Mäklare Linn Johansson

Linn Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Masugnsvägen 82, lgh 3-1701, Bällsta, Stockholms kommun

Masugnsvägen 82, lgh 3-1701

Lägenhet
Bällsta, Stockholms kommun
Skanska Sverige AB
6 580 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 7/9
4 997 kr/mån
82 767 kr/m²

Inflyttningsklar trea! Välkommen in i en ljus, social och öppen gaveltrea med stor balkong mot Bällstaån. Under fina dagar blir den en underbar plats att njuta av. Trean ger dig gott om förvaring i både förråd och flera skjutdörrsgarderober och det mindre sovrummet passar utmärkt som hemmakontor. Vinkelköket är perfekt för dig som gillar matlagning. Skanska Räntegaranti - En tryggare affär Visst är det självklart att du ska känna dig trygg när du gör ett av ditt livs största och viktigaste affärer. Därför får Brf Åstranden 5 en räntegaranti av Skanska. Räntegarantin innebär att Skanska kompenserar för den höjda kostnaden för bostadsrättsföreningens lån under de första åren. På så vis slipper du och dina grannar riskera kraftigt höjda månadsavgifter i ert nya hem. Lycka till med ditt bostadsköp!

  • Nyproduktion
  • Inflyttningsklar
  • Balkong
  • Hiss
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 12:00
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Tackjärnsvägen 13, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Tackjärnsvägen 13

Lägenhet
Johannesfred, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 750 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/8
4 589 kr/mån
63 187 kr/m²

- Lågt belånad BRF - Hiss i huset - Sjöutsikt - Låg avgift - Parkeringsplatser finns att hyra - Både uteplats och balkong - Närhet till tvärbana Äntligen finns chansen att bli nästa ägare av denna välplanerade fyra med radhuskänsla tack vare att huset ligger i souterräng! Här erbjuds både stor balkong i sydöstläge med härlig vattenvy samt en stor uteplats mot naturen. Lägenheten har tre rymliga sovrum där alla har utgång till uteplatsen. Här finns ett stort badrum med golvvärme renoverat 2015 och en separat wc. Vidare finner ni ett stort, praktiskt kök som är helrenoverat 2014 med gott om plats för matbord och stora ytor för både förvaring och bänkyta. I anslutning till köket har vi vardagsrummet med härligt ljusinsläpp från fönster i tre väderstreck samt utgång till balkongen som förlänger rummet under sommarmånaderna. Till lägenheten hör ett förråd om 2,4 x 2,4 m. BRF Tackjärnet är en stabil och trygg förening med god ekonomi (belåningsgrad 1 241 kr/kvm). Det finns hiss i husen, tvättstuga på entréplan samt parkeringsmöjligheter för den bilburna. Föreningen är en del av en samfällighet tillsammans med övriga föreningar på gatan där gemensamt bredbandsavtal ingår. Tackjärnsvägen är en populär adress som ligger precis intill vattnet med möjlighet att gå ner och bada direkt bakom husknuten, eller ha båtplats för den som har intresset. Perfekt boende för barnfamilj eller den som söker en lugn adress men med närhet till kommunikation och city. Varmt välkomna på visning! Anmäl er gärna under "läs mer hos mäklaren".

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
  • Hiss
Björkbacksvägen 26, Ulvsunda, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Björkbacksvägen 26

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
38 m²
2 rum
vån 2/3
3 984 kr/mån
52 500 kr/m²

- Flexibelt tillträde - Förråd ingår - Närhet till kommunikationer - Renoverat kök med diskmaskin och fullstor kyl och frys Varmt välkomna till Björkbacksvägen 26 där en perfekt förstalägenhet erbjuds! Från andra våningen har du ett härligt ljusinsläpp från genomgående fönster i öst och väst samt en halvöppen planlösning som bidrar till ljus och rymd. Här finns ett mindre sovrum med gott om förvaring i platsbyggda garderober samt utrymme för säng. Vidare har ni ett helkaklat badrum som är stambytt tidigt 90-tal. Kök och vardagsrum går i halvöppen planlösning, vilket gör det enkelt att möblera med köksbord, tv samt soffa. Köket är fullt utrustat med diskmaskin, fullstor kyl och frys, stor induktionshäll samt integrerad ugn och micro. Perfekt kök för den som älskar att laga mat! BRF Förmannen är en större HSB-förening med 228 lägenheter och har flertalet bekvämligheter. Här finns tillhörande källarförråd till lägenheten, övernattningslägenhet samt festlokal att hyra och bastu/relaxavdelning. Föreningen har även sju tvättstugor runt om i husen. Föreningen har stabil ekonomi, inga planerade avgiftshöjningar och en belåningsgrad på 5 069 kr/kvm. Området bjuder på natur, vatten, badbrygga samt fina promenadstråk. Här finns närhet till tvärbana samt buss som enkelt tar dig till Solna, Alvik eller Brommaplan. Bromma blocks hittar du fem minuter bort med stort utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
Brommabågen 13, Brommaplan, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Brommabågen 13

Lägenhet
Brommaplan, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 350 000 kr
40 m²
2 rum
vån 3/3
3 089 kr/mån
58 750 kr/m²

- HÖGST UPP I HUSET - UNDERBAR BALKONG I SOLIGT LÄGE - TV & BREDBAND INKLUDERAT I AVGIFTEN - 300 M TILL TUNNELBANAN - STABIL & VÄLMÅENDE FÖRENING Varmt välkomna till Brommabågen 13 och denna ljusa och smakfulla tvåa belägen högst upp i huset! Bostaden bjuder på ett kompromisslöst boende med en hemtrevlig känsla, stilrent kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, rymligt & rofyllt sovrum med gott om förvaring. Underbar balkong med grönskan precis intill som bjuder på många härliga soltimmar, en riktig höjdare under vår- och sommarmånaderna. Till bostaden hör även ett rymligt förråd. Lägenheten tillhör Brf Syskrinet 14, en omtyckt och välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en dold tillgång till föreningen. Medlemmarna har möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som tillhör föreningen. Vidare bor ni här med ett optimalt läge med närhet till Brommaplan. Där finns goda kommunikationer samt ett brett serviceutbud med allt man kan tänkas behöva. Med tunnelbanans gröna linje tar ni er till City på ca 15 min. Området är även mycket uppskattat tack vare de trevliga omgivningarna vid exempelvis Åkeshofs slott, Lillsjön & naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor. Varmt välkommen på visning! Planritning kommer inom kort!

  • Plus
Masugnsvägen 82, Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 82

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
6 200 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 6/9
4 997 kr/mån
77 987 kr/m²

- Föreningen äger marken - Möjlighet till parkering finns - Du köper direkt från Skanska - Förråd ingår Varmt välkomna till Masugnsvägen 82! Här erbjuds en av våra underbara treor som har en fantastisk utsikt över Bällstaån! När du kommer in möts du av en trevlig entré med plats för avhängning. Här finns även en praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder och skor samt städskåp. Ett förråd strax intill rymmer ytterligare kläder, väskor och övrig utrustning. I det större sovrummet finns ännu mer förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets stora gemensamma kök och vardagsrum smälter samman till en härlig plats att umgås på med vänner och familj. Under stora delar av dagen strömmar ljus in från fönster i både öster- och söderläge. Här kan du inreda med både soffa och fåtöljer samt en trevlig matplats. Det praktiska vinkelköket passar utmärkt för dig som gillar matlagning. Utanför breder den härliga balkongen ut sig med perfekt läge mot Bällstaån. Här kan du inreda med vackra krukor, solstolar och en matplats för att sen njuta av den vidunderliga utsikten över vattnet. Balkongen blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret. BRF Åstranden är en ny förening via Skanska som ligger härligt till vid Bällstaån med direkt närhet till Sundbyberg med allt man behöver. Här finns möjlighet till parkering i garage (just nu kö) men även med platser utanför husen. Här erbjuds en trygg och stabil förening med belåningsgrad under 13 000 kr/kvm! Du köper direkt från Skanska och du kan läsa mer om projektet här: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/stockholm/bromma/astranden-5?gad_source=1&gclid=CjwKCAiA0bWvBhBjEiwAtEsoW1sok05DHG4H4pa5tP1Uc21GuWoCbAV9Ywy4rcQTfeCLifoXGzFHRhoC0M4QAvD_BwE Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Åstranden 5, Bällsta, Stockholms kommun
  • 1 ledig bostad

Åstranden 5

Lägenhet
Bällsta, Stockholms kommun
Skanska Sverige AB
fr. 6 580 000 kr
79,5 m²
3 rum
4 997 kr/mån

Inflyttningsklara lägenheter i Kvarteret åstranden 5 som växer fram på ett underbart läge vid Bällstaviken och den kommande strandpromenaden med tvärbanan ett stenkast från porten.

  • Nybyggnadsprojekt
Spångavägen 8, Riksby, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Spångavägen 8

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 650 000 kr
56 m²
2 rum
vån 2/3
5 258 kr/mån
47 321 kr/m²

Accepterat pris - ring ansvarig mäklare Linn Johansson på 072-3003330! - Stort källarförråd - Balkong i bästa solläge - Genomgående renoverad - Närhet till Brommaplan med matbutiker, gym samt tunnelbana och buss Nu finns chansen att blir nästa ägare av fina Spångavägen 8! Här erbjuds en stor och välplanerad tvåa med Brommaplan och dess service och utbud precis över gatan! Här får du ett genomgående renoverat boende med balkong i bästa solläge. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier i både norr och syd och med fräscha ytskikt genom hela bostaden. Här erbjuds ett renoverat kök med diskmaskin, integrerade vitvaror och induktionshäll. Badrum är stambytt och har tvättmaskin. Här finner ni ett stort och socialt vardagsrum med plats för olika typer av möblering, både med matbord och soffgrupp och ett rofyllt sovrum med balkongen i anslutning. Till lägenheten hör ett stort källarförråd i samma port och mer förvaring går även att sätta in i lägenheten. Ett bättre läge är svårt att hitta! Här bor du precis intill Brommaplan med matbutiker, gym och restauranger. Även tunnelbana och knytpunkt för busslinjer både in mot stan och mot Solna, Sundbyberg och Vällingby etc. Utöver närheten till utbudet så har man även naturen och promenadstråk intill. Möjlighet till visning finns! Anmäl ditt intresse så berättar jag mer!

  • Balkong

Visar alla 7