Mäklare Diana Kowalska

Diana Kowalska

Om mig

Diana Kowalska

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sjöbo Sommarstad 122, Sjöbo, Borås kommun

Sjöbo Sommarstad 122

Fritidshus
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
795 000 kr
35 m²
2 rum
369 m² tomt

Varmt välkommen till populära Sjöbo sommarstad vid Öresjö! Denna stuga är perfekt för dig som söker lugn och ro, med närhet till bad och fiske vid Öresjö. Med både dusch och kök (sommartid vatten inom samfälligheten) samt en portabel toalett (Porta potti) erbjuder stugan bekvämligheter för avkoppling. Dessutom finns även gemensamma toaletter ca 50m från stugan. Njut av sommarkvällar med familj och vänner på den trevliga uteplatsen, eller ta en stunds vila vid ingången där det finns plats för möblemang. Stugan har två ljusa rum med gott om naturligt ljus, ljusa väggar och ett fint golv. Köket är modernt med ljusgråa köksluckor och en vacker arbetsbänk i ek. På tomten finns en friggebod med förråd och ett badrum med dusch, handfat, spegel och förbränningstoalett. Från Sjöbo sommarstad tar det ungefär 15 minuter med bil till Borås centrum. Inom några minuters gångavstånd når du Sjöbotorg, där du hittar Coop matbutik, pizzeria, vårdcentral, apotek och servicebutik. Det finns även täta bussförbindelser mellan Borås centrum och Sjöbo, med en kort promenad till Sommarstaden. För bekvämligheten finns möjlighet att hyra parkeringsplats för 400 kr per säsong. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Lindormsgatan 25, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 25

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
565 000 kr
41 m²
1 rum
vån 5
3 223 kr/mån
13 780 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med sovalkov på Lindormsgatan 25! Här möts du av en välkomnande hall med gott om förvaringsutrymme och ett praktiskt kök med plats för en matgrupp. Badrummet är stilrent helkaklat och det ljusa allrummet erbjuder en bekväm sovalkov samt en fransk balkong som ger en härlig atmosfär. Internet ingår i avgiften & hiss finns i huset! Bastu finns i föreningen. Beläget vid en av Sjöbos bästa platser, har du fördelen av att ha Almenäs badplats inom bekvämt gångavstånd. Dessutom finns Knalleland och Sjöbo torg i närheten, vilket ger dig tillgång till shopping och andra bekvämligheter.

  • Hiss
Bodagatan 18, Boda, Borås kommun

Bodagatan 18

Lägenhet
Boda, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
395 000 kr
43 m²
1 rum
vån 2
3 229 kr/mån
9 186 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med sovalkov på andra våningen! Här hittar du ett praktiskt kök med tillräckligt med plats för en matgrupp, ett vardagsrum med en sovalkov och ett badrum. I föreningen finns även ett gym med bastu och möjlighet att hyra en övernattningslägenhet. Internet ingår dessutom i månadsavgiften. Här bor du med bekvämt gångavstånd till mataffärer och utmärkta kommunikationsmöjligheter till centrum, samt närhet till påfart RV40. Området erbjuder också närhet till vårdcentral, förskolor och skolor.

Buregränd 6, Hedvigsborg, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 16:30

Buregränd 6

Radhus
Hedvigsborg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 195 000 kr
141 m²
5 rum
6 733 kr/mån
15 567 kr/m²

Välkommen till detta välplanerade familjevänliga bostadsrättsradhus på Hedvigsborg med tre uteplatser, två under tak samt en balkong! Med sina två plan erbjuder bostaden tre rymliga sovrum, vardagsrum, matsalsavdelning (som kan göras om till ett sovrum), kök, badrum, gästtoalett och en tvättstuga fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På bottenvåningen finns även ett flexibelt allrum på ca 24 kvm som kan användas som förvaringsrum eller gästrum, med tillhörande stort förråd på ca 8 kvm. Med gott om förvaringsmöjligheter genom KLK, förråd och garderober samt en total yta på 173 kvm finns det utrymme för hela familjen att trivas. Bredband med 100 Mbit/s och basutbud TV ingår i månadsavgiften, liksom ett kallgarage. Hedvigsborg är en lugn och trivsam miljö med närhet till skolor och förskolor samt vackra promenadvägar i skog och natur. Med bekvämt avstånd till golfbana, idrottsplats och badsjö, samt goda bussförbindelser mot centrum, är detta ett idealiskt läge för familjen.

  • Plus
  • Balkong
  • Uteplats
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 2
Kungsgatan 5B, Lugnet/Centrum, Borås kommun, bild 3

Kungsgatan 5B

Lägenhet
Lugnet/Centrum, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 800 000 kr
60 m²
2 rum
4 026 kr/mån
30 000 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och moderna tvåa i centrala Borås. Lägenheten har ett stilrent renoverat badrum från 2020 och ett modernt kök renoverat 2014. Samtliga ytskikt är i väldigt fint skick med fina golv och ljusa väggar. Hiss finns i huset! På innegården erbjuder föreningens privata park en oas där man kan avnjuta sol, grill och sociala sammanhang med vännerna. Här bor man med direkt närhet till Centrum med dess utbud av affärer och restauranger. Till Borås Högkola är det endast ca 100 m. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Hiss
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:50
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 2
Vindelgatan 7C, Byttorp, Borås kommun, bild 3

Vindelgatan 7C

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
650 000 kr
38,5 m²
1 rum
vån 2/3
3 838 kr/mån
16 883 kr/m²

Välkommen till denna charmiga etta med en rymlig och inbjudande inglasad balkong! Här erbjuds ett separat kök med med tillräckligt med plats för en matgrupp och generöst med förvaringsutrymme tack vare en praktisk KLK och garderober. I det ljusa och luftiga allrummet finns utrymme för en säng, en bekväm soffa och en arbetsyta om så önskas. Bostaden har ett attraktivt läge i nedre delen av Byttorp, med närhet till Kolbränningen som erbjuder motionsspår och vackra grönområden. Servicebutik med postombud finns runt hörnet och i närområdet finns även mataffär, pizzeria, bageri och skola. Med en promenad på 20 minuter når du centrum, alternativt kan du enkelt ta bussen som stannar precis utanför dörren. Bredband och TV ingår i månadsavgiften.

  • Premium
  • Balkong
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:00
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 2
Lindormsgatan 35, Sjöbo, Borås kommun, bild 3

Lindormsgatan 35

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
795 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2
4 138 kr/mån
14 196 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa och fina 2:a med balkong i soligt läge! Här erbjuds en rymlig hall med gott om förvaringsmöjligheter, ett ljust kök med plats för matbord, ett mysigt sovrum, ett helkaklat badrum och ett vardagsrum som enkelt rymmer en stor soffgrupp och har direkt tillgång till balkongen. Bostaden har ett lugnt och fördelaktigt läge på Sjöbo med närhet till vacker natur vid Almenäs för avkopplande promenader, bad och fiske. I närområdet finns även mataffär, apotek, skola, vårdcentral och en busshållplats med täta avgångar till och från centrum. Dessutom har du fördelen av att bo nära Knalleland och Sjöbo torg, vilket gör vardagen både bekväm och praktisk.

  • Premium
  • Hiss
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun
  • Ons 8 maj kl 16:30
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun, bild 2
Inägovägen 13A, Bredared, Borås kommun, bild 3

Inägovägen 13A

Lägenhet
Bredared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 275 000 kr
93,5 m²
4 rum
vån 2/2
6 786 kr/mån
13 636 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad lägenhet i ett trivsamt område, som totalrenoverats 2015/16. Stilrent kök med bra förvaringsutrymmen, två badrum renoverat/stambyte 2016, ljust vardagsrum med öppen planlösning mot köket, rymliga sovrum med bra förvaring samt en härlig balkong med grönskade och soligt läge. På innergården finns stor inglasad grillplats som föreningens medlemmar får disponera. Gångavstånd till Busshållplats(100m), lekplats, dagis och skola. På kort avstånd ligger även skytteföreningen, golfbanan och en liten obemannad livsmedelbutik. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Balkong
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun
  • Tis 7 maj kl 17:00
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 2
Skarbogatan 8, Trandared, Borås kommun, bild 3

Skarbogatan 8

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
77,3 m²
3 rum
vån 2/4
4 786 kr/mån
21 928 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna trevliga trea på andra våningen, perfekt för familjen! Bostaden erbjuder ett modernt kök, vardagsrum med tillhörande balkong, badrum och två rymliga sovrum, varav ett med direkt tillgång till balkongen. Det fantastiska läget gör det enkelt att nå olika bekvämligheter, inklusive frisörsalong, mataffär och ett mysigt bageri. Med Kransmossens friluftsområde intill kan du njuta av vackra promenader och utomhusaktiviteter i en naturskön omgivning. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Premium
  • Balkong
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun
  • Mån 6 maj kl 17:45
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun, bild 2
Fjällgatan 55A, Tullen, Borås kommun, bild 3

Fjällgatan 55A

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 650 000 kr
87,5 m²
3 rum
vån 1
6 389 kr/mån
18 857 kr/m²

Välkommen till denna nyrenoverade & moderna 3:a med endast 1 trappa upp på populära Tullen! Lägenheten erbjuder ett modernt kök, ett elegant badrum och en gästtoalett med lyxiga detaljer. Det rymliga vardagsrummet är smakfullt inrett och leder ut till en charmig balkong. Två bekväma sovrum kompletterar utrymmet, vilket gör det till det perfekta hemmet för både familjer och par. Beläget i ett lugnt och barnvänligt område med bekvämligheter som lekplats, servicebutik och pizzeria inpå knuten. Nära till matbutiker och naturupplevelser vid Byttorpssjön. Bussar utanför dörren tar dig snabbt till stadskärnan, och allt du behöver finns inom gångavstånd – mataffär, närbutik, bageri och frisör. Bastu & gym finns i föreningen. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska lägenhet på plats och låt dig charmas av dess skönhet och komfort! Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

  • Premium
  • Balkong
Lagercrantz Plats 10A, Regementet, Borås kommun

Lagercrantz Plats 10A

Lägenhet
Regementet, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 695 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1
2 868 kr/mån
37 667 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna mysiga tvårummare med en balkong som bjuder på en fantastisk utsikt över naturen! Lägenheten har en öppen planlösning mellan det ljusa vardagsrummet och köket, vilket skapar en luftig och inbjudande atmosfär. Här finns ett bekvämt sovrum och ett helkaklat badrum med tvättmöjligheter. Huset är utrustat med hiss för extra bekvämlighet. TV basutbud & bredband 1000 Mbit/s ingår i avgiften. Parkeringsplats finns tillgänglig. Beläget i natursköna omgivningar med närhet till motionsspår och promenadvägar vid Pickesjön och Ramnasjön, samt bekvämt gångavstånd till centrum och närliggande vägförbindelser såsom Riksväg 40, 41 och 27 för enkel pendling mot Göteborg, Jönköping och andra destinationer. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Lindormsgatan 48, Sjöbo, Borås kommun

Lindormsgatan 48

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
395 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 4
1 793 kr/mån
16 809 kr/m²

Välkommen till denna trivsamma etta på Sjöbo! Denna ljusa lägenhet erbjuder en inbjudande hall, ett badrum och ett rum som smart är uppdelat med ett mindre kök och skafferi. Här finns gott om plats för en bekväm soffgrupp och en säng, vilket gör den perfekt för den som söker en mysig och prisvärd första bostad eller för studenter. Hiss & tvättstuga finns i huset! För föreningens medlemmar finns bastu att nyttja. Boendet har ett utmärkt läge med gångavstånd till Almenäs badplats för avkoppling och rekreation. Dessutom har du bekvämt avstånd till Knalleland och Sjöbo torg för shopping och andra bekvämligheter. Du har även smidig tillgång till kollektivtrafik med bussar som passerar strax utanför, detta ger dig snabb och bekväm åtkomst till både Knalleland, Borås centrum och Högskolan i Borås. Varmt välkommen att boka in dig på visningen!

  • Hiss
Björkhemsgatan 51, Sjöbo, Borås kommun

Björkhemsgatan 51

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
595 000 kr
45 m²
2 rum
vån 3
2 892 kr/mån
13 222 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa på Björkhemsgatan 51! Här finner du ett stilrent kök och badrum, ett vardagsrum med fransk balkong och ett sovrum med praktiskt förråd. Beläget vid ett av Sjöbos bästa lägen med Almenäs badplats inom gångavstånd och närhet till Knalleland och Sjöbo torg. Detta är det perfekta hemmet för dig som vill ha bekvämt avstånd till allt Borås har att erbjuda. Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning!

Okvägen 1, Hökerum, Ulricehamns kommun

Okvägen 1

Villa
Hökerum, Ulricehamns kommun
Mäklarhuset Borås
4 295 000 kr
150 + 6 m²
5 rum
841 m² tomt

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna trivsamma 1,5-plansvilla från 2022, idealisk för familjen! Med ett modernt kök, två helkaklade badrum, tvättstuga, rymligt vardagsrum och allrum erbjuder huset både stil och funktion. Njut av soliga dagar på den generösa altanen och balkongen i söderläge. Bo med naturen runt hörnet och ha samtidigt bekvämt pendlingsavstånd till Ulricehamn, Borås med bra utbud av service och affärer, även bra pendlingsavstånd till Göteborg. Låg- och mellanstadietskola finns bara 5 minuters gångavstånd bort. Upptäck detta perfekta familjehem där komfort och närhet till natur och stad möts!

  • Plus
  • Energieffektiv
Skillingsgatan 27, Hulta, Borås kommun

Skillingsgatan 27

Lägenhet
Hulta, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
845 000 kr
64 m²
2 rum
vån 1/3
5 073 kr/mån
13 203 kr/m²

Välkommen till denna välplanerade tvåa, bara en trappa upp och med ett centralt läge på Hulta! Lägenheten består av ett kök med matplats, modernt badrum, rymligt vardagsrum samt 1 sovrum. Föreningen har 2 samlingslokaler, bastu samt en övernattningslokal som medlemmarna får nyttja. Skillingsgatan ligger centralt på Hulta med promenadavstånd till både kommunikationer, affärer, förskolor och gym. Här kommer du även snabbt till påfarten av RV40 som tar dig mot både Ulricehamn och Göteborg. Centrum nås enkelt med bil på några minuter. Varmt välkommen att boka visning genom att kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
Trandaredsgatan 6, Trandared, Borås kommun

Trandaredsgatan 6

Lägenhet
Trandared, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 795 000 kr
49,8 m²
2 rum
vån 2
2 942 kr/mån
36 044 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna moderna och välplanerade lägenhet på Trandared! Bo med alla bekvämligheter inom gångavstånd, inklusive matbutiker, veterinärklinik, frisörsalong och restauranger, och njut av en modern och bekväm livsstil. Lägenheten med sina 2 rum är smart designad och erbjuder en rymlig balkong mot innegården, perfekt för större möblemang och avkoppling. Här får du bo i en nyproducerad lägenhet i ett lugnt område med optimalt läge och en känsla av modern lyx och bekvämligheter. Trandared, känt för sin popularitet, ger dig närhet både till stadens puls och grönskande områden. Med goda kommunikationer och närhet till butiker, restauranger och fritidsaktiviteter blir detta det perfekta hemmet för den moderna och bekväma livsstilen!

  • Balkong
Kyrkogårdsgatan 19, Centrum/Druvefors, Borås kommun

Kyrkogårdsgatan 19

Lägenhet
Centrum/Druvefors, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 100 000 kr
74 m²
4 rum
vån 3
5 399 kr/mån
41 892 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Hjärtligt välkommen till denna ljuvliga och ljusa fyrarummare som är idealisk för familjer, belägen i den mycket eftertraktade bostadsrättsföreningen Spinneriet. Här möts du av en öppen och inbjudande planlösning samt en rymlig och inglasad balkong som ger extra utrymme att trivas i. Föreningen har både relaxavdelning med bastu och dusch samt övernattningslägenhet att hyra. I det eftertraktade området Druvefors bor du med närhet till alla bekvämligheter. På bara fem minuters promenad når ni stadens pulserande centrum, med dess prisbelönta restauranger, mysiga caféer och mångsidig shopping. Kommunikationerna är utmärkta med bussar och välutbyggda cykelbanor som gör det enkelt att ta sig runt. För pendlaren med bil är läget också idealiskt, med snabb tillgång till RV40. Området erbjuder även kommunala förskolor och grundskolor. Denna fastighet är särskilt tillgänglighetsanpassad med hiss direkt från markplan och till och med ner till garaget för extra bekvämlighet.

  • Balkong
  • Hiss
Alidebergsgatan 15C, Alideberg, Borås kommun

Alidebergsgatan 15C

Lägenhet
Alideberg, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 195 000 kr
62 m²
2 rum
3 454 kr/mån
19 274 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna ljusa & fina 2:a med renoverat badrum från 2023 i samband med föreningens stambyte. På Alideberg bor du centralt och lugnt med närhet till en mängd bekvämligheter. Här finns allt du behöver inom räckhåll, inklusive shoppingmöjligheter, livsmedelsbutiker, utmärkta kollektivtrafikförbindelser, lekplatser, skolor och förskolor. Knalleland ligger precis runt hörnet och både Borås Centrum och den vackra badplatsen vid Almenäs, samt de natursköna promenadstråken i Rya Åsar, är lättåtkomliga med cykel eller till fots.

Västmannagatan 18, Norrby, Borås kommun

Västmannagatan 18

Lägenhet
Norrby, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 450 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3
4 256 kr/mån
18 125 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för visningsbokning! Välkommen till denna underbara trerummare på Västmannagatan 18! Med sina generösa 80 kvm är detta en rymlig och ljus lägenhet som imponerar direkt. Det moderna köket från 2017 är både elegant och praktiskt, med gott om plats för en större matgrupp. Badrummet är en riktig pärla, nyrenoverat 2023 med noggrant utvalda moderna material och belysning i form av spotlights. Rymlig balkong som är perfekt belägen för att fånga den varma eftermiddagssolen. Denna bostad erbjuder inte bara enastående bekvämlighet utan har också ett fantastiskt läge nära Borås centralstation, skolor, förskolor, centrum, Knalleland och natursköna promenadstråk längs Ramnasjön. Här är det bara att flytta in och trivas!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 19