Mäklare Tommie Lagerkvist

Tommie Lagerkvist

Om mig

Jag har jobbat med relationer och kundvård i 20 år! Mäklaryrket ger mig möjlighet att göra det jag är bäst på, att se andra människor och ta hand deras unika behov vid varje försäljning. För mig är det viktigast att du känner dig trygg genom hela processen. Låt mig hjälpa dig med din nästa bostadsaffär!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Rallarringen 8, Hovshaga, Växjö kommun
  • Sön 5 maj kl 12:30
Rallarringen 8, Hovshaga, Växjö kommun, bild 2
Rallarringen 8, Hovshaga, Växjö kommun, bild 3

Rallarringen 8

Villa
Hovshaga, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
4 695 000 kr
162 m²
6 rum
1 000 m² tomt

Bo i en mysig familjevilla på en återvändsgata i hjärtat av Hovshaga. Ni finns möjligheten att boka in sig på visning av en vit bostadspärla som både har ett stort fint inre men även ett välskött och grönskande yttre. Passar utmärkt till barnfamiljen då villan presenterar fyra generösa sovrum, ett stort kök med rymlig matplats och ett väl tilltaget vardagsrum som leder en ut till en inglasad uteplats där du möts av morgonsolen. Den insynsskyddade trädgården erbjuder planteringsmöjligheter, grill i uteköket eller för den badsugne finns både pool och SPAbad. Vi ses på Rallarringen 8, Välkomna!

  • Premium
  • Energieffektiv
Liedbergsgatan 41C, Väster, Växjö kommun

Liedbergsgatan 41C

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 950 000 kr
54,5 m²
2 rum
vån 2/3
1 971 kr/mån
35 780 kr/m²

Varmt välkomna till en bostadsrätt om 54,5 m² på attraktiva Liedbergsgatan! Väl underhållen och vackert renoverad med ljusa ekparkettgolv och matchande sandfärgade väggar. Strilrent och inbjudande vinkelkök från Kvik med högkvalitativa vitvaror från Siemens. Föreningen, som etablerades redan 1957, har en imponerande ekonomisk stabilitet och är helt skuldfri. Detta innebär att som boende kan du dra nytta av en låg månadsavgift där mycket ingår och även känna dig trygg i din boendesituation. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 2
Storgatan 82B, Väster, Växjö kommun, bild 3

Storgatan 82B

Lägenhet
Väster, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
1 500 000 kr
42 m²
2 rum
vån 9/19
3 726 kr/mån
35 714 kr/m²

Nu finns möjligheten att förvärva en läcker bostadsrätt i ICON på våning 9 med alla de bekvämligheter som erbjuds i denna unika förening. En mysig bostad med lyxig hotellkänsla vars materialval och interiör är av hög klass. Som boende har man tillgång till ett fullutrustat gym och en SPA-avdelning med badmöjligheter inne samt utomhus. Runt knuten finns både shopping på Grand Samarkand, idrott för både utövaren samt åskådaren och Växjö centrum på kort avstånd. Föreningen tillämpar fri andrahandsuthyrning och godkänner juridiska personer att förvärva bostadsrätt. Välkomna på visning!

  • Premium
  • Hiss
Vallanäsvägen 18, Vallen, Växjö kommun

Vallanäsvägen 18

Lägenhet
Vallen, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
3 395 000 kr
114,8 + 4 m²
5 rum
vån 1/2
4 995 kr/mån
29 573 kr/m²

Nu finns det fyra bostadsrätter kvar (2 är reserverade i dagsläget) med bästa läge på Lilla Vallen – mellan sjöarna och nära Centrum. Radhus i två plan med öppna ytor och ljusa rum. Materialen är valda med omsorg, med kök från Marbodal, vitvaror från Cylinda och tidlöst kakel och klinker i badrummen. Smart och praktisk planlösning med tre rum i olika storlekar på övervåningen. Bostäderna är placerade på återvändsgata granne med Naturreservatet Bokhultet och Södra Bergundasjön med närhet till service. Till varje lägenhet finns två parkeringsplatser nära entrén, och på altandäcket i västerläge njuter du av soliga sommarkvällar.

  • Nyproduktion
  • Uteplats
Södra Järnvägsgatan 4R, Söder, Växjö kommun

Södra Järnvägsgatan 4R

Lägenhet
Söder, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
2 990 000 kr
95 m²
4 rum
vån 2/4
4 953 kr/mån
31 474 kr/m²

Möjlighet mitt i city! Välkommen till din drömbostad mitt i centrala Växjö! Denna fantastiska bostadsrätt på 95 kvadratmeter erbjuder en unik kombination av modern komfort och bekvämlighet, allt i ett av stadens mest eftertraktade områden. Andas in stadens härliga puls via bostadens dubbla balkonger som möter morgon och kvällssolen. Ett stenkast från bostaden finner man ett levande city med välrenommerade restauranger och bra shopping men även Växjösjön och Bokhultet med dess härliga promenadstråk. Välkomna!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Axel Ohlssons Gata 17E, Teleborg, Växjö kommun

Axel Ohlssons Gata 17E

Lägenhet
Teleborg, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
995 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2/2
2 105 kr/mån
32 097 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem! En pärla till bostadsrätt som erbjuder en kombination av komfort, praktiskt boende och närhet till det pulserande campuslivet! Denna bostadsrätt om 31 kvadratmeter är optimalt utformad för att skapa en trivsam atmosfär. Perfekt för dig som söker det lilla extra med låg avgift och en smart planlösning. Du erbjuds inte bara ett bra läge utan också en låg månadsavgift, vilket gör det till ett kostnadseffektivt och ekonomiskt val för den smarta köparen. Ge dig själv privilegiet att bo i denna välplanerade och moderna bostadsrätt och upplev den perfekta balansen mellan studier, arbete och fritid i din nya bostad på Telestad!

  • Plus
  • Balkong
Fyllerydsvägen 46C, Sandsbro, Växjö kommun

Fyllerydsvägen 46C

Lägenhet
Sandsbro, Växjö kommun
Mäklare Bergstrand AB
950 000 kr
40,5 m²
1 rum
vån 2/2
2 611 kr/mån
23 457 kr/m²

Välkommen till en charmig bostadsrätt i lugna Sandsbro! Här erbjuds en bra planlösning för flexibel möblering i vardagsrumsdelen. Njut av ett nyrenoverat badrum och en generös hall med gott om förvaring. Köket är rymligt och perfekt för både matlagning och måltider. HSB BRF Sjöbol garanterar trygghet och stabilitet med låg avgift inklusive värme och vatten. Föreningen erbjuder vackra grönområden, bastu, bibliotek och gym. Utomhus finns lekplats, grillplatser och kolonilotter för gröna fingrar. Upptäck lugnet i Sandsbro med närhet till naturupplevelser i Fyllerydsskogen och golf på Glasrikets golfbana. Handelsplats Norremark i närheten har allt från matbutiker till padelbanor, och Växjö centrum nås smidigt med utmärkta bussförbindelser. Varmt välkommen på visning och upplev det bästa av boende i Sandsbro!

Visar alla 7