Mäklare Jonas Mattsson

Jonas Mattsson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Forstenavägen 3A, Ulvsunda, Stockholms kommun
  • Sön 5 maj
Forstenavägen 3A, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 2
Forstenavägen 3A, Ulvsunda, Stockholms kommun, bild 3

Forstenavägen 3A

Villa
Ulvsunda, Stockholms kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
13 000 000 kr
178 + 32 m²
7 rum
601 m² tomt

Beläget med sjöglimt i charmiga Ulvsunda villaområde! Villan, som omfattar totalt 210 kvadratmeter (178 + 32), präglas av charmiga detaljer, generösa sällskapsytor och många sovrum. På övre våningen finns tre rymliga sovrum, ett stort badrum samt ett öppet och funktionellt kök med köksö och plats för ett stort matbord. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en luftig känsla, och naturligt ljus strömmar in från fönstren som är placerade i olika väderstreck. Huset erbjuder många vackra detaljer, såsom en braskamin i vardagsrummet och två trevliga utgångar från vardagsrummet och köket till den stora terrassen som elegant löper runt huset. När du kliver in genom entrédörren möts du av en rymlig hall med gott om plats för garderober och avhängningsmöjligheter, vilket blir en praktisk bas i din vardag. I hallen finns även en modernt utrustad gästtoalett, ett allrum med angränsande gästrum och ditt eget hemmaspa utrustat med bubbelbadkar, dusch och bastu. Dessutom finns ett stort tvättrum i anslutning till spaavdelningen samt ett praktiskt förråd. På entréplamnet finns även det större sovrummet, uppdelat för att skilja sov- och förvaringsutrymmen åt, samt en mindre klädkammare. Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Kavallerivägen 2C, null, Sundbybergs kommun
Kavallerivägen 2C, null, Sundbybergs kommun, bild 2
Kavallerivägen 2C, null, Sundbybergs kommun, bild 3

Kavallerivägen 2C

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
3 495 000 kr
72 m²
3 rum
4 134 kr/mån
48 542 kr/m²

Varmt välkomna till Stadshuslundens attraktivaste lägenhet med 3,60 i tak och en riktig radhuskänsla! Här finner ni en bostad som har alla tributer du söker! En bostad du kommer älska att bo i. Här kan du njuta av bostadsrättens välplanerade 72 kvadratmeter som badas i ett hav av ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här har byggherrarna inte snålat alls på materialvalen. Här möts du av det högfunktionella och stilrena köket av exklusiv danska köksdesign (HTH) med full integrerad maskinpark från Siemens som möter det välplanerade vardagsrummet i en symbios av harmoni. Lyxigt badrum med granitgrå kakel över väggar och golv med golvvärme, tvättmaskin & torktumlare från Siemens. En modern kommod ger dig gott om utrymme för alla dina badrumstillbehör, medan en rymlig duschvägg samt takdusch med fristående badkar. Genomgående snygga 1-stavsgolv i ek. Högt i tak med stora fönsterpartier erbjuds ett hav av ljus som skapar en underbar atmosfär. Lägenheten är perfekt för den som älskar öppna planlösningar och rymd. Här finns gott om plats att trivas på, med generösa och ljusa rum samt smart förvaring. Det rymliga vardagsrummet öppnar upp till den fantastiska uteplatsen som ligger i ett lugnt läge mot grönska, perfekt om du har barn eller djur! Inför kvällen är det bara att plocka fram gasolgrillen och någon god dricka i handen. Perfekt utformad för dig som älskar att njuta av livet! För extra bekvämlighet finns även förråd & garage i anslutning till bostaden. Här bor du i ett expansivt område med närhet till både skolor, förskolor, restauranger, grönska & kommunikationer! En bostad som måste upplevas på plats, varmt välkomna på visning!

  • Premium
  • Uteplats
  • Hiss
Bergshöjden 52, Rissne, Sundbybergs kommun

Bergshöjden 52

Lägenhet
Rissne, Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 495 000 kr
50 m²
1.5 rum
4 124 kr/mån
29 900 kr/m²

Varmt välkomna till denna ljusa och välplanerad bostad där el ingår i avgiften! Bostaden är nyligen stambytt och har därav ett badrum i toppskick. Bostaden har ett insynsskyddat och lugnt läge med grönskande utsikt samt en enorm uteplats i soligt läge! Vardagsrummet är rymligt och har ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås även sovalkoven med plats för dubbelsäng som är avskild med en mycket trevlig akustikvägg. Hemtrevligt kök med full maskinpark och plats för matbord. Goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Garage i fastigheten med lediga platser! Området Bergshöjden är naturnära med flera trevliga promenadstråk, kolonilottsområde och Rissneängarna. Det finns även livsmedelsbutiker och annan service inom bekvämt avstånd. Kommunikationsmässigt finns flera alternativ, med buss intill fastigheten som tar dig till tunnelbanan på 2 minuter eller Sundbyberg Centrum på ca 15 minuter. Man kan även nå tunnelbanan till fots på bara 10 minuter. För bilburna finns lediga platser i garaget och huvudlederna nås på några få minuter.

  • Uteplats
  • Hiss
Stallgatan 30, null, Sundbybergs kommun

Stallgatan 30

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 250 000 kr
52 m²
2 rum
4 134 kr/mån
43 269 kr/m²

Kontakta ansvarig mäklare för att boka privatvisning! Varmt välkomna till en av Ursviks bästa 2:or med enorm balkong! Optimalt planerad lägenhet med stor och soldränkt balkong i ett fritt läge! Här erbjuds en social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum , vilket skapar ett härligt ljus via fönster och balkongen. Balkongen är rymlig samt innehar en tillhörande grill och tillåter en större sittgrupp med sol från morgon till sen kväll! Vidare är lägenheten utrustad med allt du förväntar dig av ett modernt boende. Genomgående stilrena materialval och ytskikt. Fullutrustat kök med en naturlig matplats intill. Helkaklat badrum med praktisk tvättavdelning och dusch. Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, tillhörande möblemang och en praktisk skjutdörrsgarderob. Välskött förening med god ekonomi där tv och bredband från ComHem ingåri avgiften! Bra läge i Ursvik med gym, butiker och restauranger precis runt hörnet! Inom kort kommer även tvärbanan att gå där stationen enbart ligger någon minuts promenad bort. Varmt välkomna!

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 35, null, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 35

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
1 995 000 kr
67 m²
2 rum
vån 5/5
6 154 kr/mån
29 776 kr/m²

- Renoverat kök - Fantastisk utsikt - Möjlighet till garageplats - 3 minuters promenad till tunnelbana - 14 minuter till city Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet högst upp i fastigheten på Lötsjövägen 35! Denna välplanerade bostad är ljus och rymlig, med gott om förvaringsmöjligheter och generösa ytor. Högst upp i huset vilket tillgodoser en fantastisk kilometervidd utsikt. Renoverat kök med moderna vitvaror. Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng, nattduksbord och byråer om så önskas, samt tre inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet och toaletten är separata, vilket ger badrummet en luftig känsla och möjliggör tvätt och torkning. Läget kan knappast bli bättre! Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana ligger bara 3 minuters promenad bort. Med frekventa avgångar tar du dig på 12 minuter till T-centralen och är endast en hållplats från Kista Gallerian och kontorsområdet. Dessutom når du E18 och E4 på bara 5 minuter med bil. Inom gångavstånd hittar du flera skolor, Lötsjön och Råstasjön samt den populära Mall of Scandinavia. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

  • Balkong
  • Hiss
Lötsjövägen 91, null, Sundbybergs kommun

Lötsjövägen 91

Lägenhet
Sundbybergs kommun
Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg
2 100 000 kr
68,8 m²
2 rum
4 862 kr/mån
30 523 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS - Kontakta ansvarig mäklare för att boka visning! Välkommen till denna rymliga tvårumslägenhet om 68,8 kvadratmeter högt upp i fastigheten på Lötsjövägen 91! Denna välplanerade bostad är ljus och rymlig, med gott om förvaringsmöjligheter och generösa ytor. Om du är kräsen när det kommer till din bostad, har du här en fantastisk möjlighet att förvandla denna lägenhet till din drömlägenhet! De generösa ytorna gör det enkelt att inreda, och du kommer omedelbart att känna att allt har sin naturliga plats. Sovrummet har gott om utrymme för en stor säng, nattduksbord och byråer om så önskas, samt tre inbyggda garderober för extra förvaring. Badrummet och toaletten är separata, vilket ger badrummet en luftig känsla och möjliggör tvätt och torkning. Kök med visst renoveringsbehov. För extra förvaring finns två separata förråd som nås via hallen. Läget kan knappast bli bättre! Hallonbergen Centrum med både buss och tunnelbana ligger bara 3 minuters promenad bort. Med frekventa avgångar tar du dig på 12 minuter till T-centralen och är endast en hållplats från Kista Gallerian och kontorsområdet. Dessutom når du E18 och E4 på bara 5 minuter med bil. Inom gångavstånd hittar du flera skolor, Lötsjön och Råstasjön samt den populära Mall of Scandinavia. För de som kör bil finns det ett stort garage i huset som du enkelt når med hissen från lägenheten. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 6