Mäklare Susanna Björkstrand

Susanna Björkstrand

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tallstigen 3, Järpen, Åre kommun

Tallstigen 3

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
775 000 kr
516 m² tomt

Mitt i centrala Järpen finns denna intressanta fastighet med potential att forma till det man önskar. Byggnaden är på ca 115 kvm med stora fönsterpartier och öppna ytor. I dagsläget är den inredd som restaurang med bra fläktsystem, plats för flera sittande gäster, stor uteplats, bardisk, kök, gästtoalett och personalutrymmen . Istället för restaurang skulle fastigheten kunna omvandlas till kontorslokal eller varför inte en privatbostad med närhet till allt Järpen har att erbjuda? Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränsen här. Gångavstånd från fastigheten finner du bland annat matbutiker, restauranger, caféer, butiker, tågstation, skola och gymnasium. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Skogvaktarvägen 11, Bratteggens fritidsby, Åre kommun

Skogvaktarvägen 11

Tomt
Bratteggens fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
450 000 kr
1 297 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva hörntomt på Skogvaktarvägen med ett mycket bra läge högt upp med utsikt mot Åreskutan & Kallsjön alldeles intill pulkabacke och grillplats. Anslutningskostnader för V/A och el är betald och finns vid tomtgräns. Samfällighetsavgiften ligger på 4 090:-/år för obebyggd tomt och 9 500:-/år för bebyggd tomt för fritidsboende och 12 730:-/år för permanentboende. I samfällighetsavgiften ingår V/A, renhållning, underhåll, vägavgift, snöröjning och slyröjning väg. Byggrätt enligt planbestämmelse: Fristående hus. Högst 1 våning, vind får ej inredas. Huvudbyggnad jämte uthus får ej uppta större sammanlagd byggnadsyta än 110 kvm. Uthus eller annan gårdsbyggnad får ej uppta större sammanlagd yta än 30 kvm. Byggnad får ej uppföras till större höjd än 3,5 meter. Tak får ges en lutning mot horisontalplanet av högst 30 grader. Här har du tillgång till naturen direkt utanför dörren med vandring/turskidåkning/skoteråkning. Åre skidsystem ligger endast 30 min bort och du har även fint fiske i Kallsjön, sommar- som vintertid. 10 minuter till Järpen som har den service du kan behöva med mataffärer, Apotek, vårdcentral, systembolag, bygghandel samt tågstation. Besök gärna Bratteggens fritidsbys hemsida, länk finns under fliken dokument.

Egen Lokal 20, Järpen, Åre kommun

Egen Lokal 20

Övrigt
Järpen, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 299 000 kr

Efter ett lyckat och slutfört projekt i Östersund är vi glada att kunna informera att Egenlokal nu kommer placera sitt koncept med friköpta industrilokaler även i Järpen, Åre kommun. På Fabriksvägen i Järpen kommer Egenlokal att uppföra en huskropp med tjugotvå (22) lokaler om ca 6 x 10 meter där varje lokal är en friköpt fastighet som du själv äger. Detta är en perfekt möjlighet för dig som söker plats för hobbyverksamheten, företaget eller förvaring av föremål så som bilar, båtar och skotrar. Slipp dyra hyreskostnader – ta tillfället i akt och bli ägare av din egna lokal! Att äga sin lokal ger dig som företagare eller privatperson möjligheten att sänka månadskostnaden rejält jämfört med att hyra en liknande lokal samtidigt som du själv bestämmer hur du vill inreda och förädla lokalen: För egen verksamhet? Förvaring? Hyra ut? Sälja den vidare? Det är din egen fastighet – du bestämmer. Pris för standardenhet: 1 299 000 kr Pris för gavelenhet: 1 499 000 kr Priserna är inkl. moms. Moms på entreprenad är avdragsgill för momspliktiga verksamheter. Förväntat tillträde: Kvartal 3, 2025 Varje fastighet är ca 60 kvm. I grundutförandet är varje lokal ca 60 kvm men önskas ytterligare yta finns möjlighet till tillval av entresolplan på ca 25 kvm. Fastigheten har en generös takhöjd på ca 5,5 meter vid nock och ca 4,5 meter vid port. Varje lokal har en vikport om ca 4,2 x 4 meter (bredd x höjd) med fönster för bra ljusinsläpp och en gångdörr i ett av vikbladen. Kommunalt V/A finns framdraget till varje fastighet vilket möjliggör installation av b la handfat, toalett och pentry som så önskas. I varje lokal finns det även en elcentral uppsäkrad till 16A samt en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Fastigheterna är anpassade för många användningsområden där egentligen bara fantasin sätter gränser. Behöver man större ytor så går det givetvis att köpa två eller flera lokaler utan innerväggar eller på egen hand efter tillträdet placera en dörr emellan. Här kan företaget exempelvis bedriva produktion, kontor eller lagerverksamhet. Privatpersoner kan med fördel köpa en lokal och använda den som hobbylokal eller förvaring för bilar, båtar och skotrar mm. Naturligtvis kan flera personer gå ihop och köpa sin lokal tillsammans. Som köpare är din fastighet en del av en på tillträdesdagen redan bildad samfällighetsförening där samtliga fastighetsägare ingår. Till samfälligheten betalar varje fastighetsägare en avgift varje månad som innefattar bland annat kostnaden för V/A, fastighetsförsäkring, yttre skötsel, ekonomisk förvaltning av gemensamhetsanläggningen samt service för oljeavskiljare. Kostnad för samfälligheten är ca 500 kronor exkl moms per månad. Hör av dig till oss med en intresseanmälan, bokning och eventuella frågor. Susanna Björkstrand [email protected] 0706-77 04 57 Kajsa Lindmark [email protected] 0722- 25 68 60 På https://www.egenlokal.se/projekt/jarpen finns ytterligare information.

  • Nyproduktion
Bratteggen Lunnarvägen 7, Bratteggens fritidsby, Åre kommun

Bratteggen Lunnarvägen 7

Fritidshus
Bratteggens fritidsby, Åre kommun
Mäklarhuset Åre
1 750 000 kr
50 m²
3 rum
1 223 m² tomt

Välkommen till Bratteggens fritidsby och dessa nybyggda Attefallsstugor i högt läge på Lunnarvägen. Stuga 1 är uppförd 2018 och är inredd med kaklat badrum med dusch, wc och handfat. Kök och matplats med värmande braskamin. Sovrum och sovloft. Panoramafönster med utsikt över fjällen och Åreskutan, trägolv och högt i tak. Stuga 2 är uppförd och färdigställd 2023 och har idag ett enda stort rum och här är möjligheterna många. Även här stora panoramafönster med härlig utsikt. Stugorna binds samman av en stor altan. Boarean i vardera stuga är 25 m². 25 min med bil till Åre Björnens skidområde! Bratteggens Fritidsområde är ett trivsamt stugområde på andra sidan Åreskutan och Kallsjön, ca 1 mil nordväst om Järpen och 3 mil från Åre. Tur-och skoterspår finns att avnjuta i anslutning till området samt pulkabacke med grillplats. Varmt välkommen på visning.

Visar alla 4