Mäklare Basit Malik

Basit Malik

Om mig

Med över 200 bostadsaffärer i Solna tror jag på att kunskap kombinerat med ett enormt driv ger mig de bästa förutsättningarna till att lyckas. Som tävlingsmänniska lämnar jag aldrig något åt slumpen och kommer göra allt och lite till för att just din bostadsaffär ska bli den bästa någonsin! Välkommen att höra av dig ifall du går i säljtankar! Nytänkande, engagemang och tillgänglighet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
 • Sön 28 jul kl 13:00
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun, bild 2
Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun, bild 3

Hagalundsgatan 30, Vån 13 av 13

Lägenhet
Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 295 000 kr
78,7 m²
3 rum
vån 13/13
4 262 kr/mån
41 868 kr/m²

Välkommen till Hagalundsgatan 30, våning 13 av 13! Här erbjuds en imponerande yta på ca 79kvm kvm. Denna fräscha lägenhet bjuder på en magisk utsikt som sträcker sig över stadens skyline. Med stilfulla interiörer och ljusa, öppna ytor, är detta det perfekta hemmet för den som söker både komfort och elegans. Missa inte chansen att uppleva enastående panoramavyer och en modern livsstil i denna fantastiska bostad. - MAGISK UTSIKT - HÖGST UPP I HUSET - VÅNING 13 AV 13 - Gavelläge - Utsikt från alla fönster - Stambytt badrum - Fräsch kök - Bra förening - Rymliga sovrum - Källarförråd finns till bostaden - Lediga platser till garage - Närhet till kommunikationer, Pendel, buss och tvärbana. För mer information. Vänligen kontakta ansvarig mäklare!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Hagalundsgatan 30, Vån 8, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun

Hagalundsgatan 30, Vån 8

Lägenhet
Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 495 000 kr
56,9 m²
2 rum
vån 8/13
3 241 kr/mån
43 849 kr/m²

Hagalundsgatan 30 är en bostad på 8e våningen med en fantastisk utsikt. Bostaden är totalrenoverad och har spotlights som ger ett modernt och fräscht intryck. Badrummet har golvvärme och är stilrent inrett. Balkongen är inglasad och ger möjlighet till avkoppling med utsikt över omgivningen. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är goda, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. Föreningen är välskött och har en god ekonomi, vilket ger en stabil grund för framtida investeringar. Dessutom finns det lediga platser i garaget för dig som behöver parkeringsmöjligheter. Avgiften för bostaden inkluderar också ett stort källarförråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter för dina saker. Sammanfattningsvis är detta en mycket attraktiv bostad med hög standard och många fördelar. Välkommen till Hagalundsgatan 30! - Bo högt upp i huset - Total renoverad bostad 2019 - Stambytt 2023 - Spotlights i bostaden - Golvvärme i badrummet - Inglasad balkong - Källarförråd ingår - Lediga garageplatser finns - Attraktiv förening - Gula linjen trafikstart 2028 - Nära till kommunikationer och promenadavstånd till Mall Of Scandinavia För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Balkong
 • Hiss
Lötsjövägen 35, Hallonbergen, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 jul kl 11:30

Lötsjövägen 35

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
6 154 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet högst upp i fastigheten på Lötsjövägen 35! - Renoverat kök - Fantastisk utsikt - Möjlighet till garageplats - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city - Bra förening - Källarförråd finns - Nära till kommunikationer Denna välplanerade bostad är ljus och rymlig, med gott om förvaringsmöjligheter och generösa ytor. Högst upp i huset vilket tillgodoser en fantastisk kilometervidd utsikt. Renoverat kök med moderna vitvaror. Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng, nattduksbord och byråer om så önskas, samt tre inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet och toaletten är separata, vilket ger badrummet en luftig känsla och möjliggör tvätt och torkning. Läget kan knappast bli bättre! Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana ligger bara 3 minuters promenad bort. Med frekventa avgångar tar du dig på 12 minuter till T-centralen och är endast en hållplats från Kista Gallerian och kontorsområdet. Dessutom når du E18 och E4 på bara 5 minuter med bil. Inom gångavstånd hittar du flera skolor, Lötsjön och Råstasjön samt den populära Mall of Scandinavia. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Skrivargatan 30, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
 • Sön 28 jul kl 12:00

Skrivargatan 30

Lägenhet
Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
4 734 kr/mån
42 447 kr/m²

Direkt innanför dörren möts du av en lägenhet med fräscha materialval och ett fantastiskt ljus tack vare fönster i två väderstreck. I en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får bostaden sina naturliga sociala ytor med plats för olika typer av möblemang. På golvet ligger en fin, genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Placerad i naturnära Ursvik som med sin utveckling blivit ett eftertraktat område på kort tid. Den trygga småstadsmiljön som erbjuder närhet till sjöar och grönområden med mysiga promenadvägar i kombination med ett smidigt pendelavstånd till innerstan gör Ursvik till en plats som passar för alla. I området finns närbutik, gym, restauranger och skola och bara på andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys och Coop. Tvärbanan planeras att vara klar 2022 och i samband med stationen planeras även ett torg med både restauranger och caféer. Välkommen till Skrivargatan 30! - Välplanerad 2a - Härlig ljusinsläpp - Stor balkong - Stilrena materialval - God förvaring - Stabil förening - Källarförråd följer med lägenheten - Placerad i expansiva Ursvik - Grönområden och motionsspår runt hörnet - Garage finns - Gemensamhetslokal finns att låna för fest/middaggar/kalas För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus
 • Balkong
 • Hiss
Bergshöjden 52, Rissne, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 52

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 000 000 kr
50 m²
1.5 rum
4 124 kr/mån
40 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerad bostad där el ingår i avgiften! Bostaden är nyligen stambytt och har därav ett badrum i toppskick. Bostaden har ett insynsskyddat och lugnt läge med grönskande utsikt samt en enorm uteplats i soligt läge! Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås även sovalkoven med plats för dubbelsäng som är avskild med en mycket trevlig akustikvägg. Hemtrevligt kök med full maskinpark och plats för matbord. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Garage i fastigheten med lediga platser! Området Bergshöjden är naturnära med flera trevliga promenadstråk, kolonilottsområde och Rissneängarna. Det finns även livsmedelsbutiker och annan service inom bekvämt avstånd. Kommunikationsmässigt finns flera alternativ, med buss intill fastigheten som tar dig till tunnelbanan på 2 minuter eller Sundbyberg Centrum på ca 15 minuter. Man kan även nå tunnelbanan till fots på bara 10 minuter. För bilburna finns lediga platser i garaget och huvudlederna nås på några få minuter.

 • Uteplats
 • Hiss
Fredsvägen 7, Roslags-näsby, Täby kommun

Fredsvägen 7

Tomt
Roslags-näsby, Täby kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 995 000 kr
904 m² tomt

Drömmer du om att bygga stort? Nu har du chansen! Tomtmarken är hela 904kvm och Tomtarean gör det möjligt att bygga ett väldigt stort hus, perfekt för dig som vill ha lite mer utrymme. Information om tomten/Enligt gällande detaljplan får man bebygga: - Perfekt läge för att bygga ditt drömboende - några hundra meter ifrån E18 - Nära till E4 samt Täby C - Bra kommunikationer så som E18 samt busshållplats - 5min till Enebyberg roslagsbanestation - Attraktiv läge - Bygg antingen en bostad eller två bostäder i form av kedjehus, förutom det kan man bygga en attefallare på 30kvm - Bygg på ca 300kvm BTA - Inga inteckningar Endast privata visningar! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

 • Plus

Visar alla 6