Mäklarhuset Åsa

Mäklarhuset Åsa

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Åsa Villaväg 34j, Åsa -Centrum, Kungsbacka kommun

Åsa Villaväg 34j

Lägenhet
Åsa -Centrum, Kungsbacka kommun
2 995 000 kr
73 m²
3 rum
vån 2/2
4 451 kr/mån
41 027 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och fräscha lägenhet med ett högt läge i Åsa centrum! Här bor du bara några minuter från salta bad vid havet och sköna stunder i den närliggande naturen. Denna moderna bostad erbjuder en trevlig balkong med många soltimmar, en perfekt plats för avkoppling hemma. Med en yta på 73 kvadratmeter erbjuder lägenheten bra med utrymme för både vardagsliv och sociala aktiviteter med vänner. Föreningen har en stabil ekonomi, vilket ger dig trygghet och möjlighet att bo centralt utan bekymmer. Här har du också närhet till täta kommunikationer, vilket gör det enkelt för dig som pendlar norrut/söderut. Med sin moderna utrustning erbjuder denna bostadsrätt allt du behöver för att trivas. Perfekt som ett första boende tillsammans eller för den lilla familjen! Vänta inte med att upptäcka fördelarna med att bo centralt i Åsa. Välkommen på visning!

Näsbokrokvägen 95, Åsa - Näsbokrok, Kungsbacka kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Näsbokrokvägen 95

Villa
Åsa - Näsbokrok, Kungsbacka kommun
4 195 000 kr
175 m²
5 rum
970 m² tomt

Välkommen till denna unika plats i Åsa, belägen i ett lugnt och tryggt område vid havet. Med närheten till mysiga promenadstråk och ett vackert naturreservat erbjuder detta hem en naturnära livsstil som är svår att hitta någon annanstans. Fastigheten har ett stort renoveringsbehov, vilket ger dig möjligheten att skapa ditt drömhem precis som du vill ha det. Här finns gott om utrymme med sina generösa 150 kvadratmeter, perfekt för en familj eller för dig som söker extra yta för dina semesterdrömmar. Detta hus är beläget i en privat och avskild atmosfär. Trädgården omgärdas delvis av vacker gärdsgård, angränsande till magisk natur. Här finns alla möjligheter till egna odlingar och diverse planteringar, men även gräsyta för lek och spring med barnen. Njut av den fantastiska havsutsikten som detta hem har att erbjuda, och låt dig inspireras av naturens skönhet varje dag. Med närheten till havet kan du enkelt ta dig ner till salta och uppfriskande simturer eller en avkopplande promenad längs havskanten. Detta hem är verkligen något alldeles extra med sitt mycket unika läge. Ta chansen att skapa ditt drömboende i denna idylliska miljö och upplev den rofyllda atmosfären som bara havet kan erbjuda. Välkommen till ditt nya naturnära paradis i Åsa!

  • Plus
Hästabäcksvägen 11, Rya - Centrum, Kungsbacka kommun

Hästabäcksvägen 11

Villa
Rya - Centrum, Kungsbacka kommun
5 895 000 kr
185 m²
5 rum
1 014 m² tomt

Välkommen till Hästabäcksvägen 11! Detta hem passar för dig och din familj som söker ett havsnära och bekvämt boende i ett klassiskt villaområde. Här erbjuds ett ljust hem i ett plan om 185 välplanerade kvadratmeter med tre-fyra möjliga sovrum, ett modernt kök (2023) med en härlig matplats och i anslutning ett skönt vardagsrum med eldstad. Här har man också möjlighet att njuta av den sköna solnedgången på altanen som angränsar till ett mindre grönområde som ger en härlig och öppen känsla! Här finns också gräsyta med plats för både lek i studsmatta och en sandlåda. På Hästabäcksvägen 11 bor man på en lugn gata i ett trivsamt område i centrala Frillesås. På ett stenkast avstånd nås salta bad och en kortare promenad tar oss till Frillesås centrum för både service, skola (F-9), vårdcentral och täta kommunikationer. Välkomna på visning!

Förlandavägen 808, Fjärås - Förlanda, Kungsbacka kommun

Förlandavägen 808

Villa
Fjärås - Förlanda, Kungsbacka kommun
4 250 000 kr
95 + 60 m²
3 rum
1 334 m² tomt

Nu finns chansen till två nyproducerade och bekväma boenden på landsbygden i Förlanda! Husen är av husmodellen Villa Kalmar, vilken är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller. Idag erbjuder boendet ett färdigt entréplan om 95 kvm med 3-4 rum och kök och en genomgående hög standard. Målade väggar i behagliga färger, ett modernt kök från Vedum, ett helkaklat badrum med skön golvvärme, ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt en separat och kombinerad tvättstuga/groventré. Utsidan med stående panel och liggande smakfulla detaljer, tegelrött tak och fönster i gavelspetsarna. Möjlighet till ytterligare 60 kvm på övre plan står redo att inredas när familjen blir större! På fastigheten finns även ett garage om 26 kvm med plats för ett fordon och ytterligare förvaring. Här är även förberett för gräsmatta och oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas! Förlanda ligger på den vackra landsbygden i de östra delarna av Kungsbacka kommun. Här bor man nära naturen och på ca 15 minuters avstånd nås både påfart E6:an Norr/Söder och Fjärås samhälle med nödvändig service som skola, mataffär, simhall och vårdcentral. Välkomna på visning!

Visar alla 4