Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Björkvägen 5, Madängsholm, Tidaholms kommun
Björkvägen 5, Madängsholm, Tidaholms kommun, bild 2
Björkvägen 5, Madängsholm, Tidaholms kommun, bild 3

Björkvägen 5

Villa
Madängsholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
975 000 kr
106 + 65 m²
1 186 m² tomt

Nu saluförs denna charmiga villa på Björkvägen 5 - ett perfekt tillfälle för den som vill sätta sin egen prägel på sitt hem och forma det precis som man vill. Här får du en stor tomt som ger gott om utrymme för utbyggnad eller trädgårdsprojekt, och ett hus som erbjuder kök med ekinrede, tre toaletter, ett badrum, två sovrum, ett allrum och källare. Bostaden är belägen i vackra Madängsholm som har goda pendlingsmöjligheter in till Tidaholm och Falköping, samt skola och centrum endast en kort bil- eller cykelresa bort, perfekt för familjer eller den som vill bo i ett lugnare område. Endast fantasin sätter gränserna, så kom och upptäck alla möjligheter som finns på detta ställe! Välkommen med din visningsanmälan.

  • Premium
Källstorpsvägen 8, null, Tidaholms kommun

Källstorpsvägen 8

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
2 950 000 kr
124 + 147 m²
4 rum
910 m² tomt

Inflyttningsklar fräsch 1-plansvilla med källare är nu till salu. Husets insida erbjuder genomgående trevliga ytor med god planlösning där hela familjen får plats. På entréplan finns ett modernt renoverat kök med öppen planlösning mot vardagsrum. Från köket når du även den inglasade altanen. Vidare finns helkaklat badrum och toalett samt de 3 sovrummen. I källarplan finns bland annat stor och mysig gillestuga med öppen spis, tvättstuga, hobbyrum och bra förvaringsmöjligheter. Omfattande renoveringar så som installering av bergvärme, omdragning av el, fönster- takbyte är utfört. Underbar trädgård med växthus, mysig lekstuga och altandäck med bubbelbad. Fördelarna är många här på Källstortsvägen 8. Välkomna med er intresseanmälan.

  • Energieffektiv
Västra Drottningvägen 13 AB, Centralt, Tidaholms kommun

Västra Drottningvägen 13 AB

Lägenhet
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
295 000 kr
74 m²
2 rum
vån 2/2
5 106 kr/mån
3 986 kr/m²

Vill du bo med närhet till allt vad centrum har att erbjuda, ja då är Västra Drottningvägen 13AB rätt boende för dig. Välkommen in i hallen på bottenplan där du hänger av dig ytterkläderna, för att sedan ta dig upp en våning där resterande ytor finns. Ett ljust kök med diskmaskin och plats till matplats. Från köket når du den trevliga balkongen med markis. Planlösningen bjuder även på ett allrum och ett sovrum. Välkommen på visning!

Brogårdsvägen 70, Brogården, Tidaholms kommun
  • Budgivning pågår

Brogårdsvägen 70

Lägenhet
Brogården, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
950 000 kr
121,4 m²
4 rum
5 763 kr/mån
7 825 kr/m²

Varmt välkomna till Brogårdsvägen 70 - här är det bara att flytta in och trivas. Bostadens 121 kvm är smart fördelade över 1½ plan samt 4 rum och kök. På entréplan finns de sociala ytorna i form av ett väl tilltaget kök med matplats samt ett stort och luftigt allrum. Från allrummet når du den lummiga uteplatsen med både trall och gräsyta. På entréplan finns även ett renoverat badrum från 2018. En trappa upp, på övre plan finner du de tre sovrummen och ytterligare ett badrum med tvättavdelning som genomgått renovering 2017. Föreningen har mycket god ekonomi och har under de senaste åren genomfört takbyte, fönsterbyte är pågående. Välkommen till det perfekta boendet: lättskött, modernt och inflyttningsklart.

  • Uteplats
Västra Drottningvägen 13 DF, Centrum, Tidaholms kommun
  • Budgivning pågår

Västra Drottningvägen 13 DF

Lägenhet
Centrum, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
295 000 kr
79,5 m²
3 rum
5 566 kr/mån
3 711 kr/m²

Välkomna till en centralt belägen trea med helt nyrenoverat badrum. Stig in på entréplan via din egna ingång och häng av dig ytterkläderna, resterande delar av lägenheten finns en trappa upp. Här får du ett ljust kök, allrum med utgång till den stora balkongen där kvällssolen kommer in, två sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och golvvärme. Bekvämt avstånd till matbutiker och centrum. Välkomna på visning!

  • Balkong
Stallängsvägen 45, Stormsvalan, Tidaholms kommun

Stallängsvägen 45

Lägenhet
Stormsvalan, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
149 000 kr
59,5 m²
2 rum
4 810 kr/mån
2 504 kr/m²

Välhållen och bra planerad lägenhet på översta plan med kök, vardagsrum och sovrum samt badrum. Balkong i västerläge med kvällssol. I källaren finns förråd o matkällare samt cykelförråd. Mysig innergård med härliga sällskapsytor. Fria parkeringsplatser för de som bor i området. Nära till skolor, sport o fritidshallar, matbutik och naturområden

Stallängsvägen 47, Stormsvalan, Tidaholms kommun

Stallängsvägen 47

Lägenhet
Stormsvalan, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
165 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 892 kr/mån
2 773 kr/m²

Välkomna till en tvåa med gavelläge på tredje våning. Här bor du i omtyckta Stormsvalan med balkong i soligt söderläge. Lägenheten om 59.5 kvm är fördelad över hall, kök, allrum, sovrum och renoverat badrum med tvättmaskin från 2020. Bra förvaringsmöjligheter tack vare flertalet garderober i både sovrum och hallen. I månadsavgiften får du mycket för pengarna då det ingår värme, vatten, TV-kanaler och internetabonnemang via Telia samt bostadsrättstillägg på försäkringen. Gott om fria parkeringsmöjligheter i område. Välkomna till Stormsvalan!

Von Essens väg 15, null, Tidaholms kommun

Von Essens väg 15

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 495 000 kr
144 m²
5 rum
1 453 m² tomt

Välkomna till Von Essens väg 15 ett hus som har både moderna och äldre inslag. Här får du ett hus som renoverats med nytt kök 2017, renoverat badrum med dusch och badkar på övre plan samt en renoverad toalett med tvättavdelning på entréplan. Huset har även erhållit nya 3-glas fönster. De fina gamla trägolven finns kvar i huset och bryter av fint mot de modernare inslagen. Planlösningen är fördelad över 1½ plan med allrum, sovrum, toalett och det stora köket med matplats på entréplan. På övre plan finns ytterligare 3 sovrum samt badrum och väldigt bra förvaringsmöjligheter i sidovindarna. En stor tomt med uteplats och en äldre förrådslänga finns också till förfogande för nästa ägare att ta vid. Välkomna på visning!

Vitared Lövsångsvägen 1, Vitared, Tidaholms kommun

Vitared Lövsångsvägen 1

Fritidshus
Vitared, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 575 000 kr
62 + 7 m²
3 rum
1 430 m² tomt

Varmt välkommen till detta trevliga och gemytliga boendet i Vitared. Är du på jakt efter ett fritidshus eller ett året runt boende beläget bland naturen, då har du hittat rätt. Bostadens huvudbyggnad består av två sovrum och ett badrum. Med en öppen planlösning mellan allrum och kök och högt i takhöjd får du en luftig känsla. Från allrummet når du den inglasade altanen och vidare ut på altandäcket som sträcker sig från framsida till baksidan. På tomten finns det även ett garage med elport och en fristående byggnad med bastu och utanför har du en utedusch. Varmt välkommen med din anmälan till visning!

Tallhöjdsvägen 4, Folkabo, Tidaholms kommun

Tallhöjdsvägen 4

Tomt
Folkabo, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
135 000 kr
916 m² tomt

Nu har du chansen att förverkliga dina husdrömmar på en tomt i det charmiga samhället Folkabo. Denna tomt på 916 kvm erbjuder möjlighet att bygga ditt drömhem med naturen som närmaste granne och fina vyer över det vackra landskapet. Anslutningsavgiften för vatten och avlopp är redan betald. Folkabo är ett trevligt samhälle omringat av vacker natur med skogar och ängar beläget mellan Tidaholm (cirka 10 minuters bilfärd) och Falköping (cirka 15 minuters bilfärd). I Folkabo finns både förskola och skola upp till årskurs 6. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Källstorpsvägen 40, null, Tidaholms kommun

Källstorpsvägen 40

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 750 000 kr
86 + 80 m²
4 rum
477 m² tomt

Välkommen till denna hemtrevliga villa belägen på en lugn gata med trädgården gränsande mot ett grönområde. Här får du en villa i 1-plan med inredd källare. Det finns gott om utrymme för hela familjen med möjlighet till extra sovrum och bra utrymmen i källaren. Fräscha, moderna och renoverade våtutrymmen på både entréplan och källarplan Stilfullt kök med öppen planlösning mot matplatsen som inspirerar till matlagning och trevliga stunder med familj och vänner. Under de kallare årstiderna erbjuds kvällar framför en värmande pelletskamin i ett rymligt och inbjudande allrum. I källarplan finns bland annat extra lyx i form av en rymlig en walk in closet. Bilen parkerar du säkert i garaget, har du elbil finns elbilsladdare att tillgå. Välkomna till ett inflyttningsklart hem!

  • Uteplats
Nyproduktion i Stöpen, null, Skövde kommun
  • 4 lediga bostäder

Nyproduktion i Stöpen

Villa
Skövde kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
fr. 3 575 000 kr
165 m²
6 rum
932 m² tomt

Välkommen till drömlivet i Stöpen i Skövde kommun, här har du nära till allt du kan önska dig. Vi kan stolt presentera den allra senaste nyproduktionen i ett av Skövde kommuns mest eftertraktade områden – Stöpen. Här kan du äntligen förverkliga din dröm om det perfekta hemmet i ett välplanerat suterränghus om cirka 165 kvm. Med en blandning av modern arkitektur, närhet till natur och stadsliv, erbjuder detta projekt det ultimata boendet för både unga familjer och erfarna bostadsägare. Du får fördelen av att bo i ett lugnt och familjevänligt område samtidigt som du har nära till stadens alla bekvämligheter. Njut av härliga promenader längs närliggande parker, eller ta en kort bilresa till centrum där du hittar ett stort utbud av butiker och restauranger. Dessutom finns en nybyggd förskola inom några hundra meter från ditt nya hem samt låg-mellan och högstadieskola finns inne i samhället. Interiört har husen ljusa, fräscha och luftiga ytor, vilket skapar en perfekt miljö för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Husen inrymmer 4 sovrum, kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, 2 badrum varav det ena har bastu, tvättavdelning och allrum. Dessutom har du i anslutning till villan bra förråd och carport. Husleverantören Nässjöhus ger dig valmöjligheten att flytta in i ett nyckelfärdigt hus eller, om du vill göra mycket utav arbetet själv finns möjligheten att köpa stommen. Anpassa efter vad som passar dig och dina förutsättningar. Observera att priset är ett frånpris beroende på vilka delar av entreprenaden du vill ha utfört, det vill säga inte priset för ett nyckelfärdigt hus. Säkra din dröm om det perfekta hemmet idag! Vi på Mäklarbyrån Andersson & Andersson står redo att guida dig genom processen tillsammans med Nässjöhus.

  • Nybyggnadsprojekt
Östra Drottningvägen 39, Centrum, Tidaholms kommun
  • Budgivning pågår

Östra Drottningvägen 39

Lägenhet
Centrum, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
275 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/4
4 188 kr/mån
4 622 kr/m²

Varmt välkomna till en ljus och trevlig lägenhet med allt du kan tänkas behöva. På andra våning med balkong mot Tidan, ett helkaklat och renoverat badrum, ljust kök, rymligt sovrum och ett lättmöblerat allrum är det bara att flytta in. Här bor du med centralt läge och fantastiskt fina Turbinhusön runt husknuten. Månadsavgiften är låg och inkluderar värme, vatten och TV-kanaler. I närområdet finns servicebutik, simhall, motionsanläggning och bowling. Välkomna på visning!

  • Balkong
Oxhagsvägen 6, Madängsholm, Tidaholms kommun

Oxhagsvägen 6

Villa
Madängsholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 695 000 kr
109 + 191 m²
4 rum
1 355 m² tomt

Varmt välkommen till Oxhagsvägen 6! Här finns en villa för dig som söker ett rymligt och välplanerat hem i familjevänliga Madängsholm. Villan har 4 rum och kök + inredd källare med både gästrum och gillestuga. På entréplan får du ett nyrenoverat kök från 2022 med vitt inrede, allrum, tre sovrum, och ett rymligt badrum. Vidare finns en inglasad altan med öppningsbara glaspartier och ett öppet altandäck. I källarplan finns utöver gillestuga och sovrum, badrum med spabad, tvättstuga med bastu och dusch, pannrum och förråd. Dubbelgaraget kan nås från källaren.

Östergatan 4C, null, Tidaholms kommun

Östergatan 4C

Radhus
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 795 000 kr
92 + 52 m²
4 rum
184 m² tomt

Nu står Östergatan 4C redo och väntar på sina nya ägare. Här är det bara till att ta med sig flyttlasset och flytta in. Fastigheten är fördelad på två plan och en inredd källare. Entréplan består av toalett, kök och allrum med en öppen planlösning. Allrummet leder dig ut till den nyligen renoverade inglasade altanen som dessutom ligger i söderläge. Här kan du njuta av solen både morgon och kväll. På övreplan finner du de 3 sovrummen som alla består av gott med förvaring. I källaren finner du ytligare förvaringsmöjligheter i form av matkällare, pannrum, tvättstuga och ett extra rum.

Hästebäcken Sörtorp 1, null, Habo kommun

Hästebäcken Sörtorp 1

Villa
Habo kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
3 175 000 kr
113 + 122 m²
3 rum
1 590 m² tomt

Nu ges du en unik möjlighet att förvärva ett fantastiskt boende, välkommen till denna mycket smakfullt renoverade villa, perfekt belägen endast ett stenkast från Vätterns vackra vyer. Vid entrén möts du av en ljus och rymlig hall som ansluter till både vardagsrum, sovrum, badrum och kök. Alla ytor är noggrant renoverade för att skapa en harmonisk och inbjudande atmosfär. Villans källare är ett extra utrymme som imponerar. Här finns ett ljust sovrum, gästrum, en praktisk tvättstuga och en lyxig bastu – perfekta för avkoppling och bekvämlighet i vardagen. 2023 installerades 28 solpaneler, vilket gör detta hem både energieffektivt och miljövänligt. Dessutom finns elbilladdare, vilket gör det enkelt att ladda din elbil hemma. Huset har också försetts med ny liggande ytterpanel 2022/2023 och taket är bytt 2018. Utomhus kan du njuta av din stora trädgård, ett altandäck med ett inbjudande spabad och utedusch, perfekt för avkoppling och sociala tillställningar. Välkomna på visning!

Aspelundsgatan 8, Centralt, Tidaholms kommun

Aspelundsgatan 8

Villa
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
3 375 000 kr
205 + 121 m²
8 rum
1 554 m² tomt

Varmt välkomna till en alldeles unik villa uppförd 1936 med hörntomt och fantastiskt läge. Här behöver du inte kompromissa mellan att bo på en lugn gata eller i centrum, på Aspelundsgatan 8 får du det bästa av båda delar. Estetiskt ett vackert hus där de blyinfattade fönstren möter den vita fasaden, interiört återfinns också många fina detaljer så som golvbeklädnad av Dansk Sjösten och fiskbensparkett. Villan har en originell och trevlig planlösning där alla fyra våningar utnyttjas då vinden är inredd till två sovrum. Här får med andra ord även den större familjen plats. Entréplan präglas sociala ytor med kök, matsal och glasverandan, allrum i två etage i anslutning till den härliga vinterträdgården med golvvärme som kan nyttjas året om. Vidare upp till övre plan där sovrummen och ett rymligt helkaklat badrum tar vid. Här finns dessutom en takterrass som kan nås från två av sovrummen samt en balkong. Stor, härlig och uppväxt fruktträdgård där det finns flera uteplatser att samlas vid. Fräsch källare med förråd, tvättstuga och pannrum. Aspelundsgatan 8 är ett hus som verkligen måste upplevas på plats, missa inte denna unika möjlighet.

  • Balkong
  • Uteplats
Näbbåsvägen 8, null, Tidaholms kommun

Näbbåsvägen 8

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 150 000 kr
139 + 113 m²
5 rum
730 m² tomt

Ett projekt för dig som vill renovera- nu ges du möjlighet att förvärva en villa med stora sällskapsytor. Villan har 139 kvm boarea och 113 kvm biarea fördelat på 1½-plan med delvis inredd källare. På entréplan får du öppna sällskapsytor med matsal och allrum i fil med öppen spis, kök med goda arbetsytor. På övre plan finns sovrummen och badrum samt gott om förvaring. I källarplan finns praktiska utrymmen i form av tvättstuga, förråd och snickerirum samt gillestuga och hobbyrum. På fastigheten finns även garage som du når från källaren. Taket lades om 2013 och uppvärmning sker via luft/vattenvärmepump. Välkommen att besöka detta hus på visning, interiörbilder finns ej att tillgå.

Baltak Skogslund 1, Madängsholm, Tidaholms kommun

Baltak Skogslund 1

Tomt
Madängsholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
350 000 kr
2 970 m² tomt

Strax utanför Tidaholms stadsgräns finns nu möjlighet att förvärva en stor tomt med möjlighet att förverkliga dina drömmar. OBS! Huset är ej beboeligt och fastigheten säljs som en tomt. Du har skogen som granne men ändå bara 15 min cykelväg in till Tidaholm eller 5 min med bil. Från fastigheten kan du promenera till bad-och grillplats inne i Madängsholm och det finns bra bussförbindelser till Tidaholm och Falköping där tåget mellan Stockholm och Göteborg passerar. För dig som gillar att fiska finns fiskemöjligheter några kilometer bort. Tomten är ansluten till kommunalt VA samt el. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Södra Kungsvägen 36, null, Tidaholms kommun

Södra Kungsvägen 36

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
3 495 000 kr
136 + 6 m²
6 rum
898 m² tomt

På Södra Kungsvägen 36 finns nu en unik möjlighet att förvärva en villa i toppskick uppförd 1924 som renoverats med stor omsorg för husets naturliga charm. Här finns verkligen allt du kan tänka dig och lite till. Välkommen in på entréplan där det bjuds på stora sociala ytor. Här finns TV-rum med pelletskamin som sprider härlig värme. Det rymliga köket från Marbodal med mycket bra arbetsyta och förvaring har öppen planlösning mot matrummet, vilket känns extra trevligt vid sociala tillställningar. Vidare till villans kanske allra största tillgång, det fantastiska uterummet som stod klart 2020, här får både vänner och familj plats utan problem. Uterummet har förutom vattenburen golvvärme även en vedkamin för extra värme och mysfaktor. Högt i tak och fönster upp till nock gör att utrymmet känns ljust och luftigt, dessutom kommer du direkt ut till trädgården och altanen härifrån. Utöver de sociala ytorna finns också ett renoverat badrum med dusch på detta våningsplan. En trappa upp finner du de tre sovrummen samt ytterligare ett badrum renoverat 2021 med både badkar och dusch. Förutom ett fantastiskt läge med Stallängskogen som gränsar mot fastigheten har tomten många andra trevliga tillgångar. Här finns tillexempel växthus för den odlingsintresserade och garage med gästrum och förvaring. Beroende på om du vill ha sol eller skugga finns altan på både fram-och baksida. Från Södra Kungsvägen 36 har du nära till Rosenbergsskolan och Rosenbergs förskola samt Hellidsskolan. Inom nära räckhåll finns också flertalet idrottsanläggningar, busshållplats och livsmedelsbutik. Kom och upplev huset på plats, välkomna med er visningsanmälan!

Dyckertsgatan 12, null, Tidaholms kommun

Dyckertsgatan 12

Lägenhet
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
95 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/4
2 285 kr/mån
3 519 kr/m²

Nu finns denna praktiska etta till salu. Här får du ett rymligt allrum med en charmig fransk balkong. Vidare når du lägenhetens kokvrå och det luftiga badrummet. Det perfekta första boendet eller varför inte en smidig övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till motionsanläggningar såsom gym, badhus och bowling. Du har även allivsbutik och vackra ån Tidan bara ett stenkast ifrån. Den låga månadsavgiften ger pengar över till annat. Välkommen på visning till Dyckertsgatan12!

Brogårdsvägen 30, Brogården, Tidaholms kommun

Brogårdsvägen 30

Lägenhet
Brogården, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
650 000 kr
98,7 m²
3 rum
5 053 kr/mån
6 586 kr/m²

Välkommen till lugnet på Brogårdsområdet där din egna uteplats gränsar mot naturen och har vy mot Hellidsberget. Här finner du det perfekta boendet mellan hus och lägenhet med egen ingång fördelat över 1 ½ våningsplan. Lägenheten erbjuder på entréplan ett ljust kök med Härjedalsluckor, badrum med dusch och ett väl tilltaget allrum (före detta två rum). På övre plan finns ytterligare badrum med tvättmaskin från 2024, klädkammare samt bostadens två sovrum. I månadsavgiften ingår vatten, sophämtning, Tv-kanaler och garage. Välkomna på visning i ett lugnt och mycket populärt bostadsområde med ypperligt läge och trevliga omgivningar.

Skolgatan 8, Centralt, Tidaholms kommun

Skolgatan 8

Villa
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
850 000 kr
118 m²
5 rum
665 m² tomt

Om du söker ett centralt boende, då är Skolgatan 8 adressen för dig. Här bor du med torget och Turbinhusön inom gångavstånd. Med tre sovrum får hela familjen plats. En luftig och rymlig matsal i anslutning till köket gör det perfekt för många härliga middagar med familj och vänner. På sommaren välkomnas du ut till en lummig och blomstrande trädgård. Här finner du också den funktionella uthuslängan med garage, pannrum, matkällare, förråd och tvättstuga. Det är idealiskt att ha dessa funktioner separerade från huvudhuset för att maximera boendeytan. Stort plus är också att taket är nytt från 2019/2020.

Trädgårdsgatan 28, Centralt, Tidaholms kommun

Trädgårdsgatan 28

Lägenhet
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
135 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 634 kr/mån
3 649 kr/m²

Välkommen till en rymlig 1:a med ordentligt kök och nyrenoverat badrum. Här på Trädgårdsgatan 28 bor du granne med Stadsparken och centralare läge går knappast att få. Lägenhetens 37 kvm är fördelade över hall med förvaring, kök med bra yta för både matlagning och matplats, allrum med utgång till balkong samt ett stilfullt renoverat badrum från 2019/2020. Detta är ett perfekt boende för dig som ska flytta hemifrån, är student eller behöver en övernattningslägenhet.

  • Balkong
Älvstorpsvägen 8, Ekedalen, Tidaholms kommun

Älvstorpsvägen 8

Villa
Ekedalen, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 550 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Med fantastiskt fritt läge i Ekedalen där baksidan gränsar mot ''Ekedals äng'' finns nu denna 1-plansvilla med källare till salu. Varmt välkomna till Älvstorpsvägen 8, här får du förutom en villa med trivsam planlösning också en altan med uppvärmd pool om cirka 8 x 4 meter. Entréplanet fördelar sig över kök, allrum med utgång till poolrummet, badrum med kakel/klinker samt tre sovrum. På källarplan finns ytterligare sällskapsutrymmen med en rymlig gillestuga och hobbyrum. I källarplan finns också mer praktiska utrymmen så som förråd, tvättstuga och pannrum. Från källarplan når du även garaget, parkera bilen där eller smidigt i carporten. Ekedalen är beläget cirka 10 minuters bilresa från Tidaholm. Goda kommunikationsmöjligheter till Skövde finns via buss. I Ekedalen finns både skola (F-6), förskola och byggnation av ny förskola är igång. I Ekedalens naturreservat kan du promenera i bokskogen som reservatet i huvudsak består av. Saknas det något i kylskåpet, finns den obemannade lanthandeln till förfogande några hundra meter bort.

Visar 1 - 25 av 31