Mäklare Christian Johansson

Christian Johansson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljningar
Hallonstigen 10, Hestra, Gislaveds kommun

Hallonstigen 10

Villa
Hestra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 095 000 kr

132 m²

5 rum

910 m² tomt

Välkomna till Hallonstigen 10 och denna trevliga villa i populära Hestra. Boendet erbjuder hemtrevligt kök, stort vardagsrum med trägolv, allrum och tre sovrum. Altan och uteplats med trätrall i söderläge och fin trädgård med gott om plats för spring och lek. Uppvärmning med luft/luftvärmepump. Det finns även garage med förråd. Här bor man i ett familjevänligt område med närhet till skolor, tågstation, badplats, Isaberg, golfbana och Isamons sportanläggning mm, perfekt för de aktiva. Varmt välkomna!

Vintergatan 13, Hestra, Gislaveds kommun

Vintergatan 13

Villa
Hestra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 500 000 kr

112 m²

6 rum

1 196 m² tomt

Välplanerad och trivsam villa med fina ytor för barnfamiljen och stor trevlig trädgårdtomt. Boendet erbjuder bland annat rymligt vardagsrum i vinkel med öppen planlösning till köket som ger en luftig och ljus känsla. Fyra sovrum, mysig gillestuga samt två badrum och bra biytor. Härliga uteplatser med inglasad altan och stort trädäck. Bra uppvärmning med jordvärme samt vidbyggt garage. Här bor man i ett lugnt kvarter med närhet till skog, natur och Isabergs friluftsområde samt gångavstånd in till centrum och skola. Varmt välkomna på visning!

Slåttergatan 13, Henja, Gislaveds kommun

Slåttergatan 13

Villa
Henja, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 595 000 kr

142 m²

5 rum

435 m² tomt

Välvårdad villa med liten lättskött trädgård på Henja i barnvänligt område. Boendet erbjuder fyra sovrum, ljust vardagsrum och fint kök med vita luckor samt stor inglasad altan i västerläge. På tomten finns även garage och bastubyggnad. Nytt tak, fönster bytta och nyare kök. Nära till skola och strövområde. Varmt välkomna!

Sörgårdsvägen 89, Sörgården, Gislaveds kommun

Sörgårdsvägen 89

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 595 000 kr

127 m²

5 rum

270 m² tomt

Trivsamt och väl omhändertaget boende med fräscha ytskikt och fina uteplatser. Här erbjuds hemtrevligt och snyggt kök med bra skåpsförvaring, mysigt vardagsrum, allrum, tre bra sovrum och två kaklade badrum samt bastu. Stor härlig uteplats med marksten och markis i västerläge. Omdränerat och nya fönster samt nytt tak. Bra uppvärmning med luft-luftvärmepump. Garage i länga och isolerad förrådsbyggnad som ligger i anslutning. Huset ligger i ett populärt kvarter med cykelvägar till skolor och centrum samt nära lekplats och fina motionsslingor. Varmt välkomna på visning!

Gräfthult 1, Gislaved, Gislaveds kommun

Gräfthult 1

Villa
Gislaved, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 195 000 kr

103 m²

4 rum

1 092 m² tomt

Välkomna till denna trivsamma villa som ligger med gångavstånd in till Gislaved samhälle. Boendet erbjuder stora sällskapsytor, modernt kök med fina träluckor samt två bra sovrum och rymligt badrum. Huset har fiber indraget och värms upp med bergvärmepump. Altan med tak och på tomten finns även ett uthus med bra förrådsförvaring. Välkomna hem till ett mysigt boende med bra känsla!

  • Plus
Lindvägen 43, Anderstorp, Gislaveds kommun

Lindvägen 43

Villa
Anderstorp, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 150 000 kr

115 m²

3 rum

759 m² tomt

Välkomna till Lindvägen 43 en trevlig villa med stora umgängesrum, två sovrum och rymligt badrum. Stor uteplats och etablerad trädgård med insynsskyddad baksida. Huset har äldre standard och renoveringsbehov. Här finns vidbyggt garage och förråd. Närhet till skola och fina strövområde. Varmt välkomna!

, Gislaved, Gislaveds kommun

Gård/Skog
Gislaved, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

2 795 000 kr

28,7 ha tomt

Tillfälle att förvärva en skogfastighet i ett skifte med ca 1900 m3sk virkesförråd. Bonitet 7,9 kbm sk/ha. Fastigheten gränsar till Karshultasjön. Jakt är möjlig i jaktlag . Skog med goda drivningsförhållanden genom flera vägar som korsar och ligger i anslutning till skogsmarken. Se bilagd skogsbruksplan och skogskarta upprättat december 2022. För mer info kontakta fastighetsmäklare Christian Johansson.

Norra Storgatan 3A, Centralt, Gislaveds kommun

Norra Storgatan 3A

Lägenhet
Centralt, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

395 000 kr

61 m²

2 rum

4 962 kr/mån

6 475 kr/m²

Trevlig lägenhet med ljust kök, rymligt vardagsrum, sovrum i bra storlek och kaklat badrum. Mycket bra belägen i området med balkong i västläge och fin vidsträckt utsikt från vardagsrummet. Den nya inglasade balkongen kommer att ge bostaden en perfekt extra yta stora delar utav året. Populär och välskött förening med bra gemensamhetsytor. Här bor man centralt med gångavstånd till skolor, hållplats och affärer. Varmt välkomna!

  • Balkong
Ploggatan 12, Sörgården, Gislaveds kommun

Ploggatan 12

Radhus
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 495 000 kr

136 m²

7 rum

315 m² tomt

Vi kan nu erbjuda en välplanerad och trevlig villa på Sörgården. I lugnt och familjevänligt kvarter med nära till stort grönområde och lekplats. Genomtänkt planlösning med badrum på båda våningarna och bra rumsfördelning med fem sovrum samt uteplatser i två väderstreck. Här får ni ett smidigt boende samt hanterbar tomt som frigör tid till annat. Varmt välkomna!

Skyttestigen 12, Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun

Skyttestigen 12

Villa
Centralt/Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 595 000 kr

112 m²

4 rum

1 106 m² tomt

Välkomna till denna välplanerade familjevilla med bra centralt läge på återvändsgata. Här finns lättmöblerade rum, stort vardagsrum, rymligt kök och kaklat badrum. Bra biytor i källarplan samt garage med plats för en bil. Uppvärmning med bergvärmepump. Trivsamt uterum med gott om plats. Stor härlig trädgårdstomt med gott om plats för spring och lek och asfalterad infart med plats för flera bilar. Bekvämt boende med gångavstånd till centrum, skolor och sporthallar. Varmt välkomna på visning!

Tokarp Fryebovägen 23, null, Gislaveds kommun

Tokarp Fryebovägen 23

Tomt
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

500 000 kr

2 956 m² tomt

Nu finns möjlighet att förvärva en villa tomt i trevliga Tokarp. Fastigheten/tomten omringas av vacker natur och rogivande skog. Här kan man bo lantligt med cykelavstånd in till Anderstorp samhälle!

Västra Järnvägsgatan 30, Smålandsstenar, Gislaveds kommun

Västra Järnvägsgatan 30

Villa
Smålandsstenar, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

3 695 000 kr

181 m²

4 rum

846 m² tomt

På Västra Järnvägsgatan 30 finner ni detta moderna hus med spännande planlösning och smakfull interiör. Ett trevligt hem som känns luftigt rakt igenom då kök, matplats och vardagsrum ligger i öppen planlösning med utgång till terrass i söderläge. Här finns trivsamma sällskapsytor, 3 sovrum och rymligt badrum. Genomgående vattenburen golvvärme i hela bottenplan. Trädgården är skyddad från insyn med baksida mot naturområde. Härlig relax med pool och jacuzzi med utgång till uteplatsen. Gångavstånd till centrum, nära till fina motions- och strövområden samt Hörsjöområdet med bad och sporthall. Varmt välkomna på visning!

Lyckhemsgatan 9, Sörgården, Gislaveds kommun
Lyckhemsgatan 9, Sörgården, Gislaveds kommun, bild 2
Lyckhemsgatan 9, Sörgården, Gislaveds kommun, bild 3

Lyckhemsgatan 9

Villa
Sörgården, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 695 000 kr

149 m²

5 rum

315 m² tomt

Familjevilla med mycket fin interiör och trivsamma umgängesytor. Boendet erbjuder ett fräscht ljust kök med högglansvita luckor och gott om plats för matgrupp, tre sovrum i bra storlekar samt härliga terrasser med både väster och söderläge. Bra uppvärmningskostnader med luft-luftvärmepumpar. Liten lättskött trädgård och garage i länga. Stort grönområde på baksidan med lekplats samt närhet till motionsslingor, bra cykelvägar till skola och in till centrum. Varmt välkomna!

  • Premium
Gjutargränd 1, Lundåkra, Gislaveds kommun

Gjutargränd 1

Villa
Lundåkra, Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 795 000 kr

113 m²

8 rum

750 m² tomt

Välkommen till denna rymliga villa med toppenläge för barnfamiljen. Gott om sällskapsytor med både vardagsrum, allrum och gillestuga, fint kök, tre- fyra bra sovrum samt dusch/bastu. Uteplats med trätrall i västläge och på tomten finns även friggebod/förråd. Uppvärmning med bergvärme. Nära till skolor, naturområde, fina motionsslingor, sporthallar och cykelväg in till centrum. Varmt välkomna på visning!

Hallarydsvägen 32, null, Gislaveds kommun

Hallarydsvägen 32

Villa
Gislaveds kommun
Mäklarhuset Gislaved

1 295 000 kr

90 m²

6 rum

822 m² tomt

Välkommen till denna rejäla suterrängvilla i populärt kvarter. Villan har ett trevligt läge med bra trädgårdstomt och baksida mot skogsdunge. Stor uteplats samt härlig inglasad altan med västerläge. Rymligt kök och trivsamt vardagsrum med murad öppen spis, fyra sovrum, bra biutrymmen och garage. Uppvärmning med bergvärmepump. Här bor man optimalt med gångavstånd och närhet till skolor, affärer och sporthallar. Varmt välkomna att boka visning!

Köpmansgatan 18, Nissafors, Gnosjö kommun

Köpmansgatan 18

Lägenhet
Nissafors, Gnosjö kommun
Mäklarhuset Gislaved

250 000 kr

60 m²

2 rum

3 160 kr/mån

4 167 kr/m²

Välvårdad lägenhet med äldre interiör på första våning med balkong i Brf Nordbo. Boendet erbjuder vardagsrum med stavparkett, praktiskt arbetskök, rymlig matplats, sovrum och kaklat badrum. Gemensam uteplats och trädgårdsyta samt tvättstuga. Föreningen tillåter andrahandsuthyrning och juridisk person som köpare. Bra uthyrningspotential med närhet till badsjöar, Isabergs Golfklubb samt Isabergs Mountain resort.

  • Balkong

Visar alla 16