Mäklare Tobias Willhardt

Tobias Willhardt

Om mig

Mig anlitar du som värdesätter en hårt jobbande mäklare, som alltid finns tillgänglig för dig. En bostadsförsäljning är ofta den största affären man gör, och mitt jobb är att göra den till den bästa. Med en bakgrund där inget har kommit gratis är jag van med att alltid jobba hårdast i ledet, vilket gör att du som kund alltid kommer vinna. Varmt välkomna att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun
  • Budgivning med BankID pågår
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun, bild 2
Margretelundsvägen 32, Traneberg, Stockholms kommun, bild 3

Margretelundsvägen 32

Lägenhet
Traneberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 295 000 kr
45 m²
2 rum
vån 1/3
3 999 kr/mån
51 000 kr/m²

- STAMBYTT BADRUM 2022 - 3 HYRESRÄTTER KVAR I FÖRENINGEN - VÄLPLANERADE KVM - TILLHÖRANDE FÖRRÅD - MÖJLIGHET TILL PARKERINGSPLATS På uppdrag av Brf Stubintråden 7 så upplåts nu en av föreningens hyresrätter! Varmt välkomna till Margretelundsvägen 32 och denna trevliga tvårummare! Här erbjuds en förstklassig planlösning där varje kvadratmeter nyttjas på bästa vis. Stort och ljust vardagsrum, rymligt sovrum, fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin samt kök med bra förvaringsmöjligheter. Denna lägenhet måste ses på plats! Lägenheten säljs åt föreningen och har tidigare disponerats som hyresrätt, vilket innebär att försäljningen ger direkta intäkter till föreningen. Man har under de senaste åren utfört flertalet stora renoveringar i föreningen så som stambyte och byte av elstigar. Föreningen amorterar på lånen och de hyresrätterna som finns kvar är en fin dolt tillgång som stärker föreningens finansiella stabilitet. Som medlem har man tillgång till gemensamma utrymmen som tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt en liten trädgård på baksidan med trädgårdsmöbler. Till lägenheten hör ett separat förråd. Det finns lediga parkeringsplatser. Här bor ni med ett svårslaget läge med kort gångavstånd till bra kommunikationer i Alvik med både tunnelbana och tvärbana och med närhet till Mälaren. Mysiga Traneberg erbjuder även härliga promenadstråk, närhet till affärer, restauranger och gym. Med ca 5 minuters promenad nås Minnebergsbadet och i hela området finns det gott om badplatser. Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.

  • Premium
Registervägen 2, Abrahamsberg, Stockholms kommun

Registervägen 2

Lägenhet
Abrahamsberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 250 000 kr
77 m²
4 rum
vån 2/3
5 233 kr/mån
42 208 kr/m²

- Sällan till salu - Nära till tunnelbanan - Gavelläge med fönster i 3 väderstreck - Balkong i bästa solläge - Stor och stabil förening - Närhet till butiker, service och kommunikationer Nu kan vi äntligen presentera en av väldigt få 4or med allt man kan önska sig. Bostaden har mycket som är värt att uppskatta med påkostade materialval, balkong i söderläge, generöst vardagsrum som skapar perfekta ytor för umgänge och samvaro, tre sovrum, insynsskyddad balkong mot grönska och ett lyxigt badrum. Bostaden är genomgående i smakfulla färg och materialval vilket ger lägenheten en harmonisk känsla. Generös takhöjd och stora fönster i tre väderstreck ger genomgående härligt ljusflöde och rymd i bostaden. Utmärkta förvaringsmöjligheter genom flertalet garderober och två tillhörande förråd. Bra kommunikation med Tunnelbanan inom kort gångavstånd från porten (ca 100 m) som tar er vidare med gröna linjen. Även busskommunikationen är mycket god. Bra utbud av närservice (lunchrestaurang, kläd- och inredningsbutiker samt mataffär) vid Bromma Blocks. I närområdet finns också mycket trevliga grönområden med promenadstråk samt charmiga Lillsjön! BRF Registret är en stabil förening. Föreningen har under senaste åren bland annat installerat nytt värmesystem samt renoverat tvättstugorna. Föreningen har gemensam tvättstuga, cykel- och barnvagnsförråd samt bastu.

  • Balkong
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 2
Drottningholmsvägen 284, Bromma-Riksby, Stockholms kommun, bild 3

Drottningholmsvägen 284

Lägenhet
Bromma-Riksby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 995 000 kr
46 m²
2 rum
vån 1/3
3 648 kr/mån
65 109 kr/m²

Öppen visning planeras till den 26/5! Här finns nu möjligheten att förvärva en av de exklusiva tvårumslägenheterna i Brf Sunnanskog 13, som genomgick en omfattande renovering år 2014. Välkommen till Drottningholmsvägen 284 och denna charmiga etagevåning med en imponerande takhöjd som når upp till 420 cm, samt en underbar uteplats på cirka 13 kvm! Denna ljusa och smakfullt utformade tvårumslägenhet om 46 kvm öppnar upp med en välkomnande hall, där det finns gott om plats för avhängning, som sedan leder in i själva bostaden. Ett inbjudande kök från Ballingslöv skapar en öppen och social planlösning mot matplatsen samt ett mysigt vardagsrum. En vacker trappa leder till övervåningen, där det finns tillräckligt med utrymme för en stor säng och önskad möblering. Det rymliga och fräscha badrummet har golvvärme och handdukstork. Genom dubbla glasdörrar kommer du ut till den magiska uteplatsen. Till lägenheten hör även ett rymligt förråd i anslutning till lägenheten! Lägenheten har ett fantastiskt läge omgiven av vackra promenadstråk, bra närservice och utmärkta kommunikationsmöjligheter. Tunnelbanestationen ligger bara fem minuters promenad bort och tar dig in till City på endast 10 minuter. Denna bostad tillhör en stabil och välskött förening med en sund ekonomi. År 2014 genomfördes en omfattande renovering av fastigheten, inklusive utbyte av stammarna. I källaren finns en gemensam tvättstuga, och till lägenheten hör även ett förråd.

  • Premium
  • Uteplats
Wergelandsgatan 46G, Blackeberg, Stockholms kommun

Wergelandsgatan 46G

Lägenhet
Blackeberg, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 895 000 kr
32 m²
1 rum
vån 2
2 645 kr/mån
59 219 kr/m²

Vänligen kontakta ansvarig mäklare för att boka in dig på visning! Välkommen till denna charmiga lägenhet, perfekt för dig som är i början av din bostadsresa. Här erbjuds en trivsam bostad med alla bekvämligheter du kan önska dig. Lägenheten är genomströmmande, vilket skapar en härlig atmosfär av ljus och rymd. Den välutrustade köksdelen lockar med generösa arbetsytor, medan det rymliga moderna badrummet är fullt utrustat med tvätt- och torkmöjligheter för extra praktiskhet. När du kliver in i vardagsrummet möts du av en härlig naturutsikt genom stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Här finns gott om plats för både matbord och bekväma sittgrupper där du kan koppla av och njuta av ditt hem. Den förtjusande sovalkoven är smakfullt integrerad i utrymmet och ger en mysig och avskild plats för din sömn. Denna lägenhet imponerar även med sin smarta förvaring, både i hallen och sovalkoven, och omfattar dessutom ett praktiskt vindsförråd. Varmt välkommen till denna enastående bostad som genomsyras av en inbjudande atmosfär. Välkommen till Brf Loftet! Brf Loftet är belägen i hjärtat av Blackeberg, Bromma, och ligger i utkanten av den livliga stadsrytmen i Stockholm. Den bekväma adressen, Wergelandsgatan, erbjuder en förmånlig position med närhet till välutvecklade kommunikationer. Med närheten till Blackebergs torg och det närliggande Vällingby City, är alla dina vardagsbehov tillgodosedda. På mindre än 20 minuter kan du även nå Kungsholmens livliga utbud. Blackeberg gränsar till de lugna områdena Grimstaskogen och Judarskogen. Här ges möjlighet att njuta av naturens skönhet genom vandring, jogging eller bara genom att förlora dig själv i skogens ro. Intill dessa naturskatter sträcker sig även Mälarens vatten ut, med sina bedårande vyer och flertal badmöjligheter. Brf Loftet äger marken och består av totalt 54 lägenheter, som alla är upplåtna som bostadsrätt. Månadsavgiften inkluderar kostnader för värme, kallvatten, TV (grundutbud) samt bredband (1000 Mbit/s). Varmvattenförbrukningen mäts separat och debiteras individuellt för varje bostadsrättsinnehavare. Föreningen startade sin verksamhet år 2018 och räknas som en äkta förening. Inom föreningen finns 10 parkeringsplatser, varav en är anpassad för personer med handikapp. Föreningen har ett bostadsrättstillägg till fastighetsförsäkringen. Det innebär att våra medlemmar inte behöver ha bostadsrättstillägg till sina hemförsäkringar.

Visar alla 4