Mäklare Basit Malik

Basit Malik

Om mig

Med över 200 bostadsaffärer i Solna tror jag på att kunskap kombinerat med ett enormt driv ger mig de bästa förutsättningarna till att lyckas. Som tävlingsmänniska lämnar jag aldrig något åt slumpen och kommer göra allt och lite till för att just din bostadsaffär ska bli den bästa någonsin! Välkommen att höra av dig ifall du går i säljtankar! Nytänkande, engagemang och tillgänglighet!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Wiboms Väg 11, Västra skogen, Solna kommun
Wiboms Väg 11, Västra skogen, Solna kommun, bild 2
Wiboms Väg 11, Västra skogen, Solna kommun, bild 3

Wiboms Väg 11

Lägenhet
Västra skogen, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 349 000 kr
47 m²
2 rum
3 085 kr/mån
49 979 kr/m²

Välkomna till Wiboms Väg 11, där ni möts av en elegant renoverad bostad med ett fantastiskt ljusinsläpp som skapar en inbjudande atmosfär i alla rum. Hemmets öppna planlösning bidrar till en rymlig och luftig känsla genomgående. Det stilrena och helkaklade badrummet har genomgått stambyte och erbjuder både funktion och estetik i toppklass. Här är det bara att flytta in – bostaden är i perfekt skick och redo att bli ert nya hem. Välkommen till Wiboms väg 11! - Renoverad bostad - Stambytt badrum - Diskmaskin finns - Hobbyrum finns - Övernattningslägenhet finns - Lokal för mindre event finns - Parkering finns - Förråd finns - Promenadavstånd till Huvudsta badet - Nära till kommunikationer (tunnelbana med dubbla blåa linjer och bussar) - Bra med utbud av butiker - Närhet till förskolor och skolor - Ett stenkast från Pampas marina samt Hornsberg - Låg kommunalskatt - Stabil förening med väldigt god ekonomi Läget på Wiboms Väg är oslagbart. Med bara några minuters promenad når ni den natursköna Ulvsundasjön samt hornsbergstrand, idealisk för avkopplande promenader eller jogging längs vattnet. Trots den rofyllda miljön är ni samtidigt nära stadens puls. Västra Skogens tunnelbanestation ligger ca fyra minuter bort och erbjuder smidiga förbindelser med två tunnelbanelinjer, som tar er till T-Centralen på sju minuter. Goda bussförbindelser till Karolinska sjukhuset och Liljeholmen gör pendlingen enkel. I närheten av tunnelbanan finns också matbutiker, restauranger och andra bekvämligheter för en smidig vardag. Dessutom når ni Kungsholmen på endast 10 minuter med cykel eller en trevlig 25-minuters promenad längs den natursköna strandvägen. Här får ni ett hem som kombinerar modern stil med närhet till både natur och stadens bekvämligheter – ett perfekt boende för er som söker det bästa av två världar.

  • Premium
  • Hiss
Drottningholmsvägen 260, Stora Mossen, Stockholms kommun

Drottningholmsvägen 260

Lägenhet
Stora Mossen, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
5 526 kr/mån
53 611 kr/m²

På Brommas solsida, i en av de eftertraktade ”sockerbitshusen”, ligger denna klassiska och vackra gaveltvåa med solig balkong. Härliga öppna sällskapsytor, vackra fiskbensparkett på golv och stort sovrum mot baksidan är bara några av bostadens fördelar. Bostaden har omsorgsfullt renoverats med många smarta och fina lösningar som exempelvis flera inbyggda garderober som erbjuder generösa förvaringsmöjligheter. Vackra bevarade originaldetaljer och fiskbensparkett i kombination med nyrenoverat kök och badrum gör detta boende till något utöver det vanliga. Socialt kök med köksö och plats för upp till 4-6 sittande som ligger öppet mot vardagsrummet. Stilrent helkaklat badrum med spotlight i taket. Ett mycket attraktivt boende i en välskött bostadsrättsförening och en representativ funkis-fastighet. I föreningen ligger en nybyggd pergola på föreningens grönskande baksidan samt en bastu i husets källare! Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Balkong
Skrivargatan 30, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Sön 27 okt kl 14:50
Skrivargatan 30, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 2
Skrivargatan 30, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun, bild 3

Skrivargatan 30

Lägenhet
Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 100 000 kr
47 m²
2 rum
vån 4/5
4 734 kr/mån
44 681 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! FÖRENINGEN KOMMER SÄNKA AVGIFTEN EFTER ÅRSSKIFTET! Direkt innanför dörren möts du av en lägenhet med fräscha materialval och ett fantastiskt ljus tack vare fönster i två väderstreck. I en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum får bostaden sina naturliga sociala ytor med plats för olika typer av möblemang. På golvet ligger en fin, genomgående ekparkett och väggarna är vitmålade. Placerad i naturnära Ursvik som med sin utveckling blivit ett eftertraktat område på kort tid. Den trygga småstadsmiljön som erbjuder närhet till sjöar och grönområden med mysiga promenadvägar i kombination med ett smidigt pendelavstånd till innerstan gör Ursvik till en plats som passar för alla. I området finns närbutik, gym, restauranger och skola och bara på andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys och Coop. Välkommen till Skrivargatan 30! - Välplanerad 2a - Härlig ljusinsläpp - Stor balkong - Stilrena materialval - God förvaring - Stabil förening - Källarförråd följer med lägenheten - Placerad i expansiva Ursvik - Grönområden och motionsspår runt hörnet - Garage finns - Gemensamhetslokal finns att låna för fest/middaggar/kalas För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Rissneleden 165, Rissne / Sundbyberg, Sundbybergs kommun
  • Sön 27 okt kl 14:10
Rissneleden 165, Rissne / Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 2
Rissneleden 165, Rissne / Sundbyberg, Sundbybergs kommun, bild 3

Rissneleden 165

Lägenhet
Rissne / Sundbyberg, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 950 000 kr
96 m²
4.5 rum
vån 6/9
5 386 kr/mån
41 146 kr/m²

Välkommen till denna rymliga och välplanerade 4,5-rumslägenhet belägen på våning 6 på Rissneleden 165. Här bor du bekvämt med generösa ytor och mycket förvaring, vilket gör bostaden perfekt för en familj. Lägenheten erbjuder en genomtänkt planlösning med ljusa och luftiga rum. Vardagsrummet är stort och inbjudande, med plats för både soffgrupp och matplats. De stora fönsterpartierna släpper in rikligt med ljus och ger en härlig utsikt. Köket är modernt och stilrent med gott om förvaringsutrymme och arbetsytor. Här finns plats för ett matbord där hela familjen kan samlas för trevliga måltider. De fyra sovrummen är väl tilltagna och erbjuder bra förvaring, med garderober och förvaringslösningar. Ett av rummen kan med fördel användas som arbetsrum eller gästrum. Lägenheten har två balkonger som ger möjlighet till avkoppling och sociala aktiviteter. Här kan du njuta av morgonkaffet eller en middag i kvällssolen. - Dubbla balkonger - Fin utsikt - Källarförråd finns - Garage finns - Gavelläge - Närhet till T-bana och busshållsplats - Bra ekonomi i föreningen - Rymliga sovrum - Tvätt-Torkmakin finns - Diskmaskin finns - Mycket förvaring - Dubbla WC Förvaring: Med mycket förvaringsutrymme i både lägenheten och tillhörande förråd är detta en bostad som underlättar en organiserad och smidig vardag för hela familjen. Område: Bostaden ligger i ett trevligt område med närhet till både grönområden och service. Här finns bra kommunikationer som snabbt tar dig till centrala delar av staden. Detta är en perfekt bostad för en familj som söker ett trivsamt och praktiskt hem med generösa ytor och bra förvaringsmöjligheter. För mer information? kontakta ansvarig mäklare!

  • Premium
  • Balkong
  • Hiss
Ladugårdsgatan 10, Vån 5 av 6, Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Ladugårdsgatan 10, Vån 5 av 6

Lägenhet
Sundbyberg Ursvik, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 700 000 kr
31,5 m²
1.5 rum
vån 5/6
3 763 kr/mån
53 968 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! Varmt välkommen till Ladugårdsgatan 10, våning 5 av 6 - Högt upp i huset - Stor balkong - Välutrustad kök - Tvättmaskin finns - Bra solläge - Hiss finns - Förråd finns - Gemensam lokal för event finns - Garage finns - Närhet till kommunikationer - Promenadavstånd till matvarubutiker och restauranger - Tvärbanan kommer inom snar framtid Ursvik är optimalt för barnfamiljen, i ett familjevänligt område blandat med villor, radhus och lägenheter. Här finns allt för den friluftsintresserade eller för den som vill ha ett bekvämt boende. Närhet till skogsområden i vackra Igelbäckens naturreservat. Här finns grillplatser, hästhagar, löp-/cykel-/skidspår, fotbollsplan samt utegym - ett optimalt läge för den som gillar sport och natur. Någon minut från bostaden finns serviceutbud i form av restauranger, Handlarn och stormarknader (Coop och Willys), Hornbach m.m samt SATS-gym för att nämna några. Detta är ramen av gångavstånd. Ca hundra meter från bostaden ligger buss 504 som tar er till flera tunnelbanestationer och sedan avslutar i Sundbybergs centrum där stadspuls råder. Här finns alla tänkbara kommunikationer, restauranger och övrigt serviceutbud. Till 2023-2024 planeras tvärbanan vara i drift. Med denna tar ni er bland annat till Kista och Bromma Blocks (Bromma flygplats) inom 5-10 min. Varmt välkommen på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Hagalundsgatan 30, Vån 8, Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Hagalundsgatan 30, Vån 8

Lägenhet
Hagalund / Haga Norra, Solna kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 495 000 kr
56,9 m²
2 rum
vån 8/13
3 241 kr/mån
43 849 kr/m²

Hagalundsgatan 30 är en bostad på 8e våningen med en fantastisk utsikt. Bostaden är totalrenoverad och har spotlights som ger ett modernt och fräscht intryck. Badrummet har golvvärme och är stilrent inrett. Balkongen är inglasad och ger möjlighet till avkoppling med utsikt över omgivningen. Förvaringsmöjligheterna i bostaden är goda, vilket gör det lätt att hålla ordning och reda. Föreningen är välskött och har en god ekonomi, vilket ger en stabil grund för framtida investeringar. Dessutom finns det lediga platser i garaget för dig som behöver parkeringsmöjligheter. Avgiften för bostaden inkluderar också ett stort källarförråd, vilket ger extra förvaringsmöjligheter för dina saker. Sammanfattningsvis är detta en mycket attraktiv bostad med hög standard och många fördelar. Välkommen till Hagalundsgatan 30! - Bo högt upp i huset - Total renoverad bostad 2019 - Stambytt 2023 - Spotlights i bostaden - Golvvärme i badrummet - Inglasad balkong - Källarförråd ingår - Lediga garageplatser finns - Attraktiv förening - Gula linjen trafikstart 2028 - Nära till kommunikationer och promenadavstånd till Mall Of Scandinavia För mer information! Vänligen kontakta ansvarig mäklare.

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 35, Hallonbergen, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 35

Lägenhet
Hallonbergen, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 695 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
6 154 kr/mån
25 299 kr/m²

Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet högst upp i fastigheten på Lötsjövägen 35! - Renoverat kök - Fantastisk utsikt - Möjlighet till garageplats - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city - Bra förening - Källarförråd finns - Nära till kommunikationer Denna välplanerade bostad är ljus och rymlig, med gott om förvaringsmöjligheter och generösa ytor. Högst upp i huset vilket tillgodoser en fantastisk kilometervidd utsikt. Renoverat kök med moderna vitvaror. Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng, nattduksbord och byråer om så önskas, samt tre inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet och toaletten är separata, vilket ger badrummet en luftig känsla och möjliggör tvätt och torkning. Läget kan knappast bli bättre! Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana ligger bara 3 minuters promenad bort. Med frekventa avgångar tar du dig på 12 minuter till T-centralen och är endast en hållplats från Kista Gallerian och kontorsområdet. Dessutom når du E18 och E4 på bara 5 minuter med bil. Inom gångavstånd hittar du flera skolor, Lötsjön och Råstasjön samt den populära Mall of Scandinavia. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Bergshöjden 52, Rissne, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 52

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 000 000 kr
50 m²
1.5 rum
4 124 kr/mån
40 000 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerad bostad där el ingår i avgiften! Bostaden är nyligen stambytt och har därav ett badrum i toppskick. Bostaden har ett insynsskyddat och lugnt läge med grönskande utsikt samt en enorm uteplats i soligt läge! Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås även sovalkoven med plats för dubbelsäng som är avskild med en mycket trevlig akustikvägg. Hemtrevligt kök med full maskinpark och plats för matbord. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Garage i fastigheten med lediga platser! Området Bergshöjden är naturnära med flera trevliga promenadstråk, kolonilottsområde och Rissneängarna. Det finns även livsmedelsbutiker och annan service inom bekvämt avstånd. Kommunikationsmässigt finns flera alternativ, med buss intill fastigheten som tar dig till tunnelbanan på 2 minuter eller Sundbyberg Centrum på ca 15 minuter. Man kan även nå tunnelbanan till fots på bara 10 minuter. För bilburna finns lediga platser i garaget och huvudlederna nås på några få minuter.

  • Uteplats
  • Hiss
Fredsvägen 7, Roslags-näsby, Täby kommun

Fredsvägen 7

Tomt
Roslags-näsby, Täby kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
5 995 000 kr
904 m² tomt

Drömmer du om att bygga stort? Nu har du chansen! Tomtmarken är hela 904kvm och Tomtarean gör det möjligt att bygga ett väldigt stort hus, perfekt för dig som vill ha lite mer utrymme. Information om tomten/Enligt gällande detaljplan får man bebygga: - Perfekt läge för att bygga ditt drömboende - några hundra meter ifrån E18 - Nära till E4 samt Täby C - Bra kommunikationer så som E18 samt busshållplats - 5min till Enebyberg roslagsbanestation - Attraktiv läge - Bygg antingen en bostad eller två bostäder i form av kedjehus, förutom det kan man bygga en attefallare på 30kvm - Bygg på ca 300kvm BTA - Inga inteckningar Endast privata visningar! För mer information kontakta ansvarig mäklare.

  • Plus

Visar alla 9