Mäklare Mikael K. Andersson

Mikael K. Andersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Ormbergssvängen 22, Ormberget, Västerås kommun
  • Idag
Ormbergssvängen 22, Ormberget, Västerås kommun, bild 2
Ormbergssvängen 22, Ormberget, Västerås kommun, bild 3

Ormbergssvängen 22

Villa
Ormberget, Västerås kommun

4 450 000 kr

141 m²

5 rum

1 166 m² tomt

Välkommen till en välskött familjevilla om 141 kvm på friköpt trädgårds- & skogstomt ! Villan omfattar 5 rum, varav 4 sovrum, och är belägen på attraktiva Ormberget endast några minuter från Cityringen och stadskärnan med bästa närhet till E18 och Erikslund. Ormbergssvängen 22 erbjuder en smart planlösning med avskilt belägen familjedel och en omfattande och social umgängesdel där vardagsrum och kök har getts en central och tillgänglig plats. Rumsdispositionen består av ett vinkelbyggt vardagsrum om ca 30 kvm där familjen umgås med vänner & familj i fest & vardag runt matbord och bästa utrymme för sittmöbler. Dessutom läckert retrokök med bardisk och matplats. Familjedelen erbjuder hela 4 sovrum, varav master bedroom med anslutning till terrass & trädgård, samt nybyggt helkaklat badrum 2023. Källarplanet erbjuder en klassisk gillestuga - perfekt för barn & ungdomars umgänge med kompisar - spel, lek och kolla på film. Samt bastu & duschrum, tvättstuga & torkrum, hobbyrum, förrådsutrymmen och verkstad. Garage i gatuplan med anslutning till både källarplan och entréplan. Bra uppvärmningskostnader via fjärrvärme och vattenburet system. Fiber installerat. Vänligen boka din visningstid här på web !

  • Premium
Tjärdalsgatan 12, Norra Vallby, Västerås kommun

Tjärdalsgatan 12

Villa
Norra Vallby, Västerås kommun

4 250 000 kr

244 m²

7 rum

1 289 m² tomt

Enastående villa från 1970 belägen på en spännande och skyddad trädgårdstomt på återvändsgata mot allmänning i Norra Vallby - Villan erbjuder hela 244 kvm boarea och 108 kvm biarea - ett generöst boende för en stor familj och ett stor umgänge. Entréplanet erbjuder bla ett ca 35 kvm stort vardagsrum med panoramafönster och öppen spis, 3 sovrum - varav master bedroom med dressing room invid badrum med bastu, kök med anslutning till nyare uterum och terrass under tak mot trädgårdsanläggningen plus ytterligare uterum, hobbyrum, tvättstuga, förråd och ett generöst dubbelgarage. Villans övre plan består av en stor öppen salong med fönsterbestyckad takkupa, bibliotek, balkong med tak samt ett större kallförråd - planets generösa ytor kan disponeras om med flera rum. Trädgården står snart i blom - med ett potpurri av ovanliga och koordinerade växter - tex blommande bambu och vinstockar med druvskörd årligen, samt fiskdamm och vattenfall med vattenrening. Villan är genom åren löpande underhållen och försiktigt modifierad - med tex nytt tak, fönsterbyten, små ombyggnader och tillbyggnader. Besiktning är utförd i april 2023 med gott resultat - protokoll presenteras på visningar. Radonindikering utförd med godkänt resultat. Fjärrvärme och vattenburet system med både radiatorer och golvvärmeslingor. Solpaneler på taket genererar inkomst om ca 6-7 tkr per år genom elförsäljning. Elbilsladdare är installerad. Friköpt tomt. Välkommen att boka din visningstid !

Barkarö Björkhagen 6, Barkarö, Västerås kommun

Barkarö Björkhagen 6

Tomt
Barkarö, Västerås kommun

1 350 000 kr

3 069 m² tomt

Tomt om strax över 3000 kvm i ett enastående söderläge vid Valnöängen med vy mot Mälaren och Asköviken - fridfullt och skönt belägen med naturen invid knuten och endast 10 minuter med bil in till centrala Västerås. Bygglov om villa i 2 plan och ca 200 kvm totalarea (byggarea 129 kvm) och förhandsbesked är beviljat - se vidare info under "Dokument & Länkar". Gemensamhetsanläggningar för vatten, avlopp samt tillfartsväg är förberett. Tillgång till borrad brunn, Elanslutning förberedd. Se vidare under "Fakta" Busshållplats några hundra meter bort, närhet till skolor och golfbanor. För vidare info kontakta mäklaren - maila gärna för ytterligare information !

Vintervägen 63, null, Västerås kommun

Vintervägen 63

Radhus
Västerås kommun

2 150 000 kr

80 m²

4 rum

4 202 kr/mån

26 875 kr/m²

Välkommen till ett charmigt och helrenoverat och uppdaterat gavelradhus om 4 rum och kök i markplan i fina Hökåsen. Med 3 sovrum passar radhuset perfekt för en barnfamilj eller för den som lämnar sitt villaboende i Hökåsen. Läget på gavel med hörntomt erbjuder många fönster och en ljus bostad ! Radhuset har under 2021/22 moderniserats och byggts om, planlösningen är justerad till att matcha moderna bostadsbehov med 3 sovrum och i övrigt öppna ytor för bästa umgänge med familj och vänner. Samtliga rum är smakfullt färgkoordinerade i varmgråa kulörer - precis allt är renoverat med nya parkettgolv och nytt tåligt vinylgolv i köket, samtliga ytskikt nya plus nybyggt kök och nybyggt badrum. Radhuset omfattar nu 3 sovrum, vardagsrum, kök med generös matplats samt badrum. Badrummet är nyrenoverat i modern stil med skön golvvärme, duschplats, WC, handfat, plats för tvättmaskin & torktumlare samt klädförvaring och/eller arbetsbänk för klädvård. Köket är nybyggt med nya vitvaror och smart planerat med matplats för många hungriga barn eller gäster. Invid entré erbjuder radhuset en liten uteplats i soligt läge plus ett insynsskyddat atrium för umgänge och grillkvällar. Möjlighet till odling & planteringar i liten egen täppa. Fristående förråd invid entré. All el nydragen & jordad. Bredband via Fiber eller ComHem/Tele2. BRF med god ekonomi och bra ordning. Bra månadsavgift ! Välkommen att boka din visningstid !

  • Plus
  • Uteplats
Femte Tvärgatan 22, Brynäs, Gävle kommun
  • Tis 30 maj kl 17:15
Femte Tvärgatan 22, Brynäs, Gävle kommun, bild 2
Femte Tvärgatan 22, Brynäs, Gävle kommun, bild 3

Femte Tvärgatan 22

Lägenhet
Brynäs, Gävle kommun

750 000 kr

40,5 m²

1 rum

2 438 kr/mån

18 519 kr/m²

Välkommen till en välplanerad etta på 40,5 kvm med helkaklat badrum och fransk balkong - en perfekt studentlägenhet, övernattningslägenhet eller kanske första egna boendet ! En välplanerad lägenhet belägen på Femte tvärgatan med ett riktigt kök med matplats, stort allrum med plats för både säng och sittgrupp, samt samt renoverat och stambytt badrum. Värme, vatten, kabel-tv, bredband ingår i månadsavgiften. Lägenheten ligger på andra våningen - och den har en fransk balkong med utsikt mot föreningens innergård och syrenbuskar. Här erbjuds bra närhet till mataffärer, kommunikationer och centrala Gävle. Välkommen att anmäla ditt intresse för en visning !

  • Premium
  • Hiss
Hagalundsvägen 11, null, Ockelbo kommun

Hagalundsvägen 11

Villa
Ockelbo kommun

1 175 000 kr

132 m²

5 rum

983 m² tomt

Välkommen till en trivsam familjevilla i 2 plan om 132 kvm och 5 rum och kök. Villan kan med enkla åtgärder ändras till 2 ytterligare sovrum. Villan disponeras i entréplanet med sovrum (delbart i 2), vardagsrum, matsal, kök & klädvårdsrum samt entréhall & gäst-WC. Övre plan med sovrum, badrum och allrum/sovrum med ryggåstak (delbart i 2 rum). Lingbo erbjuder det mesta - tex närheten till badplats, bra fiskemöjligheter och på vintern längdskidspår & skoterled i närområdet. Närmaste tätort Ockelbo inom 2 mil, med mataffärer, byggmarknad, systembolag och andra butiker. Missa inte närheten till Kungsbergets skidanläggningar - knappt 5 mil från Lingbo ! Lingbo har egen tågstation med pendeltrafik via X-tåget - endast nån minut från villan. Varmt välkommen att boka din visningstid !

Visar alla 6