Mäklare Mikael K. Andersson

Mikael K. Andersson

Om mig

Vi når flest bostadsköpare genom att synas i alla kanaler där alla köpare är dagligen. Med erfarenhet från flera hundra villaförsäljningar och lika många lägenhetsaffärer under mer än 10 år på olika kontor i Mäklarhuset erbjuder jag gedigen kunskap och trygghet i mina bostadsaffärer. Jag har dessutom närmare 25 års bakgrund inom försäljning samt bank & finans - med baskunskaper som är till god nytta vid försäljning och köp av bostäder.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Ekbacksstigen 9, Måns Ols, Sala kommun

Ekbacksstigen 9

Villa
Måns Ols, Sala kommun
5 250 000 kr
182 + 82 m²
4.5 rum
1 239 m² tomt

Välkommen till en gedigen och stilfull herrgårdsvilla om 182 kvm, uppförd 2015 och belägen i en stillsam del av det finstämda Måns Ols. Stillsamt - ja precis vid den enskilda vägens slut, gränsande till en skogsbacke ligger villan och en omfattande garagebyggnad, på en soldränkt och lättskött tomt med bästa avskildhet bestämd av en stenmur och en högväxt häck. Villan disponeras med 4,5 rum - entréplanet med stilfullt kök med bra maskinstandard, generös & ljus salong/vardagsrum med pardörrar & fönster i 3 väderstreck, sovrum/hemmakontor, helkaklat badrum, möblerbar veranda, hall samt tvättstuga med massor av förvaring för kläder mm - övre plan med bla lyxigt helkaklat badrum med bastu, master bedroom med stor skjutdörrsgarderob, samt ytterligare ett stort sovrum som med lätthet kan delas upp i 2 sovrum. Garaget om 48 kvm med golvvärme, vatten & avlopp rymmer flera bilar, motorcyklar, sport- & hobbyprylar samt maskiner & verktyg. Plus en inredd loftvåning som nu nyttjas som biorum. Vad sägs om ett orangeri för både umgänge och odling, yta förberett med gjutna plintar för att bygga attefallshus eller soldäck med utekök - vatten, avlopp och el är framdraget för installation för både attefall & orangeri. Villan är & garaget är uppfört med gedigen planering, bra tekniska lösningar och stor hantverksskicklighet. Fastigheten är besiktad i maj 2024 med utmärkt resultat - protokoll presenteras i samband med visningar. Välkommen att boka din visningstid !

Thulevägen 22, null, Hallstahammars kommun

Thulevägen 22

Villa
Hallstahammars kommun
1 350 000 kr
92 + 48 m²
4 rum
650 m² tomt

Välkommen till en trivsam 40-talsvilla om 4 rum, belägen på Fredhem - ett genuint villaområde i Hallstahammar. Villan i 2 plan disponeras med vardagsrum, matsal, kök, hall och badrum i entréplanet. Övre plan med 2 sovrum - varav master bedroom med balkong - samt övre hall. Bra driftskostnader. Stor altan under tak, lättskött trädgårdstomt och badpool. Villan är besiktad 2024 - protokoll presenteras i samband med visningar. Välkommen att boka din visningstid här på web !

Visar alla 2