Mäklare Jenny Wåhlin

Jenny Wåhlin

Om mig

Med 11 års erfarenhet husbranchen, med besiktningar, rådgivning kring problematik som kan uppstå i en fastighet och service så har jag goda kunskaper inom hus, byggteknik mm Jag brinner för det personliga mötet och dess olika förutsättningar, jag vill skapa förtroende hos dig som köpare och säljare samt leda er genom hela affären.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Segerstadsvägen 167 E, Hovshaga, Växjö kommun
  • Imorgon kl 16:30
Segerstadsvägen 167 E, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Segerstadsvägen 167 E, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Segerstadsvägen 167 E

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 190 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/2
4 226 kr/mån
20 169 kr/m²

Mysig tvåa med klokt planerade kvadratmetrar och balkong i soligt söderläge. Här möts du av öppen planlösning kök/vardagsrum, genomgående ekparkettgolv och högt i tak. Bra förvaringsmöjligheter i lägenhetens förråd och även förråd på gården.Brf BoKlok Hovshaga ligger mysigt med faluröda hus i fin trädgårdsmiljö och gång/cykelavstånd till både Hovshaga centrum och Växjös badparadis Evedal. Tre busslinjer i kvarteret med direktturer till Centrum, Arenastaden respektive Universitetet.

  • Premium
  • Balkong
Brovägen 7, Torne, Alvesta kommun
  • Tis 18 jun kl 16:30
Brovägen 7, Torne, Alvesta kommun, bild 2
Brovägen 7, Torne, Alvesta kommun, bild 3

Brovägen 7

Villa
Torne, Alvesta kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 490 000 kr
177 + 78 m²
6 rum
673 m² tomt

Villa i Torne, ägd och väl omhändertagen av samma familj sedan 1938. Strandnära tomt med sjöutsikt och lummig trädgård. Renoverade originalfönster. I utbyggnaden har man specialbeställt efterliknande fönster. De gamla trägolven är väl bevarade och finns under parkett och plastmattor som lagts på senare år. Huset har två lägenheter fördelade på 190 m² samt stor källare under hela huset. Här kan du välja att bo i hela huset eller att hyra ut. Fastigheten har väl tilltagna rum med härligt ljusinsläpp från alla väderstreck. Balkong på övre plan, inglasad utbyggnad på nedre plan med utgång till altan på båda sidorna av utbyggnaden samt uteplats och berså i trädgården. Huset har uppvärmning med bergvärmepump vilket ger låg förbrukning. Möjlighet till båtplats finns för fn 500 kr per år. Stort gårdshus/garage samt separat matkällare med Sedumtak. I trädgården finns också en brunn för bevattning av trädgården. Ett stenkast bort finns både badplats, idrottsplats, säsongscafé, busshållplats och välrenommerade nationalparker för vandring och rekreation.

  • Premium

Visar alla 2