Mäklare Tobias Willhardt

Tobias Willhardt

Om mig

Mig anlitar du som värdesätter en hårt jobbande mäklare, som alltid finns tillgänglig för dig. En bostadsförsäljning är ofta den största affären man gör, och mitt jobb är att göra den till den bästa. Med en bakgrund där inget har kommit gratis är jag van med att alltid jobba hårdast i ledet, vilket gör att du som kund alltid kommer vinna. Varmt välkomna att kontakta mig.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Karlsbodavägen 47, Mariehäll, Stockholms kommun

Karlsbodavägen 47

Lägenhet
Mariehäll, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 650 000 kr
94 m²
4 rum
vån 3/7
5 989 kr/mån
60 106 kr/m²

- Fri utsikt över Bällstaån och Sundbyberg - Underbart ljusinsläpp tack vare det unika gavelläget - Stor inglasad balkong i underbart solläge - Externt förråd - Stort badrum och separat gäst-WC - Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum - BRF äger marken - Tillgång till bilplatser samt gästparkering - Så nära Sundbyberg man kan komma, fast lägre skatt! - Nära flertalet skolor, förskolor, butiker, restauranger och utmärkta kommunikationsförbindelser Nu presenterar vi stolt en av Mariehälls absolut bästa fyrarummare, belägen i en skötsam bostadsrättsförening endast ett stenkast från Bällstaån och Sundbyberg. Denna lägenhet är för dig som ställer höga krav på ditt boende såväl som boendemiljö. Bland bostadens alla fördelar finns en stor och inglasad balkong, och en ostörd utsikt över bällstaån och Sundbyberg. Vidare har bostaden ett unikt gavelläge med stora fönsterpartier som ger ett jämnt ljusflöde till alla hörn och kanter i bostaden. Bostaden har även tre ordentliga sovrum, ett stort och välutrustat kök med bardisk och halvöppen planlösning mot vardagsrummet. I den inre hallen finns både ett stort badrum och separat gäst-toalett. BRF Bällstabacken 4 är en skötsam förening som äger marken. Gemensamma utrymmen som föreningens medlemmar får nyttja är tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförråd, miljörum för källsortering samt en trevlig gård med utemöbler och grillplats. Föreningen har även 15 st parkeringsplatser som hyrs ut efter kölista samt 1 st korttidsparkering om 30 minuter. På Karlsbodavägen drar man nytta av alla fördelar som Mariehäll och Sundbyberg har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden och promenadstråk. Tvärs över gatan ligger Bällstaån. I närområdet finns flertalet skolor och förskolor. På andra sidan Bällsta bro ligger även centrala Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. Bara några minuters promenad bort ligger även Bromma Blocks, som har ett bra utbud av restauranger, butiker och caféer, men som fortsätter att växa i och med bygget av nya Hangar 5. Bostäder som dessa kommer oerhört sällan ut till salu. Missa därför inte chansen att köpa en av områdets absolut mest eftertraktade fyrarummare. Kontakta ansvarig mäklare Tobias Willhardt för vidare frågor!

  • Balkong
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun
  • Sön 21 apr kl 13:00
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 2
Johannesfredsvägen 26, Johannesfred, Stockholms kommun, bild 3

Johannesfredsvägen 26

Lägenhet
Johannesfred, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 395 000 kr
59 m²
3 rum
vån 3/3
4 299 kr/mån
40 593 kr/m²

Varmt välkommen till denna optimalt planerade trerummare med balkong i en bra och lågt belånad förening. Här finns mycket som är värt att lyfta fram. Bostaden består av en yteffektiv hall med plats för klädförvaring, två funktionella sovrum, ett stort och lättmöblerat vardagsrum med utgång mot inglasad balkong samt ett välutrustat kök. BRF Hammarsmedjan är en lågt belånad förening som äger marken och har investerat i energisparande åtgärder. Gemensamma utrymmen som medlemmarna har tillgång till är tvättstuga i källarplan (samma huskropp som bostaden), cykel/barnvagnsförråd, sopstation samt styrelserum. Området är familjevänligt, omgivet av grönskan samt nära till vattnet och kommunikationer. En tvärbanestation bort når du Alvik, med byte till tunnelbanans gröna linje. Nu har även den nya tvärbanelinjen öppnat som går mot Bromma Blocks, med ett bra utbud av shopping och restauranger. Denna bostad vill ni inte missa! Kontakta ansvarig mäklare vid intresse/frågor redan idag! Vi ses på visningen.

  • Premium
Hagelstavägen 16, null, Stockholms kommun

Hagelstavägen 16

Lägenhet
Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 195 000 kr
31 m²
2 rum
2 583 kr/mån
70 806 kr/m²

- Föreningen äger marken! - Totalrenoverad lägenhet - Låg avgift -Optimerad planlösning -Gavelläge Totalrenoverad gavellägenhet om 2 rok i attraktivt läge! I denna optimalt planerade bostad erbjuds ett lättmöblerat vardagsrum med fönster i två väderstreck, stilfullt kök socialt beläget i en öppen planlösning mot vardagsrum, rymligt sovrum med plats för säng och förvaring samt helkaklat badrum förberett för tvättmaskin. Ljusa ytskikt, golv i ekparkett och fönsterbänkar i marmor genomgående för lägenheten. Mariehäll är ett expansivt område där det under de senaste åren öppnat flertalet restauranger och gym. Inom 10 min gångavstånd når du livfulla Sundbyberg som med sin charmiga småstadskaraktär erbjuder ett rikligt utbud av butiker, flertalet restauranger och fenomenala kommunikationsmedel som gör området till ett av de mest lättillgängliga i hela Storstockholm. Inom kort gångavstånd når du det stora köpcentret Bromma Blocks. Här bor du med närhet till all tänkbar service, trevliga grönområden & promenadstråk som tar dig hela vägen in till stan. Hjärtligt välkommen på visning!

  • Plus

Visar alla 3