Mäklare Erik Persson

Erik Persson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Snevringevägen 68, Nära centrum, Hallstahammars kommun

Snevringevägen 68

Lägenhet
Nära centrum, Hallstahammars kommun
360 000 kr
60 m²
2 rum
vån 5
5 063 kr/mån
6 000 kr/m²

Ljus och välplanerad lägenhet med stor potential och hiss upp till lägenheten. På femte våningen har man fantastisk utsikt över Hallstahammar. Lugnt och fint område med en stabil förening. Närhet till både affärer, restauranger och utomhusbad (Skantzö camping).

  • Hiss
Holmen 21, Holmen, Skinnskattebergs kommun

Holmen 21

Villa
Holmen, Skinnskattebergs kommun
1 400 000 kr
134 + 16 m²
6 rum
2 716 m² tomt

Välkommen till Holmen 21 med 1,5 plans villa med en mysig fastighet som erbjuder ett lugn intill naturen. Mysig bostad med bra planlösning och eldstäder som man kan mysa framför när hösten kommer. Varmgarage som är i samma byggnad som huvudhuset. Fastigheten ligger belägen mellan Lillsvan och Långsvan med en kort biltur så kommer man till vattnet. Välkommen på visning !

Munkgatan 9, Nära centrum, Arboga kommun

Munkgatan 9

Lägenhet
Nära centrum, Arboga kommun
Mäklarhuset Arboga
295 000 kr
52 m²
2 rum
vån 4/4
3 414 kr/mån
5 673 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet på plan 4 med fin utsikt över Brattbergets trädtoppar från den inglasade balkongen och lägenhetens vardagsrum. Lägenheten upplevs väldigt rymlig och mysig smarta och praktiska lösningar som stor garderob i hallen för kläder och en garderobslänga i sovrummet. Köket har även lite extra som vattendispenser och ismaskin. Till centrumkärnan är det bara några minuters promenadväg och där finns matvaruaffärer, butiker, restauranger, vårdcentral mm. I Arboga finns också järnvägsstation så du kan ta tåget till städer såsom Örebro, Eskilstuna, Västerås, Stockholm mm.

  • Balkong

Visar alla 3