Mäklare Emilie van der Vliet

Emilie van der Vliet

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Nockebyvägen 34, Höglandet, Stockholms kommun

Nockebyvägen 34

Villa
Höglandet, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
16 750 000 kr
137 + 84 m²
5 rum
543 m² tomt

Välkommen till denna charmiga villa från 1927, belägen i det eftertraktade området Höglandet i Bromma. Med sina bevarade originaldetaljer och enastående läge erbjuder detta hem en unik möjlighet till ett drömboende. Den barnvänliga och lättskötta tomten är perfekt för familjer och ger en känsla av lugn och trygghet. Dess närhet till Höglandsskolan, en välrenommerad skola med årskurs F-9, gör det till ett idealiskt val för familjer med barn. På bara någon minuts promenad når du Höglandstorget, där du hittar allt från mysiga caféer och restauranger till frisör och biograf. Med Nockebybanan som enkelt tar dig till city på ca 25 minuter, är detta ett perfekt läge för pendlare och cityälskare. Området erbjuder också närhet till Nockeby torg och Ålstens torg, där du kan njuta av bekvämligheter som bageri, livsmedelsbutiker och trevliga småbutiker. För de som uppskattar naturen finns möjligheten att promenera längs Mälarens vackra strandpromenader, ta ett dopp vid bryggan eller träna på det populära gymmet i närheten. Ta chansen att uppleva det bästa av både stadsliv och natur i denna fantastiska villa i Bromma.

Brålunden 13, Nockeby, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Brålunden 13, Nockeby, Stockholms kommun, bild 2
Brålunden 13, Nockeby, Stockholms kommun, bild 3

Brålunden 13

Lägenhet
Nockeby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
8 975 000 kr
130 m²
5 rum
6 086 kr/mån
69 038 kr/m²

Detta tillfälle att förvärva det perfekta boendet för dig och din familj får du inte ofta. Här finns möjlighet till generationsboende. Denna lägenhet består av 3 st sammanslagna lägenheter, det finns möjlighet att knoppa av i framtiden om man så önskar. Lägenheten är på totalt 130 kvm med en solig balkong, rejält kök, 3 badrum och 3 till 4 sovrum. Bostaden är utan insyn och upplevs ligga högt upp i huset. Bostaden ligger i ljuvliga Brålunden Nockeby med närhet till Nockeby torg där du finner både bageri, matbutik, skomakare , apotek och inredningsbutiker. Nockebybanan ligger ett stenkast bort och tar dig in till stan på ca 25 minuter. Direkt utanför lägenheten har du en dunge där barnen kan leka fritt samt en helt nybyggd stor lekplats precis utanför porten och nedanför din balkong.

  • Premium
  • Balkong
Doktor Abrahams väg 54, null, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Doktor Abrahams väg 54

Villa
Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
8 495 000 kr
130 + 36 m²
6 rum
743 m² tomt

Välkomna till denna gedigna villa i barnvänliga Eneby, Bromma. Villan består av entreplan med stor välkomnande hall och gott om förvaring, två bra sovrum varav ett med stor klädkammare och egen utgång till trädgården,. På entréplan finner du också badrum och rejäl tvättstuga, tv-rum/tonårsdel med utgång till den ljuvliga väl inbäddade trädgården. På tomten finns både växthus och rejält tilltagen bod/friggebod, flertalet fruktträd, fläderträd samt bärbuskar. Övervåningen har två sovrum kök-och vardagsrum med öppen planlösning, badrum med dusch och wc. Huset är vackert inrett med fina materialval och är mycket väl underhållet.

  • Plus

Visar alla 3