Mäklare Cissi Tuorilin

Cissi Tuorilin

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Hultavägen 30C, Åsa - Hulta, Kungsbacka kommun

Hultavägen 30C

Villa
Åsa - Hulta, Kungsbacka kommun
5 495 000 kr
177 + 11 m²
5 rum
978 m² tomt

Med ett lugnt och skönt läge vid skogsbrynet erbjuds nu chansen att förvärva denna unika villa på Hultavägen 30C. En spännande arkitektur med historia från sent 40-tal som genom åren moderniserats till vad det är idag. Här finns mycket att njuta för såväl barn som vuxen med sköna altaner, spabad, gräsyta för studsmatta och andra utomhuslekar. Barnen kan även gå på upptäcktsfärd i "sin egen" lilla skog som angränsar till trädgården. På fastigheten finns även "Salongen", vilket är en separat byggnad som ger möjlighet till den egna verksamheten, tonårsboendet eller för uthyrning. Den stora och praktiska hallen bjuder på tåligt klinkergolv, golvvärme och gott om plats för hela familjens jackor och skor. Vidare på entréplan finns ett trevligt och modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Detta är ett mycket ljust rum med stora fönsterpartier och en värmande eldstad. Det ljusa materialvalet återser man i det helkaklade badrummet med dusch och i den separata tvättstugan. På övre plan finns de tre sovrummen, varav det större med badrum en suite, klädkammare och balkong. Det charmiga allrummet är ett skönt och ljust rum med plankgolv, vitmålade väggar och utgång till altan mot naturen. Här bor ni i ett lugnt och trevligt villaområde med blandad bebyggelse. Här har man närhet till både havsnära promenader eller sköna stigar i skogen. Det är också gångavstånd till Åsa centrum med allt vad det har att erbjuda i form av mataffär, bageri, vårdcentral med apotek, gym och skolor (F-9). På några minuter nås även busshållplatsen för täta kommunikationer mot Kungsbacka/Göteborg/Varberg. Välkomna!

Förlandavägen 808, Fjärås - Förlanda, Kungsbacka kommun

Förlandavägen 808

Villa
Fjärås - Förlanda, Kungsbacka kommun
4 350 000 kr
95 + 60 m²
3 rum
1 334 m² tomt

Nu finns chansen till två nyproducerade och bekväma boenden på landsbygden i Förlanda! Husen är av husmodellen Villa Kalmar, vilken är en av Smålandsvillans mest populära husmodeller. Idag erbjuder boendet ett färdigt entréplan om 95 kvm med 3-4 rum och kök och en genomgående hög standard. Målade väggar i behagliga färger, ett modernt kök från Vedum, ett helkaklat badrum med skön golvvärme, ett rymligt vardagsrum med mycket ljusinsläpp samt en separat och kombinerad tvättstuga/groventré. Utsidan med stående panel och liggande smakfulla detaljer, tegelrött tak och fönster i gavelspetsarna. Möjlighet till ytterligare 60 kvm på övre plan står redo att inredas när familjen blir större! På fastigheten finns även ett garage om 26 kvm med plats för ett fordon och ytterligare förvaring. Här är även förberett för gräsmatta och oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa sin egen oas! Förlanda ligger på den vackra landsbygden i de östra delarna av Kungsbacka kommun. Här bor man nära naturen och på ca 15 minuters avstånd nås både påfart E6:an Norr/Söder och Fjärås samhälle med nödvändig service som skola, mataffär, simhall och vårdcentral. Välkomna på visning!

Liljas väg 2, Centrum, Kungsbacka kommun

Liljas väg 2

Villa
Centrum, Kungsbacka kommun
4 650 000 kr
60 m²
3 rum
2 577 m² tomt

I centrala Frillesås hittar man underbara LIljas väg 2. En pärla med ett äldre fritidshus placerat på en plan och havsnära fastighet om 2577 m². På några minuters avstånd nås både salta bad och småbåtsliv , centrum för allehanda service och skola (F-9) samt täta kommunikationer med buss/tåg alt påfart E6 norr/söder. Tomten är delningsbar med möjligheter för framtiden. Vid intresse och för mer info kontakta ansvarig mäklare!

Visar alla 3