Mäklare Bergstrand AB

Mäklare Bergstrand AB

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Trädgårdsgatan 11, Söder, Växjö kommun

Trädgårdsgatan 11

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
3 390 000 kr
81 + 38 m²
3 rum
vån 1/2
5 200 kr/mån
41 852 kr/m²

Bostadsrätt i radhus om tre rum och kök i två plan med inredd källare och härlig inglasad altan och uteplats. Ett enastående boende som är renoverat med smak för detaljer och bevarad 40-talskänsla i trevlig miljö på populära söder. Renoverat kök, badrum och altan. Öppen spis. Husen längs med Trädgårdsgatan är föreningens A-läge med parkering direkt framför entrén.

Linnea Andréns Väg 17, Vallen, Växjö kommun

Linnea Andréns Väg 17

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
3 390 000 kr
126 + 8,4 m²
5 rum
vån 1/2
5 480 kr/mån
26 905 kr/m²

Välkommen till de alltid så omtycka bostadsrättshusen på Lilla Vallen. På den lugna återvändsgatan, söder om Söder med ett stenkast till promenadstigarna i naturreservatet Bokhultet, erbjuds nu till försäljning Linnea Andréns Väg 17. Här bor du med bästa och största hörnläge i området och baksida mot föreningens innergård. Bostaden, med social ytor i entréplanet och familjen privata sfär på övre plan, erbjuder välplanerade 126 m² fördelat på tre sovrum samt två allrum. Köket med köksö är fullutrustad och öppet mot vardagsrummet där stora fönsterpartier från golv till tak ger rikligt med ljus samt bidrar till härlig rymd. Två helkaklade badrum varav ett med separat tvättavdelning. Här har du valmöjligheten att följa solens riktning med uteplatser i tre väderstreck. Bilen parkerar du smidigt i carporten intill huset där möjligheten finns till fler bilar på uppfarten. Ett lättskött boende att trivas i många år framöver.

 • Uteplats
Poppelvägen 18, Norr, Växjö kommun
 • Ons 11 okt kl 16:15

Poppelvägen 18

Villa
Norr, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
4 650 000 kr
138 + 123 m²
4 rum
507 m² tomt

Välkommen till Poppelvägen och en bostad med högsta trevnadskänsla och utomordentligt bra läge! Huset har ett lugnt läge sist på återvändsgata med gräns mot grönområde. På kort avstånd finns skola/förskola, brett utbud av service på Norremark och härliga Fyllerydskogen. Huset är omfattande renoverat och har bl a 3-glasfönster, nyare tak, påkostat HTH-kök, två helkaklade badrum och fantastiskt uterum. Fjärrvärme, braskamin och fiber.

 • Plus
Lidholmsvägen 17, null, Lessebo kommun

Lidholmsvägen 17

Villa
Lessebo kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 290 000 kr
100 + 12 m²
2 171 m² tomt

Välplanerad och renoverad familjevilla på en återvändsgata med ett härligt läge! Du har en rymlig trädgård som är belägen i ett sydvästläge och med skogen som närmsta granne. Du har ett garage där el är indragen och används idag som en bilverkstad med en billyft. Du har även en stor välvårdad sidobyggnad med stor potential, används idag som förvaringsutrymme. Huset är fördelat på två plan och rymmer vardagsrum, kök, förråd, en groventré med tvättstuga och ett badrum. Övre plan är fördelat med tre sovrum, balkong, badrum och en oinredd vindsdel. Från vardagsrummet når man ut till den tillbyggda altan delen som kanske är husets bästa plats i ett sydvästläge. Fiber installerat. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning!

Kalendervägen 1, Hovshaga, Växjö kommun

Kalendervägen 1

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
6 150 000 kr
220 + 140 m²
7 rum
1 543 m² tomt

På omtyckta och barnvänliga Hovshaga erbjuds nu till försäljning en optimal familjevilla för den kräsna. Ett drömhem för många där villan om 220 m² har en härlig karaktär med sociala ytor i entréplan samt familjens privata del på övre plan. Lägg sedan till den fantastiska inredda källaren om 140 m² som erbjuder gillestuga, relaxavdelning med bl. a spabad med bastu, tvättstuga samt gym. I entréplanet hittar du vardagsrum-bibliotek-matrum med vacker fiskbensparkettgolv, välbevarade spänntak, braskamin, inbyggda garderober, skjutdörrar samt blyfönster. Köket är rymligt med fin karaktär där du dessutom har utgång till ett trädäck perfekt för morgonkaffet i solen. Fyra sovrum varav två med egna balkonger med ett gemensamt renoverat stort badrum erbjuds på övre plan. Fantastisk trädgård med flera uteplatser och möjligheter till odling och umgänge. På tomten finns ett dubbelgarage samt plats för flera bilar på uppfarten Här sker uppvärmning med bergvärme vilket ger låga driftskostnader och fiber finns installerat. En fantastisk villa som måste upplevas på plats! Välkomna på visning.

Kungsgårdsvägen 51, Hovshaga, Växjö kommun

Kungsgårdsvägen 51

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
3 190 000 kr
140 m²
6 rum
vån 1/2
5 664 kr/mån
22 786 kr/m²

Välkommen till ett vackert och harmoniskt bostadsrättshus om 140 m² beläget på Hovshaga. Här får du perfekt balans mellan villakänsla och lägenhetsbekvämlighet i ett mysigt bostadsområde med både natur och bad in på knuten. Bostaden är uppförd 2006 med liggande träpanel och loft. Parkering har du lättillgängligt bredvid med carport och asfalterad uppfart. Två insynsskyddade uteplatser och på baksidan mysig trädgård omgiven av avenbokar. Förträfflig planlösning med bl. a rymligt kök, vardagsrum med högt i tak, braskamin och separat matrum. Det stora sovrummet i entréplan har eget badrum med klädkammare. Ytterligare två sovrum finns varav ett på loftet. Här erbjuds även en skyddad groventré vid carporten samt ett separat förråd. Fin innergård med gräsytor och lekplats för barn.

 • Uteplats
Gamla Norrvägen 128, Norr, Växjö kommun

Gamla Norrvägen 128

Lägenhet
Norr, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 390 000 kr
104 m²
4 rum
vån 1/2
4 717 kr/mån
22 981 kr/m²

Välkommen till attraktiva Brf Lyckansberg och till en ljus och välplanerad marklägenhet om 4 rum och kök. Bostaden med hörnläge erbjuder tre sovrum, två fina badrum, rymligt kök samt trevligt vardagsrum allt bekvämt samlat på ett plan. Här finns även två uteplatser varav en med delvis överbyggd altan och trädgårdstäppa i sydvästligt läge. Lugnt och uppskattat läge med närhet till, skolor/förskola, natur och centrum.

 • Uteplats
Kapplandsvägen 9, Bredvik, Växjö kommun

Kapplandsvägen 9

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 790 000 kr
108 m²
5 rum
vån 1/2
5 407 kr/mån
25 833 kr/m²

Modernt hus i två plan med mycket plats. Bostaden är välplanerad och på övervåningen kan du själv enkelt ändra utformningen om du önskar att ha fyra sovrum eller tre sovrum och ett gemensamt allrum. Huset omges av en grön trädgård och på både bak- och framsida finns uteplatser. Intill huset finns även en egen parkeringsplats som gör vardagen enklare.

 • Uteplats
Storgatan 82D, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82D

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 185 000 kr
30 m²
1 rum
vån 7/9
2 809 kr/mån
39 500 kr/m²

Välkommen till ICON och en toppetta högt upp i huset. Här bor du med lyxig hotellkänsla och tillgång till gym, spa, pool och takterrass. En riktigt smakfull och mysig bostad med fina material i perfekt skick. Tvättstuga och lägenhetsförråd intill lägenheten på samma våningsplan för extra bekvämlighet. Runt knuten finns både storslagen shopping på Grand Samarkand, idrott i mästarklass och centrum på kort avstånd. Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och lägenheten kan även köpas av juridisk person.

 • Hiss
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun
 • Sön 8 okt kl 11:00

Vintervägen 5A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 250 000 kr
42,5 m²
1 rum
vån 2/3
1 830 kr/mån
29 412 kr/m²

Ljus och trevlig 1:a i trivsamt område nära centrum. Bra planerad lägenhet med gott om förvaringsutrymme. Renoverat kök från IKEA 2018 med vitvaror från samma år. Badrum som är helrenoverat med klinkergolv och helkaklade väggar, gjordes i samband med föreningens stambyte. Genomtänkt planlösning som går att utveckla ytterligare genom att skapa en sovplats vid kökets matplats om man så önskar detta. Bra läge med gångavstånd till Centrum samt busshållplats till Universitetet.

 • Plus
Sjövallavägen 29, Vallen, Växjö kommun

Sjövallavägen 29

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 990 000 kr
119 m²
5 rum
vån 1/2
7 750 kr/mån
25 126 kr/m²

Med sjönära läge och granne med natursköna Bokhultet bor du fantastisk fint i ett modernt parhus i bostadsrättsform. Här bor du på 119 välplanerade kvadratmeter fördelat på två plan med sociala ytor i entréplan och familjens privata del samlat på övre plan. Tre sovrum, två sällskapsrum, två helkaklade badrum på vardera våning samt separat tvättstuga. Unikt för bostaden är det lyxiga inglasade uterummet som förlänger sommarhalvåret tillsammans med den förlängda trädäcket omgiven av en tät avenbok. I anslutning till bostaden finns din egna parkeringsplats, som ingår i avgiften, samt ett isolerat förråd. Välkommen till Sjövallavägen 29 ett enkelt och underhållsfritt boende, mitt emellan två sjöar, med närhet till barnomsorg samt fina cykelvägar som smidigt tar dig till mataffärer och Växjö centrum.

 • Uteplats
Åldermansvägen 10, Bredvik, Växjö kommun

Åldermansvägen 10

Lägenhet
Bredvik, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 590 000 kr
112 m²
4 rum
7 200 kr/mån
23 125 kr/m²

Välkommen till ett fräscht och modernt parhus med lugnt och fint läge i Bredvik! Hög standard med fina design- och materialval, egen carport och uppfart med plats för två fordon, stensatt uteplats på framsidan med plats för café-set, trädäck på baksidan i ett härligt söderläge och rymliga gräsytor på trädgården. Fin detalj med en grind för enkel access när buskarna har vuxit till sig. I Bredvik bor du i barnvänliga miljöer med närhet till skola, grönområden, lek och bad, samt närhet till köpcentrum och anslutande vägar för den som enkelt vill ta sig till och från Växjö.

 • Uteplats
Anna Koskulls gata 3K, Välle broar, Växjö kommun

Anna Koskulls gata 3K

Lägenhet
Välle broar, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 600 000 kr
42 m²
2 rum
vån 5/5
2 803 kr/mån
38 095 kr/m²

Välkommen till Brf Trummens Strand 2 och en modern bostad med en inglasad balkong på 13.7 m² och sjön Trummen utanför dörren. Här bor du i en karaktärsfull byggnad och en lägenhet som erbjuder 42 fräscha kvadratmeter med en praktisk planlösning samt en ljus och luftig känsla. Trevlig utemiljö med parkområde, strandpromenad och lekplats samt all service på promenadavstånd. Garageplats 59 tillhör bostaden med en obligatorisk avgift om 800 kr/månaden. Går att hyra ut.

 • Balkong
 • Hiss
Vårvägen 4C, Centrum, Växjö kommun

Vårvägen 4C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 775 000 kr
87 m²
4 rum
vån 3/3
3 585 kr/mån
20 402 kr/m²

Välkommen till en välplanerad 4:a med låg månadsavgift, centralt läge och ett kort promenadavstånd till citypulsen. Här bor ni med ytterläge högst upp i huset med en solig inglasad västerbalkong och med utsikt över den gröna innergården. Hemtrevlig lägenhet med generösa ljusinflöden och en väldisponerad planlösning.

 • Plus
 • Balkong
Apotekare Reinholds väg 11E, Teleborg, Växjö kommun

Apotekare Reinholds väg 11E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 270 000 kr
53 m²
2 rum
vån 2/2
3 424 kr/mån
23 962 kr/m²

Här erbjuds du en kvadratsmart planlösning om 53 m² på natursköna Teleborg och med gångavstånd till Linnéuniversitetet. Modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet, vilket ger härliga umgängesytor. Från vardagsrummet har du utgången till den rymliga balkongen som är belägen i ett härligt sydväst läge. Praktiskt boende med tvättmaskin och torktumlare i badrummet, väl tilltagen klädkammare i sovrummet och en tillhörande parkeringsplats. Här bor man med närhet till naturen, all tänkbar samhällservice och med bra kommunikation till både Växjö city och Linnéuniversitetet.

 • Balkong
Bramstorp Tallborgen 1, Bramstorp, Växjö kommun

Bramstorp Tallborgen 1

Villa
Bramstorp, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 990 000 kr
135 + 145 m²
5 rum
1 115 m² tomt

Som sista hus på lugn återvändsgata i Bramstorp, mellan Växjö och Ingelstad, erbjuds nu en perfekt barnfamiljsvilla till försäljning. Varmt välkomna till Tallborgen 1, 1½-plans hus med inredd källare. Här finns det gott om utrymme för den stora familjen eller den växande familjen. Fyra sovrum är fördelat över två plan, härligt vardagsrum i vinkel med lyxig braskamin, fullutrustat kök, renoverat badrum samt ytterligare en toalett erbjuds här. Inglasat uterum och stenlagd baksida i soligt söderläge samt gott om gräsytor bidrar till social tillställningar, lek och egen odling. Här finns även möjlighet till uthyrning då källaren är inredd som en bostad med bl a. kök och bad. Fiber är installerat, bastu och gott om förvaring i källardel. Här bor du lättillgängligt och med kort bilavstånd till Växjö.

Gamla norrvägen 11A, Centrum, Växjö kommun
 • Budgivning pågår

Gamla norrvägen 11A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 390 000 kr
58 m²
2 rum
vån 3/3
3 539 kr/mån
23 966 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till denna väldisponerade lägenhet om 58 kvadrat på populära Norr! Bostaden har ett renoverat och rymligt vardagsrum, helkaklat badrum och tilltagen balkong i ett härligt västerläge med utsikt över föreningens gröna innergård. Här bor man i en stabil förening med närhet till Centrum och vardagsservice. Varmt välkomna på visning!

 • Balkong
Vintervägen 5A, Centrum, Växjö kommun

Vintervägen 5A

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 750 000 kr
69 m²
3 rum
vån 3/3
2 971 kr/mån
25 362 kr/m²

Välrenoverad 3:a med fint läge intill City. Lägenheten ligger högst upp i huset med vidsträckt utsikt i söderläge mot föreningens gröna innergård. Ljus lägenhet med fin planlösning och fönster i två väderstreck och inglasad balkong. Lägenheten är renoverad 2021 med nytt kök, nya parkettgolv, målning av alla rum, nya elinstallationer och smarta garderobslösningar. Låg månadsavgift i stabil förening med låg belåning.

 • Balkong
Trädgårdsgatan 24A, Söder, Växjö kommun

Trädgårdsgatan 24A

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 175 000 kr
69 m²
3 rum
vån 1/3
3 199 kr/mån
31 522 kr/m²

Välplanerad och tilltalande 3-rumslägenhet, attraktivt belägen på fina Söder och i skuldfri förening. Här bor man med närhet till i princip allt såsom citypulsen, natursköna Bokhultet, Strandbjörket samt stationsområdet. Bostaden är praktiskt belägen en trappa upp som erbjuder två rymliga sovrum med genomgående fina ytskikt, fullutrustat renoverat kök, ljust vardagsrum samt helkaklat badrum med golvvärme. I soligt söderläge finns även en trevlig balkong att njuta av. Gott om förvaring bakom skjutdörrar samt förråd respektive matkällare i bottenplan. Ett väldigt prisvärt boende med låg månadsavgift (3 199 kr) där endast el och bredband tillkommer. Välkommen på visning!

 • Balkong
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 390 000 kr
47 m²
2 rum
vån 15/19
3 992 kr/mån
29 574 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till det högsta bebodda våningsplanet i byggnaden. Du har härliga vyer i ett rakt söderläge från hela bostaden. Här bor du med skön hotellkänsla och granne med idrottsupplevelser i toppklass. Dessutom gångavstånd till både Grand Samarkand och Centrum. Här erbjuder vi en fräsch och väldisponerad tvårummare i modernt utförande med snygga materialval. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Snyggt badrum med lyxig golvvärme och ölandskalkstens golv. Utöver lägenheten kommer du även att kunna njuta av faciliteter som gym, spa och bastu. Gemensam terrass finns på 19:våningen samt restaurangen SKAI som erbjuder fantastiska vyer över Växjö. Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och lägenheten kan även köpas av juridisk person.

 • Hiss
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 290 000 kr
84 m²
3 rum
vån 7/19
5 501 kr/mån
27 262 kr/m²

Välkommen till 7:e våningen i ICON:s södra torn med en spännande planlösning och solljus i två väderstreck! Här bor du med skön hotellkänsla och granne med idrottsupplevelser i toppklass. Dessutom gångavstånd till både Grand Samarkand och Centrum. Här erbjuder vi en fräsch och väldisponerad trerummare i modernt utförande med snygga materialval. Vardagsrum med plats för både soffgrupp och matgrupp. Snyggt badrum med lyxig golvvärme och ölandskalkstens golv. Ett extra plus tack vare fönster i de olika väderstrecken är den härliga kvällssolen som skiner in genom lägenheten. Utöver lägenheten kommer du även att kunna njuta av faciliteter som gym, spa och bastu. Gemensam terrass finns på 19:våningen samt restaurangen SKAI som erbjuder fantastiska vyer över Växjö. Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och lägenheten kan även köpas av juridisk person.

 • Balkong
 • Hiss
Segerstadsvägen 34, Hovshaga, Växjö kommun

Segerstadsvägen 34

Lägenhet
Hovshaga, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
890 000 kr
41,5 m²
1 rum
vån 5/5
2 736 kr/mån
21 446 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till en rymlig 1:a på omtyckta Hovshaga. Lägenheten med perfekt läge på 5:a våningen (hiss finns) erbjuder kök med ljusinsläpp i österläge. Bra storlek på vardagsrummet som ger möjlighet till sovalkov, fönster i öster riktning som gör att lägenheten blir relativ sval på de varmare dagarna. Parkeringsplats finns att hyra samt fiber från Wexnet finns i fastigheten. Till bostaden ingår ett förråd lättillgängligt i vindsplanet (hiss finns). Här bor du i ett lugnt område och med gångavstånd till Hovshaga centrum, cykelavstånd till härliga Evedal samt goda bussförbindelser till bland annat Universitetet. HSB:s Brf Björksätra är en välskött förening med trygg ekonomi och här finns även kvartersgård med festlokal, övernattningsrum samt grovtvättstuga.

 • Hiss
Anna Koskulls gata 3F, Välle broar, Växjö kommun
 • Idag kl 17:00

Anna Koskulls gata 3F

Lägenhet
Välle broar, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 985 000 kr
74 m²
3 rum
vån 2/4
5 564 kr/mån
26 824 kr/m²

NYTT PRIS! Välkommen till Brf Trummens Strand och en ny, modern bostad med två balkonger (varav en inglasad och den andra en fransk balkong) och sjön Trummen utanför dörren. Här bor du i en karaktärsfull byggnad och en lägenhet som erbjuder 74 fräscha kvadratmeter med spännande planlösning samt en ljus och luftig känsla. Bilen ställer du tryggt i bottenplan och tar sedan enkelt hissen direkt upp till lägenheten. Trevlig utemiljö med parkområde, strandpromenad och lekplats samt all service på promenadavstånd.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Drottninggatan 1E, Söder, Växjö kommun

Drottninggatan 1E

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 849 000 kr
53 m²
2 rum
vån 6/6
3 489 kr/mån
34 887 kr/m²

Nytt lägre pris! Perfekt för dig som vill bo centralt och bekvämt! Superfin 2:a högst upp med ljusinsläpp från tre väderstreck och grym planlösning. Bostaden erbjuder modernt kök och öppet mot vardagsrum, väl tilltaget sovrum och helkaklat badrum med tvätthörna. Gott om förvaring erbjuds i den generösa klädkammaren. Fransk balkong i norrläge samt uteplats vid entrén och mot lugn innergård i söder. Till bostaden hör ett stort förråd och föreningen erbjuder även gemensam takterrass och övernattningsmöjligheter. Här har du hela centrums utbud såväl som härliga Växjösjön och Bokhultet på kort promenadavstånd. Varmt välkommen till Drottninggatan 1E en bostad som passar både ung som gammal!

 • Balkong
 • Hiss
Norrtullsgatan 12, Centrum, Växjö kommun

Norrtullsgatan 12

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 095 000 kr
85 m²
3 rum
vån 1/8
4 932 kr/mån
24 647 kr/m²

NYTT PRIS! Endast ett stenkast från Växjö centrum finner ni denna fantastiska, välplanerade trea med en rymlig, lättmöblerad balkong på ca 20 m² som nås från samtliga rum. De stora fönsterpartierna i bostaden ger ett underbar ljusinsläpp och i kombination med de vita väggarna och stilfulla tillval som exempelvis ett ljuslaserat trägolv, skapas en enhetlig och elegant atmosfär. Lägenheten erbjuder gott om utrymme för sociala ytor med ett vardagsrum som öppnar upp mot det praktiska och välutrustade köket. Här bor du inom gångavstånd till allt du behöver - stationen, stortorget, parker, restauranger, affärer och caféer!

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 37