Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Vasavägen 31, Råsunda, Solna kommun
Vasavägen 31, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Vasavägen 31, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Vasavägen 31

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 595 000 kr
71 m²
3 rum
4 983 kr/mån
50 634 kr/m²

- Vindslägenhet - Populär adress - Stabil förening - Stambyte utfört 2008 Välkomna till denna fantastiska vindslägenhet om 71 optimalt planerade kvadratmeter. Här möts man av en inbjudande hall, två stycken rymliga sovrum med bra förvaringsmöjligheter, stambytt och kaklat badrum samt ett vardagsrum med en öppen planlösning till köket. Köket är modernt och här har man bra med arbetsytor samt diskmaskin, häll, fläkt, ugn och kyl/frys. Vasavägen tillhör Brf Framnäs 2, en mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har utfört flertalet renoveringar under åren. Styrelsen är aktiv och skicket på fastigheten mycket god. Som bostadsrättsinnehavare har man tillgång till föreningens gemensamma tvättstuga och cykelrum/barnvagnsförråd. Ett förråd tillhör lägenheten. Bostaden ligger i ett otroligt bra läge! Med en kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med fina promenadstråk och natur. I närheten har man även Råsundas hjärta Stråket, här finns restauranger, butiker och mysiga caféer. Några minuter bort så ligger även Mall of Scandinavia samt Solna Centrum där det finns otroligt bra shopping och många restauranger. Kommunikationer finns det gott om i närheten. På Råsundavägen så finns flertalet busslinjer såsom 515 till Odenplan, närmsta tunnelbana finns i Solna centrum där man även har tvärbanan. Vid Solna Station så finns även pendeltåg. Välkommen att kontakta mig vid intresse!

  • Premium
Björkbacksvägen 51, Ulvsunda, Stockholms kommun

Björkbacksvägen 51

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 995 000 kr
72 m²
3 rum
vån 1/3
4 576 kr/mån
55 486 kr/m²

Varmt välkommen till Björkbacksvägen 51 och denna mycket charmiga lägenhet i vacker fastighet anno 1918! Här erbjuds en stilfull och perfekt planerad 3:a om 72 kvm med grönskan precis utanför fönsterna. Två rymliga sovrum, ett generöst vardagsrum och otroligt smakfullt kök med plats för större matbord. Fräscht badrum och en stor, inbjudande hall med med klinkergolv. Helt enkelt ett hem med allt man kan önska och som det bara är att flytta in i! Vidare bor ni här i en äldre och mycket välskött förening med god ekonomi. Här bor ni mitt i ett attraktivt grönområde och får tillgång till föreningens härliga trädgård med möbler och grillplatser samt egen lekplats. Husen i föreningen uppfördes mellan 1918 och 1920 av arkitekten Gustav Larsson och har många tidstypiska drag i arkitekturen. Till föreningen hör även bastu och lekrum med b.la. bordtennis. Föreningen äger marken. Närhet till bra kommunikationer där tvärbanan och flertalet busslinjer nås med kort gångavstånd. Vidare finns det ett bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks, samt Citygross några minuter från bostaden. För den som gillar att bada kan man promenera ett par minuter för att sedan ta ett dopp! Välkommen att höra av dig för mer information samt boka förhandsvisning! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset Bromma 073-506 21 58.

Södra Långgatan 36b, Vasalund / Råsunda, Solna kommun

Södra Långgatan 36b

Lägenhet
Vasalund / Råsunda, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 295 000 kr
50 m²
2 rum
4 198 kr/mån
65 900 kr/m²

- Stor uteplats i lugnt hörnläge - Nyproducerad 2017 - Attraktiv adress - Ett tillhörande källarförråd - Stabil förening Äntligen får jag lov att presentera denna underbara lägenhet med stor uteplats belägen i härliga Vasalund! När man kliver in i lägenheten så möts man av en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum, här får man plats för soffmöblemang samt matplats. Här har man stora fina skjutbara fönsterpartier som man kan öppna upp helt ut mot den stora uteplatsen där man har gott om plats för både matgrupp och loungemöbler. Vidare så erbjuds man ett smakfullt och ljust kök som är utrustat med det mesta man kan tänkas behöva samt har gott om förvaring och arbetsytor. I sovrummet så får man plats med en dubbelsäng samt att man har gott om förvaring i form av garderober. Sist men inte minst så erbjuds man ett helkaklat badrum som är utrustat med golvvärme, dusch, toalett, kommod, spegelskåp samt kombinerad tvätt/tork. Södra långgatan 36B tillhör Brf Plogen 5, en mycket stabil förening med god ekonomi. Föreningen äger marken och har utfört flertalet renoveringar under åren. Styrelsen är aktiv och skicket på fastigheten mycket god. Ett förråd tillhör lägenheten. Bostaden ligger i ett otroligt bra läge! Med en kort promenad från lägenheten ligger Råstasjön och angränsande Lötsjön med fina promenadstråk och natur. I närheten har man även Råsundas hjärta Stråket, här finns restauranger, butiker och mysiga caféer. Några minuter bort så ligger även Mall of Scandinavia samt Solna Centrum där det finns bra shopping och flertalet restauranger. Kommunikationer finns det även gott om i närheten. På Råsundavägen så finns flertalet busslinjer såsom 515 till Odenplan, närmsta tunnelbana finns i Solna centrum där man även har tvärbanan. Vid Solna Station så finns även pendeltåg. Man håller även på att förlänga tunnelbanans gröna linje från Odenplan bort till Arenastaden och när den är klar 2028 så kommer man ha ca 400m till två tunnelbanestationer vilket är unikt. Denna lägenhet måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Uteplats
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun
  • Mån 29 jul
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Borgarfjordsgatan 21A, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Borgarfjordsgatan 21A

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 985 000 kr
98 m²
4 rum
vån 25/35
6 430 kr/mån
40 663 kr/m²

På våning 25 erbjuds en modern lägenhet med generösa 98 kvm fördelat på 4 rum och kök till en låg avgift. Här får du det lilla extra med ett fint parkettgolv som harmoniserar med de målade väggarna i vitt och fräscha ytskikt. Stora fönsterpartier fyller rummen med härligt ljus, medan det stilrena köket är utrustat med högkvalitativa vitvaror. Den halvöppna planlösningen mellan kök och vardagsrum skapar en öppen och luftig känsla, med gott om förvaringsutrymme och ett stort, fräscht badrum som inkluderar tvättmaskin och torktumlare. En extra bonus är det tillhörande källarförrådet. Kista Torn, där denna lägenhet är belägen, är inte bara ett av Sveriges högsta bostadskomplex utan också ett av de mest moderna. Vid ingången möts du av en välkomnande, fullt utrustad lobby istället för konventionella brevlådor och trapphus. Här finns även en bastu för avkoppling samt två gemensamma gästlägenheter som kan hyras vid behov. Den delade takterrassen på 36:e våningen erbjuder enastående panoramautsikt över både Globen och flygplan som närmar sig Arlanda. BRF Kista Torn är en stabil förening bestående av 266 bostadsrätter och 1 lokal, utan större underhålls- eller renoveringsplaner då huset är från 2015. Föreningen tillhandahåller 177 parkeringsplatser, varav 11 är för motorcyklar, och erbjuder olika gemensamma utrymmen som takterrass, samlingslokal, möblerad terrasslobby, bastu, gästlägenhet, cykelförråd med mera. Denna bostad erbjuder ett bekvämt läge intill Sveriges mest öppna galleria med shopping, foodcourt, matbutiker och flera gym. Tunnelbanan tar dig till City på bara 18 minuter och det finns även taxiterminal samt flygbussar till Arlanda och Bromma flygplats. Kista är ett nav för kommunikationer med lokalbussar som når hela norra Storstockholm.

  • Premium
  • Hiss
Drottning Kristinas Esplanad 59, Ulriksdal, Solna kommun
  • Ons 31 jul kl 17:30

Drottning Kristinas Esplanad 59

Lägenhet
Ulriksdal, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 495 000 kr
37 m²
1.5 rum
vån 2/5
1 958 kr/mån
67 432 kr/m²

- Bra förening med god ekonomi. - Ulriksdals lägst belånade förening. - Rymlig balkong i söderläge. - Ingen insyn. - Närhet till kommunikation, restauranger och shopping. - Stenkast från Mall of Scandinavia . - Närhet till natur. - Magiskt ljusinsläpp genomgående i lägenheten. Varmt välkomna till denna charmiga 1,5:a! (Omgjord 1:a) När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas som präglas av rymd. Det som du först möts av är den rymliga hallen, där plats för förvaringsmöjligheter finns. Här erbjuds man ett modernt, välutrustat kök där man har gott om plats för förvaring, där varje liten detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till allrummet med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. En perfekt yta för att umgås med familj och vänner. Här når man även ut till lägenhetens otroligt härliga balkong i söderläge med förtrollande utsikt som bjuder på många soltimmar. Sovalkoven bjuder på ett härligt ljusinsläpp från fönsterna och här får man även plats med en normalstor säng. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här. Bostaden tillhör Brf Slottsbacken i Ulriksdal , vilket är en stabil förening. Föreningen äger marken och är Ulriksdals lägst belånade förening. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Föreningen har garageplatser med hiss-access. Förrådsutrymmen för alla lägenheter finns även i anslutning till garaget. Här bor du på ett fantastiskt läge, skyddad från både insyn och trafik. Du har kort promenadavstånd till natursköna Hagaparken och Brunnsviken. Shoppingparadiset Mall of Scandinavia och bekvämligheterna i Solna Centrum. Ulriksdal är ett charmigt område med den populära gården Överjärva Gård med hästar och djurhållning, Mulle Meck lekparken i Järva samt naturnära grönområdena Hagaparken, Ulriksdals slott & Brunnsviken. Här finns mysiga kaféer, trevliga restauranger, en ICA-butik och all tänkbar service. Varmt välkommen in till ditt nya hem!

  • Plus
  • Hiss
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
  • Imorgon kl 13:00
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13

Lägenhet
Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 295 000 kr
78,7 m²
3 rum
vån 13/13
4 262 kr/mån
41 868 kr/m²

Välkommen till Hagalundsgatan 30, våning 13 av 13! Här erbjuds en imponerande yta på ca 79kvm kvm. Denna fräscha lägenhet bjuder på en magisk utsikt som sträcker sig över stadens skyline. Med stilfulla interiörer och ljusa, öppna ytor, är detta det perfekta hemmet för den som söker både komfort och elegans. Missa inte chansen att uppleva enastående panoramavyer och en modern livsstil i denna fantastiska bostad. - MAGISK UTSIKT - HÖGST UPP I HUSET - VÅNING 13 AV 13 - Gavelläge - Utsikt från alla fönster - Stambytt badrum - Fräsch kök - Bra förening - Rymliga sovrum - Källarförråd finns till bostaden - Lediga platser till garage - Närhet till kommunikationer, Pendel, buss och tvärbana. För mer information. Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rosstigen 2, Råsunda, Solna kommun
  • Mån 29 jul kl 17:30
Rosstigen 2, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Rosstigen 2, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Rosstigen 2

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 395 000 kr
52 m²
2 rum
3 255 kr/mån
46 058 kr/m²

- Attraktiv adress - Ingen insyn - Närhet till kommunikation, restauranger och shopping - Stenkast från Mall of Scandinavia - Närhet till natur - Bra förening med god ekonomi - Magiskt ljusinsläpp genomgående i lägenheten Varmt välkomna till denna charmiga 2:a i populära Råsunda! När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel. Det som du först möts av är den rymliga hallen ljusa hallen. Här erbjuds man ett modernt, välutrustat och rymligt kök där man har gott om plats för förvaring, där varje liten detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till vardagsrummet med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. En perfekt yta för att umgås med familj och vänner. Sovrummet har ordentligt med plats för en större säng samt stora garderober. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här. Bostaden tillhör Brf Rosklinten 5 vilket är en stabil förening. Föreningen äger marken och har genomfört flera renoveringsprojekt genom åren. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Som medlem har man tillgång till tvättstuga, cykelrum samt en gemensam terrass. Dessutom har föreningen 1 hyresrätt och 2 lokaler som betraktas som dold tillgång. Här bor du på ett fantastiskt läge i Råsunda, skyddad från både insyn och trafik. Du har kort promenadavstånd till natursköna Lötsjön och Råstasjön, shoppingparadiset Mall of Scandinavia och bekvämligheterna i Solna Centrum. Råsunda är ett charmigt område med anrika kvarter som bjuder på en lång och rik historia. Här finns mysiga kaféer, trevliga restauranger, en blomsterbutik, en ICA-butik och all tänkbar service. Nära hemmet ligger den historiska Filmstaden med både biograf och restaurang – perfekt för en trevlig kväll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana och buss bara några minuter bort, och i Solna hittar du både pendeltåg vid Solna station och tvärbana vid Solna Centrum. Väljer du att ta cykeln, når du Vasastan på ungefär 20 minuter. Välkommen till ett boende där historia möter modern bekvämlighet, och där du har allt du behöver inom räckhåll! Varmt välkommen in till ditt nya hem!

  • Premium
Gustafsvägen 14b, Råsunda - Vasalund, Solna kommun
  • Mån 29 jul kl 16:30
Gustafsvägen 14b, Råsunda - Vasalund, Solna kommun, bild 2
Gustafsvägen 14b, Råsunda - Vasalund, Solna kommun, bild 3

Gustafsvägen 14b

Lägenhet
Råsunda - Vasalund, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 750 000 kr
20 m²
1 rum
vån 4/4
1 151 kr/mån
87 500 kr/m²

- Högst upp i huset. - Attraktiv adress. - Tillhörande förråd vägg i vägg med lägenheten. - Ingen insyn. - Närhet till kommunikation, restauranger och shopping. - Stenkast från Mall of Scandinavia . - Närhet till natur. - Bra och trygg förening. Varmt välkomna till denna charmiga 1:a! När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel. Här erbjuds man ett kök som, trots sin mindre storlek, är smart planerat med gott om förvaring. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till vardagsrummet/sällskapsytan med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här. Bostaden tillhör Brf Flustret 19 vilket är en stabil förening. Föreningen äger marken och har genomfört flera renoveringsprojekt genom åren. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Den låga månadsavgiften, 1151 kr, inkluderar tvättstuga och bostadsrättstillägg i hemförsäkringen. Som medlem har man tillgång till barnvagnsutrymme och cykelförråd. Man får även nyttja den gemensamma gården med sittplatser och möjligheter att grilla. På Gustafsvägen 10 finns en föreningslokal som kan bokas av alla medlemmar för 200 kr. Då får du tillgång till en lokal med trinettkök, kylskåp, bord, stolar och en soffa. Dessutom har föreningen 1 hyresrätt som betraktas som en dold tillgång. Parkeringsmöjligheterna finns, föreningen har 9 parkeringsplatser. Här bor du mitt bland idylliska promenadstråk kantade av sekelskiftesbyggnader, mysiga caféer, butiker och restauranger. Här har du utmärkta kommunikationer. Med pendeln från Solna station tar du dig till Odelplan på 10 minuter inklusive gångväg. Du kan också välja buss 515 som stannar nästintill bostaden. Tvärbanan går också från Solna Station. Tunnelbanestationerna Näckrosen och Solna Centrum ligger bara några minuter bort, vilket gör resandet enkelt. Solna Centrum erbjuder över 120 butiker samt tillgång till tunnelbana, tvärbana och bussar. Pendeltågen vid Solna Station ligger inom bekvämt promenadavstånd. För ytterligare shopping och nöjen finns Westfield Mall of Scandinavia nära till hands, liksom vackra naturområden som Råstasjön, Lötsjön och Hagaparken. Den kommande gröna tunnelbanelinjen, tidigare känd som gula linjen, kommer att ha en station i närheten. Detta förbättrar inte bara kommunikationerna utan förväntas också öka fastighetsvärdena i området. Solna har dessutom Sveriges näst lägsta skatt, vilket gör det ekonomiskt fördelaktigt att bo här. Upptäck ett boende som kombinerar historisk charm med modern bekvämlighet och utmärkta kommunikationsmöjligheter! Varmt välkommen in, till ditt nya hem!

  • Premium
Hagalundsgatan 30, Vån 8, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun

Hagalundsgatan 30, Vån 8

Lägenhet
Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 495 000 kr
56,9 m²
2 rum
vån 8/13
3 241 kr/mån
43 849 kr/m²

Hagalundsgatan 30 är en bostad på 8e våningen med en fantastisk utsikt. Bostaden är totalrenoverad och har spotlights som ger ett modernt och fräscht intryck. Badrummet har golvvärme och är stilrent inrett. Balkongen är inglasad och ger möjlighet till avkoppling med utsikt över omgivningen. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är goda, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. Föreningen är välskött och har en god ekonomi, vilket ger en stabil grund för framtida investeringar. Dessutom finns det lediga platser i garaget för dig som behöver parkeringsmöjligheter. Avgiften för bostaden inkluderar också ett stort källarförråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter för dina saker. Sammanfattningsvis är detta en mycket attraktiv bostad med hög standard och många fördelar. Välkommen till Hagalundsgatan 30! - Bo högt upp i huset - Total renoverad bostad 2019 - Stambytt 2023 - Spotlights i bostaden - Golvvärme i badrummet - Inglasad balkong - Källarförråd ingår - Lediga garageplatser finns - Attraktiv förening - Gula linjen trafikstart 2028 - Nära till kommunikationer och promenadavstånd till Mall Of Scandinavia För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 35, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 11:30

Lötsjövägen 35

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
6 154 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet högst upp i fastigheten på Lötsjövägen 35! - Renoverat kök - Fantastisk utsikt - Möjlighet till garageplats - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city - Bra förening - Källarförråd finns - Nära till kommunikationer Denna välplanerade bostad är ljus och rymlig, med gott om förvaringsmöjligheter och generösa ytor. Högst upp i huset vilket tillgodoser en fantastisk kilometervidd utsikt. Renoverat kök med moderna vitvaror. Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng, nattduksbord och byråer om så önskas, samt tre inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet och toaletten är separata, vilket ger badrummet en luftig känsla och möjliggör tvätt och torkning. Läget kan knappast bli bättre! Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana ligger bara 3 minuters promenad bort. Med frekventa avgångar tar du dig på 12 minuter till T-centralen och är endast en hållplats från Kista Gallerian och kontorsområdet. Dessutom når du E18 och E4 på bara 5 minuter med bil. Inom gångavstånd hittar du flera skolor, Lötsjön och Råstasjön samt den populära Mall of Scandinavia. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Kolonnvägen 2, Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Kolonnvägen 2

Lägenhet
Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 450 000 kr
34 m²
1 rum
vån 4/8
3 329 kr/mån
72 059 kr/m²

- Genomgående, med fönster i två väderstreck - Fransk balkong - Sovalkov - Fantastiskt badrum - Gym och bastu finns i föreningen - Bra kommunikationer - Bra med förvaring Varmt välkomna till denna fantastiska 1,5:a med fransk balkong. Lägenheten blev färdigbyggd 2022 och har ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare att det finns fönster i båda riktningarna. När du kommer in i lägenheten finner du allrummet där man har en stor garderob längst väggen. Här har du antingen plats för sängen eller så använder du det till allrum. Lite längre in i lägenheten så finner man lägenhetens kök, här har man bra med förvaring och det är utrustat med ugn, diskmaskin, kylskåp, frys och micro. Längst in i lägenheten så hittar man bostadens allrum, här får man gott om plats för matbord samt soffa, vill man hellre ha sovdelen här så funkar det bra det också. Badrummet är av det exklusiva slaget med fint grått kakel och lite ljusare klinkers. Badrummet är även utrustat med en tvättmaskin och duschen är utrustat med en takdusch och en glasdörr utöver det har du även ett handfat med kommod samt en rund spegel. Precis utanför ytterdörren på loftgången så kan man även slå sig ner för att njuta av den härliga kvällssolen. Föreningen har satsat stort på att öka trivseln och de har fantastiska lokaler i form av ett gym som går att använda dygnet runt, bastu, till co-working space ifall du skulle behöva komma bort från lägenheten om du skulle behöva jobba eller plugga hemifrån. Vidare har föreningen tvättstuga som ligger vid gymmet och en fantastisk terrass som alla får använda. På terrassen finns även en gasol grill. Föreningen har inga planer på några renoveringar eller på att höja avgiften. Haga Norra är ett populärt område i Solna med närhet in till stan. Här har du nära till det mesta, bland annat Mall of Scandinavia som erbjuder ett stort utbud av shopping samt restauranger. Bussar och pendeln går alldeles i närheten, där närmsta pendelstation är Solna station. Tunnelbanan når du via Solna centrum som bara är några minuters promenad bort. För den som gillar vatten, natur och fina promenadstråk så har man den populära Hagaparken bara några minuter bort.

  • Premium
  • Energieffektiv
Algatan 13, Råsunda, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Tis 30 jul kl 18:30
Algatan 13, Råsunda, Solna kommun, bild 2
Algatan 13, Råsunda, Solna kommun, bild 3

Algatan 13

Lägenhet
Råsunda, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
31 m²
1 rum
vån 2
2 327 kr/mån
74 032 kr/m²

- Attraktiv adress - Rymlig balkong - Ingen insyn - Närhet till kommunikation, restauranger och shopping - Stenkast från Mall of Scandinavia - Närhet till natur - Bra förening med god ekonomi - Magiskt ljusinsläpp genomgående i lägenheten Varmt välkomna till denna charmiga 1:a i populära Råsunda! När du kliver in upplever du en känsla av hemtrevnad och lugn, med en smart och rymlig planlösning som ger dig möjligheten att skapa din alldeles egna oas av avkoppling och trivsel. Det som du först möts av är den rymliga hallen, där en stor garderob väntar på att hjälpa dig organisera din vardag. Här erbjuds man ett välutrustat kök som, trots sin mindre storlek, är smart planerat med gott om förvaring. Varje detalj är noggrant genomtänkt för att underlätta din vardag. Vidare till vardagsrummet/sällskaptytan med magiskt ljusinsläpp där det finns rum för valfritt möblemang. Här når man även ut till lägenhetens otroligt härliga balkong med förtrollande utsikt som bjuder på många soltimmar. Badrummet pryds av kakel och klinkers, god förvaringsmöjlighet även här. Bostaden tillhör Brf Björken 3, vilket är en stabil förening. Föreningen äger marken och har genomfört flera renoveringsprojekt genom åren. Bland annat stambyte, omputsning av fasad, renovering av balkonger, omläggning av tak samt bytt ut alla fönster. Styrelsen är aktiv och fastigheten är i mycket gott skick. Som medlem har man tillgång till tvättstuga och cykelförråd. Dessutom har föreningen 1 hyresrätt som betraktas som en dold tillgång. Parkeringsmöjligheterna är utmärka, föreningen har 8 parkeringsplatser. Här bor du på ett fantastiskt läge mitt i hjärtat av Råsunda, skyddad från både insyn och trafik. Du har kort promenadavstånd till natursköna Lötsjön och Råstasjön, shoppingparadiset Mall of Scandinavia och bekvämligheterna i Solna Centrum. Råsunda är ett charmigt område med anrika kvarter som bjuder på en lång och rik historia. Här finns mysiga kaféer, trevliga restauranger, en blomsterbutik, en ICA-butik och all tänkbar service. Nära hemmet ligger den historiska Filmstaden med både biograf och restaurang – perfekt för en trevlig kväll. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana och buss bara några minuter bort, och i Solna hittar du både pendeltåg vid Solna station och tvärbana vid Solna Centrum. Väljer du att ta cykeln, når du Vasastan på ungefär 20 minuter. Välkommen till ett boende där historia möter modern bekvämlighet, och där du har allt du behöver inom räckhåll! Varmt välkommen in till ditt nya hem!

  • Premium
  • Hiss
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Margretelundsvägen 32

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 999 kr/mån
51 000 kr/m²

- STAMBYTT BADRUM 2022 - 3 HYRESRÄTTER KVAR I FÖRENINGEN - VÄLPLANERADE KVM - TILLHÖRANDE FÖRRÅD - MÖJLIGHET TILL PARKERINGSPLATS På uppdrag av Brf Stubintråden 7 så upplåts nu en av föreningens hyresrätter! Varmt välkomna till Margretelundsvägen 32 och denna trevliga tvårummare! Här erbjuds en förstklassig planlösning där varje kvadratmeter nyttjas på bästa vis. Stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin samt kök med bra förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet måste ses på plats! Lägenheten säljs åt föreningen och har tidigare disponerats som hyresrätt, vilket innebär att försäljningen ger direkta intäkter till föreningen. Man har under de senaste åren utfört flertalet stora renoveringar i föreningen så som stambyte och byte av elstigar. Föreningen amorterar på lånen och de hyresrätterna som finns kvar är en fin dolt tillgång som stärker föreningens finansiella stabilitet. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en liten trädgård på baksidan med trädgårdsmöbler. Till lägenheten hör ett separat förråd. Det finns lediga parkeringsplatser. Här bor ni med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet och i hela området finns det gott om badplatser. Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.

  • Premium
Skrivargatan 30, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Imorgon kl 12:00

Skrivargatan 30

Lägenhet
Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
4 734 kr/mån
42 447 kr/m²

Direkt innanför dörren möts du av en lägenhet med fräscha materialval och ett fantastiskt ljus tack vare fönster i två väderstreck. I en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får bostaden sina naturliga sociala ytor med plats för olika typer av möblemang. På golvet ligger en fin, genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Placerad i naturnära Ursvik som med sin utveckling blivit ett eftertraktat område på kort tid. Den trygga småstadsmiljön som erbjuder närhet till sjöar och grönområden med mysiga promenadvägar i kombination med ett smidigt pendelavstånd till innerstan gör Ursvik till en plats som passar för alla. I området finns närbutik, gym, restauranger och skola och bara på andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys och Coop. Tvärbanan planeras att vara klar 2022 och i samband med stationen planeras även ett torg med både restauranger och caféer. Välkommen till Skrivargatan 30! - Välplanerad 2a - Härlig ljusinsläpp - Stor balkong - Stilrena materialval - God förvaring - Stabil förening - Källarförråd följer med lägenheten - Placerad i expansiva Ursvik - Grönområden och motionsspår runt hörnet - Garage finns - Gemensamhetslokal finns att låna för fest/middaggar/kalas För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Dammtorps Allé 12, Solna-Järvastaden, Solna kommun
  • Tor 1 aug kl 13:00
Dammtorps Allé 12, Solna-Järvastaden, Solna kommun, bild 2
Dammtorps Allé 12, Solna-Järvastaden, Solna kommun, bild 3

Dammtorps Allé 12

Lägenhet
Solna-Järvastaden, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 150 000 kr
91,5 m²
4 rum
vån 4/4
5 373 kr/mån
56 284 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Välkommen till denna soliga, charmiga och rymliga 4-rumslägenhet i gavelläge, högst upp i huset! Med en yta om 91,5 kvadratmeter erbjuder lägenheten generösa utrymmen och bekvämligheter för en trivsam vardag. En inglasad balkong om hela 8 kvadratmeter förlänger boendeytan och gör att lägenheten stora delar av året kan nyttjas som en 5:a. Balkongen är en mycket uppskattad del av lägenheten med hög mysfaktor. En avkopplande plats att hänga på både dagtid, med dess många soltimmar, och kvällstid med tända ljuslyktor, där känslan av att befinna sig utomlands ofta infinner sig. Det ljusa köket är modernt utrustat med högkvalitativa vitvaror och gott om förvaringsutrymmen. Nya köksluckor i färgen Dimgrå från Härjedalskök pryder köket sedan början av 2022. Här finns det gott om plats för en matgrupp med upp till 8 personer, en perfekt plats att samla familj och vänner till gemensamma måltider, där den intilliggande balkongen blir en naturlig förlängning av köket. Vardagsrummet är rymligt med stora fönster i flera väderstreck som släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och inbjudande atmosfär. Ytorna är väl tilltagna så även här finns det gott om plats för att umgås med vänner och familj. Lägenheten har tre välplanerade sovrum med gott om plats för förvaring och möblering, vilket gör lägenheten idealisk för både familjer och par. Alla sovrummen har fri utsikt mot det närliggande naturreservatet, en rogivande atmosfär att vakna upp till. De finns två badrum där det ena är lite större och utrustat med både badkar, tvättmaskin och torktumlare, för extra bekvämlighet. Det andra badrummet är också välutrustat med en dusch, vilket ger flexibilitet för de boende. Utsikten mot Igelbäckens naturreservat är något som gör denna lägenhet till en riktig pärla. Lägenheten är perfekt för den som söker en harmonisk och bekväm bostad med närhet till både natur och stadsliv. Till lägenheten hör ett källarförråd om cirka 3 kvadratmeter och det finns tillgång till en stor hiss. Möjlighet finns också att göra om denna lägenhet till en 5:a, se alternativ planlösning. Lägenheten är belägen i en välskött förening i ett av Järvastadens lugnaste och bästa lägen, vilket skapar en trygg och trivsam boendemiljö. Dammtorps Allé är känt för sitt lugna och familjevänliga kvarter, samtidigt som det har närhet till stadens puls och olika bekvämligheter. Bara ett par minuters promenad bort finns det en busshållplats som enkelt tar dig till antingen Ulriksdals pendeltågsstation eller tunnelbanan i Hallonbergen på mindre än 5 minuter, där båda färdmedlen enkelt tar dig vidare in till T-centralen på cirka 10 minuter. Ett kort promenadavstånd bort ligger den ligger välbesökta och berömda Mulle Meck-parken, där barnen garanterat kommer att stortrivas. Om husknuten hittar du den lokala och välsorterade Ica-butiken, Ica Järvastaden, med bekväma öppettider 7-22 och med en väldigt trevlig personal. Ett stenkast bort ligger också Mall of Scandinavia, där det mesta inom shopping går att hitta under ett och samma tak. Ett populärt utflyktsmål inom gångavstånd är också Överjärvagård, där finns bland annat djur, kafé och en antikaffär. För den friluftsälskande, aktiva och sportintresserade erbjuder områdena kring Järvastaden en fantastisk natur med en rad olika aktiviteter, såsom elbelysta löp- och skidspår, utegym, fotbollsplaner, mountainbikespår mm. I närområdet finns också gym, padelhall, tennishallar, tandläkare, restauranger, café, frisör, skräddare och kemtvätt. En helt nyöppnad Kry Vårdcentral finns nu också ett par hundra meter bort. Vill man storhandla ligger både stora Coop och Willys på 5 minuters bilavstånd. Fem minuters promenad bort ligger en ny stor skola (åk F-9), och det finns gott om förskolor! Till hösten öppnar också en kommunal grundskola i området. Välkommen till Järvastaden, här kommer du garanterat att trivas! Missa inte detta unika tillfälle!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Tallbacksvägen 10, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Tallbacksvägen 10

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 195 000 kr
71 m²
3 rum
4 412 kr/mån
59 085 kr/m²

-GAVELLÄGE -FASTIGHET ANNO 1918 -FÖRENINGEN ÄGER MARKEN Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a i populära Brf Montören i vacker 20-tals stil på lummiga Björkbacksvägen! Varmt välkommen till denna stilfulla och perfekt planerade bostad med grönskan precis utanför fönsterna. Ett unikt tillfälle att förvärva en av dessa eftertraktade lägenheter intill Ulvsunda slott. Här erbjuds en ljus och väldisponerad 3:a om 71 kvm i en vacker fastighet anno 1918 med grönskan precis utanför fönsterna. Två sovrum varav det ena med klädkammare , ett generöst vardagsrum med halvöppen planlösning mot ett smakfullt kök med plats för större matbord. Kaklat badrum med tvättmaskin och en inbjudande hall (eget våningsplan) med klinkergolv. Vidare bor ni här i en äldre och välskött förening som äger marken. Här bor ni mitt i ett attraktivt grönområde och får tillgång till föreningens härliga trädgård med möbler och grillplatser samt egen lekplats. Husen i föreningen uppfördes mellan 1918 och 1920 av arkitekten Gustav Larsson och har många tidstypiska drag i arkitekturen. Till föreningen hör även bastu och lekrum med b.la. bordtennis. Tillhörande källarförråd. Närhet till bra kommunikationer där tvärbanan och flertalet busslinjer nås med gångavstånd. Vidare finns det ett bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks, samt Citygross några minuter från bostaden. Ulvsunda slott ligger en kort promenad bort och erbjuder ett fantastiskt spa som är värt att besöka!

  • Premium
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun, bild 2
Solbergsvägen 47, null, Stockholms kommun, bild 3

Solbergsvägen 47

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 000 000 kr
30 m²
1 rum
2 345 kr/mån
66 667 kr/m²

- Optimalt planerad hörnlägenhet - Stor uteplats och egen entré - Kombinerad Tvättmaskin & torktumlare - Föreningen äger marken - En hyresrätt kvar (dold tillgång) - Fastigheten är totalrenoverad 2016 (Dränering, Fönster, Ny el, Stambyte, fjärrvärme samt Balkongrenovering.) - Fiber i fastigheten - Lediga parkeringsplatser på gården - Till varje lägenhet hör ett förråd - Stenkast från Bromma Blocks och närhet till Sundybergs C Äntligen får jag presentera denna fantastiska 1:a! Här erbjuds du en optimal planlösning samt en egen entré med solig uteplats. Genomgående hög standard med modernt kök och badrum. I och med bostadens läge i huset så erbjuds du fönster i två väderstreck vilket ger en bra känsla av rymd. I bostaden finns en liten klädkammare och till lägenheten hör ett förråd vilket tillför extra förvaring. Utöver den kombinerade tvätt- och torktumlaren i bostaden så disponerar föreningen en tvättstuga på vinden. På föreningens gård finns även parkeringsplatser lediga att hyra till en fördelaktig kostnad om 450 kr/mån. Ett stenkast bort från bostaden ligger Bromma Blocks med all form av service. Ca 350 m bort går bussförbindelser från Mariehällskyrkan som bland annat tar dig in till Sundbybergs c. Endast 700 m bort går även tvärbanan från Karlsbodavägen. Brf Singel är en förening som äger marken, har en hyresrätt kvar, disponerar parkeringsplatser, tvättstuga samt har totalrenoverat fastigheten 2016.

  • Premium
  • Uteplats
Registervägen 2, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Registervägen 2

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 250 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/3
5 233 kr/mån
42 208 kr/m²

- Sällan till salu - Nära till tunnelbanan - Gavelläge med fönster i 3 väderstreck - Balkong i bästa solläge - Stor och stabil förening - Närhet till butiker, service och kommunikationer Nu kan vi äntligen presentera en av väldigt få 4or med allt man kan önska sig. Bostaden har mycket som är värt att uppskatta med påkostade materialval, balkong i söderläge, generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro, tre sovrum, insynsskyddad balkong mot grönska och ett lyxigt badrum. Bostaden är genomgående i smakfulla färg och materialval vilket ger lägenheten en harmonisk känsla. Generös takhöjd och stora fönster i tre väderstreck ger genomgående härligt ljusflöde och rymd i bostaden. Utmärkta förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och två tillhörande förråd. Bra kommunikation med Tunnelbanan inom kort gångavstånd från porten (ca 100 m) som tar er vidare med gröna linjen. Även busskommunikationen är mycket god. Bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks. I närområdet finns också mycket trevliga grönområden med promenadstråk samt charmiga Lillsjön! BRF Registret är en stabil förening. Föreningen har under senaste åren bland annat installerat nytt värmesystem samt renoverat tvättstugorna. Föreningen har gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt bastu.

  • Balkong
Adolfsbergsvägen 12, Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun

Adolfsbergsvägen 12

Lägenhet
Bromma / Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 695 000 kr
20 m²
1 rum
vån 2/3
2 096 kr/mån
84 750 kr/m²

Välkommen hem till detta optimalt planerade och charmiga boende där varje kvadratmeter tjänar sin fulla rätt. Lägenheten är smakfullt renoverad där man låtit nytt och gammalt karakterisera detta hem med stilfulla materialval och bevarade originaldetaljer. Här erbjuds gott om förvaring, en öppen planlösning, smarta möbleringsmöjligheter, praktiskt kök och ett stilfullt renoverat och stambytt badrum. Generöst fönsterparti låter bostaden präglas av ljus. En perfekt förstalägenhet! Här bor du i en trevlig och välskött förening med god ekonomi där stora genomförda renoveringar är genomförda, bland annat stambyte under 2021. Förutom trevliga bostäder erbjuds en uppskattad gemensam tomt med uteplats för grill och utemöbler. Till medlemmarnas förfogande finns även tillgång till cykelrum, gemensam tvättstuga samt parkeringsplatser. Lägenheten är lokaliserad i populära Mariehäll, en citynära stadsdel som med gångavstånd erbjuder fina promenadstråk, caféer, restauranger samt goda kommunikationer och allt vardagen har att önska. Bara ett stenkast bort finns Sundbyberg C med all tänkbar service så som tunnelbana och buss samt flera matbutiker, restauranger, gym, bank och apotek. Kommunikationer via, tunnelbana och pendel tar dig innanför tullarna på några få minuter, tvärbanan till södra Stockholm via Globen till Sickla Udde åt ena hållet och Solna C via Sundbyberg åt det andra. Gångavstånd till Bromma flygplats och Bromma Blocks.

Jungfrudansen 26 , null, Solna kommun
  • Tis 30 jul kl 18:00

Jungfrudansen 26

Lägenhet
Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 750 000 kr
39,5 m²
2 rum
vån 5/6
2 407 kr/mån
69 620 kr/m²

Nu har du chans att förvärva en av områdets absolut bästa lägenheter. Med en fantastisk utsikt över Mälaren och sol från lunch fram tills att den går ner. Bostaden har varsamt renoverats med industriglas, två sovutrymmen och trendiga materialval. Idag disponeras lägenheten som en mini-trea, perfekt för er som vill ha ett extra arbetsutrymme eller dubbla sovrum. Belägen i en stambytt förening har även badrummet renoverats med stilrena material och förberett för tvättmaskin om så önskas. När du blickar ut från bostadens fönster finns ingen insyn att tala om, istället kan du både från vardagsrum och kök njuta av områdets absolut bästa utsikt! Belägen i en stambytt förening med god ekonomi har du även säkerställd ekonomisk trygghet på lång sikt. Området är lugnt och trevligt med både naturen, vattnet, kommunikationer och all tänkbar service på bekvämt avstånd. Bara fem minuter till fots från lägenheten hittar du Huvudsta Centrum som med bland annat välsorterad livsmedelsbutik, gym, restauranger, apotek och T-bana stillar dina dagliga behov. Alldeles nedanför Jungfrudansen ligger Ulvsundaviken, mycket uppskattad för sina fina promenadstråk längs vattnet och på promenaden in mot stan passerar du Huvudstabadet, 4H, Pampas Marina och Karlbergs slott. Detta är en bostad som måste upplevas på plats, varmt välkommen på visning!

  • Plus
  • Hiss
Masugnsvägen 82, Mariehäll, Stockholms kommun

Masugnsvägen 82

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
6 300 000 kr
79,5 m²
3 rum
vån 7/9
4 997 kr/mån
79 245 kr/m²

(Bilder på kök är inspirationsbilder på liknande lägenhet, köksluckor är gråa, se inredningsval!) - Föreningen äger marken - Möjlighet till parkering finns - Balkong mot Bällstaån - Du köper direkt från Skanska - Förråd ingår Välkommen in i en ljus, social och öppen gaveltrea med stor balkong mot Bällstaån. Under fina dagar blir den en underbar plats att njuta av. Trean ger dig gott om förvaring i både förråd och flera skjutdörrsgarderober och det mindre sovrummet passar utmärkt som hemmakontor. Vinkelköket är perfekt för dig som gillar matlagning. När du kommer in möts du av en trevlig entré med plats för avhängning. Här finns även en praktisk skjutdörrsgarderob för förvaring av ytterkläder och skor samt städskåp. Ett förråd strax intill rymmer ytterligare kläder, väskor och sportutrustning. I det större sovrummet finns ännu mer förvaringsmöjligheter i en stor skjutdörrsgarderob. Hemmets helkaklade badrum är utrustat med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Ovanpå maskinerna finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och väggskåp för extra förvaring. Hemmets stora gemensamma kök och vardagsrum smälter samman till en härlig plats att umgås på med vänner och familj. Under stora delar av dagen strömmar ljus in från fönster i både öster- och söderläge. Här kan du inreda med både soffa och fåtöljer samt en trevlig matplats. Det praktiska vinkelköket passar utmärkt för dig som gillar matlagning. Utanför breder den härliga balkongen ut sig med perfekt läge mot Bällstaån. Här kan du inreda med vackra krukor, solstolar och en matplats för att sen njuta av den vidunderliga utsikten över vattnet. Balkongen blir snart en given favoritplats för umgänge under sommarhalvåret. Det mindre av hemmets två ljusa sovrum går bra att inreda som hemmakontor om det passar dig bättre. Här finns förvaringsmöjligheter i en garderob. Det större sovrummet går att inreda med en dubbelsäng och har gott om förvaring i en rymlig skjutdörrsgarderob. När du bestämmer dig för att flytta hit är ditt hem noga inrett med utvalda material och kulörer. Och med hållbara produkter från välrenommerade varumärken. Sortimentet är handplockat för att skapa en helhet som du lätt kan möblera kring för att skapa ett trevligt hem. Se inredningsval för just denna bostad här. Välkommen på visning på söndag!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Björkbacksvägen 51, Vån 3/3, Ulvsunda, Stockholms kommun
Björkbacksvägen 51, Vån 3/3, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Björkbacksvägen 51, Vån 3/3, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Björkbacksvägen 51, Vån 3/3

Lägenhet
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
4 500 000 kr
72 m²
3 rum
vån 3/3
4 658 kr/mån
62 500 kr/m²

**ACCEPTERAT PRIS** -HÖGST UPP I HUSET -GAVELLÄGE -FASTIGHET ANNO 1918 -FÖRENINGEN ÄGER MARKEN Nu finns möjlighet att förvärva en 3:a i populära Brf Montören i vacker 20-tals stil på lummiga Björkbacksvägen! Varmt välkommen till denna stilfulla och perfekt planerade bostad med grönskan precis utanför fönsterna. Ett unikt tillfälle att förvärva en av dessa eftertraktade lägenheter intill Ulvsunda slott. Här erbjuds en ljus och väldisponerad 3:a om 72 kvm i en vacker fastighet anno 1918. Ett rymligt sovrum med klädkammare samt ett mindre rum som funkar utmärkt som barn/gästrum eller kontor, ett generöst vardagsrum och smakfullt kök med plats för större matbord. Fräscht badrum och en inbjudande hall med med klinkergolv. Vidare bor ni här i en äldre och mycket välskött förening med god ekonomi. Här bor ni mitt i ett attraktivt grönområde och får tillgång till föreningens härliga trädgård med möbler och grillplatser samt egen lekplats. Husen i föreningen uppfördes mellan 1918 och 1920 av arkitekten Gustav Larsson och har många tidstypiska drag i arkitekturen. Till föreningen hör även bastu och lekrum med b.la. bordtennis. Föreningen äger marken. Tillhörande källarförråd. Närhet till bra kommunikationer där tvärbanan och flertalet busslinjer nås med kort gångavstånd. Vidare finns det ett bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks, samt Citygross några minuter från bostaden. Ulvsunda slott ligger en kort promenad bort och erbjuder ett fantastiskt spa som är värt att besöka! Ett par minuters promenad från dörren erbjuds badmöjligheter. Välkommen att höra av dig för mer information! Vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll-Mäklarhuset Bromma 073-506 21 58.

  • Premium
Ekovägen 43F, Vån 2+3, null, Sundbybergs kommun

Ekovägen 43F, Vån 2+3

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 150 000 kr
47 m²
2 rum
4 080 kr/mån
45 745 kr/m²

Med ett av Sundbybergs mysigaste lägen finner ni denna unika etagelägenhet om 47 kvm! Här bor du med lummig grönska som närmsta granne och med en härlig radhuskänsla. Husen är byggda av Folkhem och har en genomgående smakfull stil och snygga lösningar. Bostaden disponeras med en inbjudande uteplats vid entrédörren där det finns gott om utrymme för stol och bord samt blomsterplanteringar, ett praktiskt kök, vardagsrum, god förvaring och ett stort badrum med tvättmaskin på entréplan samt ett rymligt sovrum på övre plan. Genomgående fina ytskikt med målade väggar och ett snyggt parkettgolv. Fri parkering finns även att tillgå ett stenkast från bostaden! Här har man verkligen med naturen som närmsta granne med stora öppna gräsfält och mysiga skogspartier. Bostaden ligger precis invid villa idyllen Duvbo men har också endast en mycket kort promenad till tunnelbana och närservice. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Drottningholmsvägen 284, Riksby, Stockholms kommun

Drottningholmsvägen 284

Lägenhet
Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
27 m²
1.5 rum
2 141 kr/mån
81 296 kr/m²

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR ATT BOKA VISNING! Välkomna till denna fantastiskt renoverade lägenhet! Här möts du av en välplanerad yta med en modern, öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, kompletterat med en smart halvvägg som skapar en avskild sovalkov. Lägenheten har genomgående ekparkett och ljusa väggar som ger ett fräscht och inbjudande intryck. Köket är smakfullt uppdaterat med eleganta ljusa skåpluckor, en stilren mörk bänkskiva och ett praktiskt plexiglas som stänkskydd. Den trevliga matplatsen vid barbänken bjuder in till både vardagsmiddagar och sociala tillställningar. Det fräscha badrummet har en modern duschhörna och all bekvämlighet du behöver. Läget är perfekt, med närhet till både T-bana Abrahamsberg och Stora Mossen, där du även hittar mataffärer. Dessutom är den vackra Lillsjön med sina mysiga promenadstråk bara en kort promenad bort. Föreningen erbjuder en härlig gräsmatta utanför huset, perfekt för grillkvällar och avkoppling. Här kan du njuta av en trivsam miljö tillsammans med vänner och familj. Missa inte denna chans – välkommen till ditt nya drömhem!

Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 284

Lägenhet
Bromma-Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 648 kr/mån
65 109 kr/m²

Öppen visning planeras till den 26/5! Här finns nu möjligheten att förvärva en av de exklusiva tvårumslägenheterna i Brf Sunnanskog 13, som genomgick en omfattande renovering år 2014. Välkommen till Drottningholmsvägen 284 och denna charmiga etagevåning med en imponerande takhöjd som når upp till 420 cm, samt en underbar uteplats på cirka 13 kvm! Denna ljusa och smakfullt utformade tvårumslägenhet om 46 kvm öppnar upp med en välkomnande hall, där det finns gott om plats för avhängning, som sedan leder in i själva bostaden. Ett inbjudande kök från Ballingslöv skapar en öppen och social planlösning mot matplatsen samt ett mysigt vardagsrum. En vacker trappa leder till övervåningen, där det finns tillräckligt med utrymme för en stor säng och önskad möblering. Det rymliga och fräscha badrummet har golvvärme och handdukstork. Genom dubbla glasdörrar kommer du ut till den magiska uteplatsen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten! Lägenheten har ett fantastiskt läge omgiven av vackra promenadstråk, bra närservice och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanestationen ligger bara fem minuters promenad bort och tar dig in till City på endast 10 minuter. Denna bostad tillhör en stabil och välskött förening med en sund ekonomi. År 2014 genomfördes en omfattande renovering av fastigheten, inklusive utbyte av stammarna. I källaren finns en gemensam tvättstuga, och till lägenheten hör även ett förråd.

  • Premium
  • Uteplats

Visar 1 - 25 av 36