Mäklarhuset Hagfors

Mäklarhuset Hagfors

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Lakene Oxängen 1, null, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Lakene Oxängen 1

Gård/Skog
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
250 000 kr
1 rum
4,8 ha tomt

Välkomna till Oxängen 1 och detta charmiga torp! Här möts ni av en pittoresk idyll som bjuder in till lugn och ro i naturskön miljö. Torpet består av en hall, ett hemtrevligt kök och ett kombinerat allrum/sovrum. Ett oinrett vindsutrymme ger möjlighet att skapa ytterligare boendeyta efter eget behov och smak. Trädgårdstomten, som ligger i en lätt slutning, är perfekt för den som älskar att njuta av grönska och frisk luft. Här finns även ett mysigt gästhus och två praktiska uthuslängor för förvaring el För den jaktintresserade ingår dessutom jakträtt, vilket gör detta torp till ett komplett tillflyktsort för både avkoppling och fritidsaktiviteter.

Norra Långtjärn 25, Norra Långtjärn, Hagfors kommun

Norra Långtjärn 25

Fritidshus
Norra Långtjärn, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
750 000 kr
4 rum
2 435 m² tomt

Välkommen till detta gedigna och charmiga fritidshus, uppfört i timmer, belägen i en skogsglänta med vacker sjöutsikt vid Norra Långtjärn mellan Sunnemo och Munkfors. 4 rum och kök. Uthus med TC och förråd. Fastigheten har tidigare använts som klubbstuga av idrottsklubben OK Grane i Munkfors.

  • Plus
Getarevägen 29, Sättra, Hagfors kommun
Getarevägen 29, Sättra, Hagfors kommun, bild 2
Getarevägen 29, Sättra, Hagfors kommun, bild 3

Getarevägen 29

Villa
Sättra, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
90 + 54 m²
3 rum
1 245 m² tomt

Välkomna till Getarevägen 29 i Hagfors – ett drömboende som kombinerar charm och funktionalitet! Här erbjuds en fräsch och välplanerad 1½-plansvilla med tre rum och kök, smakfullt fördelade på 90 kvm. Därtill kommer ett rymligt källarplan som ger extra utrymme. Entréplan välkomnar dig med ett öppet modernt maskinellt kök, ett mysigt vardagsrum med plats för matbord, braskamin och utgång till en takad veranda i västerläge, samt en praktisk toalett. Ovanvåningen inrymmer en hall, två rymliga sovrum och ett badrum med badkar. Källarplanet erbjuder ett helkaklat badrum med massagebad, dusch, tvättmaskin och torktumlare, samt pannrum och förråd. Allt du behöver för ett bekvämt och trivsamt boende finns här. Villan är belägen på en delvis insynsskyddad och sluttande tomt. Här bor du med gång- och cykelavstånd till skog & natur, centrum med skola, affärer, restauranger och andra förnödenheter. Välkommen med din intresseanmälan!

  • Premium
Södra Såneby 325, null, Sunne kommun

Södra Såneby 325

Villa
Sunne kommun
Mäklarhuset Hagfors
425 000 kr
2 rum
10 420 m² tomt

Nu har du möjligheten att förvärva en fastighet som kan bli ditt drömhem! Bostadshuset som består av tre rum och kök är i stort behov av renovering, vilket ger dig friheten att designa och inreda precis som du vill. Under renoveringsperioden kan du bo bekvämt i den mysiga gäststugan. Gäststugan är utrustad med allrum/sovrum och kök med vedspis, vilket gör den till en idealisk tillflyktsort medan du arbetar på huvudbyggnaden. Dessutom finns ett mindre uthus på tomten, perfekt för förvaring eller som verkstad. Missa inte denna unika chans att skapa ditt drömhem från grunden, i en fastighet med massor av potential och charm!

Klättervägen 5, null, Hagfors kommun

Klättervägen 5

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
295 000 kr
76 + 65 m²
4 rum
1 072 m² tomt

Välkommen till denna villa på Klättervägen 5, belägen i ett lugnt bostadsområde i Hagfors. Här erbjuds en villa om 76 kvm fördelat på fyra rum och kök med unik möjlighet att skapa ditt drömhem i en bostad med stor potential. Denna villa behöver kärlek och omsorg, då det finns ett renoveringsbehov på grund av fuktskador. Men för den händige finns här alla möjligheter att sätta personlig prägel och skapa en modern och trivsam bostad. Uppvärmningen sker med pelletsvärme eller el, som idag används, vilket bidrar till en behaglig inomhusmiljö under vintermånaderna. Takad uteplats i västerläge blir den perfekta platsen för sommarens alla grillkvällar och avkopplande stunder i kvällssolen. Till fastigheten hör även en praktisk redskapsbod och ett charmigt växthus, perfekt för dig som har gröna fingrar och vill odla egna grönsaker och blommor. Här bor du med gång/cykelavstånd in till Hagfors centrala delar med skola, affärer, restauranger och andra förnödenheter. Denna villa är ett perfekt val för dig som söker ett renoveringsprojekt och vill skapa ett hem som verkligen speglar din egen stil och smak. Kontakta oss redan idag för att boka en visning!

Ekendals väg 2, Hagälven, Hagfors kommun
Ekendals väg 2, Hagälven, Hagfors kommun, bild 2
Ekendals väg 2, Hagälven, Hagfors kommun, bild 3

Ekendals väg 2

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
675 000 kr
169 + 126 m²
6 rum
1 561 m² tomt

Välkommen till Ekendals väg 2 i Hagfors detta charmiga tvåvåningshus som erbjuder en fantastisk potential för den som söker en bekväm och funktionell livsstil. Villan är om sex rum och köks som fördelar sig på 169 kvm. På bottenvåningen möts du av en välkomnande atmosfär med ett rymligt vardagsrum komplett med en mysig braskamin - perfekt för att skapa varma och inbjudande stunder under kyliga kvällar. Här finns också ett matrum för trevliga middagar och ett ljust och luftigt allrum som erbjuder flexibilitet för olika behov och aktiviteter. Från allrummet kommer man ut till en uteplats. Praktiska köket och ett badrum med duschplats. På ovanvåningen väntar ytterligare utrymme och komfort med två mysiga sovrum som erbjuder en fridfull plats att dra sig tillbaka till. Här finns också ytterligare ett kök och en toalett. Ned i källaren finner du ett garage, en praktisk tvättstuga för att göra hushållssysslorna enklare, en matkällare för förvaring av förnödenheter samt extra förrådsutrymmen för att hålla ordning och reda på dina ägodelar. Detta hus är perfekt för den som söker en harmonisk och välplanerad boendemiljö med gott om potential för att skapa ditt drömhem. Kom och upptäck allt detta charmiga hem har att erbjuda!

  • Premium
  • Uteplats
Bergsäng 164, null, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Bergsäng 164

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
495 000 kr
70 + 70 m²
3 rum
2 175 m² tomt

Välkomna till Bergsäng 164 – ert nästa drömboende! Här möts ni av en charmig villa på 70 kvm, perfekt för er som söker ett hem med stor potential och möjligheter att sätta er egen prägel. Villan om tre rum och kök, varav två sovrum och vardagsrum som erbjuder en perfekt grund för er som vill skapa ett personligt och trivsamt boende. Fastigheten är utrustad med ett dubbelgarage som tidigare har använts som bilverkstad – en fantastisk möjlighet för bilentusiasten eller för den som behöver extra utrymme för hobbyprojekt eller förvaring. Bostadsdelen kräver renovering, vilket ger er chansen att renovera och designa efter eget tycke och smak. Se det som en chans där ni kan skapa ert drömhem precis som ni vill ha det. Välkomna på visning och låt er inspireras av potentialen!

Jonas Jonssons väg 4, Hagälven, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Jonas Jonssons väg 4

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
850 000 kr
120 + 45 m²
4 rum
2 439 m² tomt

Välkommen till denna charmiga 1½-plansvilla på Jonas Jonssons väg 4. Perfekt för familjen som söker en kombination av stil och funktionalitet. Villan inrymmer fyra rum och köks om fördelar sig på 120 kvm. När du kliver in genom dörren möts du av en inbjudande hall som leder vidare till ett rymligt, modernt kök. Här finns alla bekvämligheter för att göra matlagningen till en glädje. Vardagsrummet erbjuder en ljus och öppen atmosfär med direkt utgång till en inglasad veranda – en perfekt plats för både avkoppling och sociala tillställningar. Entréplanets badrum och tvättstuga är smart utformade för att maximera både komfort och bekvämlighet. På övre våningen finner du en andra hall samt tre rymliga sovrum, alla med gott om förvaringsutrymmen. Källaren erbjuder ytterligare utrymme med en hall och praktiska förrådsutrymmen, idealiska för förvaring av säsongsbetonade prylar och mycket mer. Den delvis insynsskyddade tomten om 2,439 kvm är en fridfull oas med ett fristående garage utrustat med elmanövrerade portar. Här finns också möjlighet till odling för den trädgårdsintresserade. Detta hem är en sällsynt pärla som kombinerar moderna bekvämligheter med en hemtrevlig atmosfär. Missa inte chansen att uppleva denna fantastiska villa – den kan snart bli ditt nya drömhem!

  • Energieffektiv
Stor-Ullen Bickelviken 4, Stora Ullen, Hagfors kommun

Stor-Ullen Bickelviken 4

Fritidshus
Stora Ullen, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
2 rum

Drömmer du om en lugn tillflyktsort med fantastisk sjöutsikt? Då har du hittat rätt! Detta charmiga fritidshus på arrendetomt erbjuder en perfekt balans mellan natur och komfort och är redo att bli din nya sommaroas. Huvudbyggnaden är rymlig och ljus med två välplanerade rum och ett kök, där du kan njuta av matlagning med utsikt över sjön. Moderna bekvämligheter inkluderar ett duschrum för din dagliga komfort. På tomten finns en praktisk uthuslänga med gott om förvaringsutrymme för alla dina trädgårdsredskap. Här finns också en egen bastu där du kan koppla av efter en lång dag, en extra dusch och ett traditionellt utedass för den äkta sommarkänslan. Njut av morgonkaffet med en underbar utsikt över vattnet och upplev området som bjuder på vackra promenadstråk och möjligheter till bad och fiske. Denna idylliska fastighet erbjuder allt du behöver för att skapa oförglömliga sommarminnen, perfekt för dig som vill ha en fristad bortom stadens brus men ändå med bekvämligheter som gör vardagen enkel. Vänta inte – kontakta oss idag för en visning och upplev detta unika fritidshus på egen hand!

  • Plus
Täppåsen 42, null, Hagfors kommun

Täppåsen 42

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 700 000 kr
165 + 60 m²
5 rum
1 407 m² tomt

Välkommen till denna lättskötta 1-plansvilla om 165 kvm som fördelar sig på fem rum och kök och som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt boende! Här finner du en praktisk och välplanerad bostad med ett modernt kök som inspirerar till matlagning och gemenskap. tre rymliga sovrum, ett arbetsrum för hemmakontoret, ett inbjudande vardagsrum, ett fräscht badrum och en praktisk gästtoalett, vilket gör det enkelt att ha gäster på besök. Tvättstugan är utrustad med både dusch och bastu, perfekt för avkoppling efter en lång dag. Den lätt kuperade tomten är vackert anlagd och inkluderar ett mysigt gästhus, idealiskt för besökande vänner och familj, samt en praktisk redskapsbod för alla dina trädgårdsredskap. Förutom dessa fantastiska inomhusfaciliteter, erbjuder fastigheten även ett vidbyggt dubbelgarage som ger gott om plats för både bilar och förvaring. Här kan du njuta av ett enkelt och smidigt boende i en villa som är både funktionell och stilfull, omgiven av en trivsam och naturnära miljö. Denna bostad är perfekt för dig som vill ha ett hem där du kan trivas och koppla av, utan att behöva kompromissa med bekvämligheter eller utrymme. Välkommen att boka in dig för visning!

  • Uteplats
  • Energieffektiv
Hyttvägen 4A+  4B, Sunnemo, Hagfors kommun

Hyttvägen 4A+ 4B

Villa
Sunnemo, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
850 000 kr
200 m²
8 rum
1 412 m² tomt

Välkommen till denna trevliga 2-familjersfastighet, centralt belägen i vackra Sunnemo. Här bor man med närhet till skola och affär liksom skog och natur samt bad-och fiskesjö. Bostadshuset inrymmer i bottenplan en trivsam lägenhet om 4 rum och kök samt helkakalt duschrum. I anslutning till entrén finns ett soldäck som byggdes 2019. Övervåningen inrymmer likaså en lägenhet om 4 rum och kök samt helkaklat duschrum. Här kommer man upp till en mycket rymlig möblerbar hall. Från ett av rummen som idag används som vardagsrum finns balkong i västerläge. Källare med tvättstuga, toalettrum och förrådsutrymmen. Bostaden är belägen på lättskött villatomt med gungställning och parkeringsplats.

Bäckvägen 3, Stjärnsnäs, Hagfors kommun

Bäckvägen 3

Övrigt
Stjärnsnäs, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
1 608 m² tomt

Kombinerad affärs-/hyresfastighet som inrymmer en affärslokal och två hyreslägenheter om vardera 3 rum och kök. Lägenhetsyta 84 kvm. Balkong. Hel källarvåning. Tvättstuga Garage. Förråd. Bergvärme. Trädgård på baksidan av huset. Fastigheten ligger i trevligt villaområde med närhet till sjö. Affärslokalen är fn utan verksamhet.

Rämmen Östervik 27, Östervik, Filipstads kommun

Rämmen Östervik 27

Villa
Östervik, Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
50 m²
3 rum
3 420 m² tomt

Välkommen till detta underbara fritidshus med en boarea om 50 kvm. Huset inrymmer ett vardagsrum med öppen spis, två rymliga sovrum och ett praktiskt kök. Här finns god plats för hela familjen eller vännerna att njuta av stunder tillsammans. Men det är inte bara huset som som gör det hela! Den generösa tomten på över 3000 kvm bjuder in till oändliga möjligheter till utomhusaktiviteter och avkoppling. Här hittar du även ett charmigt gästhus där dina gäster kan njuta av sin egen privata sfär. Den nybyggda uteplatsen är perfekt för grillkvällar eller att bara koppla av och njuta av naturen. Dessutom finns två praktiska redskapsbodar där du enkelt kan förvara allt du behöver för trädgårdsarbete. Med gångavstånd kommer man till sjön, Näsrammen som erbjuder bad och fiske. Välkommen att boka tid för visning!

  • Plus
Myra Norra Lillbergsheden, null, Hagfors kommun

Myra Norra Lillbergsheden

Villa
Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
450 000 kr
115 + 5 m²
4 rum
6 675 m² tomt

Träd in i den idylliska charmen hos denna lantligt belägna 1½-plansvilla som erbjuder en perfekt blandning av utrymme och potential. Med 4 rum och kök på generösa 115 kvm finns det gott om plats att forma ditt drömhem. För den som drömmer om att sätta sin egen prägel och skapa ett personligt boende är detta det perfekta tillfället. På entréplanet möts du av en rymlig entréhall, ett gemytligt vardagsrum som bjuder in till avkoppling och gemenskap. Köket är en perfekt plats för kulinariska äventyr och middagar med nära och kära. Ett sovrum på bottenvåningen ger bekvämt boende, medan badrummet erbjuder både praktisk funktion och stil. En trapp upp till ovanvåningen finner ni en hall och två ytterligare stora sovrum. På tomten finns dessutom två uthuslängor som erbjuder generöst med förvaringsutrymme samt 2 stallboxar för den hästintresserade. Med en touch av renoveringsbehov kan du anpassa denna pärla till din unika vision och skapa ett hem som speglar din personlighet. Välkommen till en plats där möjligheterna är oändliga och där du kan förvandla denna villa till ditt drömboende på landsbygden.

Mårbacken 16, null, Torsby kommun

Mårbacken 16

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 395 000 kr
185 + 90 m²
6 rum
5 912 m² tomt

Varmt välkommen till Mårbacken 16! Denna fantastiska familjevilla med naturskönt läge är perfekt för den som vill bo i en lugn och trivsam miljö med närhet till naturen. Huset är byggt 1948 och har en boyta på 185 kvadratmeter som fördelar sig på sex rum och kök. Till det tillkommer källarvåningen. Vardagsrummet är stort och ljust med en värmande braskamin som ger en mysig känsla. Stort lantligt köket med modern utrustning. Allrum som kan användas som ett extra sovrum om så önskar. Toalett. Ovanvåningen inrymmer hall, fyra sovrum som är rymliga och fräscha. Badrummet och har en stor dusch och badkar. Källarvåningen inrymmer tvättstuga, pannrum, förrådsutrymmen och garage Utanför villan finns en stor tomt med en härlig trädgård. Här finns gott om plats för lek och spel för barnen. Det finns också en rymlig inglasad entréveranda där man kan njuta av solen och naturen. Huset ligger i ett lugnt och naturskönt område med närhet till skog och vatten. På tomten finns en sidobyggnad med förråd, carport och två hästboxar. Med bil är det endast ca 15 km in till Torsby centrum med affärer, restauranger, sjukhus, skola. Välkommen att boka en visningstid!

  • Plus
Stålnackes väg 13, Geijersholm, Hagfors kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Stålnackes väg 13

Villa
Geijersholm, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
695 000 kr
195 + 50 m²
5 rum
779 m² tomt

Välkommen till adressen Stålnackes väg 13 i Geijersholm! Här presenteras en familjevilla på 195 kvadratmeter. Villan erbjuder fem rum och kök där du har möjlighet att sätta din personliga prägel. Dessutom finns det ett 1-bilsgarage med generöst med förrådsutrymme. På entréplanet finns en rymlig och öppen hall med gott om plats för att hänga av ytterkläder. Ljust och modernt köket med utgång till en takad veranda som vetter åt väster. Dessutom finns ett vardagsrum i vinkel, ett sovrum, en tvättstuga och ett badrum med golvvärme. På ovanvåningen finns en möblerbar hall, tre sovrum och ett badrum med badkar och bastu. Villan är belägen på en plan trädgårdstomt med närhet till en nybyggd lekpark, strövområden och en belyst gång/cykelbana som leder till Hagfors centrala delar.

  • Balkong
Villavägen 26, Sättrastrand, Hagfors kommun
Villavägen 26, Sättrastrand, Hagfors kommun, bild 2
Villavägen 26, Sättrastrand, Hagfors kommun, bild 3

Villavägen 26

Villa
Sättrastrand, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
690 000 kr
97 + 92 m²
4 rum
1 830 m² tomt

Välkommen till denna villa med högt läge på hörntomt och vacker sjöutsikt. Bostadshuset inrymmer 4 rum och kök Matrum med parkettgolv. Vardagsrum med parkettgolv och öppen spis med brasinsats. Genomgående parkettgolv mellan matrum och vardagsrum. Öppen spis med brasinsats. Hel källarvåning med bl a garage och hobbyrum. Fiber installerat.

  • Premium
Gustavsfors 42, Gustavsfors, Hagfors kommun

Gustavsfors 42

Villa
Gustavsfors, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
1 650 000 kr
360 + 60 m²
17 rum
4 360 m² tomt

Välkommen till denna charmiga fastighet med mycket stor potential, belägen ca 20 km norr om Hagfors. Fastigheten är belägen i det lilla samhället Gustavsfors och har utsikt över sjön Uppämten. Detta rymliga bostadshus inrymmer i mittendelen, en privat bostad om 11 rum och kök, samt en f d lanthandel, numera integrerad med bostaden, med egen ingång och försett med ett pentry. I husets norra del finns en lägenhet med separat ingång som inrymmer 2 rum och kök, samt dusch och WC. I södra delen av huskroppen finns en större handikappanpassad lägenhet med separat ingång om 4 rum och kök, tvättrum med torktumlare, duschrum med WC. I vinkel till bostadshuset finns en rymlig verkstad/hobbyrum. Under denna del ryms en källarvåning med förrådsutrymmen, pannrum med jordvärmeanläggning samt varmvattenberedare till den stora lägenheten. På den vackra trädgårdstomten finns uthus med garage och förråd. Denna fastighet är belägen med närhet till skog och natur och med många utsökta sjöar i området, med möjligheter till bra fiske, kanoting mm.

  • Energieffektiv
Gökvägen 7, Hagälven, Hagfors kommun

Gökvägen 7

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
775 000 kr
104 + 133 m²
4 rum
1 259 m² tomt

Välkommen till denna välplanerade fasadstensvilla i ett-plan och med hel källarvåning och som inrymmer fyra rum och kök. Gillestuga med öppen spis. Luft/vatten pump är installerad. Garage i källarplanet. Altan under tak med öppningsbara fönsterpartier. Närhet till skogs- och strövområde. Här välkomnas man in genom en entré under tak till en ljus entréhall med gästtoalett och garderob för ytterkläder. Direkt till vänster ligger ett praktiskt kök med bardisk och med plats för matbord framför fönster. Rakt fram i hallen når man vardagsrummet med utgång till altan och här flödar ljus genom stora glaspartier utefter rummets långsida, här finns plats för både matgrupp och vardagsrum. I övrigt på entréplan finns 3 rejäla sovrum samt ett duschrum. Källarvåningen inrymmer gillestuga med öppen spis, tvättstuga med duschplats och bastu, förrådsutrymmen samt garage.

Deglunden 18, Deglunden, Hagfors kommun

Deglunden 18

Fritidshus
Deglunden, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
675 000 kr
2 rum
810 m² tomt

Välkommen till Deglunden 18 och ditt egna paradis vid vattnet, där varje ögonblick fylls med stillhet och skönhet. Detta fritidshus ger en chans att uppleva harmonin och enkelheten i att leva nära naturen, med de flesta bekvämligheter du behöver för en avkopplande vistelse. Huset inrymmer en öppenhet med kombinerat kök och vardagsrum med en värmande täljstenskamin samt ett sovrum. En tilltalande inglasad veranda med en panoramautsikt över den glittrande sjön. Utanför dörrarna finns goda möjligheter till utomhusliv och avkoppling. De två redskapsbodarna ger gott om plats för förvaring av allt du behöver för trädgårdsarbete eller utomhusaktiviteter Den ena boden inrymmer en förbränningstoalett. Den vedeldade badtunnan bjuder in till skön avkoppling under stjärnklara nätter. Varmt välkommen med att boka in dig för visning!

Hagälvsvägen 18, Hagälven, Hagfors kommun

Hagälvsvägen 18

Villa
Hagälven, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
580 000 kr
92 + 92 m²
3 rum
1 029 m² tomt

Välkommen till denna trevliga en-plansvilla med källarvåning. 4 rum och kök. Renoverat badrum med duschplats, WC och tvättställ. Klinkergolv med golvvärme. Nya fönster, 2 glas isoler(2020). Altan i österläge och västerläge. Hel källarvåning med gillestuga, Toalettrum. Tvättavdelning. Pannrum med ny luft/vatten pump installerad (2022). Matkällare. Vidbyggt garage/förråd.

  • Plus
  • Energieffektiv
Granitvägen 27, Kallkälldalen, Hagfors kommun

Granitvägen 27

Villa
Kallkälldalen, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
195 000 kr
94 + 97 m²
4 rum
888 m² tomt

Centralt belägen villa med stora renoveringsbehov. Bostadshuset inrymmer på bottenplanet: Kök med matplats. Allrum med öppen spis. Vardagsrum. Två sovrum. Utgång till inglasad altan under tak. Påbörjat badrum. Entréhall. Övervåningen: Ett sovrum. Hel källarvåning som inrymmer bl. a: Pannrum. Matrum. Hobbyrum. Jordkällare. Vidbyggt finns garage.

Örbäcksvägen 12, Björkliden, Hagfors kommun

Örbäcksvägen 12

Villa
Björkliden, Hagfors kommun
Mäklarhuset Hagfors
3 850 000 kr
333 + 80 m²
8 rum
1,1 ha tomt

Välkommen till denna vackra villa på Örbäcksvägen 12, lummigt inbäddad på en insynsskyddad och parkliknande tomt om ca 10800 kvm . Här välkomnas man in en rymlig och ljus hall med ett vackert parkettgolv och med separat plats för avhängning av ytterkläder. Det vackra golvet är genomgående på hela bottenplan, utom i arbetsrummet. Från hallen kommer man genom en glasinfattad dubbeldörr in till matsalen som har en öppen planlösning med köket. Här har vi ett toppen-modernt och praktiskt kök med all förvaring under bänkhöjd och även försett med en köksö med matplats. Från matsalen kommer man in i salongen som flödar i ljus genom insläpp från 4 stora fönster. Här är stora sällskapsytor med plats för matsalsmöbel och sittgrupper. Här tronar en vacker öppen spis med brasinsats. På bottenvåningen finns också ett stort arbetsrum lämplig som mottagningsrum/kontor som även är försett med tvättställ. Bottenplan inrymmer även ett helkaklat duschrum. Från hallen leder en trappa till övervåningen där vi möts av en rymlig sällskapshall med utgång till balkong med österläge och ett sällskapsrum med kakelugn och utgång till balkong med västerläge och kvällssol. På övervåningen finner vi också bostadens fyra ljusa och rymliga sovrum, samt ett helkaklat badrum. Källarvåningen inrymmer: Ett litet bageri som är godkänt av Hagfors kommun. Tvättavdelning. Pannrum. Matkällare. Friliggande på tomten finns en nyuppförd gäststuga/kontor om ett rum och sovloft samt badrum med duschkabin, WC och tvättställ samt garagebyggnad med förrådsutrymme och carport. Fjärrstyrd infartsgrind.

  • Balkong
Backa 37, null, Torsby kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Backa 37

Villa
Torsby kommun
Mäklarhuset Hagfors
475 000 kr
90 + 50 m²
4 rum
2 240 m² tomt

Välkomna till Backa 37 och denna trevliga villa om 90 kvm fördelat på 4 rum och kök. Till detta tillkommer källare med pannrum, tvättstuga med intilliggande torkrum med badkar och matkällare. Entréplanet inrymmer hall, kök med plats för mindre matbord och ett separat matrum. Vardagsrum och badrum. Ovanvåningen inrymmer hall och två sovrum med rejäl kattvind. Här bor man i lugnt område med närhet till naturen, samt endast ca 15 km till Branäs Alpinområde. Villan står på en plan tomt med bra ytor för aktiviteter och det finns en redskapsbod med carport och växthus.

Bergslagsvägen 2A, null, Filipstads kommun

Bergslagsvägen 2A

Övrigt
Filipstads kommun
Mäklarhuset Hagfors
850 000 kr
3 887 m² tomt

Välkommen till Bergslagsgatan 2 i Nykroppa. Nykroppa ligger ca 13 km sydöst om Filipstad vid Östersjön. Byggnaden är en bostadsfastighet om totalt 8 st lägenheter fördelat i två plan och två trappuppgångar. Till detta finns källare med förråd och pannrum. Lägenheterna är av enklare standard och varje lägenhet har balkong med sjöutsikt. Fastigheten är idag fullt uthyrd och varje lägenhet har en parkeringsplats. Fastigheten avyttras idag från en privatperson. Fint läge med närhet till skola, kommunikation bad och fiske sjö med bevakad småbåtshamn och rekreationsområden. Lägenhetsfördelning enligt nedan; 1 st 1 rok á 46 kvm 2 st 2 rok á 52 kvm 1 st 2 rok á 54 kvm 1 st 2 rok á 55 kvm 1 st 2 rok á 58 kvm 2 st 4 rok á 85 kvm Totalt 8 lägenheter om 487 kvm boyta.

Visar 1 - 25 av 37