Mäklarhuset Gislaved

Mäklarhuset Gislaved

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Östra Malmgränd 5, Gislaved, Gislaveds kommun

Östra Malmgränd 5

Villa
Gislaved, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 195 000 kr

96 m²

4 rum

708 m² tomt

Välvårdat och trivsamt boende på återvändsgata med fina uteplatser. Bekvämt boendet i ett plan som erbjuder tre sovrum, mysigt vardagsrum med Contura täljstenskamin, stilrent nytt kök med vita luckor och härlig inglasad altan. Fräscha kaklade våtutrymmen och tvättstuga samt carport samt förråd. Huset har en även en välplanerad utemiljö med lusthus och terrasser. Nära till skola och vackra strövområde. Varmt välkomna!

Solhemsparken 13, Henja, Gislaveds kommun

Solhemsparken 13

Radhus
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 245 000 kr

92 m²

4 rum

634 m² tomt

Välkommen till detta välplanerade och trevliga radhus i lugnt och barnvänligt kvarter. Ett bekvämt och smidigt boende med allt i ett plan och mysig uteplats. Ljus och fin interiör med bl.a modernt kök och fräscht badrum samt tre bra sovrum. Låga driftkostnader med luft-vattenvärmepump. Nära till skola, fin natur- och strövområden. Passar perfekt till den lilla familjen!

Dalgatan 9, Anderstorp, Gislaveds kommun

Dalgatan 9

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

2 595 000 kr

195 m²

6 rum

1 435 m² tomt

Nu har vi nöjet att presentera en trevlig villa med spännande planlösning i populärt kvarter. Huset är optimalt för familjen som söker ett hus med många rum och plats för förvaring. Boendet erbjuder fina sällskapsytor med ett rymligt vardagsrum, mysigt allrum med öppen spis, hemtrevligt kök med bra arbetsytor, kaklade badrum och hela 4 sovrum. Uppvärmning med bergvärme och ett bra garage. Trädgården på baksidan är insynsskyddad och här njuter du av härlig samvaro på altanen. Promenadavstånd till centrum, skolor, sport- och simhall samt naturområden samt cykelavstånd till badplatsen vid Gläntan. Varmt välkomna på visning!

Ågatan 36, Burseryd, Gislaveds kommun

Ågatan 36

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

695 000 kr

164 m²

6 rum

1 418 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 1 1/2 plansvilla på stor tomt i natursköna Burseryd. Boendet erbjuder rymliga rum som vardagsrum, allrum med gjutjärnskamin och fyra sovrum. Bilen kan man parkera på infarten och i garaget i källarplan. Huset värms upp med luft/luftvärmepump samt eldning i kamin. Närhet till fina skogspromenader, gångavstånd in till centrum och Granbackens fotbollsanläggning. Varmt välkomna på visning!

Paradisgatan 21E, Centralt, Gislaveds kommun

Paradisgatan 21E

Lägenhet
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

595 000 kr

80 m²

3 rum

4 276 kr/mån

7 438 kr/m²

Välkommen till denna fina lägenhet om hela 80 kvm på andra våning! Lägenheten är välplanerad och har fönster åt två väderstreck vilket gör bostaden mycket ljus och trivsam. Här finns snyggt och smakfullt inrett kök med bra förvarings- och arbetsytor, två lättmöblerade och rymliga sovrum. Trivsamt vardagsrum samt badrum med dusch och tvättmaskin. Balkong med plats för utemöbler och utsikt över skogsområde. Härlig innergård och bra gemensamhetsutrymmen i området. Välskött förening belägen i lugnt och familjevänligt område nära till skola, affärer och busstation. Denna fräscha och trevliga lägenhet måste ses!

  • Balkong
Vattugatan 15, Anderstorp, Gislaveds kommun

Vattugatan 15

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 450 000 kr

87 m²

6 rum

867 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma tegelvilla med bra planlösning och gott om plats för familjen. Rymligt vardagsrum och matrum med plats för både soffa och matbord, 3 sovrum och härlig gillestuga. Härlig relax med bubbelbadkar och bastu. Dubbelgarage med gott om plats. Energieffektiv uppvärmning med bergvärme. Inglasad altan och stort trädäck i söder, perfekt för soliga dagar och varma sommarkvällar. Huset är beläget i ett lugnt villakvarter med närhet till skolor och sporthallar. Välkomna på visning!

Blåklintsvägen 9, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Blåklintsvägen 9

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 295 000 kr

120 m²

5 rum

883 m² tomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om fem rum och kök! Denna inbjudande villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet rymliga rum och fräscha ytskikt. Huset har luft-luftvärmepump som huvudsaklig uppvärmnings källa med komplement av kamin i vardagsrum. Vidbyggt garage med förråd. Huset står på en stor, lättskött tomt och har uteplatser på både baksidan och framsidan med trätrall. Tomten har en hög häck mot baksidan som gränsar till ett grönområde. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget på lugn gata. Skola, lekpark och Sporthallar ligger inom bekvämt avstånd. Varmt välkommen till Blåklintsvägen 9!

Linnégatan 4, Centralt, Gislaveds kommun

Linnégatan 4

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 200 000 kr

125 m²

5 rum

901 m² tomt

Gedigen 60-talsvilla med trevlig planlösning och dubbelgarage. Bostaden har rymligt kök, 4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, och härligt vinterbonat uterum. Källaren har bra ytor med gott om förvaringsplats. Huset har äldre standard och ytskikt. Uppvärmning med bergvärme. Trädgårdstomt med gott om plats för odlingsland och barnspring. Gångavstånd till skolor, förskolor, affärer och gym. Varmt välkomna på visning!

Malmbäcksgatan 9, Henja, Gislaveds kommun

Malmbäcksgatan 9

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 195 000 kr

130 m²

7 rum

871 m² tomt

Välkomna till denna trevliga villa i barnvänligt kvarter med bra tomt som gränsar mot naturområde. Här bor man bekvämt med allt i ett plan och gott om plats för familjen. Boendet erbjuder rymliga sällskapsytor, 4 sovrum, stort badrum samt altan på baksidan. Uppvärmning med luft-luftvärmepumpar samt en kakelugn som värmekomplement. Nära till skola, förskolor, naturen med fina promenadstråk och fina cykelvägar in till centrum!

Lönngatan 14, null, Gislaveds kommun

Lönngatan 14

Villa
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 395 000 kr

130 m²

6 rum

964 m² tomt

Välplanerad och välskött villa med insynsskyddad baksida mot naturområde i lugnt och familjevänligt kvarter. Boendet erbjuder hemtrevligt kök med matplats, fina sällskapsytor som stort vardagsrum samt allrum med braskamin och fyra bra sovrum. Låga driftkostnader med bergvärme. Välkomna att boka visning!

  • Plus
Fridhemsgatan 4, Henja, Gislaveds kommun

Fridhemsgatan 4

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

745 000 kr

68 m²

3 rum

1 333 m² tomt

I lugnt kvarter på Henja finner ni detta boende med stor härlig trädgårdstomt. Huset har äldre standard och stort renoveringsbehov. Uppvärmning med jordvärmepump. På tomten finns även ett enklare uthus. Här bor man med närhet till natur och fina strövområden samt cykelavstånd in till centrum. Välkomna!

Allégatan 14, Anderstorp, Gislaveds kommun

Allégatan 14

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

795 000 kr

110 m²

5 rum

948 m² tomt

Villa med bra läge på stor tomt nära till centrum och skolor. Kök med bra arbetsytor, vardagsrum med parkett, tre sovrum och två badrum. Trevlig inglasad altan med söderläge och garage med förråd. Uppvärmning med luft-luftvärmepump. Uteplats med trätrall på baksidan. Välkomna!

Norra Rockenåsen 4, Arnåsholm, Gislaveds kommun

Norra Rockenåsen 4

Villa
Arnåsholm, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

3 495 000 kr

160 m²

7 rum

2 127 m² tomt

Unikt tillfälle! Naturskönt belägen enplansvilla med enskilt och rogivande läge byggd 2019. Här erbjuds en genomtänkt planlösning utrustad med fina materialval, behagliga färgval och härlig atmosfär. Ljust vardagsrum med stora fönster och Conturakamin, fyra sovrum i bra storlek, rymligt kök med fin interiör samt två fräscha badrum. Villan är av hustyp från LB-hus och är energisnålt samt har ett mekaniskt ventilationssystem. Uppvärmning via Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset. Underbart inglasat uterum och härlig terrass i soligt sydläge. Här bor man omgiven av skog, närhet till sjöar och bär/svampskogar. Varmt välkomna på visning!

Idungatan 5, Gyllenfors, Gislaveds kommun

Idungatan 5

Villa
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 495 000 kr

90 m²

5 rum

936 m² tomt

På lugnt och stillsamt läge finner ni snart denna enplansvilla med källare till försäljning. Huset har 90+90 välplanerade kvm fördelat på 5 rum och kök varav 3-4 sovrum. Stort fint umgängeskök med stora glaspartier och härlig insatskamin. Källare under hela huset med gott om förvaringsutrymmen. Huset har delvis nya fönster och fiber finns indraget. Terrass med soligt söderläge och gott om plats för utemöbler och grillkvällar. Trevlig tomt med plats för både plantering och utelek om så önskas. Välkomna att kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Genvägen 17C, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Genvägen 17C

Lägenhet
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

595 000 kr

60 m²

2 rum

3 189 kr/mån

9 917 kr/m²

Här välkomnas du in i denna hemtrevliga och trivsamma lägenhet i välvårdat skick. Boendet erbjuder 60 kvadratmeter som fördelas på två rum och kök samt fräscht badrum. En fin bostad med bra planlösning och balkong. Nära till skolor, sporthallar och gångavstånd till centrum. Fin innergård och välskött förening. Varmt välkomna!

  • Balkong
Hallarydsvägen 39, Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun

Hallarydsvägen 39

Radhus
Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 295 000 kr

146 m²

6 rum

583 m² tomt

Välskött villa med härliga sällskapsytor och trevlig uteplats med trädäck i soligt söderläge belägen i populärt kvarter. Boendet erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra bra sovrum och härligt allrum. Uppvärmning med vattenburen el. Garage och bra parkering. Lättskött trädgård och gångavstånd in till centrum , skolor, förskola samt Gisle sportcenter. Varmt välkomna!

Radhusvägen 14, Gyllenfors, Gislaveds kommun

Radhusvägen 14

Lägenhet
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

550 000 kr

81 m²

3 rum

5 661 kr/mån

6 790 kr/m²

Fin och trivsam trerumslägenhet på första våning i Brf Linden. Ljust och trevligt vardagsrum, fina sovrum och rymligt kök. Nära till den gemensamma tvättstugan och förråd. Här har man närhet till skola, sport- och simhall samt gångavstånd till centrum. Varmt välkomna på visning!

Norlida 2, Norlida, Gislaveds kommun

Norlida 2

Villa
Norlida, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

795 000 kr

147 m²

4 rum

1 661 m² tomt

Bo på landet? Här bor du fridfullt med naturen som granne. Villan erbjuder rymliga rum som dubbelt vardagsrum med mycket ljus, stort kök, fräscht badrum och två bra sovrum. Uppvärmning med ved som ger en bra driftkostnad. Det finns en stor gårdsplan och ett enklare uthus på tomten. Ca 10 min bilväg till Gislaved och Isabergsområdet med allt vad det har att erbjuda för de aktiva. Längtar du ut på landet så kom och titta på den här villan, Välkomna!

Smultronstigen 3, Gyllenfors, Gislaveds kommun

Smultronstigen 3

Villa
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

895 000 kr

86 m²

5 rum

1 017 m² tomt

Välkomna till denna välskötta villa med äldre standard i ett plan med källare. Boendet erbjuder stort ljust vardagsrum med fint parkettgolv, två sovrum, kök, allrum, två badrum, bra biytor och garage i källarplan. Stor härlig trädgård och rymlig inglasad altan! Huset är beläget i ett lugnt kvarter med närhet till natur och fina promenadslingor samt bra cykelvägar in till centrum. Varmt välkomna på visning!

Hålbäcksgatan 13, Gyllenfors, Gislaveds kommun

Hålbäcksgatan 13

Villa
Gyllenfors, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 095 000 kr

105 m²

5 rum

809 m² tomt

Utmärkt tillfälle för dig som vill bo i gedigen 50-tals villa på Gyllenfors! Bostaden har äldre standard och är belägen på lugn gata med natur och skog runt hörnet. Insidan bjuder på 105 + 91 kvm fördelat på fem rum och kök. Villan välkomnar med ett hemtrevligt intryck med genomgående välhållna ytor. Arbetskök med matplats intill fönstret. Vardagsrummet är rymligt och har utgång till trädgården. Vidare invändigt finns två bra sovrum, två allrum (möjligt att göra om till sovrum), rymligt badrum samt fantastiska biytor med hobbyrum/verkstad, tvättstuga och förråd m.m. Inglasad altan med gott om plats och välvårdad trädgård gränsande mot skogen. Vidbyggt garage med eldriven port. 3-glasfönster med fina markiser och uppvärmning med luft/vatten värmepump samt luft/luftvärmepump. Varmt välkomna!

Allégatan 15, Anderstorp, Gislaveds kommun
Allégatan 15, Anderstorp, Gislaveds kommun, bild 2
Allégatan 15, Anderstorp, Gislaveds kommun, bild 3

Allégatan 15

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

2 950 000 kr

168 m²

7 rum

2 056 m² tomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om sju rum och kök samt två uthus med bra möjligheter för mindre hobbyverksamhet om man önskar. Denna trivsamma villa har mycket att tycka om och är tillbyggt 2002. Bland annat har boendet fräscha ytskikt, fin stavparkett och hög materiell standard. Härlig öppen planlösning mellan kök, matrum och allrum med en Contura braskamin bra placerad. Snyggt kök med gråbetsade luckor, underbart vardagsrum med ryggåstak, stilrent kaklat badrum samt mysiga sovrum. Källare med bra ytor som tvättstuga, badrum och förråd m.m. Uppvärmning med bergvärmepump från 2021. Omdränerat och taket är bytt. Uteplats med marksten och välskött etablerad trädgård samt fin jordkällare. Boendet är optimalt för en barnfamilj med stora sällskapsutrymmen och bra cykelvägar till skolor, förskolor och sporthallar. Varmt välkomna!

  • Premium
Gröna Vägen 18, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Gröna Vägen 18

Lägenhet
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

425 000 kr

63,5 m²

2 rum

4 738 kr/mån

6 693 kr/m²

Välkomna till denna rymliga tvårumslägenhet med nytt snyggt kök, stort vardagsrum, fin hall med ljus interiör, wc/dusch med gott om plats och tvättmaskin samt ett sovrum. Välskött förening med gemensamhetsytor som tvättstuga samt trevlig innergård. Här bor man med promenadavstånd till centrum och sporthallar!

  • Plus
Bäckgatan 40, Anderstorp, Gislaveds kommun

Bäckgatan 40

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 295 000 kr

92 m²

5 rum

969 m² tomt

Välkommen till detta hus som rymmer bland annat stort vardagsrum och matrum i vinkel, två-tre sovrum i bra storlekar, hemtrevligt kök, fräsch kaklad wc/dusch och bra biytor i källarplan. Rymlig inglasad altan med söderläge och insynsskyddad baksida mot skogsområde. Uppvärmning med bergvärme. Fristående garage med förråd. Närhet till skola, naturområde och badplatsen vid Gläntan samt cykelavstånd in till centrum.

Slåttergatan 13, Henja, Gislaveds kommun

Slåttergatan 13

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 495 000 kr

142 m²

5 rum

435 m² tomt

Välvårdad villa med liten lättskött trädgård på Henja i barnvänligt område. Boendet erbjuder fyra sovrum, ljust vardagsrum och fint kök med vita luckor samt stor inglasad altan i västerläge. På tomten finns även garage och bastubyggnad. Nytt tak, fönster bytta och nyare kök. Nära till skola och strövområde. Varmt välkomna!

Ploggatan 12, Sörgården, Gislaveds kommun

Ploggatan 12

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 395 000 kr

136 m²

7 rum

315 m² tomt

Vi kan nu erbjuda en välplanerad och trevlig villa på Sörgården. I lugnt och familjevänligt kvarter med nära till stort grönområde och lekplats. Genomtänkt planlösning med badrum på båda våningarna och bra rumsfördelning med fem sovrum samt uteplatser i två väderstreck. Här får ni ett smidigt boende samt hanterbar tomt som frigör tid till annat. Varmt välkomna!

Tokarp Fryebovägen 23, null, Gislaveds kommun

Tokarp Fryebovägen 23

Tomt
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

500 000 kr

2 956 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i trevliga Tokarp. Fastigheten/tomten omringas av vacker natur och rogivande skog. Här kan man bo lantligt med cykelavstånd in till Anderstorp samhälle!

Gjutargränd 1, Lundåkra, Gislaveds kommun

Gjutargränd 1

Villa
Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 795 000 kr

113 m²

8 rum

750 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med toppenläge för barnfamiljen. Gott om sällskapsytor med både vardagsrum, allrum och gillestuga, fint kök, tre- fyra bra sovrum samt dusch/bastu. Uteplats med trätrall i västläge och på tomten finns även friggebod/förråd. Uppvärmning med bergvärme. Nära till skolor, naturområde, fina motionsslingor, sporthallar och cykelväg in till centrum. Varmt välkomna på visning!

Visar alla 27