Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Husmäklare

Guldhemmet 2022

Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Pickolagränd 1, Sörgården, Gislaveds kommun

Pickolagränd 1

Villa
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 295 000 kr
146 m²
5 rum
618 m² tomt

Denna välplanerade villa på en hörntomt på Sörgården är ett riktigt hemtrevligt boende! Med 5 generösa rum och 146 kvm boarea finns det gott om plats för hela familjen. Fint belägen i ett härligt villakvarter med närheten till både natur och strövområden. Villan har en rymlig planlösning som är väl genomtänkt och ger en känsla av trivsel. På tomten finns förråd, garage och gott om plats för lek, grillkvällar eller en liten grönsaksodling. Här bor du med närhet till skolor, förskolor och sportanläggningar. Här finns allt du behöver för en trivsam och enkel vardag och samtidigt bjuder huset på en attraktiv och trivsam livsstil. Varmt välkomna!

Radhusvägen 67, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Radhusvägen 67

Lägenhet
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
695 000 kr
67,5 m²
2 rum
vån 1/2
5 622 kr/mån
10 296 kr/m²

Bostadsrätt i markplan som erbjuder ett bekvämt och smidigt boende utan trappor i populära föreningen Lärlingen. Ljus och hemtrevlig interiör med bra planlösning- Rymligt kök och vardagsrum samt stenbelagd uteplats med liten grästäppa på baksidan. Bra läge i området och nära till skolor, sporthallar samt promenadavstånd till centrum. Välkomna på visning!

Bäckgatan 13, Anderstorp, Gislaveds kommun

Bäckgatan 13

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 495 000 kr
135 + 85 m²
5 rum
866 m² tomt

Välkommen till detta hus som rymmer bland annat stort vardagsrum och matrum i vinkel, fyra sovrum i bra storlekar, nytt vitt och fint kök, kaklad wc/dusch och bra biytor i källarplan. Rymlig inglasad altan med västerläge och stor trädgård. Uppvärmning med bergvärme. Fristående garage med förråd. Närhet till skola, naturområde och badplatsen vid Gläntan samt cykelavstånd in till centrum.

Mangårdsgatan 15, Henja, Gislaveds kommun

Mangårdsgatan 15

Lägenhet
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
395 000 kr
67,5 m²
2 rum
4 981 kr/mån
5 852 kr/m²

Bekvämt boende i ett plan med välplanerade 67,5 kvadratmeter och uteplats i söderläge. Trivsamt boende med vardagsrum, rymligt kök och ett sovrum samt WC/dusch med egen tvättmaskin. Garage i länga ingår. Lugnt och trevligt område i Brf Mangården med närhet till natur och promenadstråk. Välkomna på visning!

  • Plus
Lindvägen 21a, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Lindvägen 21a

Lägenhet
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
550 000 kr
98,5 m²
4 rum
vån 1/2
7 048 kr/mån
5 584 kr/m²

Fin och välskött fyrarumslägenhet på första våning i Brf Linden. Ljust och trevligt vardagsrum, fina sovrum och rymligt kök med bra arbetsytor. Rymligt badrum med tvättmaskin. Fräsch gemensam tvättstugan och förråd finns. Här bor man med närhet till skola, sport- och simhall samt gångavstånd till centrum. Varmt välkomna på visning!

Nils-Gustafsgatan 9, Centralt, Gislaveds kommun

Nils-Gustafsgatan 9

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 895 000 kr
90 + 64 m²
4 rum
1 248 m² tomt

Välkommen till ett väl omhändertaget hus om fyra rum och kök! Denna charmiga villa har mycket att tycka om, bland annat har boendet fräscha ytskikt, fina golv och bra materiell standard. Stort och ljust vardagsrum med dubbeldörr ut till altanen, hemtrevligt kök, mysiga sovrum och mycket fräscha våtutrymmen. Uppvärmning med värmepump (ny 2023), tak och fönster är bytta. Härliga uteplatser och trevlig trädgårdstomt med gott om plats för spring och lek. Läget på Nils-Gustafsgatan är optimalt för barnfamiljer med höga krav på det omgivande bostadsområdet. Huset ligger i nära anslutning till skolor, affärer och Gisle sportcenter. Varmt välkomna!

Gröna vägen 14, Centralt, Gislaveds kommun
  • Ons 6 mar

Gröna vägen 14

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 695 000 kr
130 + 80 m²
5 rum
924 m² tomt

Varmt välkommen till denna trevliga familjevilla på hörntomt med gångavstånd till skolor, sporthallar och centrum. Bra planlösning med generöst vardagsrum och braskamin, fyra sovrum, två badrum och bra ytor i källarplan. Uppvärmning med bergvärme. Inglasat uterum med västerläge och flera härliga uteplatser i lummig och uppväxt trädgård. På tomten finns även garage, carport, friggebod och växthus. Här erbjuds du gott om plats för familjen och ett hem att trivas i!

  • Plus
Glasbruksgatan 18, Centralt, Gislaveds kommun

Glasbruksgatan 18

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 150 000 kr
138 + 85 m²
5 rum
1 467 m² tomt

Rymligt boende på stor tomt och promenadavstånd till centrum, affärer och Ryttarvallens fotbollsanläggning. Boendet erbjuder dubbelt vardagsrum, fyra sovrum, kaklat badrum och bra biytor i källaren. Taket är bytt samt fasaden är putsad samt bra uppvärmning med jordvärme. Kök och badrum renoverat 2017. På tomten finns även ett enklare uthus. Välkomna!

Granatgatan 5, Henja, Gislaveds kommun

Granatgatan 5

Lägenhet
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
445 000 kr
150 m²
7 rum
7 405 kr/mån
2 967 kr/m²

Tillfälle att köpa ett rymligt boende med hela fem sovrum som är tillbyggt med stort härligt vinterbonat uterum/allrum med stora glaspartier mot skog och natur. Modernt fint kök som är bytt 2015 samt två badrum. Här finns gott om plats för familjen med ett lugnt och bra läge på Henja i Brf Granaten. Uteplatser i olika väderstreck med trätrall, perfekt för härliga dagar. Garage i länga och Internet/Telia TV ingår! Välkomna på visning!

  • Uteplats
Rosgränd 8, Sörgården, Gislaveds kommun

Rosgränd 8

Villa
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 295 000 kr
108 + 85 m²
5 rum
546 m² tomt

Rymligt och trivsamt kedjehus med trevlig och öppen planlösning på återvändsgata. Stor altan mot söder och bra läge på hörntomt. Boendet erbjuder fint kök med köksö, fräscht nyrenoverat badrum, tre sovrum, stor gillestuga och bra biytor. Uppvärmning med luft-luftvärmepumpar. Perfekt boende för barnfamiljen med cykelvägar till skola och centrum. Liten och lättskött trädgård. Välkomna!

Mangårdsgatan 27, Henja, Gislaveds kommun

Mangårdsgatan 27

Lägenhet
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
595 000 kr
107,5 m²
4 rum
7 391 kr/mån
5 535 kr/m²

Välplanerat bostadsrättsradhus i trivsamt område om 4 rum och kök, bekvämt i markplan. Här bor man i ett barnvänligt och trivsamt område med egen liten trädgård samt närhet till såväl skog med promenadstigar och motionsspår som skola. Huset har inglasad altan och uteplats i sydvästläge där man kan njuta av solen. Förråd i anslutning till bostadsrätten och garage i länga. Varmt välkomna!

  • Uteplats
Lindvägen 12, Anderstorp, Gislaveds kommun

Lindvägen 12

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 895 000 kr
136 + 112 m²
8 rum
1 228 m² tomt

Här erbjuds ett rymligt och välplanerat hus i lugnt och trevligt område. Ett barnvänligt boende med stora sällskapsytor, luftig planlösning, arbetsvänligt kök med matplats och lättmöblerade rum. Fem sovrum, kaklad wc/dusch, samt dusch/bastu och dubbelgarage. Bostaden har dessutom trevlig terrass i trä med västerläge. Huset står på en hörntomt med närhet natur och fina strövområden. Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i populärt kvarter. Nära bland annat till skola samt cykelavstånd till sporthallar och centrum. Varmt välkommen till Lindvägen 12!

Västra Malmgränd 7, Henja, Gislaveds kommun

Västra Malmgränd 7

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 095 000 kr
121 m²
5 rum
604 m² tomt

Bekvämt och trivsamt boende på återvändsgata med uteplatser i ostört läge. Bekvämt boendet i ett plan som erbjuder tre sovrum, mysigt vardagsrum, stilrent snyggt kök, allrum med öppen spis samt en härlig inglasad altan. Både kaklat badrum och dusch/bastu samt carport och två förråd. Bra driftkostnader med luft-luftvärmepump. Huset har en trevlig tomt med insynsskyddad baksida mot skogsområde och nära till skola och vackra strövområden kring Holmenområdet. Varmt välkomna!

  • Plus
Sofiagatan 10, Centralt, Gislaveds kommun

Sofiagatan 10

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 595 000 kr
116 + 54 m²
6 rum
1 141 m² tomt

Nu finns möjligheten att köpa detta välskötta och charmiga boende med trivsam interiör och bra sällskapsytor. Boendet rymmer stort ljust vardagsrum , hemtrevligt kök med gott om plats, fräscht kaklat badrum och tre bra sovrum. Trevligt vinterbonat uterum med sydvästläge. Mycket bra källarutrymmen med hobbyrum och gott om förvaringsmöjligheter. Uppvärmning med bl.a solvärme och luft-vatten värmepump. Huset står på en härlig trädgårdstomt med växter och buskar. Nytt Atterfallshus, stort uthus med garage och förråd samt ett växthus finns på tomten. Skolor och sporthallar ligger inom bekvämt promenadavstånd, vilket även busstation gör. Bara en kort promenad bort finns matbutiker och affärer. Här är det lätt för hela familjen att trivas! Välkommen till visningen!

Matsgatan 16, Burseryd, Gislaveds kommun

Matsgatan 16

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
995 000 kr
124 + 68 m²
5 rum
937 m² tomt

Ljus och rymlig villa på stor tomt och nära till centrum. Boendet har dubbelt vardagsrum, fint kök, fyra sovrum och tre kaklade badrum samt bra biytor i källaren. Uterum och uteplatser i trä på baksidan. Huset är renoverat under 2018-2021 med bland annat nytt tak, värmepump, fönster, kök och badrum. Här bor man i ett lugnt villakvarter med närhet till centrum och cykelavstånd skola och sporthall. Välkomna!

Västra Järnvägsgatan 69, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Västra Järnvägsgatan 69

Lägenhet
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
395 000 kr
106 m²
4 rum
7 198 kr/mån
3 726 kr/m²

Välplanerad och trivsam bostadsrätt i två plan med bra läge i området nära till Hörsjöbadet och friluftsområde med tennis- samt padelbana. Boendet erbjuder tre sovrum, två badrum, tvättstuga, hemtrevligt kök och fint vardagsrum. Liten trädgårdstäppa och insynsskyddad uteplats. Separat förråd på tomten och garage i intilliggande gemensam länga. Välkomna på visning!

  • Uteplats
Ågatan 36, Burseryd, Gislaveds kommun

Ågatan 36

Villa
Burseryd, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
695 000 kr
164 + 33 m²
6 rum
1 418 m² tomt

Välkomna till denna trevliga 1 1/2 plansvilla på stor tomt i natursköna Burseryd. Boendet erbjuder rymliga rum som vardagsrum, allrum med gjutjärnskamin och fyra sovrum. Bilen kan man parkera på infarten och i garaget i källarplan. Huset värms upp med luft/luftvärmepump samt eldning i kamin. Närhet till fina skogspromenader, gångavstånd in till centrum och Granbackens fotbollsanläggning. Varmt välkomna på visning!

Linnégatan 4, Centralt, Gislaveds kommun

Linnégatan 4

Villa
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 095 000 kr
125 + 90 m²
5 rum
901 m² tomt

Gedigen 60-talsvilla med trevlig planlösning och dubbelgarage. Bostaden har rymligt kök, 4 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis, och härligt vinterbonat uterum. Källaren har bra ytor med gott om förvaringsplats. Huset har äldre standard och ytskikt. Uppvärmning med bergvärme. Trädgårdstomt med gott om plats för odlingsland och barnspring. Gångavstånd till skolor, förskolor, affärer och gym. Varmt välkomna på visning!

Norra Rockenåsen 4, Arnåsholm, Gislaveds kommun

Norra Rockenåsen 4

Villa
Arnåsholm, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
3 495 000 kr
160 + 26 m²
7 rum
2 127 m² tomt

Unikt tillfälle! Naturskönt belägen enplansvilla med enskilt och rogivande läge byggd 2019. Här erbjuds en genomtänkt planlösning utrustad med fina materialval, behagliga färgval och härlig atmosfär. Ljust vardagsrum med stora fönster och Conturakamin, fyra sovrum i bra storlek, rymligt kök med fin interiör samt två fräscha badrum. Villan är av hustyp från LB-hus och är energisnålt samt har ett mekaniskt ventilationssystem. Uppvärmning via Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela huset. Underbart inglasat uterum och härlig terrass i soligt sydläge. Här bor man omgiven av skog, närhet till sjöar och bär/svampskogar. Varmt välkomna på visning!

Hallarydsvägen 39, Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun

Hallarydsvägen 39

Villa
Lundåkra/Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 195 000 kr
146 + 12 m²
6 rum
583 m² tomt

Välskött villa med härliga sällskapsytor och trevlig uteplats med trädäck i soligt söderläge belägen i populärt kvarter. Boendet erbjuder öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, fyra bra sovrum och härligt allrum. Uppvärmning med vattenburen el. Garage och bra parkering. Lättskött trädgård och gångavstånd in till centrum , skolor, förskola samt Gisle sportcenter. Varmt välkomna!

Slåttergatan 13, Henja, Gislaveds kommun
  • Tor 7 mar

Slåttergatan 13

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 395 000 kr
142 + 20 m²
5 rum
435 m² tomt

Välvårdad villa med liten lättskött trädgård på Henja i barnvänligt område. Boendet erbjuder fyra sovrum, ljust vardagsrum och fint kök med vita luckor samt stor inglasad altan i västerläge. På tomten finns även garage och bastubyggnad. Nytt tak, fönster bytta och nyare kök. Nära till skola och strövområde. Varmt välkomna!

  • Plus
Ploggatan 12, Sörgården, Gislaveds kommun

Ploggatan 12

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
1 395 000 kr
136 m²
7 rum
315 m² tomt

Vi kan nu erbjuda en välplanerad och trevlig villa på Sörgården. I lugnt och familjevänligt kvarter med nära till stort grönområde och lekplats. Genomtänkt planlösning med badrum på båda våningarna och bra rumsfördelning med fem sovrum samt uteplatser i två väderstreck. Här får ni ett smidigt boende samt hanterbar tomt som frigör tid till annat. Varmt välkomna!

Tokarp Fryebovägen 23, null, Gislaveds kommun

Tokarp Fryebovägen 23

Tomt
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved
500 000 kr
2 956 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i trevliga Tokarp. Fastigheten/tomten omringas av vacker natur och rogivande skog. Här kan man bo lantligt med cykelavstånd in till Anderstorp samhälle!

Visar alla 23