Mäklare Julia Johansson

Julia Johansson

Om mig

Jag är en målmedveten samt envis fastighetsmäklare med höga ambitioner som uppväxt i Borås. Under er process med mig är jag professionell, pålitlig, lyhörd och tydlig för att kunna erbjuda er både personlig service samt helhetslösningar efter Era behov från start till slut. Låt mig som mäklare få en unik chans att bistå er med ert livs största affär på ett smidigt och lättsamt sätt både för dig som säljare, och köpare. Fokus på att uppnå ömsesidig nöjdhet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Sandstensvägen 18, Frufällan, Borås kommun

Sandstensvägen 18

Villa
Frufällan, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 200 000 kr
153 + 45 m²
5 rum
2 140 m² tomt

Välkommen till ditt drömhem i Frufällan! Stig in i en värld av lugn och harmoni med detta underbara hem som bjuder på allt du kan önska för din familj. Beläget bara några minuter från Borås centrum, välkomnar detta hem dig med en fantastisk sjöutsikt som ger en känsla av frid och ro varje dag. Den rymliga och välskötta trädgården erbjuder gott om plats för lek och avkoppling under soliga dagar, med en perfekt balans mellan grönska och öppna ytor. Säg hej till sommarmiddagar med grillning, lek och familjefester utomhus! Inuti möts du av en varm och inbjudande atmosfär. De generösa sällskapsytorna skapar utrymme för gemenskap och skratt, med stora fönster som släpper in naturligt ljus och ger en känsla av att vara ett med naturen. Köket är en dröm för den som älskar att laga mat, med moderna bekvämligheter och gott om plats för kreativitet. Den relativt öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet ger en känsla av samhörighet samtidigt som det finns separata utrymmen för olika aktiviteter. De välplanerade sovrummen erbjuder en fristad för avkoppling och återhämtning, med gott om utrymme för både barn och vuxna att trivas. Vakna upp varje morgon till en fantastisk utsikt över sjön och låt naturen vara din dagliga inspiration. Det här är inte bara ett hus - det är ett hem där minnen skapas och familjebanden stärks. Missa inte chansen att göra detta till din egen lilla oas. Kontakta oss idag för att boka din visning och låt oss guida dig till ditt nya livsäventyr i Frufällan!

  • Plus
Bygatan 56, Rångedala, Borås kommun

Bygatan 56

Villa
Rångedala, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
Pris saknas
120 m²
6 rum
1 125 m² tomt

Välkommen till ditt nya hem i omtyckta Rångedala. Denna vackra villa, belägen endast 15 minuter från Borås centrum erbjuder den perfekta kombinationen av rymlighet och charm. Steg in i en värld av ljus och luftighet, där varje detalj är omsorgsfullt utformat för att skapa en atmosfär av hemtrevnad och välkomnande. Planlösningen ger en känsla av rymd och flexibilitet, perfekt för familjen som värdesätter gemenskap lika mycket som egentid. Från det tidlösa köket till de mysiga sovrummen på övervåningen, varje utrymme är skapat med tanke på både praktisk användning och estetisk tilltalande. Här finns gott om plats för familj och vänner att samlas och skapa minnen. Med närheten till Borås centrum har du alltid lugnet hemma i Rångedala men med bekvämt tillgång till shopping, restauranger och kulturella evenemang. Slutligen, denna charmiga villa i Rångedala är en plats där du kan skapa dina egna berättelser och låta dina drömmar bli verklighet. Missa inte chansen att äga detta fantastiska hem - låt oss hjälpa dig att upptäcka din drömbostad!

  • Energieffektiv
Vindelgatan 25 C Lgh 1102, Byttorp, Borås kommun

Vindelgatan 25 C Lgh 1102

Lägenhet
Byttorp, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
1 250 000 kr
50 m²
2 rum
vån 1/3
3 043 kr/mån
25 000 kr/m²

Välkommen till ditt drömhem i hjärtat av omtyckta Byttorp! Denna fantastiska tvårumslägenhet har genomgått omfattande renoveringar, vilket inte bara ger en känsla av lyx utan även en modern atmosfär som omedelbart välkomnar dig. Lägenheten öppnar upp sig med generösa ljusinsläpp, skapade av stora fönster som låter solljuset strömma in och fylla varje hörn. Den ljusa och rymliga layouten skapar en harmonisk atmosfär och ger dig möjlighet att skapa din egen perfekta oas. Den moderna och stilfulla designen återspeglas i varje detalj, från det snygga golvet till de elegant utformade köket. Köket är utrustat med toppmoderna apparater så som bland annat inbyggd vinkyl och rikligt med förvaringsutrymme, perfekt för dem som älskar att laga mat och underhålla. Det som verkligen sätter den här lägenheten isär är den rymliga balkongen, perfekt för dem som älskar att njuta av solen. Här kan du koppla av i loungemöbler och avnjuta solen från middag till kväll, med en fantastisk utsikt över omgivningarna och grönområde. Sovrummet är en fridfull reträtt med gott om plats och en avkopplande atmosfär. Läget är enastående med närhet till obegränsade bekvämligheter, inklusive shopping, restauranger och rekreation. Dessutom är du bara en kort promenad från kommunikation som tar dig smidigt till centrum, vilket ger dig den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling. Ge dig själv förmånen av att bo i denna exklusiva lägenhet, där varje dag känns som en privat reträtt i en urban oas. Kontakta mig nu för att boka en visning och upptäck charmen i denna fantastiska bostad!

  • Plus
  • Balkong
Symfonigatan 49, Hestra, Borås kommun

Symfonigatan 49

Lägenhet
Hestra, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
3 000 000 kr
112 m²
5 rum
7 977 kr/mån
26 786 kr/m²

Välkommen till ditt/ert framtida drömboende i Hestra – ett område känt för sin charm och populära atmosfär! Denna lägenhet är en perfekt kombination av modern elegans och bekvämlighet, vilket gör den till det optimala valet för den som söker det där lilla extra. Med sina generösa 5 rum erbjuder denna lägenhet gott om utrymme för hela familjen eller för den som älskar att ha gäster. Varför kompromissa när du kan ha både uteplats och balkong? Här kan du njuta av det vackra vädret och de friska vindarna när du kopplar av eller umgås med vänner och familj. Den stilrena designen och välvalda materialval ger ett intryck av tidlös elegans, och lägenheten är i utmärkt skick, redo för dig att bara flytta in. Med noggrant utvalda detaljer och den öppna planlösningen skapar en harmonisk atmosfär. De generösa sällskapsytorna inbjuder till gemenskap och gör det lätt att trivas här. Sovrummen är ljusa och luftiga, och de inbjuder till avslappning efter en lång dag. Denna fantastiska lägenhet i Hestra erbjuder inte bara stil och komfort, utan också den perfekta balansen mellan stadsliv och avkoppling. Belägen på bekvämt avstånd från centrum, ger den snabba och enkla kommunikationer för att säkerställa att du alltid är nära stadspulsen när du vill. Detta är verkligen en möjlighet du inte vill missa – en lägenhet som inte bara erbjuder en plats att bo, utan ett helt livsstilskoncept. Låt detta bli ditt nya hem där varje dag känns som en semesterdag!

  • Balkong
  • Uteplats
Barnhemsgatan 6, Sjöbo, Borås kommun

Barnhemsgatan 6

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
39 m²
1 rum
vån 3/4
2 533 kr/mån
17 821 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och fräscha 1:a belägen i det omtyckta området Sjöbo! Här erbjuds inte bara en rymlig och väldisponerad etta, utan även en idealisk plats med utmärkta kommunikationer och närhet till bekvämligheter som matbutiker och restauranger. Den smarta planlösningen gör att lägenheten upplevs som större än sedvanliga ettor och skapar en välkomnande atmosfär. Därav passar denna lägenhet både studenter och alla andra som önskar litet mindre boende. Ljusinsläppet är generöst och sprider ljus i varje hörn, vilket ger en behaglig känsla av rymd och öppenhet. Det stora köket är en dröm för den som älskar att laga mat, och med moderna apparater blir det enkelt att utforska nya kulinariska äventyr. Sjöbo-området har länge varit känt för sin attraktiva boendemiljö och denna lägenhet är inget undantag. Med utmärkta kommunikationer och närhet till allt från matbutiker till restauranger och frisörer blir vardagen både bekväm och enkel. Här har du chansen att skapa ditt eget lilla paradis i en pärla av en lägenhet. Tveka inte att boka en visning och upplev själv hur detta hem i Sjöbo kan bli din perfekta bas för en trivsam tillvaro!

  • Balkong
Barnhemsgatan 38, Sjöbo, Borås kommun
  • Ons 8 maj kl 18:00

Barnhemsgatan 38

Lägenhet
Sjöbo, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
695 000 kr
56,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 092 kr/mån
12 301 kr/m²

Välkommen till denna charmiga tvåa belägen i det populära området Sjöbo! Denna ljusa och rymliga lägenhet erbjuder en perfekt möjlighet att skapa din drömbostad med en touch av personlig stil! När du kliver in i denna hemtrevliga bostad möts du av en generös känsla av ljus och rymd. Stora fönster släpper in naturligt solljus som skapar en härlig atmosfär i varje rum. Det öppna vardagsrummet i anslutning till köket med en glasvägg mellan är perfekt för social samvaro och gott om plats för både vardagsrumsmöbler och en matplats. Köket är funktionellt och ger utrymme för kreativitet. Med några personliga inslag kan du skapa din egen kulinariska oas. Sovrummet erbjuder en avslappnad atmosfär och tillräckligt med plats för en bekväm säng och gott om inbyggd förvaring. Här finns möjlighet att skapa ditt egna personliga utrymme där du kan koppla av och njuta av lugnet. Området Sjöbo är känt för sin populära atmosfär och närheten till bekvämligheter. Med en närliggande busslinje har du enkel tillgång till stadens puls, samtidigt som du kan njuta av lugnet och grönskan i området. En kort promenad tar dig till en välsorterad matbutik, perfekt för de dagliga behoven. För den som uppskattar natursköna omgivningar finns grönområden och parker i närheten, perfekta för avkopplande promenader eller löprundor. Här har du möjlighet att bo i en harmonisk miljö samtidigt som du har närhet till stadens puls och bekvämligheter. Sammanfattningsvis erbjuder denna ljusa och rymliga tvåa på Sjöbo en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömboende. Med lite renoveringsarbete kan du anpassa bostaden helt efter dina egna önskemål och skapa en personlig oas. Missa inte chansen att bli en del av detta attraktiva område och skapa ditt nya hem i Sjöbo!

  • Plus
  • Balkong
Gabriellagatan 13, Erikslund, Borås kommun

Gabriellagatan 13

Villa
Erikslund, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
2 995 000 kr
110 + 55 m²
4 rum
400 m² tomt

Välkommen till ditt framtida drömhem – en välvårdad 30-talsvilla med två plan och källare, en perfekt kombination av charm, bekvämlighet och närhet till allt det bästa Borås har att erbjuda. Belägen i ett lugnt och trivsamt område nära Centrum Knalleland, med närhet till grönska och vattendrag, ger detta hem en oas av lugn samtidigt som det har utmärkta kommunikationer för smidig vardag. Dessutom finns det varmgarage på fastigheten med elektronisk garageport. Stig in genom dörren och upplev den karakteristiska atmosfären och välbevarade detaljer som gör detta hus unikt. De generösa ljusflödena från stora fönster skapar en ljus och öppen känsla i varje rum. Köket är rymligt och utformat för kulinariska äventyr, medan de sociala sällskapsytorna ger plats för gemenskap och samvaro. Vill du göra mer med utrymmet? Huset har en välskött källare som ger möjligheter för att skapa extra utrymme. Husets utformning och uppdelningen var vid byggnadstillfället av anledning för flerfamiljsboende, därav finns det god potential för uthyrning och extra inkomstmöjligheter om så önskas. Trädgården är välskött och inbjuder till avkoppling och friluftsliv. Här kan du njuta av soliga dagar eller ta en promenad i det grönskande närområdet. Denna 30-talsvilla är inte bara ett hem – det är en livsstil. Bevarade detaljer och praktiska inslag gör detta hem till en plats där du kan trivas i många år framöver. Missa inte chansen att äga denna pärla i Borås. Kontakta oss för en visning och upplev själv allt detta underbara hem har att erbjuda!

Fjällkroken 5, Tullen, Borås kommun

Fjällkroken 5

Lägenhet
Tullen, Borås kommun
Mäklarhuset Borås
600 000 kr
25,5 m²
1 rum
vån 3/5
1 684 kr/mån
23 529 kr/m²

Välkommen till ditt nya hem - en ljust och trivsamt etta som erbjuder det bästa av både bekvämlighet och modern livsstil. Denna pärla är idealisk för dig som söker det perfekta första boendet, studenten som kräver närhet till högskolan eller som en smidig övernattningslägenhet för den som pendlar. Ett av höjdpunkterna i denna bostad är det renoverade badrummet från 2016. Här möts du av en stilren och modern design som skapar en avkopplande atmosfär. Varje detalj är noga utvald för att maximera både funktionalitet och visuell appell. Här finns alla bekvämligheter du behöver för att trivas och njuta av ditt eget utrymme. Huset erbjuder hiss, vilket gör vardagen bekvämare och ger dig snabb åtkomst till din egen lilla oas. Den praktiska planlösningen gör att du kan utnyttja varje kvadratmeter på ett smart sätt och skapar en öppen och inbjudande atmosfär. I närområdet väntar fantastiska möjligheter till avkoppling och rekreation. Njut av härliga promenadstråk som tar dig genom grönskande områden och parker. För de varma dagarna finns en badplats inom bekvämt avstånd. Service är aldrig långt borta, med närbutiker, restauranger, caféer och frisörer inom bekvämt räckhåll. Du kommer att ha allt du behöver för att göra vardagen enklare och mer njutbar. Dessutom erbjuds goda bussförbindelser som tar dig till högskolan och stadskärnan på ett smidigt sätt. Sammanfattningsvis är denna lägenhet en perfekt kombination av stil, komfort och läge. Oavsett om du söker ditt första boende, en praktisk lösning som student eller en bekväm övernattningsplats, kommer denna etta att överträffa dina förväntningar. Varmt välkommen på visning - här väntar ditt nya drömboende!

  • Hiss
Ängsgatan 10A, Grimsås, Tranemo kommun

Ängsgatan 10A

Lägenhet
Grimsås, Tranemo kommun
Mäklarhuset Borås
225 000 kr
73 m²
3 rum
vån 1
5 400 kr/mån
3 082 kr/m²

Välkommen till denna omsorgsfullt utformade lägenhet med tre rymliga rum och kök, belägen i samhället Grimsås. Med en attraktiv planlösning och generöst ljusinsläpp har detta hem det som behövs för att skapa en varm och inbjudande atmosfär. Lägenheten erbjuder fantastisk potential för den som älskar att sätta sin personliga touch på sitt boende. Med några kreativa renoveringsförbättringar kan du enkelt förvandla detta utrymme till ditt drömhem. Många möjligheter väntar, och du kan skapa en unik och personlig utformning som matchar din livsstil och smak. En av de mest framträdande egenskaperna är det generösa ljusinsläppet som strömmar in i varje hörn av lägenheten. Stora fönster skapar en ljus och luftig känsla som verkligen höjer boendekvaliteten. Du kommer att älska att vakna upp till naturligt solljus som fyller ditt hem varje morgon. Samhället Grimsås är det perfekta valet för familjer som söker en fridfull och familjevänlig miljö. Utanför ditt fönster väntar en charmig lekplats där barnen kan skratta och leka i en trygg och övervakad miljö. Grimsås har en känsla av gemenskap och närhet till naturen som få andra platser kan erbjuda. Här kan du njuta av lugnet och skönheten i omgivningarna samtidigt som du har bekvämt tillgång till bekvämligheter och service. Med närhet till lokala butiker, skolor och kommunikationer är detta ett utmärkt läge för dig. Missa inte chansen att bli en del av den underbara Grimsås-gemenskapen och skapa ditt drömhem medan du njuter av den friska luften och den vackra omgivningen. Missa inte heller chansen att förvärva en rymlig bostadsrätt till bra pris! Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka alla möjligheter som väntar på dig i denna fantastiska lägenhet. Välkommen hem till Grimsås!

Visar alla 9