Mäklare Johan Hammarström

Johan Hammarström

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bäckgatan 23C, Centrum, Växjö kommun

Bäckgatan 23C

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

1 775 000 kr

60 m²

2 rum

3 525 kr/mån

29 583 kr/m²

Supermysig 2:a högst upp i huset med vindsvånings-känsla. En mycket inbjudande bostad med renoverat kök och duschrum , vitlaserade enstaviga parkettgolv och västerbalkong med härlig utsikt. Ett tillfälle för dig som vill bo centralt med gångavstånd till allt.

  • Balkong
Majvägen 9, Danneborg, Växjö kommun
Majvägen 9, Danneborg, Växjö kommun, bild 2
Majvägen 9, Danneborg, Växjö kommun, bild 3

Majvägen 9

Villa
Danneborg, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

5 950 000 kr

284 m²

7 rum

871 m² tomt

Klassisk representationsvilla med fantastiska ytor, huset inrymmer bl a vardagsrum om ca 80 m² med två eldstäder, fyra sovrum samt totalrenoverad lägenhet om ca 53 m² som ger goda intäkter eller passar bra för egen verksamhet. Vackert läge med gräns och utsikt mot grönområde. Uterum i husets vinkel om ca 38 m² med skjutpartier mot altan med pool, spabad och bastu. Dubbelgarage. Fjärrvärme.

  • Premium
Syrenvägen 9, Öjaby, Växjö kommun

Syrenvägen 9

Villa
Öjaby, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

3 890 000 kr

178 m²

8 rum

794 m² tomt

Stor, härlig familjevilla i tre våningsplan som inrymmer bl a fem sovrum, fina sällskapsutrymmen samt bra källarvåning med gillestuga och uppskattade extrautrymmen. Ett flexibelt hus med stora möjligheter med fina förutsättningar för uthyrning, generationsboende eller egen verksamhet. Övre plan inrymmer lägenhet om ca 60 m², två rum med kök och nyrenoverat duschrum. Utmärkt läge på lugn återvändsgata med natur och skog som granne. Dubbelgarage, fjärrvärme och fiber.

Antons väg 11, Hov, Växjö kommun

Antons väg 11

Villa
Hov, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

4 190 000 kr

175 m²

5 rum

495 m² tomt

Längst in på Antons väg med skyddat och privat läge ligger detta 70-talshus med fasad i vacker puts. Arkitekt Tore Klarén fick uppdraget att utforma villorna på Antons väg. Huset längst in i kvarteret, med områdets bästa läge, flyttade han själv in i. De mörka 70-talsdetaljerna möter här ljusa ytor som tillsammans skapar sköna kontraster. Två topprenoverad duschrum med kakel, klinker och golvvärme. Öppen spis och kakelugn. Nytt tak på hus och garage. Skyddad tomt med gräns mot grönområde och fornminnesskyddade Hovs Kulle.

  • Plus
Norra Esplanaden 27 B, Centrum, Växjö kommun
  • Budgivning pågår

Norra Esplanaden 27 B

Lägenhet
Centrum, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

1 790 000 kr

62 m²

2 rum

3 162 kr/mån

28 871 kr/m²

Renoverad Citytvåa om 62 m² med härlig söderbalkong mot föreningens ljuvliga och tysta innergård. En härlig bostad med helkaklat duschrum, vardagsrum som rymmer både matsalsmöbel och soffa, samt kök med matplats för flertalet gäster. Lågt belånad förening och månadsavgift som inkluderar värme, vatten och bredband. Gästrum, garage och hobbyrum i föreningen.

  • Balkong
Kyrkogatan 6, Öster, Växjö kommun

Kyrkogatan 6

Villa
Öster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB

10 500 000 kr

275 m²

8 rum

1 465 m² tomt

Enastående vacker och unik fastighet med högt och skyddat läge på Öster intill Centrum. Huset består av 275 m², är uppfört 1929 och har tidstypiska detaljer bevarade såsom eldstäder, fiskbensparkett, rum i fil och vackra snickerier. Här bor eller verkar man i ett supercharmigt hus på idyllisk tomt med utsikt över Växjösjön. Fastigheten inrymmer idag kontor men passar även utmärkt som privatbostad. Härlig veranda och balkong samt inbjudande trädgårdstomt om 1.465 m², vackert inramad med granitstolpar och staket. Fristående garage. Säljes i första hand i aktiebolagsform.

Visar alla 6