Mäklare Erik Persson

Erik Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snevringevägen 68, Nära centrum, Hallstahammars kommun

Snevringevägen 68

Lägenhet
Nära centrum, Hallstahammars kommun
390 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5
5 323 kr/mån
6 500 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med stor potential. På femte våningen har man bra utsikt. Lugnt och fint område med en stabil förening. Närhet till både affärer, restauranger och utomhusbad (Skantzö camping).

Vinkelgatan 15, Nära centrum, Arboga kommun

Vinkelgatan 15

Villa
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
1 900 000 kr
100 + 100 m²
5 rum
642 m² tomt

Här har man chans att förvärva en villa på ett bra område i Arboga. Villa ligger på en hörntomt och har cykelavstånd till det mesta i Arboga så som matvarubutiker, badplats och mycket annat. Här finns också källare så det är gott om möjligheter till flera sovrum och ett garage som man kan ha sin bil i under dom kalla månaderna.

Holmen 21, Holmen, Skinnskattebergs kommun

Holmen 21

Villa
Holmen, Skinnskattebergs kommun
1 400 000 kr
134 + 16 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till Holmen 21 med 1,5 plans villa med en mysig fastighet som erbjuder ett lugn intill naturen. Mysig bostad med bra planlösning och eldstäder som man kan mysa framför när hösten kommer. Varmgarage som är i samma byggnad som huvudhuset. Fastigheten ligger belägen mellan Lillsvan och Långsvan med en kort biltur så kommer man till vattnet. Välkommen på visning !

Sadelgatan 63, Hästhagen, Köpings kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Sadelgatan 63

Villa
Hästhagen, Köpings kommun
1 600 000 kr
123 + 29 m²
6 rum
482 m² tomt

Välkommen att förvärva denna fina villa i Köping på ett lugnt och fint område med närhet till E18. Villan har en smart planlösning och känslan av större än vad det är infinner sig snabbt när man stiger in. Det finns även ett garage som du kan ha bilen i när vintern närmar sig. Barnvänligt område med en lekpark nära med stora gräsytor. Närhet till matvaruhandel och detaljhandel samt skolor.

Munkgatan 9, Nära centrum, Arboga kommun

Munkgatan 9

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 414 kr/mån
5 673 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på plan 4 med fin utsikt över Brattbergets trädtoppar från den inglasade balkongen och lägenhetens vardagsrum. Lägenheten upplevs väldigt rymlig och mysig smarta och praktiska lösningar som stor garderob i hallen för kläder och en garderobslänga i sovrummet. Köket har även lite extra som vattendispenser och ismaskin. Till centrumkärnan är det bara några minuters promenadväg och där finns matvaruaffärer, butiker, restauranger, vårdcentral mm. I Arboga finns också järnvägsstation så du kan ta tåget till städer såsom Örebro, Eskilstuna, Västerås, Stockholm mm.

  • Balkong

Visar alla 5