Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarpersonlighet

Guldhemmet 2023

Mäklare Karin Svensson

Karin Svensson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Yngve Östbergs väg 10, Simrishamn - Gamla stan, Simrishamns kommun

Yngve Östbergs väg 10

Övrigt
Simrishamn - Gamla stan, Simrishamns kommun
Mäklargården
5 500 000 kr
188 m²
742 m² tomt

Ett vackert och ståtligt litet hyreshus anno 1912. Idag inryms tre lägenheter i huset; 2 st 2:or på vardera sida om den magnifika gatuentrén, ljusa och med rymd samt 1 st 4:a som spänner över hela övre plan. 4:an och en av 2:orna är lediga och kan disponeras av köparen. Fasaden av handslagen tegel, det runda trapphuset, de fina flaggfönstren tillverkade av ägaren själv, ger karaktär och charm. Så även trägolv, spegeldörrar och murad öppen spis. En gammeldags, skyddad trädgård med buskar, fruktträd och massor av vackra blommor i regnbågens alla färger. Alltid är det något som blommar. Prunkande och lite vild. Dessutom med trevligt läge mitt i den kanske mest attraktiva delen av Simrishamn - Gamla stan! I ett kvarter med stans förtjänster och puls runt hörnet. Brunnsparken och stadskärnan med dess goda service finns bara några minuter bort. Kort promenad är det även till småbåtshamnen, vår solgula sandstrand, ett dopp i havet och vår vackra Lilleskog och Åbackarna. Ja, det mesta finns runt knuten - i Simrishamn är det nära till allt! Den vilsamma vyn över vår vackra kyrka får du på köpet. Carport, brygghus inrett till mysigt sommarrum med tegelgolv och kamin, redskapsförråd samt växthus.

 • Uteplats
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun, bild 2
Gärsnäsvägen 96, Tågarp, Simrishamns kommun, bild 3

Gärsnäsvägen 96

Radhus
Tågarp, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 595 000 kr
110 + 21 m²
3 rum
559 m² tomt

Parhuset i skånelängan från slutet av 1800-talet har genomgått en nästintill total omvandling och är så gott som nytt - det är bara att flytta in! För den lilla familjen. För året runt eller fritid. Trivsam och personligt inredd bostad med öppen planlösning. Klinkergolv, putsade innerväggar, helkaklat duschrum, kök inbyggt med tegel, bänkskivor i betong. Det generösa trädäcket i väster/norr bjuder på vilsamma vyer över det österlenska landskapet. Hur fint är det inte när rapsen står i full blom! Dubbelgarage är ett plus. Lantligt läge längs elvan, mitt emellan Gärsnäs och Tommarp.

 • Premium
 • Uteplats
Ekegatan 32, Simrislund, Simrishamns kommun

Ekegatan 32

Radhus
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården
795 000 kr
105,7 m²
4 rum
6 582 kr/mån
7 521 kr/m²

VISAS LÖRDAGEN DEN 15/6. Som ett eget litet radhus. Trevligt planerad bostadsrätt i 1,5 plan med kök med matplats, vardagsrum med burspråk och utgång till trädgården i solläge på entréplanet samt tre sovrum uppe. Bekvämt med bad/dusch på båda plan. Plus med hörntomt och tvättstuga med fönsterdörr och utgång till trädgården. Trevlig gemensam innergård med trädäck och lekplats. Nära till förskola/skola och cykel- och gångvägar som smidigt tar dig till centrum på bara några minuter. Lägenheten är i behov av uppfräschning/renovering.

 • Uteplats
Backgatan 23G, 3 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Backgatan 23G, 3 vån

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
795 000 kr
61 m²
2 rum
vån 3/3
3 417 kr/mån
13 033 kr/m²

Trivsam tvåa på tredje våningen med balkong i västerläge, här njuter du av solen eftermiddag och kväll. I horisonten syns backarna mot Gröstorp. Kök med matplats och utgång till balkongen, kaklat duschrum, ljust vardagsrum med fint parkettgolv samt sovrum med trägolv. Välskött och populär förening granne med vackra och lummiga Jonebergsparken och ankedammen. Över gatan finns bl a förskola/skola, sporthall och badhus. På kort promenad nås mataffär, apotek och sjukhus. Nära även till stans centrum och goda utbud av service, hamn, strand & hav samt buss- och tågstation. Ett plus är den rimliga avgiften, dessutom ingår värmen!

 • Plus
 • Balkong
Bergstrands Väg 2A, 1 vån, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun

Bergstrands Väg 2A, 1 vån

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
675 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 1/3
4 653 kr/mån
11 538 kr/m²

VISAS TORSDAGEN DEN 20/6. Ljus och trivsam tvåa på första våningen, det är bara en halv trappa upp. Genomgående planlösning ger vyer ut i både norr och söder. Vardagsrum med välbevarat parkettgolv i original, i kök och sovrum är parkettgolven nya. Ombonat kök och matplats med fondvägg i vilsamt grönt. Sovrum med klädkammare och väggar målade i en varm grå ton. Härifrån utgång till härlig inglasad balkong med trätrallsgolv; känns nästan som ett "extra rum". Fin utsikt över föreningens välskötta grönytor och uteplatser. Kort promenad till mataffär, apotek, sjukhus, simhall och förskola/skola. Till stans centrum med god service och hamnen är det endast en dryg kilometer. Ett plus med varmhyra samt att både kabel-tv och bredbandsavgift också ingår!

 • Balkong
Backgatan 23B, 2 vån, Simrishamn - Jonebergsparken, Simrishamns kommun

Backgatan 23B, 2 vån

Lägenhet
Simrishamn - Jonebergsparken, Simrishamns kommun
Mäklargården
1 150 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2/3
3 473 kr/mån
19 492 kr/m²

Smakfullt renoverad lägenhet med genomgående planlösning, du ser både öster- och västerut; det uppskattas av många! En lägenhet som ger en fin känsla, välkomnande och inbjudande, det känns direkt du kommer in i den rymliga hallen. Det är bara till att flytta rakt in, börja leva och bo. Snyggt kök med fräck inredning. Kaklat duschrum. Ljust vardagsrum med parkett samt sobert sovrum med utgång till balkong. Vacker utsikt över den grönskande Jonebergsparken. Vilsamt med ankedammens porlande i bakgrunden. Föreningen är stabil och fastigheten är väl omhändertagen. Ett extra plus är den rimliga månadskostnaden, inkl värme. Centrum, hamn, strand, hav och buss- och tågstation finns på promenadavstånd; härifrån är det nära till allt!

 • Balkong
Höstgatan 19, Simrislund, Simrishamns kommun

Höstgatan 19

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 795 000 kr
126 m²
4 rum
630 m² tomt

VISAS MÅNDAGEN DEN 27/5. Trevlig familjevilla i lugnt kvarter i populära Simrislund. På entréplan finns sovrum, badrum, kök med matplats samt stort, ljust sällskapsrum med täljstenskamin. Utgång till härligt trädäck i bästa solläge. Bostadens ovanvåning är precis renoverad, mycket smakfullt, med två stora sovrum, ett med havsutsikt, samt splitternytt, snyggt och rymligt duschrum! Ett stort plus är att taket är bytt, även fönster, dörrar, gavelspetsar och garagets panel samt port. Runt hörnet finns grönytor och cykelvägar, fin lekplats, förskola, skola och fritids. Havet med sköna promenader nås på gångavstånd. Till Stortorget i stans centrum och all dess goda utbud är det bara ett par kilometer.

 • Plus
Peder Mörcks väg 9, Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun

Peder Mörcks väg 9

Villa
Centrala Simrishamn, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 295 000 kr
108 + 82 m²
4 rum
656 m² tomt

Enplanshus med källare gediget byggt 1939 av byggmästare Harry Håkansson. Ett nätt hus för den lilla familjen med två sovrum, arbetskök, matrum samt ljust och vackert sällskapsrum i etage där den öppna spisen fungerar som avdelare och marmorskivan ovanpå blir en perfekt plats för buffén. Från vardagsrummet utgång till skön och skyddad uteplats i solläge. Ölandssten som sig bör i ett hus från 30-talet. Precis som fiskbensmönstrad parkett; fint! Tiden är dock mogen för en modernisering, eller renovering. Fjärrvärme och fiber finns. Och två garage; ett i källaren samt ett friliggande. Uppfart med plats för flera bilar - inte illa för ett hus mitt i stan. Trädgården är uppväxt och omsluten av plank och grönska. Läget är centralt och du når både sjukhuset, stationen och stans centrum med all god service på bara 5 minuters promenad.

Gärsnäsvägen 126, Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun

Gärsnäsvägen 126

Villa
Strax utanför Gärsnäs, Simrishamns kommun
Mäklargården
1 995 000 kr
96 + 76 m²
4 rum
2 644 m² tomt

Liten avstyckad gård med bostad och ekonomibyggnad i vacker tegel, båda byggda på 20-talet! Fritt och lantligt läge, samtidigt väldigt nära till all god service Gärsnäs har att erbjuda. Dessutom finns bra kommunikationer såväl med tåg som buss, både österut till Simrishamn och västerut till Malmö/Lund och vidare till Köpenhamn. Hemtrevlig och ombonad bostad med finrum, tv-rum, kök med matplats och duschrum på entréplan och två sovrum samt toalett uppe. Vissa äldre detaljer som trägolv, spegeldörrar och gamla dörr- och golvfoder är bevarade. Uppvuxen och lummig trädgård omsluten av häckar som skyddar mot vägen. På markbiten finns möjlighet att odla! Garage finns samt gedigen ekonomibyggnad, ca 187 kvm, med stall, loge och förråd - perfekt för dig som behöver extra utrymme eller vill ha någon form av verksamhet?

Gamla Grevlundavägen 34 och 36, Grevlunda, Simrishamns kommun

Gamla Grevlundavägen 34 och 36

Tomt
Grevlunda, Simrishamns kommun
Mäklargården
850 000 kr
2 555 m² tomt

Drömmer du om att bygga ett nytt eget hus och få det nästan precis som du önskar? Här har du möjlighet att förverkliga din dröm; två tomter, 1 396 kvm resp 1 159 kvm, är till salu i populära Grevlunda backar, strax söder om byn Vitaby. Naturskönt och högt belägna i ett kuperat landskap och med vacker utsikt över dalgången och upp mot Bästelkille Backar. I horisonten, lite norrpå, kan också en glimt av havet förnimmas. Fina pilträd finns på tomten. Vacker natur har du runtom dig. Närmaste byn är Vitaby, dit är det knappa 2 km. God service finns i både St Olof och Kivik, ca 5-7 km. Inom det avståndet når du också havet och Vitemöllas kritvita sandstrand.

Marknadsvägen 2, Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun

Marknadsvägen 2

Villa
Vitemölla - på höjden, Simrishamns kommun
Mäklargården
4 500 000 kr
122 + 65 m²
4 rum
1 153 m² tomt

VISAS SÖNDAGEN DEN 14/7. 30-talsvillan ligger på övre kanten av ett av Österlens vackraste fiskelägen. Fin utsikt över Östersjön med milsvida sandstränder och över kuperat landskap med ängar och skogar - från soluppgång över havet till solnedgång bakom det böljande landskapet i väster. En komfortabel villa som passar såväl för fritid som året runt boende. Lummig trädgård på hörntomt omsluten av tallar och buskar och inhägnad med nät. Närmaste större ort med service är Kivik som bjuder skola, äldreboende, affärer, kaféer, restauranger mm och finns på bekvämt gångavstånd längs Tittutvägen vid strandkanten. Fastigheten säljes med friskrivningsklausul!

Höstgatan 8, Simrislund, Simrishamns kommun

Höstgatan 8

Villa
Simrislund, Simrishamns kommun
Mäklargården
2 895 000 kr
95 + 95 m²
4 rum
660 m² tomt

VISAS MÅNDAGEN DEN 27/5. Ombonad, ljus och trevlig familjevilla i ett plan med källare. Öppen sällskapsyta med vardagsrum, matplats och nytt fint arbetskök i ett. Via matplatsen nås trädäck och insynsskyddad trädgård i söder/västerläge. Under senare år har även fönster, elcentral, garageport och gavlar bl a bytts. Allmän uppfräschning av ytskikten likaså. Källarens gillestuga och generösa sovrum passar fint för både ungdomshäng, övernattande gäster som för hemmakontor. Populärt och lugnt kvarter ett stenkast från Simrislundsskolan. En glimt av havet får du på köpet.

Bergstrands Väg 1B, Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
 • Budgivning pågår

Bergstrands Väg 1B

Lägenhet
Simrishamn - väster, Simrishamns kommun
Mäklargården
695 000 kr
58,5 m²
2 rum
vån 3/3
4 694 kr/mån
11 880 kr/m²

Ljus och trivsam tvåa, på tredje våningen, med fin utsikt! Smakfullt renoverad med fräscht helkaklat duschrum, ombonat kök med nyare luckor, ljusa, varma färger och fina trägolv. Mysig, inglasad balkong i härligt sydostläge; vilsam vy över föreningens välskötta grönytor och uteplatser. Stans centrum och hamnen är bara en skön promenad på en dryg kilometer bort. Stor välsorterad mataffär, apotek, sjukhus, skola/förskola och simhall finns på närmare håll.

 • Plus
 • Balkong
Lilla Rådmansgatan 2, Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun

Lilla Rådmansgatan 2

Övrigt
Simrishamn - Centrum, Simrishamns kommun
Mäklargården
14 500 000 kr

Vacker och välskött hyresfastighet i bra skick. Mitt i stadens kärna och bara ett stenkast från Stortorget. Samtidigt med lugnt läge i Gamla stan. Husets södergavel med bra skyltmöjligheter vetter mot torget och syns bra därifrån. Idag är fastigheten fullt uthyrd som kontor. I detaljplanen står att läsa att det i huvudsak ska vara bostadsändamål men även handel och hantverk kan godkännas på fastigheten.

 • Balkong
 • Uteplats
 • Hiss

Visar alla 14