Mäklare Athena Jonsson

Athena Jonsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Baltak Skogslund 1, Madängsholm, Tidaholms kommun

Baltak Skogslund 1

Tomt
Madängsholm, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
350 000 kr
2 970 m² tomt

Strax utanför Tidaholms stadsgräns finns nu möjlighet att förvärva en stor tomt med möjlighet att förverkliga dina drömmar. OBS! Huset är ej beboeligt och fastigheten säljs som en tomt. Du har skogen som granne men ändå bara 15 min cykelväg in till Tidaholm eller 5 min med bil. Från fastigheten kan du promenera till bad-och grillplats inne i Madängsholm och det finns bra bussförbindelser till Tidaholm och Falköping där tåget mellan Stockholm och Göteborg passerar. För dig som gillar att fiska finns fiskemöjligheter några kilometer bort. Tomten är ansluten till kommunalt VA samt el. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Kullegatan 9, null, Tidaholms kommun

Kullegatan 9

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
2 275 000 kr
106 + 106 m²
4 rum
744 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem! På Kullegatan 9 väntar denna enplansvilla med källare på nya ägare. Med trevliga sällskapsytor, ett rymligt kök och en mängd renoveringar utförda, kommer du snabbt att bli förtjust i detta hem. Planlösningen är fördelad över 106 + 106 kvm och tack vare de generösa och öppna sällskapsytorna kan du enkelt inreda och anpassa efter din egen stil. Det väl tilltagna köket med gott om arbetsyta är i gott skick och en plats där matlagningen blir ett nöje. Vidare finns på entréplan en gästtoalett, badrum, klädkammare/förråd samt de tre sovrum. Den inglasade altanen blir en förläggning av allrummet och en trevlig samlingsplats för vänner och familj. I källarplan finns både praktiska utrymmen så som flera förråd, hobbyrum, tvättstuga med dusch samt sociala ytor i form av en stor gillestuga. Slipp oroa dig över stora renoveringar så som tak-och fönsterbyte då dessa redan är utförda. Ytterligare plus är att bergvärme installerades 2017. Fastigheten erbjuder även ett bekvämt garage med elport som ger skydd för din bil och extra förvaringsutrymme. Läget är perfekt för barnfamiljer med bekvämt avstånd till skolor, förskolor, bowling och simhall. Välkomna med er visningsanmälan!

Dyckertsgatan 12, null, Tidaholms kommun

Dyckertsgatan 12

Lägenhet
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
95 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/4
2 285 kr/mån
3 519 kr/m²

Nu finns denna praktiska etta till salu. Här får du ett rymligt allrum med en charmig fransk balkong. Vidare når du lägenhetens kokvrå och det luftiga badrummet. Det perfekta första boendet eller varför inte en smidig övernattningslägenhet. Här bor du med närhet till motionsanläggningar såsom gym, badhus och bowling. Du har även allivsbutik och vackra ån Tidan bara ett stenkast ifrån. Den låga månadsavgiften ger pengar över till annat. Välkommen på visning till Dyckertsgatan12!

Ramstorpsvägen 32, Ramstorp, Tidaholms kommun

Ramstorpsvägen 32

Lägenhet
Ramstorp, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
310 000 kr
81,5 m²
3 rum
vån 1/2
5 479 kr/mån
3 804 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem - en trevlig markplanslägenhet med möjlighet att modernisera efter egna önskemål. Denna lägenhet är det perfekta valet för dig som vill ha en egen uteplats och möjligheten att kliva direkt ut på gräset utan att behöva kompromissa med bekvämligheten och enkelheten med lägenhetslivet. På Ramstorpsvägen 32 finns nu en välplanerade bostad om tre rum och kök som erbjuder en trivsam planlösning fördelat över 81.5 kvm. Från allrummet når du den härliga uteplatsen med med insynsskydd. Denna lägenhet erbjuder inte bara en praktisk klädkammare utan också ett extra förråd under trappan, vilket ger dig gott om plats för att förvara dina tillhörigheter på ett smidigt sätt. Friliggande förråd, tvättstuga och samlingslokal hittar du på gården. Möjlighet till att hyra garage och parkeringsplats finns via bostadsrättsföreningen. Välkomna till trivsamma Ramstorpsområdet.

Södra Ringvägen 4C, Stormsvalan, Tidaholms kommun

Södra Ringvägen 4C

Lägenhet
Stormsvalan, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
210 000 kr
72,5 m²
3 rum
vån 3/3
5 598 kr/mån
2 897 kr/m²

Välkommen in till denna hemtrevliga trea på Södra Ringvägen 4C. Med en generös planlösning och stilfulla detaljer blir du lätt förtjust i ditt nya hem. Stig in i en ljus hall, vidare mot ett rymligt allrum där det finns plats för både soff- och matgrupp vilket skapar en inbjudande atmosfär för både vardagsliv och sociala tillställningar. Köket är renoverat med inredning i ek och full maskinell utrustning, den väggfasta inredning blir förutom extra arbetsyta och förvaring även en snygg inredningsdetalj. Bostaden har två sovrum, varav det ena har utgång till balkongen med trallgolv och vy mot natursköna Hellidsberget. Badrummet är renoverat 2014/2015 i samband med föreningens stambyte, här finns en kombimaskin tvätt/tork för att underlätta i vardagen. Läget på denna lägenhet är perfekt för dig med en aktiv livsstil, här har du nära till flera idrottsanläggningar och promenadstråk. Välkommen på visning!

Nyproduktion i Stöpen, null, Skövde kommun
  • 4 lediga bostäder

Nyproduktion i Stöpen

Villa
Skövde kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
fr. 3 575 000 kr
165 m²
6 rum
932 m² tomt

Välkommen till drömlivet i Stöpen i Skövde kommun, här har du nära till allt du kan önska dig. Vi kan stolt presentera den allra senaste nyproduktionen i ett av Skövde kommuns mest eftertraktade områden – Stöpen. Här kan du äntligen förverkliga din dröm om det perfekta hemmet i ett välplanerat suterränghus om cirka 165 kvm. Med en blandning av modern arkitektur, närhet till natur och stadsliv, erbjuder detta projekt det ultimata boendet för både unga familjer och erfarna bostadsägare. Du får fördelen av att bo i ett lugnt och familjevänligt område samtidigt som du har nära till stadens alla bekvämligheter. Njut av härliga promenader längs närliggande parker, eller ta en kort bilresa till centrum där du hittar ett stort utbud av butiker och restauranger. Dessutom finns en nybyggd förskola inom några hundra meter från ditt nya hem samt låg-mellan och högstadieskola finns inne i samhället. Interiört har husen ljusa, fräscha och luftiga ytor, vilket skapar en perfekt miljö för både avkoppling och umgänge med vänner och familj. Husen inrymmer 4 sovrum, kök från Ballingslöv med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, 2 badrum varav det ena har bastu, tvättavdelning och allrum. Dessutom har du i anslutning till villan bra förråd och carport. Husleverantören Nässjöhus ger dig valmöjligheten att flytta in i ett nyckelfärdigt hus eller, om du vill göra mycket utav arbetet själv finns möjligheten att köpa stommen. Anpassa efter vad som passar dig och dina förutsättningar. Observera att priset är ett frånpris beroende på vilka delar av entreprenaden du vill ha utfört, det vill säga inte priset för ett nyckelfärdigt hus. Säkra din dröm om det perfekta hemmet idag! Vi på Mäklarbyrån Andersson & Andersson står redo att guida dig genom processen tillsammans med Nässjöhus.

  • Nybyggnadsprojekt
Brogårdsvägen 30, Brogården, Tidaholms kommun

Brogårdsvägen 30

Lägenhet
Brogården, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
750 000 kr
98,7 m²
3 rum
5 053 kr/mån
7 599 kr/m²

Välkommen till lugnet på Brogårdsområdet där din egna uteplats gränsar mot naturen och har vy mot Hellidsberget. Här finner du det perfekta boendet mellan hus och lägenhet med egen ingång fördelat över 1 ½ våningsplan. Lägenheten erbjuder på entréplan ett ljust kök med Härjedalsluckor, badrum med dusch och ett väl tilltaget allrum (före detta två rum). På övre plan finns ytterligare badrum med tvättmaskin från 2024, klädkammare samt bostadens två sovrum. I månadsavgiften ingår vatten, sophämtning, Tv-kanaler och garage. Välkomna på visning i ett lugnt och mycket populärt bostadsområde med ypperligt läge och trevliga omgivningar.

Skolgatan 8, Centralt, Tidaholms kommun

Skolgatan 8

Villa
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
850 000 kr
118 m²
5 rum
665 m² tomt

Om du söker ett centralt boende, då är Skolgatan 8 adressen för dig. Här bor du med torget och Turbinhusön inom gångavstånd. Med tre sovrum får hela familjen plats. En luftig och rymlig matsal i anslutning till köket gör det perfekt för många härliga middagar med familj och vänner. På sommaren välkomnas du ut till en lummig och blomstrande trädgård. Här finner du också den funktionella uthuslängan med garage, pannrum, matkällare, förråd och tvättstuga. Det är idealiskt att ha dessa funktioner separerade från huvudhuset för att maximera boendeytan. Stort plus är också att taket är nytt från 2019/2020.

Trädgårdsgatan 28, Centralt, Tidaholms kommun

Trädgårdsgatan 28

Lägenhet
Centralt, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
135 000 kr
37 m²
1 rum
vån 3/3
3 634 kr/mån
3 649 kr/m²

Välkommen till en rymlig 1:a med ordentligt kök och nyrenoverat badrum. Här på Trädgårdsgatan 28 bor du granne med Stadsparken och centralare läge går knappast att få. Lägenhetens 37 kvm är fördelade över hall med förvaring, kök med bra yta för både matlagning och matplats, allrum med utgång till balkong samt ett stilfullt renoverat badrum från 2019/2020. Detta är ett perfekt boende för dig som ska flytta hemifrån, är student eller behöver en övernattningslägenhet.

  • Balkong
Älvstorpsvägen 8, Ekedalen, Tidaholms kommun

Älvstorpsvägen 8

Villa
Ekedalen, Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 550 000 kr
98 + 98 m²
4 rum
1 062 m² tomt

Med fantastiskt fritt läge i Ekedalen där baksidan gränsar mot ''Ekedals äng'' finns nu denna 1-plansvilla med källare till salu. Varmt välkomna till Älvstorpsvägen 8, här får du förutom en villa med trivsam planlösning också en altan med uppvärmd pool om cirka 8 x 4 meter. Entréplanet fördelar sig över kök, allrum med utgång till poolrummet, badrum med kakel/klinker samt tre sovrum. På källarplan finns ytterligare sällskapsutrymmen med en rymlig gillestuga och hobbyrum. I källarplan finns också mer praktiska utrymmen så som förråd, tvättstuga och pannrum. Från källarplan når du även garaget, parkera bilen där eller smidigt i carporten. Ekedalen är beläget cirka 10 minuters bilresa från Tidaholm. Goda kommunikationsmöjligheter till Skövde finns via buss. I Ekedalen finns både skola (F-6), förskola och byggnation av ny förskola är igång. I Ekedalens naturreservat kan du promenera i bokskogen som reservatet i huvudsak består av. Saknas det något i kylskåpet, finns den obemannade lanthandeln till förfogande några hundra meter bort.

Stallängsvägen 30, null, Tidaholms kommun

Stallängsvägen 30

Villa
Tidaholms kommun
Mäklarbyrån Andersson & Andersson AB
1 595 000 kr
166 m²
1 224 m² tomt

Hyresfastighet/privatbostad med två hus på tomten! Nu ges du möjlighet till att förvärva två boningshus på samma fastighet. Här finns möjlighet för nästa ägare att bedriva uthyrning av husen eller använda för eget bruk. Båda husen värms upp med hjälp av bergvärmepump. Det röda huset har under de senaste åren genomgått lite större renoveringar, bland annat med nya fönster, delvis bytt tak, kök och nya ytskikt. Villan ger möjlighet till fyra sovrum då även vinden är inredd och ger utrymme för två extra sovrum. Vidare finns badrum med dusch och allrum. Det gula huset innehar två sovrum kök, allrum, toalett fördelat över 1½-plan. Till vardera hus finns en altan att nyttja. Uthuslängan som också står på fastigheten erbjuder gemensam tvättstuga med dusch, pannrum och flera förråd. Välkomna med er intresseanmälan!

  • Uteplats

Visar alla 11