörna samt bra förrådsutrymme. I den låga månadsavgiften ingår grundvärme, varmvatten, basutbud av tv-kanaler och egen parkeringsplats. Fiber finns indraget. Missa inte chansen att förvärva denna unika lägenhet. Visningsanmälan sker på vår hemsida, välkomna!

  • Balkong

Visar alla 5