Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 2 jun kl 12:15
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 2
Karlsbodavägen 47, 5 Tr, Mariehäll, Stockholms kommun, bild 3

Karlsbodavägen 47, 5 Tr

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
6 795 000 kr
94 m²
4 rum
vån 5/7
5 989 kr/mån
72 287 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för möjlighet till visning! - Totalrenoverad - Privat entré på våning 5 som ej delas med någon granne - Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg - Underbart ljusinsläpp genom fönster i alla väderstreck! - Två stycken stora inglasade balkonger. Söder-och västerläge - Generös walk in closet - Externt förråd - Stort badrum och separat gäst-WC - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - BRF äger marken - Tillgång till bilplatser (både laddplatser och vanliga) samt gästparkering - Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt! - Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns två stora inglasade balkonger, varav en vetter i ett soligt söderläge med en makalös oskymd utsikt mot Bällstaån och vidare Sundbyberg, den andra som vetter i ett västerläge mot gård, som bjuder på ett härligt eftermiddags- och kvällsljus. Vidare har bostaden helt egen våning med stora fönsterpartier i samtliga väderstreck som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och öppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum, separat gäst-toalett och en generös walk in closet. Denna bostad har en privat entré på våningsplan 5 som ej delas med någon annan granne, hit går hissen hela vägen upp från markplan. BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser varav 12 laddplatser genom eways med förmånliga priser samt 1 korttidsparkering om 30 minuter. På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer. Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Tobias redan idag vid frågor och intresse.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Snörmakarvägen 35C, vån 4/4, Åkeshov, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 12:15
Snörmakarvägen 35C, vån 4/4, Åkeshov, Stockholms kommun, bild 2
Snörmakarvägen 35C, vån 4/4, Åkeshov, Stockholms kommun, bild 3

Snörmakarvägen 35C, vån 4/4

Lägenhet
Åkeshov, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 395 000 kr
35 m²
1 rum
vån 4/4
2 715 kr/mån
68 429 kr/m²

- HÖGST UPP I HUSET - BALKONG I BÄSTA SYDVÄST-LÄGE - FÖRENINGEN ÄGER MARKEN - GEMENSAM TAKTERRASS - HELT FRI FRÅN INSYN - SÄLLAN TILL SALU Nu är en av områdets finaste lägenheter till salu i en omtyckt och välskött förening som äger marken. Varmt välkomna till Snörmakarvägen 35C och denna välplanerade 1:a på 35 kvm högst upp i huset helt fri från insyn. Här erbjuds ett modernt boende från 2016 med genomgående smakfulla och påkostade materialval. Optimal planlösning med ett stort allrum som smälter samman i en öppen och social planlösning mot det smakfulla köket. Stort badrum med alla bekvämligheter samt underbar balkong i högt och fritt läge med sol hela dagen! Här bor ni i perfekt läge mellan Åkeshov och Brommaplan som erbjuder goda kommunikationer med tunnelbanans gröna linje som tar er in till City på 20 minuter. Vid Brommaplan finns även restauranger, gym och matbutiker. Många av de boende i området uppskattar närheten till natur & Judarnsjön med mysiga promenadstråk och flera badplatser. Vidare bor ni här i en stabil och välskött förening som äger marken. Det finns en stor gemensam takterrass som medlemmarna får nyttja. Till lägenheten hör ett förråd. Den här bostaden och möjligheten får ni inte missa. Varmt välkommen att höra av er för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073-506 21 58.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 12:15
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun, bild 2
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun, bild 3

Solbergsvägen 47

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
30 m²
1 rum
2 345 kr/mån
66 500 kr/m²

- Optimalt planerad hörnlägenhet - Stor uteplats och egen entré - Kombinerad Tvättmaskin & torktumlare - Föreningen äger marken - En hyresrätt kvar (dold tillgång) - Fastigheten är totalrenoverad 2016 (Dränering, Fönster, Ny el, Stambyte, fjärrvärme samt Balkongrenovering.) - Fiber i fastigheten - Lediga parkeringsplatser på gården - Till varje lägenhet hör ett förråd - Stenkast från Bromma Blocks och närhet till Sundybergs C Äntligen får jag presentera denna fantastiska 1:a! Här erbjuds du en optimal planlösning samt en egen entré med solig uteplats. Genomgående hög standard med modernt kök och badrum. I och med bostadens läge i huset så erbjuds du fönster i två väderstreck vilket ger en bra känsla av rymd. I bostaden finns en liten klädkammare och till lägenheten hör ett förråd vilket tillför extra förvaring. Utöver den kombinerade tvätt- och torktumlaren i bostaden så disponerar föreningen en tvättstuga på vinden. På föreningens gård finns även parkeringsplatser lediga att hyra till en fördelaktig kostnad om 450 kr/mån. Ett stenkast bort från bostaden ligger Bromma Blocks med all form av service. Ca 350 m bort går bussförbindelser från Mariehällskyrkan som bland annat tar dig in till Sundbybergs c. Endast 700 m bort går även tvärbanan från Karlsbodavägen. Brf Singel är en förening som äger marken, har en hyresrätt kvar, disponerar parkeringsplatser, tvättstuga samt har totalrenoverat fastigheten 2016.

 • Premium
Vesslevägen 40, Ålsten, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00
Vesslevägen 40, Ålsten, Stockholms kommun, bild 2
Vesslevägen 40, Ålsten, Stockholms kommun, bild 3

Vesslevägen 40

Lägenhet
Ålsten, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 895 000 kr
24 m²
1 rum
vån 4/4
1 908 kr/mån
78 958 kr/m²

- Vacker fastighet, anno 1931 - Ett hus med mycket charm - Möjlighet att kunna sätta sin egna prägel - Flexibelt tillträde - Härligt ljusinsläpp genom vackra tidstypiska fönster - Originalgolv - Gemensamma balkonger på varje våningsplan - Hiss i huset - Fantastisk trädgård utanför - Stabil förening med låg belåningsgrad - 5 min till 12:an I en av Brommas finaste fastigheter, i det idylliska Ålsten finner ni denna charmiga etta i fridfull och lugn villamiljö, men en otrolig möjlighet att kunna skapa sitt drömboende. Planlösningen är helt optimal och tillsammans med den generösa takhöjden och det fina spröjsade fönsterna får man verkligen känslan av ett unikt boende. Härligt ljusinsläpp tack vare två stora fönster och helt fritt från insyn. Praktiskt kök med bra förvaring, stort och luftigt allrum där både och soffgrupp och matbord ryms, loftsäng samt ett helkaklat badrum. BRF Sångarlunden är en stor och stabil förening som genomgått flertal renoveringar och har en låg belåningsgrad. Via föreningen har man även tillgång till tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd, hobbyrum, vinterdäcksförvaring och gemensamma balkonger på varje våningsplan. Sist men inte minst har vi även den trevliga trädgården som blommar fint från vår till höst, passar perfekt för att umgås och njuta av solen en varm sommardag. Här bor man mitt i den lugna villaidyllen med närhet till vatten och härliga promenadstråk. En kort promenad bort finns 12:ans spårvagn som erbjuder lättillgänglig och snabb kommunikation till Alvik där både tunnelbanas gröna linje, tvärbanan och ett antal bussar återfinns. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service. Intill Brommaplan och Abrahamsberg finner du även bra kommunikationer, mataffärer samt gym. Kontakta mäklaren för mer information!

 • Premium
 • Hiss
Stramaljvägen 36, Riksby, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 13:00

Stramaljvägen 36

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 695 000 kr
51 m²
2 rum
vån 2/3
3 366 kr/mån
52 843 kr/m²

- Balkong i västerläge - Optimalt planerad - Belägen i trivsamt område - Närhet till goda kommunikationer vid Abrahamsberg. Gröna linjens tunnelbana tar dig in till city på ca 15 min. - Stabil förening med en väldigt låg belåningsgrad om endast 2 344kr/kvm - Klädkammare i bostaden samt tillhörande rymligt källarförråd - Tillgång till trivsam innergård med grillmöjligheter Nu finns chansen att bli nästa ägare till Stramaljvägen 36 och denna ljusa och välplanerade tvåa i populära Riksby. Bostaden erbjuder en social planlösning mellan kök och vardagsrum med direkt utgång till balkongen som är belägen i bästa solläge, där du kan njuta av kvällssolen. Vardagsrummet har en generös takhöjd och tack vare fönster i tre väderstreck skapas här ett underbart ljusflöde. Helkaklat badrum med tvättmaskin, kök med gott om förvaring och arbetsytor samt ett harmoniskt sovrum. Detta är bara några av bostadens fördelar. Utmärkta förvaringsmöjligheter med klädkammare i bostaden och ett stort förråd i källaren. Här bor ni på en populär adress i en välskött förening. Välkommen till ett hem att trivas i! Lägenheten tillhör Brf Brickbandet, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd samt två föreningslokaler som kan hyras till egna tillställningar eller övernattning. Området omges av fina grönområden med närhet till fina promenadstråk och motionsspår vid t.ex. Lillsjön och koloniområdet Iris. Intill Lillsjön hittar ni även ett trevligt utegym. Centralt läge vid Brommaplan eller Abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice. Kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Bogren, 0733668170

 • Plus
 • Balkong
Kinnekullevägen 39, Traneberg, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 14:15

Kinnekullevägen 39

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
39 m²
1.5 rum
vån 2/3
4 830 kr/mån
56 282 kr/m²

- Fina bevarade originaldetaljer - Optimalt planerad - Balkong i sydväst - Stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp i bostaden - Smakfullt kök med diskmaskin - Närhet till grönska och kommunikationer Varmt välkommen till Kinnekullevägen 39 och denna inbjudande och perfekt planerade lägenhet i lummigt läge, med närhet till tunnelbanan! Här erbjuds en ljus och välplanerad 1.5:a om 39kvm med närhet till natur, vatten och bra närservice. Bostaden präglas av ett härligt ljusinsläpp tack vare fönster i två väderstreck. Lägenheten har mycket som är värt att uppskatta så som smakfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor, harmonisk sovalkov med bra förvaring och plats för dubbelsäng, ljust och trivsamt vardagsrum som erbjuder sociala och lättmöblerade ytor samt ett fint bevarat originalgolv. Via vardagsrummet når du bostadens balkong i sydvästläge, med naturen som närmsta granne. Vidare finner ni gott om förvaring genom flertalet garderober och till bostaden hör även ett förråd. Den här bostaden vill du inte missa! Lägenheten tillhör Brf Kinnekulle nr 162, en förening som har genomgått flertalet renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd samt en grill som medlemmarna får nyttja. I Vidare bor ni här med ett svårslaget läge ett stenkast från vatten, badplatser, härliga promenadstråk. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service. Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Bogren Mäklarhuset 073 366 81 70.

 • Plus
 • Balkong
Holbergsgatan 127, Blackeberg, Stockholms kommun
 • Sön 2 jun kl 12:00

Holbergsgatan 127

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
69 m²
3 rum
vån 2/3
5 083 kr/mån
43 406 kr/m²

- Välplanerad - Belåningsgrad om 1 850 kr/kvm - Tillhörande förråd - Flexibelt inflytt HSB BRF Spanjoren säljer nu en av sina kvarvarande hyresrätter som nu ska bli någons nästa drömboende! Här erbjuds en välplanerad lägenhet med två bra sovrum, praktiskt separat kök, ett stort och socialt vardagsrum med balkongen i anslutning och ett rymligt badrum. På golvet i vardagsrummet ligger en vacker slipat stavparkett och väggar är nymålade i vardagsrum och sovrum. Balkongen i västläge utlovar härlig eftermiddags- och kvällssol och vätter mot den lummiga och barnvänliga innergården. Utanför umgås grannar både sommartid och vintertid! I föreningen finns tvättstuga och tillhörande förråd till bostaden. BRF Spanjoren är en stabil HSB-förening med en låg belångsgrad om 1 850 kr! Här finns totalt 38 parkeringsmöjligheter fördelat på 48 bostadsrätter samt fri parkering i området. Området är barnvänligt med många lekplatser runt om samt plaskdammar. En kort promenad bort finner du Hemköp, restauranger, tunnelbanan och gym. Blackeberg som område är naturnära och erbjuder både badplatser, fina promenadstråk och skolor. Grimsta naturreservat samt Kaananbadet är två ställen värt att besöka! Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
Drottningholmsvägen 284, Riksby, Stockholms kommun

Drottningholmsvägen 284

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
27 m²
1 rum
2 141 kr/mån
81 296 kr/m²

Välkomna till denna fantastiskt renoverade lägenhet! Här möts du av en välplanerad yta med en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, kompletterat med en smart halvvägg som skapar en avskild sovalkov. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar som ger ett fräscht och inbjudande intryck. Köket är smakfullt uppdaterat med eleganta ljusa skåpluckor, en stilren mörk bänkskiva och ett praktiskt plexiglas som stänkskydd. Den trevliga matplatsen vid barbänken bjuder in till både vardagsmiddagar och sociala tillställningar. Det fräscha badrummet har en modern duschhörna och all bekvämlighet du behöver. Läget är perfekt, med närhet till både T-bana Abrahamsberg och Stora Mossen, där du även hittar mataffärer. Dessutom är den vackra Lillsjön med sina mysiga promenadstråk bara en kort promenad bort. Föreningen erbjuder en härlig gräsmatta utanför huset, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Här kan du njuta av en trivsam miljö tillsammans med vänner och familj. Missa inte denna chans – välkommen till ditt nya drömhem!

Gubbkärrsvägen 15, Nockebyhov, Stockholms kommun
Gubbkärrsvägen 15, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 2
Gubbkärrsvägen 15, Nockebyhov, Stockholms kommun, bild 3

Gubbkärrsvägen 15

Lägenhet
Nockebyhov, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
82 m²
3 rum
vån 1/4
6 012 kr/mån
48 720 kr/m²

- Rymlig planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Härlig uteplats i soligt läge - Föreningen äger marken - Ledig garageplats för den nya ägaren - Möjlig inglasning av uteplatsen - Ny byggnad från 2017 Varmt välkomna till denna fantastiska lägenhet för dig som fyllt 55+ i mysiga Nockebyhov! Här hittar du ett hem som är perfekt placerat med en härlig och solig uteplats – idealisk för dig som älskar att njuta av soltimmarna. Lägenheten är både bekväm och stilfull, med en genomtänkt planlösning som inkluderar två fina sovrum. Det ena sovrummet kan enkelt användas som ett hemmakontor om så önskas. Det större sovrummet har en rymlig klädkammare som ligger i anslutning till uteplatsen, och ett tillhörande källarförråd finns i byggnaden intill garaget. Alla rum är i fantastiskt skick, med ett stort helkaklat badrum som erbjuder både tvätt- och torkmöjligheter samt extra förvaringsutrymme. Det stora, vita köket är fullt utrustat för att kunna laga trevliga middagar åt dina gäster. Vardagsrummet är rymligt och ljust, tack vare de stora fönstren som släpper in generöst med dagsljus hela dagen. Detta mysiga boende ligger dessutom nära Mälaren och de vackra slottsparkerna vid Åkeshov och Drottningholm. Den populära livsmedelsbutiken Garpes är bekvämt belägen i närheten, och Judarnskogens promenadstråk ger dig naturupplevelser precis runt hörnet. En busshållplats nära porten ger smidig transport till Brommaplan och vidare in till stan. Detta är en möjlighet du inte vill missa! Kontakta mig så berättar jag mer.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
 • Energieffektiv
Svartviksslingan 59, Minneberg, Stockholms kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Svartviksslingan 59

Lägenhet
Minneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
75,5 m²
3 rum
vån 1
4 577 kr/mån
52 914 kr/m²

- STOR UTEPLATS - ETT STENKAST FRÅN VATTNET - TILLHÖRANDE FÖRRÅD - NÄRA TILL BADBRYGGA - STABIL FÖRENING SOM ÄGER MARKEN Varmt välkomna till Svartviksslingan 59 och denna trevliga lägenhet som är belägen i populära Minneberg. Här erbjuds en ljus och välplanerad 3:a med en bra planlösning om 75,5 kvm. Rymligt vardagsrum med utgång till den härliga uteplatsen som är inhägnad med både staket och häck. Här kan man öppna upp och njuta av stora ytor som bjuder in till mysiga stunder. Fullt utrustat kök med plats för matgrupp, fräscht & helkaklat badrum med tvättmaskin (2022) samt två rymliga sovrum. Vidare bor ni här i en underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Precis runt knuten finns flertalet badplatser, båthamnar samt promenad- och motionsspår! Närservice i form av Coop och en sushirestaurang. Ta bussen enkelt eller en fin promenad utmed vattnet till Alvik för vidare kommunikation via tunnelbana, tvärbana samt bussar. I Alvik finner du det mesta som livet efterfrågar. Bostaden tillhör Brf Tangen, en stor och stabil förening som genomgått flertalet renoveringar under åren, äger marken samt har en låg belåningsgrad. Det finns även 7 lokaler och via föreningen har man tillgång till tvättstuga, övernattningslägenhet, gym, bastu, pingis, boule, snickeri samt lek- och grillplatser. Det finns flera förskolor inom Samfälligheten och Minnebergsseniorerna ordnar många aktiviteter tillsammans. För de bilburna finns totalt 528 p-platser för ca 600kr/mån. Elbilsplatser finns, kö i dagsläget. Samfällighetens Båtklubb hyr ut båtplatser samt utrymme för kajak, SUP-ar etc, kö i dagsläget. Kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll 073-506 21 58.

 • Uteplats
 • Hiss
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 18:15
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 284

Lägenhet
Bromma-Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 648 kr/mån
65 109 kr/m²

Öppen visning planeras till den 26/5! Här finns nu möjligheten att förvärva en av de exklusiva tvårumslägenheterna i Brf Sunnanskog 13, som genomgick en omfattande renovering år 2014. Välkommen till Drottningholmsvägen 284 och denna charmiga etagevåning med en imponerande takhöjd som når upp till 420 cm, samt en underbar uteplats på cirka 13 kvm! Denna ljusa och smakfullt utformade tvårumslägenhet om 46 kvm öppnar upp med en välkomnande hall, där det finns gott om plats för avhängning, som sedan leder in i själva bostaden. Ett inbjudande kök från Ballingslöv skapar en öppen och social planlösning mot matplatsen samt ett mysigt vardagsrum. En vacker trappa leder till övervåningen, där det finns tillräckligt med utrymme för en stor säng och önskad möblering. Det rymliga och fräscha badrummet har golvvärme och handdukstork. Genom dubbla glasdörrar kommer du ut till den magiska uteplatsen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten! Lägenheten har ett fantastiskt läge omgiven av vackra promenadstråk, bra närservice och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanestationen ligger bara fem minuters promenad bort och tar dig in till City på endast 10 minuter. Denna bostad tillhör en stabil och välskött förening med en sund ekonomi. År 2014 genomfördes en omfattande renovering av fastigheten, inklusive utbyte av stammarna. I källaren finns en gemensam tvättstuga, och till lägenheten hör även ett förråd.

 • Premium
 • Uteplats
Svartviksslingan 94, vån 7/7, Minneberg, Stockholms kommun
Svartviksslingan 94, vån 7/7, Minneberg, Stockholms kommun, bild 2
Svartviksslingan 94, vån 7/7, Minneberg, Stockholms kommun, bild 3

Svartviksslingan 94, vån 7/7

Lägenhet
Minneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
63,5 m²
2 rum
vån 7/7
4 201 kr/mån
62 913 kr/m²

Med stolthet får jag nu lov att presentera denna magiska 2:a med alla rätt! Varmt välkomna till Svartviksslingan 94 och denna trivsamma och mycket smakfulla lägenhet som är belägen i populära Minneberg. Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a med en förstklassig planlösning om 63,5 kvm. Rymligt vardagsrum med plats för stor matgrupp och med utgång till den härliga balkongen där man kan njuta av solen stora delar av dagen. Här finns en markis med eldrift för sommarens varmaste dagar. Öppen och social planlösning mot det påkostat renoverade köket från Ballingslöv med bänkskivor av Italiensk Carraramarmor, genomgående bra vitvaror samt bra arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter. Generöst sovrum, fint renoverat badrum med mörkt borstat marmorgolv med golvvärme & tvättmaskin samt stor klädkammare i vitpigmenterad ek från Ballingslöv. Med genomtänkta och stilrena materialval samt en stabil förening är denna lägenhet någonting utöver det vanliga i området! Vidare bor ni här i underbar, rofylld omgivning med omedelbar närhet till Mälaren. Precis runt knuten finns flertalet badplatser samt promenad- och motionsspår! Närservice i form av Coop och restauranger. Ta bussen enkelt till Alvik för vidare kommunikation via tunnelbana, tvärbana samt bussar. Bostaden tillhör Brf Tranan 259, en stor och stabil förening som genomgått flertalet renoveringar under åren, äger marken samt har en låg belåningsgrad. Föreningen disponerar bland annat över en tvättstuga i varje trapphus, 2 festlokaler, 2 gästlägenheter, motionslokal, snickeri samt vävstuga. För de bilburna finns totalt 528 p-platser för ca 600kr/mån. Elbilsplatser finns, kö idagsläget. Till lägenheten hör ett stort källarförråd om ca 7,5 kvm samt möjlighet att hyra ytterligare förråd om så önskas. Detta är verkligen en pärla som är svår att motstå och som måste upplevas på plats. Tveka inte att kontakta ansvarig mäklare för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Björkbacksvägen 38, Ulvsunda, Stockholms kommun
 • Imorgon
Björkbacksvägen 38, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Björkbacksvägen 38, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Björkbacksvägen 38

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 895 000 kr
64 m²
3 rum
vån 3/3
6 395 kr/mån
45 234 kr/m²

Välkommen till denna underbara lägenhet, belägen högst upp i huset i charmiga Ulvsunda. Att bo högst upp i huset innebär en härlig utsikt, fantastiskt ljusinsläpp och minimal insyn. Lägenheten har en rymlig balkong där du kan njuta av soliga dagar, perfekt för morgonkaffet eller för att odla dina favoritväxter. De nyslipade trägolven i originalutförande ger en inbjudande och varm känsla genom hela lägenheten. Det ljusa och rymliga vardagsrummet har plats för både soffa och matgrupp och har utgång till balkongen. Lägenheten har två sovrum, det ena med plats för dubbelsäng och garderobsvägg med skjutdörrar och även det mindre sovrummet är relativt rymligt. Mysigt kök med plats för matplats för ca 4 personer. Stambytt och helkaklat badrum. Stor och trygg förening med 223 lägenheter som bildades 1940. Ulvsunda är ett lugnt och naturnära bostadsområde som erbjuder en härlig kombination av grönska och vatten. Här finns vackra promenadstråk längs Ulvsundasjön och fina parkområden alldeles runt knuten. Kommunikationerna är goda med närhet till tvärbanan som går mellan Solna Station och hela vägen till Sickla i söder samt bussar som snabbt tar dig dit du vill.

 • Premium
Kamomillagatan 17, Annedal, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 18:00
Kamomillagatan 17, Annedal, Stockholms kommun, bild 2
Kamomillagatan 17, Annedal, Stockholms kommun, bild 3

Kamomillagatan 17

Lägenhet
Annedal, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 795 000 kr
71 m²
3 rum
2 889 kr/mån
53 451 kr/m²

- Extremt låg avgift - Balkong i sydväst läge - Ett av områdets bästa föreningar - Otroligt smart planlösning - Goda förvaringsmöjligheter - Bra kassaflöde i föreningen med 4 lokaler - Separat källarförråd - Fönster i två väderstreck Varmt välkommen till Annedals bästa 3 rum och kök i en av områdets mest förmånliga föreningar med exceptionellt låga avgifter. Denna bostad erbjuder fantastiska lösningar för att maximera varje kvadratmeter på ett imponerande sätt. Lägenheten präglas av ljusa och rymliga rum med fönster i två väderstreck, vilket ger naturligt ljus genom hela dagen, belägen i ett privat läge. Med stora sociala ytor, två separata sovrum och en balkong i sydvästläge mot innergården, erbjuder denna bostad en plats för harmoni och lugn. Här finns allt du behöver för bekvämt boende, från ett fullt utrustat kök till ett modernt badrum med generös förvaring och tvätt / tork. Den rymliga hallen erbjuder ytterligare förvaringsutrymme och det öppna vardagsrummet intill det separata köksutrymmet skapar en perfekt miljö för socialt umgänge och kvalitetstid. Här bor du i en populär och välskött förening med god ekonomi. Här hyrs lokaler som gym, solarium och kontor ut för att maximera intäkterna som resulterar i låga avgifter. Här bor du endast en kort promenad från Ica och bussen vid Mariehällstorget, med Sundbyberg C och dess utmärkta utbud av restauranger och kommunikationer bara en liten bit bort. Du har även Bromma blocks butiker och shoppingmöjligheter inte långt från bostaden. Sammantaget bor du verkligen i det bästa läget man kan tänka sig där allt finns nära till hands.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Kinnekullevägen 33, Traneberg, Stockholms kommun
Kinnekullevägen 33, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Kinnekullevägen 33, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Kinnekullevägen 33

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
50 m²
2.5 rum
vån 1/3
5 127 kr/mån
59 900 kr/m²

Varmt välkomna till Kinnekullevägen 33! Här erbjuds en otroligt välplanerad och charmig lägenhet på bästa adress i Traneberg, mysiga och populära Kinnekullevägen! Lägenheten har en optimal planlösning och bjuder på fönster i två väderstreck vilket ger ett härligt, genomgående ljus. Stort vardagsrum med grönskan precis utanför, smakfullt kök, stort rofyllt sovrum & ett mindre rum som passar utmärkt som kontor eller litet sovrum samt fräscht helkaklat badrum med tvättmaskin. Här bor ni i ett mycket populärt område ett stenkast från vatten, badplatser och härliga promenadstråk. Belägen i ett ostört läge med storstaden runt hörnet, närhet även till Alviks Torg med tunnelbana, tvärbana, bussar och all tänkbar närservice. Vidare bor ni här i en trevlig och välskött förening med en väl underhållen fastighet där flertalet stora renoveringar är genomförda. Föreningen disponerar över en trevlig trädgård med grillmöjligheter, en tvättstuga, cykelförråd samt ett snickarrum. Till lägenheten hör även två rymliga förråd. Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar Emma Andersson Hejll – Mäklarhuset 073 506 21 58.

 • Premium
Johan Tillanders Väg 8, Blackeberg, Stockholms kommun
 • Imorgon kl 17:15

Johan Tillanders Väg 8

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 595 000 kr
82,5 m²
3 rum
vån 2/2
5 768 kr/mån
55 697 kr/m²

Välkommen till en unik möjlighet att förvärva denna fantastiska lägenhet om 82,5 kvm, belägen på den eftertraktade adressen Johan Tillanders Väg 8. Här får du inte bara ett vackert och bekvämt boende, utan även en livsstil som kombinerar modernitet med lugn och ro. - Högt i tak - Generös balkong i bästa solläge, grill tillåtes - Eftertraktad planlösning - Naturskönt område - Möjlig 4rok - Minuters promenad till natur, badplatser och Grimsta naturreservat - Öppen planlösning Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp genom de generösa fönsterna. Rymligheten förstärks av en otrolig takhöjd, och en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet rymmer en fullstor säng samt önskat förvaringsmöblemang. Ett mindre sovrum i lummigt läge med plats för säng och skrivbord. Väl tilltaget kök i modernt utförande i en social planlösning. Här finns plats för större matbord. Vardagsrummet är lättmöblerat med goda ytor för soffgrupp och övrigt önskat möblemang. Stor och rymlig balkong i bästa solläge där man rymmer större balkongmöbler. Till lägenheten hör även ett förråd. Bostaden är belägen i natursköna Blackeberg som erbjuder ett brett utbud av butiker, service och kommunikationer. Missa inte att ta en promenad i Grimsta naturreservat ner till Kanaanbadet där du tar en fika på det populära Trädgårdscaféet eller Ängbybadet och dess båtklubb. Här finns flertal badklippor och grillplatser. Ett svårslaget bostadsområde med allt ni kan tänkas behöva! Du tar dig in till Kungsholmen och innerstan på ca 15 minuter via tunnelbanans gröna linje från Blackeberg C. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information - Tobias Willhardt, 072 341 27 18

 • Plus
Fredrikslundsvägen 47, Åkeslund, Stockholms kommun

Fredrikslundsvägen 47

Lägenhet
Åkeslund, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 695 000 kr
65 m²
3 rum
vån 3/3
4 561 kr/mån
56 846 kr/m²

- Balkong med sol större delen av dagen, med en magisk utsikt över trädtopparna - Smakfullt renoverat kök - Insynsskyddat läge med grönskan precis intill - Fint bevarad fiskbensparkett - Öppen spis - Optimalt planerad - 600m till tunnelbanan - Stabil förening som genomgått flertalet renoveringar och som har kvar 1 hyresrätt som en dold tillgång - Två tillhörande källarförråd Stilren och charmig trea med 65 optimalt planerade kvm i ett oslagbart läge med gångavstånd till tunnelbana, mataffärer och natur. Lägenheten har en suverän planlösning med god förvaring och charmiga originaldetaljer mixat med fräscha moderna inslag. Renoverat & fullt utrustat kök med allt du kan tänkas behöva, stort vardagsrum med plats för soffgrupp och matbord, solig balkong i fritt läge, rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng samt ett fräscht badrum med tvättmaskin. Bostadens andra rum kan med fördel användas som matsal, sovrum eller kontor. Som pricken över i:et finns en öppen spis, en riktig höjdare under de kalla höst- och vintermånaderna. Detta är bara några av bostadens fördelar. Fönsterpartier i två väderstreck vilket ger ett härligt genomgående ljus. Den här måste upplevas på plats! Lägenheten tillhör Brf Stenkastet 4, en förening som genomgått flertalet stora renoveringar. Föreningen har även 1 hyresrätt kvar som en dold tillgång. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en nybyggd uteplats med trädäck, utemöbler och grill som kan användas av de boende. Här bor ni i ett mycket lugnt och stillsamt område med skog och grönskande natur precis intill. Stort serviceutbud i form av matbutiker, mysiga fik, frisör och mycket annat. Goda kommunikationer vid både Abrahamsberg och Brommaplan i form av busslinjer samt tunnelbanans gröna linje. Den här bostaden måste upplevas på plats! Kontakta mig för mer information! Hälsningar, Emma Bogren 073-3668170

 • Plus
 • Balkong
Spångavägen 14, Riksby, Stockholms kommun
 • Borttagen före visning

Spångavägen 14

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
41 m²
2 rum
vån 3/3
3 097 kr/mån
55 976 kr/m²

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Plus
 • Balkong
Tranebergsvägen 34, Traneberg, Stockholms kommun

Tranebergsvägen 34

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 495 000 kr
54 m²
2 rum
vån 1/3
2 503 kr/mån
64 722 kr/m²

- EXKLUSIVT & PÅKOSTAT BADRUM FR. 2021 - 2 TILLHÖRANDE FÖRRÅD - GENOMGÅENDE RENOVERAD - EN AV OMRÅDETS LÄGSTA AVGIFT ÄNTLIGEN får jag lov att presentera en av områdets trevligaste tvårummare. Varmt välkommen till Tranebergsvägen 34 och denna inbjudande och perfekt planerade lägenhet med otroligt låg avgift! Här erbjuds en ljus och välplanerad 2:a om 54 kvm med närhet till vattnet. I bostaden möts du av en välkomnande hall som leder er vidare in i den renoverade bostaden. Stort vardagsrum med gott om plats för både matgrupp och soffgrupp. Mysigt och rofyllt sovrum med plats för större säng och önskat möblemang, smakfullt kök med bra arbetsytor samt nyrenoverat och påkostat badrum. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och är en väldigt social lägenhet som passar bra för såväl singelhushållet som för paret. Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med 2 minuters gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med en kort promenad från porten finns flertalet badbryggor och i hela området finns det gott om badplatser. Mycket trevlig förening med väldigt stabil ekonomi och en väl underhållen fastighet. De har en mycket låg belåningsgrad på endast 1219 kr/kvm. På baksidan av huset finns en mysig uteplats. Till lägenheten hör 2 förråd. Tvättstuga finns belägen nere i källaren. Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll 073-506 21 58.

 • Plus
Krysshammarvägen 6, Huvudsta, Solna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Krysshammarvägen 6

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
82,3 m²
3 rum
vån 6/8
4 628 kr/mån
36 391 kr/m²

Här får du chansen att förvärva en bostad där du kan skapa ditt eget drömboende. Belägen på våning 6 på en av områdets bästa adresser med fantastisk utsikt över grönska finner du denna fantastiska trea. Bostaden har genomgående renoveringsbehov men besitter alla förutsättningar för att få till det riktigt bra. Disponerad över 82,3 kvm med ordentliga sociala ytor, två stora sovrum ett ordentligt kök och dubbla våtrumsutrymmen. Föreningen ska även stambyta bägge våtrumsutrymmen, vilket dessa renoveringar inte är något du behöver lägga ut för! Bostadens balkong är helt insysnsfri och har magisk förmiddagssol fram till lunch. Att bo i ett läge som detta är få förunnat. För en barnfamilj går det inte att understryka nog hur viktigt det är för barnen att bo nära till sin skola men också att de ska ha en trygg väg dit. Med detta läge är du försäkrad om detta, med tallbacka och granbackaskolan endast ett få minuter från porten, där ingen väg behöver korsas för att ta sig dit. Du har även Västra Skogens torg en kort promenad bort med T-banestation med dubbla tunnelbanelinjer som tar dig till Stockholm C på ca sju minuter. Dessutom finns bussförbindelser, livsmedelsbutiker, restauranger och Pressbyrå samtidigt som du har naturen som granne. Sköna promenadstråk och joggingspår finns längs Karlbergs Strand. Pampas Marina och Kungsholmen ligger inom kort gångavstånd. Ett uppskattat inslag för hela familjen är helgbrunchen nere på K4 vid Pampas Marina. Har du bil så tar du dig väldigt lätt och smidigt ut på E4an (både norr och söderut).

 • Balkong
 • Hiss
Kvarnbacksvägen 107, Riksby, Stockholms kommun

Kvarnbacksvägen 107

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 750 000 kr
53,5 m²
2 rum
vån 2/3
3 381 kr/mån
51 402 kr/m²

- Genomgående ljus och härlig - Balkong i söderläge - Stabil förening med låg belåningsgrad om endast 1 741kr/kvm - Närhet till goda kommunikationer vid Brommaplan. Gröna linjens tunnelbana med ca 15 min in till city. - Tillhörande källarförråd Äntligen får jag lov att presentera denna underbara, genomgående fräscha lägenhet som är optimalt planerad och belägen i populära Riksby. När du kliver in i bostaden möts du av en känsla av både rymd och ljus. Det generösa vardagsrummet är perfekt för avkoppling och sociala sammankomster. Stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus och från balkongen kan du njuta av en härlig utsikt, med grönskan precis utanför. Smakfullt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Här får du plats med större matbord. Sovrum med en lugn och avslappnande atmosfär, med flertalet garderober. En oas av ro och komfort. Helkaklat badrum med tvättmaskin. Lägenheten tillhör Brf Riksby, en omtyckt och välskött förening med låg belåningsgrad och som genomgått flertalet stora renoveringar under åren. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykelförråd samt gästlägenhet med 3st sovplatser som finns att hyra för 300kr/natten. Vidare bor ni här med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till Brommaplan och Abrahamsberg som erbjuder goda kommunikationer och all tänkbar närservice. I närheten finner ni även Lillsjön med utegym och promenadstråk samt koloniområde som är mycket uppskattat av de boende i området. Kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Bogren, 0733668170

 • Balkong
Nockebyvägen 34, Höglandet, Stockholms kommun

Nockebyvägen 34

Villa
Höglandet, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
16 750 000 kr
137 + 84 m²
5 rum
543 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa från 1927, belägen i det eftertraktade området Höglandet i Bromma. Med sina bevarade originaldetaljer och enastående läge erbjuder detta hem en unik möjlighet till ett drömboende. Den barnvänliga och lättskötta tomten är perfekt för familjer och ger en känsla av lugn och trygghet. Dess närhet till Höglandsskolan, en välrenommerad skola med årskurs F-9, gör det till ett idealiskt val för familjer med barn. På bara någon minuts promenad når du Höglandstorget, där du hittar allt från mysiga caféer och restauranger till frisör och biograf. Med Nockebybanan som enkelt tar dig till city på ca 25 minuter, är detta ett perfekt läge för pendlare och cityälskare. Området erbjuder också närhet till Nockeby torg och Ålstens torg, där du kan njuta av bekvämligheter som bageri, livsmedelsbutiker och trevliga småbutiker. För de som uppskattar naturen finns möjligheten att promenera längs Mälarens vackra strandpromenader, ta ett dopp vid bryggan eller träna på det populära gymmet i närheten. Ta chansen att uppleva det bästa av både stadsliv och natur i denna fantastiska villa i Bromma.

Jonstorpsvägen 16, Huvudsta, Solna kommun
Jonstorpsvägen 16, Huvudsta, Solna kommun, bild 2
Jonstorpsvägen 16, Huvudsta, Solna kommun, bild 3

Jonstorpsvägen 16

Lägenhet
Huvudsta, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 595 000 kr
97 m²
4 rum
vån 4/5
4 970 kr/mån
47 371 kr/m²

Denna fantastiska bostad erbjuder en harmonisk kombination av modern komfort och bekvämlighet. Med sina 97 kvadratmeter och fyra rymliga rum, passar den utmärkt för familjer eller den som värdesätter extra utrymme. Sovrummen är särskilt imponerande, inte bara för sin generösa storlek utan även för den smarta förvaringslösningen med inbyggda garderober. Här finns gott om plats för kläder och personliga tillhörigheter, vilket bidrar till en organiserad och trivsam atmosfär. Bostaden är utrustad med två toaletter för maximal bekvämlighet. Det stambytta badrummet och den gästtoaletten är både stilfullt utformade och funktionella. En av bostadens främsta fördelar är den inglasade balkongen som sträcker sig längs ena sidan av bostaden. Här kan man njuta av ljusa sommardagar eller lugna kvällar med utsikt över omgivningen, oavsett väderförhållanden. Belägen på våning 4 av 5, erbjuder bostaden en magnifik solbestrålning genom stora fönster under större delen av dagen. Detta ger en känsla av ljus och rymd som förstärker den positiva atmosfären i hemmet. Sammanfattningsvis är detta en bostad som imponerar med sin välplanerade layout, moderna bekvämligheter och fantastiska ljusinsläpp. Jonstorpsvägen 16 blir utan tvekan en harmonisk och bekväm plats att kalla hemma. Välkommen till Jonstorpsvägen 16, vån 4 av 5! - Inglasad balkong - Gavelläge - Tvättmaskin - Dubbla WC - Gott om förvaring - Promenad avstånd till Huvudsta C och T-bana - Nära till bussar och övrig kommunikationer - Promenadavstånd till Huvudsta badet - Rymlig källarförråd - Solna Stad parkering - Attraktiv förening För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hagalundsgatan 8, Vån 12, Hagalund, Solna kommun
Hagalundsgatan 8, Vån 12, Hagalund, Solna kommun, bild 2
Hagalundsgatan 8, Vån 12, Hagalund, Solna kommun, bild 3

Hagalundsgatan 8, Vån 12

Lägenhet
Hagalund, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 295 000 kr
79 m²
3 rum
vån 12/13
5 530 kr/mån
41 709 kr/m²

Välkommen till Hagalundsgatan 8, en exklusiv bostad på våning 12 av 13! Här erbjuds en imponerande yta på 79 kvm. Denna fräscha lägenhet bjuder på en magisk utsikt som sträcker sig över stadens skyline. Med stilfulla interiörer och ljusa, öppna ytor, är detta det perfekta hemmet för den som söker både komfort och elegans. Missa inte chansen att uppleva enastående panoramavyer och en modern livsstil i denna fantastiska bostad. - MAGISK UTSIKT - VÅNING 12 AV 13 - Utsikt från alla fönster - Nytt badrum (Stambytt) - Fräsch kök - Bra förening - Rymliga sovrum - Badrum med tvätt -torkskåp - Gäst wc - Källarförråd finns till bostaden - Lediga platser till garage - Närhet till kommunikationer, Pendel, buss och tvärbana. För mer information. Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hamngatan 13 A, Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun

Hamngatan 13 A

Lägenhet
Centrala Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 895 000 kr
36,5 m²
1 rum
vån 3/7
2 860 kr/mån
79 315 kr/m²

Underbar etta på Hamngatan med en stor balkong i söderläge och med sjöutsikt. Inredningen präglas av enkel elegans och tidlösa materialval i neutrala och rogivande färger. Här ligger vacker parkett på golvet, köket är fullutrustat med integrerad maskinpark bestående av kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn och inbyggnadsmikro. Stora ljusinsläpp från fönster och balkongdörr i söder. Härifrån ser du dessutom alltid vatten. Dessutom ett väl tilltaget badrum med dusch, tvättpelare. Bostadsrättsföreningen är välskött och trygg, med gemensamma utrymmen bestående av relax/bastu, tvättstuga och garage. Direkt utanför lägenheten finns underbara promenadstråk längs vattnet hela vägen in till Kungsholmen. Något som nuvarande ägare uppskattat otroligt mycket. Att kunna promenera eller cykla in till stan längs Mälarens strand är ett väldigt trevligt inslag. Vid Sundbybergs centrum som ligger inom kort gångavstånd finns Stockholms bästa kommunikationer i form av tunnelbana, tvärbana, pendeltåg och bussar. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger och uteserveringar men också närservice som mataffärer och caféer. Här bor du som mitt i staden men ändå med lugnet invid vatten och grönska.

 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 67