Mäklare Bengt Pettersson

Bengt Pettersson

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Gökvägen 7, Hagälven, Hagfors kommun

Gökvägen 7

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
775 000 kr
104 + 133 m²
4 rum
1 259 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade fasadstensvilla i ett-plan och med hel källarvåning och som inrymmer fyra rum och kök. Gillestuga med öppen spis. Luft/vatten pump är installerad. . Garage i källarplanet. Altan under tak med öppningsbara fönsterpartier.

Hagälvsvägen 18, Hagälven, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Hagälvsvägen 18

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
580 000 kr
92 + 92 m²
3 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till denna trevliga en-plansvilla med källarvåning. 4 rum och kök. Renoverat badrum med duschplats, WC och tvättställ. Klinkergolv med golvvärme. Nya fönster, 2 glas isoler(2020). Altan i österläge och västerläge. Hel källarvåning med gillestuga, Toalettrum. Tvättavdelning. Pannrum med ny luft/vatten pump installerad (2022). Matkällare. Vidbyggt garage/förråd.

 • Plus
 • Energieffektiv
Örbäcksvägen 12, Björkliden, Hagfors kommun

Örbäcksvägen 12

Villa
Björkliden, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
3 850 000 kr
333 + 80 m²
8 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna vackra villa på Örbäcksvägen 12, lummigt inbäddad på en insynsskyddad och parkliknande tomt om ca 10800 kvm . Här välkomnas man in en rymlig och ljus hall med ett vackert parkettgolv och med separat plats för avhängning av ytterkläder. Det vackra golvet är genomgående på hela bottenplan, utom i arbetsrummet. Från hallen kommer man genom en glasinfattad dubbeldörr in till matsalen som har en öppen planlösning med köket. Här har vi ett toppen-modernt och praktiskt kök med all förvaring under bänkhöjd och även försett med en köksö med matplats. Från matsalen kommer man in i salongen som flödar i ljus genom insläpp från 4 stora fönster. Här är stora sällskapsytor med plats för matsalsmöbel och sittgrupper. Här tronar en vacker öppen spis med brasinsats. På bottenvåningen finns också ett stort arbetsrum lämplig som mottagningsrum/kontor som även är försett med tvättställ. Bottenplan inrymmer även ett helkaklat duschrum. Från hallen leder en trappa till övervåningen där vi möts av en rymlig sällskapshall med utgång till balkong med österläge och ett sällskapsrum med kakelugn och utgång till balkong med västerläge och kvällssol. På övervåningen finner vi också bostadens fyra ljusa och rymliga sovrum, samt ett helkaklat badrum. Källarvåningen inrymmer: Ett litet bageri som är godkänt av Hagfors kommun. Tvättavdelning. Pannrum. Matkällare. Friliggande på tomten finns en nyuppförd gäststuga/kontor om ett rum och sovloft samt badrum med duschkabin, WC och tvättställ samt garagebyggnad med förrådsutrymme och carport. Fjärrstyrd infartsgrind.

 • Balkong
Karléns väg 9, Stjärnsnäs, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Karléns väg 9

Villa
Stjärnsnäs, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 500 000 kr
196 + 125 m²
7 rum
1 760 m² tomt

Välkommen till denna rymliga och charmiga villa belägen på återvändsgata alldeles i närhet av sjön Värmullen. 7 rum. Gillestuga med öppen spis. Bastu o dusch. Bergvärme. Utmärkta biutrymmen. Altan under tak. Vidbyggt garage med fjärrstyrd garageport. Fiber indraget. Trädgårdstomt gränsande till grönområde.

Värmlandsporten 1, Värnäs, Torsby kommun

Värmlandsporten 1

Övrigt
Värnäs, Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
4 950 000 kr
1,5 ha tomt

Charmigt hotell, Värmlandsporten, med strategiskt läge i korsningen E 45/Rv62, Sälen/Branäs och Trysil. 56 rum, samtliga med dusch och wc. 4 konferenslokaler. Tornrum, Nattklubb. Hotellet inrymmer även kontor för uthyrning. Flottturer och fiske på Klarälven. Ca 35 km till Branäs Alpincenter.

Rinn 6, Rinn, Torsby kommun

Rinn 6

Fritidshus
Rinn, Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
34 m²
2 rum
2 170 m² tomt

Mindre fritidshus med enkel standard på en mysig trädgårdstomt. Huvudhuset om 34 kvadratmeter rymmer ett sovrum, kök med vedkamin, kombinerad matplats och allrum med öppen spis. Lilla röda gäststugan består av sovrum och duschrum med toalett. Timmerhuset består av ett öppet rum med plats för sängar och förvaring. I trädgården finns gott om plats att slå sig ned och koppla av. Gångavstånd till bad och fiskesjö. Varmt välkommen på visning!

Sörby 45, Sörby, Hagfors kommun

Sörby 45

Övrigt
Sörby, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
995 000 kr
3 560 m² tomt

Den f.d. lanthandeln i Sörby är till salu! Affärslokalen har under senare tid använts som verkstad och här finns stor potential till olika verksamheter. Fastigheten är belägen med närhet till den populära Lakenesjön. Förutom verkstadslokalen som även har ett pentry, finns i bottenplan en 2,5 rumslägenhet och på övervåningen finns en 4-rumslägenhet och en 2 rumslägenhet. I anslutning till lägenheterna finns en takad veranda. Till fastigheten hör en ca 3 560 kvm trädgårdstomt för hyresgästerna att nyttja.

Harboevägen 3B, Centralt, Hagfors kommun

Harboevägen 3B

Övrigt
Centralt, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
2 750 000 kr
1 366 m² tomt

Vi är hedrade att fått uppdraget att försälja denna ytterst välvårdade och charmiga fastighet mitt i hjärtat av Hagfors. Bostadshuset inrymmer 5 unika, mycket fräscha helrenoverade lägenheter. Hela övervåningen inrymmer en paradvåning om 4 rum, med genomgående golvvärme. Boarea ca 135kvm. Här bjuds man in i ett trivsamt och ljust kök med öppen planlösning, där det finns plats för det stora umgänget. Fönster i tre väderstreck skänker ett underbart ljus till denna lägenhet och som pricken över i:et tronar en vacker öppen spis mitt i sällskapsrummet och på motsatt sida finns en kakelugn. I övrigt inrymmer denna lägenhet ett arbetsrum, ett allrum med utgång till fransk balkong, 2 rymliga sovrum, tvätt-avdelning, badrum, gäst-toalett samt entré i bottenplan med utgång till trädgården. Bostadshusets bottenplan inrymmer : En ljus och trivsam 4-rumslägenhet, på ca 108 kvm, varav 3 sovrum, med genomgående laminatgolv och helkaklat duschrum med golvvärme samt helkaklad gästtoalett även den med golvvärme. En 3-rumslägenhet, på ca 90 kvm, varav 2 sovrum. Vardagsrum med braskamin och med utgång till balkong i söderläge. Helkaklat duschrum med golvvärme. En 2- rumslägenhet, på ca 50 kvm, med genomgående golvvärme. En 2-rumslägenhet på ca 48 kvm. Källare på ca 90 kvm inrymmande pannrum, tvättstuga, mm. Två garage i källarplan. Källarförråd och parkeringsplats finns till samtliga lägenheter. Möjlighet finns att inreda vindsvåningen till ytterligare en lägenhet.

Melltorpsvägen 8, Uddeholm, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Melltorpsvägen 8

Villa
Uddeholm, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
595 000 kr
90 + 136 m²
4 rum
1 220 m² tomt

Välkommen till denna välvårdade fasadstensvilla på Melltorpsvägen 8 i Uddeholm. Fastigheten är belägen i ett lugnt villaområde med närhet till skog och natur. Bostaden som är i ett plan med källare inrymmer i entréplan 4 rum och kök, varav 2 sovrum, hall, badrum samt gästtoalett. Ett ljust vardagsrum med stora fönsterpartier mot söder och med utgång till altan under tak. I källarplan finns en trevlig gillestuga, fräsch helkaklad tvättstuga, allrum samt hobbyrum. Vidbyggt finns ett garage med rymligt förråd under garaget. Bostaden har praktisk bergvärme. installerad samt öppen fiber.

 • Plus
Karterud 338, Västra Kärra, Karlstads kommun

Karterud 338

Villa
Västra Kärra, Karlstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
3 975 000 kr
20 m²
2 rum
1 223 m² tomt

Välkommen till detta välskötta fritidshus, avskilt och idylliskt beläget med underbar utsikt ut över Vänern. Här erbjuds en oslagbar kombination av skärgårdsidyll och avkoppling från vardagens stress. Fritidshuset inrymmer ett fullt utrustat kök med plats för matbord, ett allrum samt ett inglasat uterum med braskamin och med utsikt ut över vattnet. På tomten finns även en gäststuga om ett rum samt ett uthus med förråd/gästrum och utedass. På tomten finns ett rymligt uppbyggt soldeck med plats för utemöbel och grill, här har man en magisk utsikt ut över vattnet. Längre ner vid strandkanten finns ytterligare ett soldeck i anslutning till badbryggan. Området är försett med vägbom ca 1,2 km från denna fastighet. Byggrätt finns om 150 kvm inkl befintligt bostadshus.

 • Plus
Kyrkebol 7, Stöllet, Torsby kommun

Kyrkebol 7

Gård/Skog
Stöllet, Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
2 950 000 kr
132 + 70 m²
4 rum
22,8 ha tomt

Välkommen till denna vackra och väl underhållna gård belägen i Kyrkebol, Stöllet, med 23 ha öppen mark och strandnära tomt längs Klarälvens östra strand. Detta hemtrevliga bostadshus om ca 132 kvm, inrymmer i bottenplan en entréhall med plats för upphängning av ytterkläder, ett ljust och trivsamt kök i lantlig stil med fönster åt två håll och med plats för matbord. Ett rymligt vardagsrum med stor öppning in till matrummet genom en portal med synlig timmerstock i tak. I öppningen finns en braskamin, med en stensatt vägg bakom, som sprider härlig värme både till matrummet och vardagsrummet. Toalettrum med WC och tvättställ. Från hallen går trappan upp till övervåningen som inrymmer två sovrum samt en mindre hall. Källaren inrymmer tvättstuga, hobbyrum, pannrum samt matkällare. I anslutning till entrén och den stora altanen finns ett inglasat uterum, med härlig utsikt över gärden mot Klarälven. På tomten finns ett garage samt två uthus, ett stort och ett mindre, som alla är i gott skick. Låter detta intressant - Kontakta oss för en individuell visning!

Stjärnsvägen 11, Uddeholm, Hagfors kommun

Stjärnsvägen 11

Villa
Uddeholm, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 595 000 kr
200 + 86 m²
8 rum
5 334 m² tomt

Denna villa erbjuder en generös yta om 200 kvadratmeter, fördelad över åtta rum samt kök, vilket bjuder in till både samvaro och avkoppling för en stor familj. Stort vardagsrummet, där en öppen spis skapar en inbjudande atmosfär och de stora fönstren ramar in en panoramautsikt över Rådasjöns vatten. Njut av avskildhet och skydd från väder och vind på den charmiga uteplatsen, perfekt belägen i västerläge. Utforska källarvåningen. Här finns ett garage för ditt fordon, en välkomnande mat- och vinkällare samt en rogivande bastu där man kan varva ner och låta stressen rinna av. Denna villa är inte bara ett hem utan också ett exempel på modern miljömedvetenhet och teknologisk innovation. Den nyinstallerade bergvärmepumpen (Thermia Calibri 12 400V) från 2023 och solcellsanläggningen med laddningsmöjlighet för elbil (myenergi, ZAPPI 2) från 2021 visar på ett engagemang för en hållbar livsstil och ger dig möjlighet att styra och övervaka ditt hem med bekvämligheten av en mobilapp.

 • Balkong
Bäckvägen 3, Stjärnsnäs, Hagfors kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Bäckvägen 3

Övrigt
Stjärnsnäs, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
795 000 kr
1 608 m² tomt

Kombinerad affärs-/hyresfastighet som inrymmer en affärslokal och två hyreslägenheter om vardera 3 rum och kök. Lägenhetsyta 84 kvm. Balkong. Hel källarvåning. Tvättstuga Garage. Förråd. Bergvärme. Trädgård på baksidan av huset. Fastigheten ligger i trevligt villaområde med närhet till sjö. Affärslokalen är fn utan verksamhet.

Köpmangatan 4, Centrum, Hagfors kommun

Köpmangatan 4

Övrigt
Centrum, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
2 300 000 kr
875 m² tomt

Centralt belägen hyresfastighet inrymmande 2 st etagelägenheter om vardera 4 rum, 1 st 2-rumslägnhet med öppen planlösning och balkong, samt en restauranglokal i markplan med fullt utrustat kök, och ett separat pizzakök med separat ingång för avhämtning. Hel källarvåning med förrådsutrymmen, pannrum, cykel-förråd. Egen parkering.

Geijersholmsvägen 1, Centrum, Hagfors kommun

Geijersholmsvägen 1

Övrigt
Centrum, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
875 000 kr
962 m² tomt

Centralt belägen affärsfastighet, före detta "Vanjas" i ett plan med en lokalyta om totalt ca 355 kvm. Fastigheten är ansluten till fjärrvärmen. Fastigheten är idag indelad i två affärslokaler ( som med lätthet kan göras om till en lokal) och en lägenhet om på ca 30 kvm samt en lägenhet på 40 kvm. Köket i den mindre lägenheten är utrustat med kombinerat kyl och frys, spishäll samt ugn. Här finns ett helkaklat badrum med tvättmaskin WC, handfat och duschkabin. Den större lägenheten inrymmer ett vardagsrum med sovalkov, kök och badrum. Köket är utrustat med kombinerad kyl och frys (LG) spis (Electrolux) och köksfläkt (Electro Helios) kyl och frys. Badrummet är utrustat med WC, handfat, duschplats samt en toppmatad tvättmaskin. Lagerutrymmen i källarvåningen.

Storgatan 12A, Centrum, Storgatan, Hagfors kommun

Storgatan 12A

Övrigt
Centrum, Storgatan, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 700 000 kr
1 921 m² tomt

Tillfälle att förvärva en av Hagfors äldsta hyresfastigheter "Bankbynninga" med fem unika lägenheter, helrenoverade lägenheter. Två lägenheter om vardera 3 rum och kök, två lägenheter om vardera 2 rum och kök samt en lägenhet om 1,5 rum och kök. Centralt läge med endast några minuters promenad från centrum. Fastigheten är mycket charmig.

 • Plus
Eggsjödammen 22, Långberget, Torsby kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Eggsjödammen 22

Fritidshus
Långberget, Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
3 700 000 kr
17,1 ha tomt

Ett spännande markområde om ca 17 ha som är förberett för ett 70-tal fritidstomter invid Eggsjön på Långberget, i närhet av Långbergets Alpin- och rekreationcenter med hotell. På fastigheten finns ett fritidshus under uppförande med underbart läge alldeles invid sjön. I området finns bra fiskesjöar, bär och svampmarker.

Visar alla 17